سوپ شلغم Creamy Turnip Soup
بالاخره زمستان رسید، فصل تولد من! و فصل سرماخوردگی!
با پنی سیلین خالص = شلغم چطورید؟ من که عاشقشم ولی بعضی ها طعمشو دوست ندارند. برای همین زمستون امسال می خوام بطور تخصصی روی دستور غذاهای حاوی شلغم کار کنم تا حتی اونایی که شلغم دوست ندارند از بین این دستورا لااقل یکیش به مذاقشون خوش بیاد!
شروع کار هم با یه دستور ساده: سوپ شلغم! گرم و لذیذ!
کلمه creamy یا خامه ای که در اسم این سوپ بکار رفته به معنی کرم ماننده نه اینکه خامه در مواداولیه ش باشه!
مواد لازم:
2 قاشق چایخوری کره
سه و نیم پیمانه تره فرنگی خرد شده
سه چهارم پیمانه موسیر خرد شده
4 پیمانه شلغم پوست کنده مربعی خرد شده
2 پیمانه آب
450 گرم آب مرغ
سه چهارم پیمانه شیر پر چرب
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
تره تازه خرد شده
مخصوص 8 نفر
طرز تهیه:
کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید سپس موسیر و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و 4 دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. شلغم را بریزید و 2 دقیقه تفت دهید، سپس آب و آب مرغ را اضافه کنید و جوش اورید. بعد حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه یا تا زمانی که شلغم ها نرم شود، بجوشد.
یک سوم از سوپ را در مخلوط کن کاملا پوره کنید و در کاسه بزرگی بریزید، سپس یک سوم بعدی را پوره کنید و در کاسه بریزید و بعد یک سوم نهایی را . پوره بدست آمده را دوباره به فابلمه برگردانید، شیر و فلفل را اضافه کنید و حرارت دهید تا سوپ کاملا گرم شود.
سوپ را در کاسه های کوچک بکشید و با تره تزئین کنید.
منبع: find.myrecipes.com
برچسب: ،