ترشی خیار و پیاز با جعفری
عناصر
برچسب: ،
- 1 خیار بزرگ ، انتهای آن اصلاح شده ، به نصف عرض برش داده شده و به صورت مارپیچ به روبان های ضخیم تبدیل می شود
- 1 قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته
- 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- sp قاشق چایخوری دانه های گشنیز
- یک مشت کوچک شوید ، برگها را چیده اید
مرحله 1
روبان های خیار را با نمک در یک آبکش بریزید. بگذارید به مدت 15 دقیقه سپس رطوبت اضافی را با دست خود فشار دهید و روبان ها را با حوله چای خشک کنید.
گام 2
مواد دیگر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و خیار را هم بزنید.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: