مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان فوکَچّه یا نان زیتون ایتالیایی Focaccia Bread

تلفظ این نان (fokache)  است، یعنی "ک" فتحه دارد! روی طرز تلفظ  کلیک کنید تا برایتان دانلود شود.

در ضمن این نان جزو آشپزی مدیترانه ایست.

مامان من یک بوته رزماری داشت و تازگیا اونو تو باغچه کاشته. رزماری گیاه زیبا و خوش عطریه که یک شاخه کوچک ازش موقع آبپز کردن مرغ بوی زهم مرغ رو از بین می بره. پیشنهاد می کنم شما هم گلدون شو تهیه کنید، به مراقبت خاصی نیاز نداره و عطر و طعمشم بهتر از رزماری خشک شده ست!

مواد لازم برای یک قرص بزرگ نان:

آب ولرم

220 میلی لیتر یا 1 فنجان

روغن زیتون تصفیه شده

15 میلی لیتر یا 1 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق چایخوری

نمک

1 قاشق چایخوری

آرد سفید گندم

350 گرم یا 2 1/4 فنجان

مایه خمیر

1 قاشق چایخوری سرصاف

 

مواد لازم برای روی نان:

سیر ریز شده

2 پر

روغن زیتون تصفیه شده

1-2 قاشق غذاخوری

رزماری تازه

9 شاخه

پودر فلفل سیاه

کمی

ریحان خشک

کمی

طرز تهیه:

آب، روغن زیتون، آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و سپس کاملا ورز دهید تا خمیر یک تکه شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را روی آن به شکل مربع مانند باز کنید. 9 سوراخ  با انگشت در نان ایجاد کنید و هر شاخه رزماری را در یکی از سوراخ ها قرار دهید.

سپس سیر را روی نان بپاشید و روغن زیتون را با قلمو روی نان پخش کنید. بعد فلفل و ریحان خشک را روی نان بپاشید.

سپس روی خمیر را با محافظ بپوشانید و 30 تا 45 دقیقه در مکان گرمی قرار دهید تا عمل بیاید.

خمیر را ار ورقه محافظ جدا کنید و در فر که از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

منبع: cutting-edge-mediterranean-recipes.com



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)