ترشی بادنجان درسته
مواد لازم برای 3 کیلو ترشی:
2 عدد بادنجان متوسط
250 گرم سبزی مخلوط خرد شده (تره- جعفری- نعنا- ترخون- مرزه- شوید)
50 گرم ادویه مخلوط ( هل- سیاه دانه- نمک- فلفل سیاه- دارچین- جوز هندی- زنجبیل از هرکدام به اندازه 1 قاشق چایخوری)
3 حبه سیر
250 گرم فلفل سبز کبابی
4 لیتر سرکه
طرز تهیه:
بادنجان ها را پوست بگیرید( پوست نکنده آن هم خوب می شود ولی پوست کنده خوشمزه تر است). میان آن را با کارد باز کنید و در یک و نیم لیتر سرکه بیاندازید و نمک بزنید و بجوشانید تا کاملا پخته شود.
سپس بادنجان ها را از سرکه درآورید و روی یک تخته بچینید و یک ظرف سنگین روی آن بگذارید تا آبش گرفته شود.
سبزی را با ادویه مخلوط کنید و میان بادنجان ها را که باز کرده اید با این مواد پر کنید و در شیشه بچینید. سپس پره های سیر را تمیز کرده با فلفل سبز ریز لای بادنجانها قرار دهید.
دو و نیم لیتر سرکه را با کمی نمک بجوشانید به طوریکه یک لیتر آن بخار شود و سپس آن را روی بادنجان ها بریزید.
این ترشی پس از 4-5 روز قابل خوردن است.
منبع: کتاب "نوش جان کنید"، منصوره ابراهیمی
برچسب: ،