مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه خورشت قيمه بادمجان

پياز را نگيني خورد كرده و در تابه ريخته به اضافه روغن تا كمي طلايي شود. گوشت را اضافه كرده هم ميزنيم تا تفت بخورد. زردچوبه - فلفل و نمك را هم اضافه كرده به اضافه رب گوجه.همه اينها را كه مخلوط كرديم تقريبا يك پارچ آب جوشيده اضافه كرده ميگذاريم گوشت بپزد با شعله ملايم. لپه را كه قبلا خيس كرده بوديم به گوشتها اضافه ميكنيم.

سپس بادمجانهاو گوجه ها را كه قبلا سرخ كرديم نيم ساعت به سرو غذا روي گوشتها ميريزيم. و ميگذاريم چند جوش بخورد تا جا بيفتد و اماده سرو شود. نوش جان

تذكر. بجاي گوشت تكه اي از گوشت چرخ كرده هم ميتوان استفاده كرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ژيگوي مرغ

مرغ را پس از اماده كردن بدنش را باكره وفلفل سياه نيم كوب

خوب ماليده هچنين نمك سپس گوشه به گوشه ان با سر كارد سوراخ

كرده وسير را در ان سورا خها قرار ميدهيم سپس در قابلمه نچسب

دوقاشق روغن مايع ريخته كمي گرم كه شد مرغ را روي شعله كم ميگذاريم

تاسرخ شود سعي كنيد جابجاي مرغ بگردانيد كه هم خوب سرخ شود وهم

بپزد همه اطراف مرغ كه خوب طلايي شد رب گوجه را در يك ليوان اب جوش

بريزيد زعفران اب كرده را هم باابليمو بريزيد وخوب بهم بزنيد نمك وفلفل راهم

اندازه كنيد در ظمن يك پياز متوسط را كه در مواد لازم فراموش كردم را نگيني خرد كرده

وبگذاريد طلايي شود واز روغن كشيده همراه ان مايع به مرغ اضافه كنيد بگذاريد خوب دست

به هم دهد ودر مواقع سرو يك استكان كوچك اب بيشتر نداشته باشد بعد ان در ظرف سرو گذاشته

همينطور درسته اطرافش را باجعفري وزيتون وگوجه تزيين كنيد نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه خورشت فسنجان مخصوص

ابتدا مرغ را با يك پياز و نمك و كمي زردچوبه اب پز كرده . پخته كه شد ابي نداشته باشد. پياز را سرخ كرده گردو را قاطي ان ميكنيم . رب انار را اضافه كرده و خوب بهم ميزنيم. البته بعد از كمي تفت خوردن گردو و پياز.

سپس مواد راداخل مرغ ريخته و دو پيمانه اب جوشيده اضافه ميكنيم و ميگذاريم اهسته اهسته بجوشد و روغن بياندازد.(ابكي نباشد).

سپس ميچشيم ان را و شيريني و ترشي ان را ميسنجيم. اگر ترش بود شكر و اگر زياد شيرين بود كمي رب انار اضاف ميكنيم.

و در ظرف سرو ميريزيم و نوش جان ميكنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه خورشت كرفس

پياز را نگيني خورد كرده و با دو قاشق روغن تفت ميدهيم. سپس گوشت را اضافه كرده و آنهم تفت ميدهيم. نمك و زردچوبه و گرد سير را زده و با تقريبا نصف پارچ آب ميريزيم و ميگذاريم بجوشد . بعد زيرش را كم كرده تا گوشت بپزد. كرفس را بعد از شستن و تميز كردن سبزيهاي زرد ان را جدا كرده و خود كرفس را باندازه دو بند انگشت برش ميزنيم.

برگهاي كرفس را هم ريز خرد كرده و با جعفري و نعنا كه انهم قبلا شسته و خرد كرده ايم در تابه ديگر تفت داده و يك قاشق رب گوجه هم اضافه كرده و وقتي كه گوشت پخته شد در آن ريخته و تقريبا 20 دقيقه همراه با گوشت ميپزيم و در آخر ابغوره را اضافه كرده و فلفل سياه هم غذا را خوشمزه تر ميكند. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك آناناس

تخم مرغ و شكر را باهمزن زده بطوريكه كشدار شود. سپس وانيل و ارد را با شير كم كم وارد مايع ميكنيم تا يكدست شود.و همچنين خامه ها را به مايع اضافه ميكنيم. سپس در قالب كيك كمي چرب ميكنيم و كاغذ روغني را خوب ته آن مي اندازيم و كمي دارچين و مغز گردوي ريز شده ميريزيم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب ميچينيم و مايع را روي آن ميريزيم. و دردماي 180 درجه ساتيگراد در فر قرار ميدهيم تا 45 دقيقه.

بعد ميگذاريم تقريبا يك ساعتي سرد شود . سپس در ظرف سرو برميگردانيم و اناناسها بصورت منظره اي قشنگ روي كيك ديده ميشود. 

