مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه ترشی ساندویچ خیار شیرین آسان

 

  • زمان دقیق
  • 3 ساعت و 40 دقیقه
  • زمان پخت
  • 10 دقیقه
  • کل زمان
  • 3 ساعت و 50 دقیقه

عناصر
  •  
  • خیارهای 2 پوندی که به برشهای 1/4 اینچ بریده می شوند
  • نمک کنسرو 1/2 فنجان
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 3 چهارم آب ، تقسیم شده است
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • 5 فنجان سرکه ، تقسیم شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

 

دستورالعمل ها

 

  • برش های خیار را در ظرف تمیز ترشی قرار دهید.
  • نمک را روی خیار بپاشید. 2 لیتر آب اضافه کنید بگذارید 2-3 ساعت بماند.
  • زه کشی. کاملاً آبکشی و تخلیه کنید. مایع را دور بریزید.
  • 3 فنجان سرکه و 3 فنجان آب را ترکیب کنید. جوش بیاورید.
  • خیار را اضافه کنید ، بپزید. خیار نباید نرم شود.
  • خوب تخلیه کنید دور ریختن مایع
  • 2 فنجان سرکه و 1 فنجان آب را با مواد باقیمانده ترکیب کنید. 10 دقیقه دم بکشید.
  • خیارهای آبکش شده را اضافه کنید. جوش بیاورید.
  • ترشی گرم و مایع را درون شیشه های داغ بسته بندی کنید و فضای سر 1/4 اینچ را بگذارید.
  • حباب های هوا را بردارید. درپوش های 2 تکه را تنظیم کنید.
  • 10 دقیقه در ظرف آب جوش پردازش کنید.
  • عملکرد 3 پین.

همه افراد نوع ترشی مورد علاقه خود را دارند اما این ترشی های شیرین را تقریباً همه دوست دارند. مطمئناً برای تهیه این ترشی ساندویچ لازم نیست باغچه داشته باشید.

می توانید خیار را در بازار کشاورزان محلی خود برداشت کنید. ما هفته ای یک بار برای بازدید از محصولات تازه باغ ، از خانه خود دیدن می کنیم.

این یک دستورالعمل ترشی شیرین آسان است که باید امتحان کنید. برای تهیه ترشی های خود با لبه موج دار خنک مانند آنچه که روی ترشی های فروشگاهی می بینید ، واقعاً به این هلی کوپتر نیاز دارید.

من واقعاً فکر می کنم ترشی را تردتر می کند.

سطل های تولید تازه در بازار کشاورز

 


آیا می توانید از خیارهای معمولی برای انتخاب استفاده کنید؟


قطعاً می توانید از هر نوع خیاری که در دست دارید برای این دستور العمل ترشی ساندویچ خیار شیرین استفاده کنید. من از هرچه در باغ دارم یا در بازار کشاورزان محلی خود پیدا می کنم استفاده می کنم. اگر خیلی بزرگ باشد ، من آن را کوچکتر می کنم.

اگر دانه وجود دارد ، آنها را برداشته و ترشی نان و کره درست می کنم. اما ، اگر می خواهید در ظرف ترشی شما جا بیفتند ، یک نوع کوچک انتخاب کنید یا آنها را در جوانی انتخاب کنید.

در غیر این صورت آنها را به صورت ورقه ای برش داده و از این طریق ترشی درست کنید. آنها طعم خوشمزه و خوشمزه ای دارند.

ترجیح من این است که از آنها در جوانی استفاده کنم ، اما من قطعاً از ترشی های بزرگتر استفاده کردم که این فقط چیزی است که من داشته ام.

خیارهایی که روی انگور رشد می کنند

 

بهترین خیارها برای انتخاب ساندویچ


نمی دانید چگونه خیار را برای ترشی انتخاب کنید؟ خیلی چیزها به نوع ترشی که درست می کنید بستگی دارد.

اگر در حال ساختن نیزه های ترشی یا ترشی کامل هستید ، می خواهید مطمئن باشید که این ترشی در ظرف شما قرار می گیرد. اگر ترشی خرد می کنید ، به دنبال خیاری با اندازه متوسط ​​باشید.

شما نمی خواهید دانه ها خیلی بزرگ یا برش ها خیلی ریز باشند. اگر عاشق ترشی هستید ، اگر بیش از حد به شما بنزین بدهد ، ممکن است بخواهید به دنبال تنوع بدون آفتاب باشید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۱:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)