مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

سوپ ابریشمین شلغم Silken Turnip Soup

با آنفلوآنزا چطورید؟ هنوز سوپ بیشترین استفاده را دارد. سوپ ابریشمی شلغم بخصوص برای بچه ها فوق العاده است!

این سوپ حالت کرم مانند (خامه ای) دارد، بدون وجود خامه یا شیر.

می توانید این سوپ را از یک روز جلوتر آماده کنید. پس از سرد شدن در ظرف در بسته  در یخچال قرار دهید سپس با در بسته روی حرارت ملایم گرم کنید.

من به شخصه عاشق عکسش شدم و وقتی پختم عاشق مزه اش! عطر جوز هندی در این سوپ غالب است  و حتی بدون آن هم بوی شلغم غالب نیست،  بنابراین برای کسانی که شلغم دوست ندارند مناسب است!

پیشنهاد لی لی آشپز: 1 قالب 10 گرمی کره کافیست! 3 لیوان آب مرغ کافیست! جوز هندی اختیاریست!

مواد لازم:

4 قاشق غذاخوری کره

2 عدد پیاز متوسط، درشت خرد شده( 2 و نیم لیوان)

4 عدد شلغم متوسط، پوست کنده و درشت خرد شده

1 عدد سیب زمینی کوچک، پوست کنده و درشت خرد شده

2 قاشق چایخوری یا بیشتر نمک

5 لیوان آب مرغ، یا بیشتر در صورت نیاز

نصف قاشق چایخوری جوز هندی تازه، رنده شده ( یا یک چهارم قاشق چایخوری پودر جوز)

یک سوم لیوان برگ ریحان نواری خرد شده، برای تزئین

مخصوص 8 نفر

طرز تهیه:

کره را در قابلمه ی بزرگی روی حرارت متوسط ذوب کنید. وقتی کف کرد، پیاز را در آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا کمی نرم شود.

شلغم، سیب زمینی و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه بپزد، گهگاه مواد را هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.

آب مرغ را بریزید، مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه ی دیگر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را با گوشت کوب برقی ( یا داخل مخلوط کن یا غذاساز) پوره کنید.

دوباره سوپ را روی حرارت متوسط قرار دهید، جوز هندی را بریزید و هم بزنید:10 دقیقه بماند. سپس سوپ را بچشید و نمک یا ادویه بنا به ذائقه تان به آن اضافه کنید، اگر سوپ خیلی غلیظ شده، آب مرغ اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

سوپ را در کاسه های کوچک بکشید و با ریحان تزئین کنید. گرم سرو کنید.

منبع: projects.washingtonpost.com



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)