ميتوانيم مارمالاد توت فرنگي يا البالو هم در مرذحله اخر بصورت تزئيني روي حلقه هاي اناناس قرار دهيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه همبرگر زغالي

همه مواد را باهم مخلوط كرده  حسابي انها را ورز ميدهيم تا منسجم شود. سپس يك تيكه از انها را برداشته در دست بصورت بيضي پهن كرده و در توري گذاشته و روي منقل كباب ميكنيم. يك طرف كه كباب شد طرف ديگر را به همين ترتيب انجام ميدهيم. سپس ان را در نان همبر گذاشته و سس انبه را روي ان داده و با گوجه و خيار شور نوش جان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه يك نوع بستني متفاوت مخصوص روحي

شير را جوشانده و شكر را قاطي نموده با شعله كم بهم ميزنيم تا شكر آب شود. سعلب را اضافه كرده  و وانيل را هم اضافه ميكنيم - مدتي آن را بهم زده تا سفت شود. سپس ميگذاريم تا سرد شود. و خامه فريز شده را به تكه هاي كوچك تقسيم كرده و داخلش ميريزيم و آن را در ظرف سرو ريخته و در فريزير ميگذاريم و هر از گاهي تقريبا هر ربع ساعت يك بار با قاشق آن را بهم زده مجددا داخل فريزير ميگذاريم.

چند بار كه اين مرحله را انجام داديم از فريزر بيرون اورده و بهر طريق كه دوس داشته باشيم ان را تزئيين ميكنيم و با مغز پسته رويش به صورت باران در مي اوريم. نوش جان


اگر مايل به مصرف كاكائو يوديد ميتوانيد نصف از ان را با يك قاشق سوپخوري به شير و شكر قاطي كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كباب لقمه اي با فلفل سبز

 گوشت را با فلفل و نمك و زردچوبه و ارد سوخاري و تخم مرغ خوب ورز ميدهيم به طوريكه حالت چسبندگي پيدا كند.

رب گوجه را قاطي آن كرده باز هم ورز ميدهيم. فلفل ها را ميگذاريم و از ان گوشت به اندازه يك نارنگي كوچك دور هر فلفل ميپيچيم( مثل پيچيدن كباب كوبيده)

همه را به همين طريق ميپيچيم و در تابه نچسبي كمي روغن مايع ريخته و يكي يكي اين فلفل ها را در آن ميگذاريم با شعله كم كه يك طرف آن كه سرخ شد طرف ديگر را هم سرخ ميكنيم و بايد حالت خامي نداشته باشد . و كاملا اطراف آن سرخ شود.

سپس در ديس سرو چيده و با سس كچاب تزئين ميكنيم و با سيب زميني سرخ كرده نوش جان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه استامبولي پلو با نخودفرنگي

پياز را نگيني خرد كرده در يك قابلمه و دو قاشق روغن مايع ريخته و تفت ميدهيم. رنگ پياز كه برگشت گوشت را اضافه ميكنيم . و تفت ميدهيم. در همين حال كه گوشت تفت خورد نمك و زردچوبه و رب گوجه اضافه كرده  سه ليوان اب جوش ريخته ميگذاريم بجوشد.

جوش كه امد زير ان را كم كرده تا ملايم پخته شود. برنج را كه سه پيمانه داشتيم و از قبل خيس كرده ايم ميجوشانيم و اگر بخواهيد قد برنج بلندتر شود در حين جوشيدن نصف استكان اب يخ روي ان ريخته و به ان شوك ميدهيم.

برنج بسيار زيبا و بلند خواهد شد.

سپس به اندازه اي كه كمي نرم شد ان را اب كش كرده و كمي اب نيم گرم روي ان ميريزيم. البته قبلا نمك هم بايد به ان وارد كرد كه بي نمك نباشد. سپس گوشت را امتحان ميكنيم اگر پخته شده نخود فرنگي را اضافه ميكنيم.

نبايد خيلي اب داشته باشد . تقريبا به اندازه نصف پيمانه سپس در قابلمه اي ته چين سيب زميني گذاشته اگر هم خواهستيد بادنجان هم ميتوانيد حلقه كرده و بگذاريد.

مقداري برنج ريخته و مقداري از آن مواد روي ان ريخته و همينطور تكرار ميكنيم تا تمام شود و مايع روي برنج بايد باشد. روغن را هم ريخته و در اخر كمي دارچين روي پلو ميريزيم و ان را دم ميكنيم.

ميگذاريم بخار ان كه درامد شعله را كم كرده و دم كني روي ان ميگذاريم و سپس سرو ميكنيم. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه قرمه سبزي با لوبيا چيتي

مواد لازم"

-گوشت راسته مغزران يا ماهيچه اي گوساله 500 گرم

- سبزي خورشي (تره - جعفري- گشنيز- كمي شنبليله و كمي اسفناج ) 700 گرم

- لوبيا چيتي يك پيمانه

- پياز بزرگ يك عدد

- ليمو سه عدد

- نمك و زردچوبه و فلفل و روغن به ميزان لازم . واگر دوست داشته باشيد كمي قره قوروت





پياز را نگيني خرد كرده و در ماهيتابه سرخ ميكنيم تا طلايي شود. سپس گوشت را اضافه كرده و تفت ميدهيم . زردچوبه هم اضافه كرده و اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد كمي قره قوروت اضافه كرده و يك ليتر اب جوشيده اضافه نموده بگذاريد روي شعله كم بپزد.

سبزي را هم جداگانه سرخ كرده البته بطوريكه نسوزد و رنگ آن تيره تيره نشود.

پس از اينكه گوشت نيم پز شد سبزي و ليمو و لوبيا را اضافه كرده باز ميگذاريم تا خوب دست به هم دهد.

تذكر : در مورد ليمو ميبتوانيد ربع ساعت قبل ليمو را در اب ولرم بخيسانيد و چند جاي ان را سوراخ كرده و در خورش بياندازيم.

بعضيا ليمو را پودر ميكنند و اين ممكن است خورشت را كمي تلخ كند.

تذكر2: بهتر است لوبيا را شب قبل خيسانده تا باعث نفخ نشود

نوش جان





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)