مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي پوست ليمو

مواد لازم

پوست ليمو به مقدار دلخواه

سركه  به مقدار ضرورت

نمك يك قاشق چاي خوري

نعناع خشك نصف قاشق چاي خوري

گشنيز خشك نصف قاشق چاي خوري

مرچ سياه  يك يك قاشق چاي خوري

گلپر نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه

پوست ليموي ترش را گرفته و مواد داخل آنرا خالي كنيد و دو مرتبه در آب بجوشانيد تا تلخي آن گرفته شود شايد هم بيشتر از دو بار ضرورت باشد .

پوست ليمو را بعد از جوش دادن روي پارچه اي نخي بگذاريد تا دو يا سه روز كه آب آن كاملا خشك شود و در طول سه روز مواظب باشيد و آنها را سر و زير كنيد تا پوپنك نزنند .و بعد اول  سركه را جوشانده و ليمو هاي خشك شده را داخل آن اضافه كنيد و مدت سه يا چهار دقيقه بجوشانيد و مواد مذكور را داخل شيشه بريزيد و روي آن نعناع /گلپر /مرچ سياه/  مرچ سرخ / گشنيز / و نمك را به آن اضافه كنيد .اين ترشي بهد از سه هفته آماده مي شود .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي پوست تربوز

ترشي پوست تربوز

مواد مورد ضرورت

پوست سفيد  تربوز     به مقدار ضرورت

نمك     يك قاشق چاي خوري

مرچ سياه و مرچ سرخ   به قدر دلخواه

گلپر   يك قاشق چاي خوري

سركه  به مقدار ضرورت

طرز تهيه

پوست سفيد تربوز را به شكل دلخواه تان ببريد و آنرا در سركه جوش بدهيد تا ببزد و بعد نمك و مرچ و گلپر را به آن اضافه كنيدو داخل ظرف شيشيه اي بريزيد  و مدت يك هفته آنرا بگذاريد تا طعم ترشي را خوب بگيرد و بعد نوش جان كنيد .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

يك نوع ترشي مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

يك نوع ترشي مخلوط

مواد مورد ضرورت

بادنجان سياه خورد بيست دانه

زردك نيم كيلو

سيب نارسيده ترش نيم كيلو

بهي نا رسيده نيم كيلو

گل كلم يك كيلو

سير دو غوزه

نعناع و گشنيز و جعفري  يك كيلو با هم

هل. مرچ سياه و سرخ  . زرچوبه .ادوه دارچين

تخم گشنيز .باديان .سياه دانه . جوز هندي. گلپر  

نمك .سركه

طرز تهيه

اول بادنجان ها  . زردك .سيب و بهي  را در يك ظرف قرار داده روي آنها سركه بريزيد و  بگذاريد بجوشد كه كمي نرم شود و بعد بگذاريد سرد شوند

سبزي ها و سير را پوست نموده و ريزه كنيد و نمك روي ان بريزيد

گل كرم را نيز خورد خورد نموده و همه مواد را با هم مخلوط نماييد و ظرف ترشي را در يك جاي سرد نگهداري نماييد همه مواد بعد از ده روز طعم خوشمزه ترشي را به خود مي گيرد . البته سعي كنيد كه ظرف ترشي سفالي .چوبي و يا بلوري باشد

اين ترشي با هر نوع غذا خوشمزه است . اشتهاي خوب ...

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي بدون سركه

ترشي بدون سركه

اين ترشي بسيار مزه دار است و شما مي توانيد اين را با ساندويچ نوش جان كنيد .

مواد مورد ضرورت

شما تمام مواد را مي توانيد آماده از بازار بخريد و آب شان را خالي كنيد و با هم مخلوط كنيد .اما اگر با روغن زيتون مخلوط باشد فرق نمي كند.

مقدار مواد بستگي به خود شما دارد

شما مي توانيد بوتل هاي خورد از اين مواد را از بازار بخريد و با هم مخلوط كنيد .

