نان پنیری برزیلی یا پااودوکیشو Pão de queijo
این نان معمولا با آرد مانیوک درست میشه که تو ایران نیست، بنابراین من دنبال دستور تهیه ش با آرد ذرت گشتم و خوشبختانه پیدا کردم.
این یه نان ایده آل برای بیماران سلیاکه، با توجه به موادی که در ایران هست.
مواد لازم:
آرد ذرت
2 فنجان
شیر
1 فنجان
کره
نصف فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده
1 ½ فنجان
تخم مرغ
2 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
شیر و نمک و کره را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت جوش آورید ، سپس از روی حرارت بردارید.
آرد ذرت را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ و پنیر را بریزید. مواد را با دست بصورت یک توپ درآورید. سپس گلوله هایی از آن را روی سینی فر چرب شده بگذارید و تا 1 ساعت در فر قرار دهید.
منبع: food-easy-recipes.webseomasters.com
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: