مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی لیته سیب

مواد لازم برای 3 کیلو ترشی:

سیب

2 کیلو

سرکه

یک و نیم لیتر

سیاه دانه

بیست و پنج گرم

شکر

دو قاشق سوپخوری

زنجبیل سائیده

2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

سیب معمولی را پوست بکنید، سپس آن را چهار قاچ کرده و هسته ی آن را درآورید و آنها را در یک ظرف آب بیاندازید و بعد با نصف لیوان آب آن را بپزید. برای آن که سیب ها سفید بماند باید در ظرف را نگذارید!

پس از پخت، سیب های له شده را از آبکش نایلونی یا آلومینیومی رد کنید. اگر از الک رد کنید رنگ آن سیاه می شود.

سیب های له شده را دوباره روی حرارت بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، کمی نمک و زنجبیل رویش بپاشید و بگذارید آنقدر بجوشد تا کاملا غلیظ شود، سپس شکر را اضافه  کنید.

پس از خنک شدن برای معطر کردن آن سیاه دانه هایی که تمیز کرده اید روی آن بپاشید.

توجه داشته باشید که برای سفید ماندن نباید ظرف نگهداری ترشی مسی باشد.

منبع: کتاب "نوش جان کنید"، منصوره ابراهیمی



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)