زيتون سبز  يك بوتل

مرچ دولمه سرخ يك بوتل

مرچ سبز تند يك بوتل خورد

بادرنگ شور يك بوتل

سير آماده كه داخل روغن زيتون است  يك بوتل

زردك آماده و يا خود جوش بدهيد و به خورد خورد كنيد

نعناع خشك دو قاشق غذا خوري

اوريگانو  يك نوع سبزي خشك است كه داخل لازانيا مي اندازند دو قاشق غذا خوري اين سبزي را بايد بيندازيد چون عطر خوبي دارد  

مرچ سياه يك قاشق غذا خوري

نمك نيم قاشق

جوهر ليمو يك و نيم قاشق

روغن زيتون به مقدار ضرورت  نيم گيلاس نظر به  مقدار مواد است

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع ترشي ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز پاك كردن ترموز چاي

طرز پاك كردن ترموز يا فلاسك چاي

براي پاك كردن ترموز چند قاشق غذا خوري جوش شيرين ( سودا ) را درون آن بريزيد و رويش را آب گرم پر كنيد بعد از نيم ساعت كاملا پاك و براق مي شود .

شما  ظروف در دار پلاستيكي را كه لكه شده نيز با سودا مي توانيد پاك كنيد .

اگر ظرف پلاستيكي شما بوي نا مطبوع گرفته شما مي توانيد از روز نامه يا اخبار هاي سياه و سفيد استفاده نموده داخل ظرف پلاستيكي بكذاريد و سزش را بسته كنيد و بگذاريد يك شب به همان حال بماند بوي ظرف كاملا از بين مي رود .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مطلب جالب و خواندني




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز پختن انواع كيك ها

 

 

كيك ساده

مواد مورد ضرورت

سه گيلاس آرد

پنج دانه تخم مرغ

سه گيلاس

يك گيلاس شير

يك گيلاس بوره

نصف گيلاس كمي بيشتر روغن مايع

يك قاشق غذاخوري پيكنگ پودر

يك قاشق چاي خوري وانيل

پوست ليمو رنده شده يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه

بوره وتخم مرغ را با خوب مخلوط كنيد و بعد شير و روغن را به آن اضافه كنيد و در اخير آرد و پكينگ پودر وانيل و پوست ليمو را به آن اضافه نماييد و با هم مخلوط نماييد .

داش را قبلا به درجه ۲۵۰ گرم نموده و روي فطنوس داش را چرب نموده و كمي آرد روي آن بپاشيد و يا از كاغذ هاي مربوط شيريني پزي استفاده نموده روي فطنوس داش بگذاريد و بعد تمام مواد مخلوط شده داخل فطنوس داش بريزيد و در قسمت وسط داش بگذاريد به مدت نيم ساعت تا چهل دقيقه و اين بستگي به داش شما دارد وقتي روي كيك سرخ شد آنرا از داش بيرون كنيد و بگذاريد كه سرد شود .

البته مقدار مواد ذكر شده براي يك فطنوس داش است .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

با لكه ها بجنگيم

 

در مورد لكه ها هميشه توجه داشته باشيد كه لكه را با آب سرد بشوريد چون آب گرم لكه را دير تر از بين مي برد و آب سرد زود تر پاك مي كند .

 لكه چاي

اول اينكه يك تكه را تر نموده بروي لكه چاي ميماليم اگر پاك نشد وچاي بسيار تيره بود لكه اي آن ممكن است بماند و شما يك دستمال را با پودر لباس شويي و آب تر ميكنيد و روي لكه چاي بماليد نتيجه اي خوبي خواهد داد .

لكه شمع بروي وسايل چوبي

اشك شمع را از روي وسايل چوبي هرگز نتراشيد ابتا آنرا با آب گرم بشوريد و فورا با پنبه پاك كنيد.

 لكه شمع به روي كاشي

اول روي آن سركه بريزيد و بعد با آّ ب و صابون بشوريد و در اخير حتما با يك دستمال نخي خشك كنيد . 

لكه رنگ قلم

براي از بين بردن رنگ قلم  چند قاشق ماس را روي رنگ بريزيد و با قاشق دو باره جمع كنيد اين كار را چند بار تكرار كنيد و در اخير محل را با آب و صابون بشوريد كه بوي ترشي ماس برود .

لكه قلم خود كار

معمولا مرد ها عادت دارند قلم خود كار را در جيب خود ميگذارند و باعث مي شود كه لباس شان پر رنگ شود و شما مي توانيد يك تكه اسفنج را گرفته و با شير تر كنيد و روي لكه بماليد از بين مي رود .

سريش و لكه اي آن

يك تكه را تر با سركه تر كنيد و روي سريش بماليد و چند دقيقه بگذاريد سريش حالت چسپندگي خود را از دست مي دهد و به آساني پاك مي شود .

لكهء ساجق

دو تكه يخك را از دو طرف به محلي كه ساجق چسپيده بماليد ساجق خشك مي شود و حالت چسپندگي خود را از دست مي دهد و شما مي توانيد آنرا بتراشيد به آساني پاك مي شود .

لكه شمع روي لباس يا روي ميزي تكه اي

محلي را كه شمع ريخته از دو طرف كاغذ بمانيد و بعد آنرا اتو كنيد شمع از دو طرف به كاغذ مي چسپد و از تكه پاك مي شود .

لكه خون

اولتر از همه آب سرد را روي لكه با فشار بريزيد و بعد روي آنرا نشايسته جواري بماليد و زير نور آفتاب بمانيد وقتي خوب خشك شد آنرا با ُد و صابون بشوريد لكه از بين مي رود .

لكه قير

محل لكه را با تيل بشوريد و بعد رد زير نور آفتاب در هواي آزاد  بگذاريد و بعد آنرا با آب و صابون بشوريد .

لكه زرد سوختگي

لكه هاي كم رنگ و زرد رنگ سوختگي را با با ماليدن قند بروي آن از بين ميبريد . 

لكه هاي گلدان

گلدان ها بعد از مدتي كه گل داخل آن باشد كدر مي شوند و لكه اي بخصوص دارند كه پاك شدن آن با آب و صابون معمولي ممكن نيست شما مي توانيد نمك و سركه داخل گلدان بريزيد و چند ساعت  بمانيد

و بعد از چند ساعت آنرا با مايهاي ظرفشويي و آب گرم بشوريد .

لكه اي ظروف چيني

ظرف ها بعد از چند مدت استفاده رنگ زرد بخود ميگيرند وشفافيت خود را از دست مي دهند شما مي توانيد همه ظرف ها را داخل ظرف شوي آشپز خانه بگذاريد و آنرا پر از آب  -مايع ظرفشويي و كلور نماييد و يك يا دو ساعت بگذاريد بعد همه را يكجا داخل ماشين ظرف شويي بمانيد و بشوريد  اما اگر با كلور حساسيت داريد مي توانيد همه ظرف ها را داخل  يك ديگ كلان بمانيد و داخل آن آب و پودر لباس شويي بريزيد و بگذاريد نيم ساعت جوش بخورد همه ظرف پاك و براق مي شوند .

لكه رنگ  بروي لباس

اگر لكه اي رنگي روي لباس تان مانده مي توانيد از ليمو استفاده كنيد به اين ترتيب كه  نصف ليمو  را گرفته خوب نمك بزنيد و روي لكه بماليد و چند بار تكرار كنيد و بعد آنرا با آب و صابون بشوريد .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

چند نكته اي مهم در باره نگهداري پنير

 

                                                   

براي اينكه پنير زود خراب نشود نياز به مراقبت دارد  و نظر هاي مختلف در اين مورد وجود دارد .

 - براي جلوگيري از خشك شدن و سخت شدن پنير روي آنرا مسكه يا روغن بماليد .

- اگر پنير شور مزه داريد و سخت شده طعم خود را نسبتا از دست داده آنرا داخل ظرف پر از دوغ بگذاريد دوباره تازه شده و طعم پنير تازه را ميدهد .

- اگر پنير را داخل فويل المونيمي بپيچانيد از خشك شدن آن جلوگيري مي نمايد .

- شما ميتوانيد پنير را به دستمال كه آنرا قبلا با سركه انگور تر كرده ايد قرار بدهيد غير از اينكه با اين عمل پنير به مدت طولاني تازه مي ماند طعم و مزه خوبي هم پيدا مي كند .

- اگر يك حبه قند را داخل ظرف پنير بگذاريد پنير به مدت طولاني تازه خواهد ماند و پوپنك نخواهد زد .

- اگر پنير شما نرم شده و مي خواهيد سخت تر شود آنرا درون آب نمك كه قبلا جوشانده ايد و سرد شده  بگذاريد سخت مي شود چون هر چه نمك زياد تر باشد پنير سخت تر مي شود و بر عكس اگر پنير سخت شده باشد آنرا داخل آب بدون نمك بگذاريد .

- اگر پنير پوپنك زده آنرا داخل ظرف سر دار بگذاريد و چند حبه قند را نيز بگذاريد و سر ظرف را بسته كنيد پوپنك ها از پنير جدا شده به قند ها مي چسپند و پنير قابل استفاده مي شود .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)