طرز تهیه ترشی هلو
هلو تازه آغشته به سرکه ، شکر و ادویه های گرم یک درمان سنتی کلاسیک است. با بستنی ، کیک پوند ، گوشت بو داده و سبزیجات سرو کنید یا در سبزیجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط کنید. - نیک آیورسون ، میلواکی ، ویسکانسین
کل زمان
آماده سازی: 20 دقیقه فرآیند: 15 دقیقه
- 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
- 24 دانه فلفل کامل
- 18 میخک کامل
- 2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه تکه تکه شده
- 12 هلو متوسط ، پوست کنده ، حفره دار و کوارک
- 3 فنجان شکر
- 1 فنجان سرکه سفید
- 1 فنجان آب
دستور العمل :
چوب دارچین ، دانه های فلفل دلمه ای ، میخک و خلال های زنجبیل را بین 6 شیشه داغ داغ تقسیم کنید. هلو را اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، سرکه و آب را بجوشانید. با دقت مایع داغ را روی هلو ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.
فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید.
رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.
بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
4 قطعه: 78 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 19 گرم کربوهیدرات (17 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.
برچسب: ،