طرز تهیه ترشی خیار
مواد لازم :
دستور العمل ترشی :
برچسب: ،
- خیار ترشی 2 پوندی (حدود 8 تا 10 عدد متوسط) ، اصلاح شده و ورقه ورقه شده نازک
- 3 پیاز متوسط ، نازک خرد شده
- 1 فلفل سبز بزرگ ، خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری نمک ، تقسیم شده
- 2 فنجان شکر
- 1 فنجان سرکه سفید
- 3 قاشق چایخوری دانه کرفس
دستور العمل ترشی :
در یک کاسه بزرگ لیوان یا فولاد ضد زنگ ، سبزیجات را با 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید. روی آن را با یخ خرد شده بپوشانید و خوب مخلوط کنید. در یخچال ، 8 ساعت دربسته تخلیه و آبکشی کنید خوب تخلیه کنید بازگشت به کاسه
در یک قابلمه ، شکر ، سرکه ، دانه کرفس و نمک باقی مانده را مخلوط کنید. بجوشانید. بپزید و 1 دقیقه هم بزنید. روی مخلوط خیار بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
انتقال به ظروف فریزر یا شیشه های کنسرو ، ترک 1 در. فضای سر کاملا خنک تا 6 هفته یخ زده ، پوشانده شود.
قبل از سرو در یخچال ذوب شوید. ترشی های ذوب شده را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: