آش گوجه فرنگی
مواد لازم:
250 گرم گوشت بره تکه شده
500 گرم گوجه فرنگی
2 پیمانه آبغوره
1 پیمانه حبوبات پخته، شامل عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چیتی
به مقدارکافی پیازداغ ونعنا داغ برای تزئین
1 پیمانه برنج
200 گرم جعفری خرد شده
100 گرم تره ی خرد شده
100 گرم مرزه ی خرد شده
100 گرم ترخان خرد شده
به مقدار دلخواه نمک وفلفل سیاه
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی روی حرارت گوشت را کاملا بپزید، سپس آن را از ظرف خارج کنید.
برنج را به آب گوشت اضافه کنید و بگذارید تا نیم پز شود. سپس سبزیجات خرد شده را بریزید و اجازه دهید مواد کاملا بپزد و نرم شود.
گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که رب یکنواختی بدست آید صبر کنید. سپس آن را در آش بریزید.
گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و در آش بریزید. سپس حبوبات را اضافه کنید و اجازه دهید آش برای مدتی ریزریز بجوشد.
در انتها آبغوره، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید روی آش کمی سفت شود بعد آن را با نعنا و پیازداغ تزئین کنید.
برچسب: ،