مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

نان برنجي

نيم كيلو آرد برنج

 ۲۰۰ گرم خاكه قند (يك پيمانه)

۲۵۰ گرم  روغن جامد (يك پيمانه و ربع)

۱ عدد تخم مرغ

نصف فنجان گلاب

كمي هل

خرفه براي تزيين

طرز تهيه:

روغن را با خاكه قند و هل مي زنيم. (ميشود شكر را با مقدار كمي آب روي حرارت ملايم حل كرد بعد از سرد شدن به روغن اضافه كرد)

تخم مرغ را اضافه كرده مي زنيم باز هم مي زنيم.

آرد را كم كم اضافه ميكنيم و مخلوط مي كنيم.

گلاب ( و اگر مايل بوديد زعفران حل شده در كمي آب گرم) را به مخلوط اضافه ميكنيم.

۵ ساعت بماند بعد به شكل سنتي در سيني از قبل چرب شده با حرارت ۱۷۰ سلسيوس (۳۰۰ فارنهايت) ۲۰ دقيقه در فر قرار مي دهيم.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بيسكويت شكلاتي

1 فنجان كره نرم 1 فنجان شكر 1 فنجان شكر قهوه اي 2 عدد تخم مرغ 2 tsps vanilla extrat 3 فنجان آرد 1 ق غ 1 tsp baking soda 2 tsps hot water 1/2 tsp salt 2 cups semisweet chocolate chips 1 cup chopped walnuts

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد لوبيا چشم بلبلي

مواد سالاد:

  • ۱ فنجان لوبيا چشم بلبلي پخته
  • نيم فنجان ذرت پخته
  • ۱ و نيم فنجان گوجه فرنگي نگيني
  • ۱ فنجان فلفل سبز دلمه اي سبز
  • ۲ ق غ فلفل سبز تند خورد شده (بسته به ذائقه)
  • نيم فنجان پياز نگيني
  • ۲ ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)

مواد سس:

  • نيم فنجان سركه قرمز
  • ۱ق غ سركه بالزاميك 
  • ۱ ق چ نمك
  • نيم ق غ فلفل تازه سابيده
  • ۱ ق غ سس خردل
  • ربع ق چ شكر
  • نيم فنجان روغن زيتون
  • نيم فنجان روغن مايع ( يا روغن هسته انگور )
  • نوك انگشت پودر آويشن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ديپ كدو حلوايي (شيرين)

  •  ۲ فنجان پنير خامه اي
  • ۲ فنجان كدو حلوايي كاملا" پخته 
  • 2 فنجان شكر
  • ۱ ق چ دارچين 
  • 1 ق چ زنجبيل
  • نوك انگشت نمك

همه مواد را مخلوط كنيد .

يكساعت در يخچال بماند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پاستا لوبيا سفيد

 

۲۵۰ گرم اسپاگتي (نصف بسته ۵۰۰ گرمي) 
۱ عدد ليمو ترش بزرگ پوست و آب(۲ ق چ پوست ليمو تراشيده شده و ربع فنجان آب ليمو)                 
يك فنجان لوبيا سفيد پخته
2 ق غ كاپاريس (كيپر) يا خيارشور خورد شده 
۳ ق غ كره  
نمك و فلفل سياه و پودر سير

كمي پياز و جعفري خورد شده يا ترخون خشك (اختياري) 

اسپاگتي را بپزيد.

كره را در تابه مي ريزيم تا آب شود +نمك + فلفل + پودر سير + آب و پوست ليمو تا به جوش بيايد.

لوبيا و كاپاريس يا خيارشور را اضافه مي كنيم. تا گرم شود.

پاستا را روي لوبيا مي ريزيم كمي هم مي زنيم.

فكر كنم يه كم سبزي معطر مثل جعفري يا ريحون يا ترخون با پياز ريز خورد شده روش بريزيم باحال تر بشه!

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان چاي

در مورد نان چاي من عينا" دستوري كه از قديم داشتم رو تو سايت سفره خونه http://sofrehkhune.com   پيدا كردم و چون جرات هيچ دخل و تصرفي به علت سنتي بودنش ندارم عينا" همون رو ميذارم اينجا:

مواد لازم :

آرد : 1 كيلو

پودر قند : 300 گرم
روغن 350 گرم
ماست : 3 قاشق غ
بكينگ پودر : يك قاشق چايخوري
هل كوبيده : نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ : 2 عدد كامل + 2 عدد زرده

براي رومال شيريني :

2 عدد زرده                                                                                                                    

زعفران آبكرده

2 قاشق ماست                                                                                                               

در آخر كنجد

طرز تهيه :

اول روغن را آب كرده (ولرم شود) بعد پودر قند رو درونش حل مي كنيم وقتي كامل پودر قند در روغن حل شد ( آرد + پودر هل + بكينگ پودر رو با هم الك ميكنيم ) و كم كم به مواد اضافه ميكنيم حالا بايد تخم مرغ ها رو در ظرف جدا مخلوط كرده و به مواد اضافه كرد و در آخر 3 قاشق ماست رو به مخلوط اضافه ميكنيم . حالا خمير لطيفي به دست مياد كه كلاً به روغن اضافه نيازي نداره راحت ميشه قالب زد در سيني فر گذاشته و رومال رو بهش اضافه كرده و در آخر روش كنجد پاشيد و با درجه حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه در سيني وسط فر قرار دهيد .

چند نكته خودم اضافه كنم:

۱ من هل بيشتر ميريزم  فكر كنم يك قاشق مرباخوري رو بريزم.

۲ هرگز تركيب هل و وانيل رو  با هم استفاده نكنيد من يكسال اين خبط بزرگ رو مرتكب شدم!

۳ حتما" مقداري از روغن رو كرمانشاهي ميريزم چون مزه ش رو كاملا" سنتي مي كنه.

 ۴ روغن رو آب نمي كنم با ميكسر با شكر مي زنم.

 ۵ تا جايي كه يادمه يه كم خمير مايه هم توي ماستش ميريختم ضمنا" فكر كنم ماست بيشتر مي ريختم. (بايد از زن عمو جانم بپرسم اگر اشتباه بود مي نويسم.)

۶ ضمنا" من خمير رو يك روز در جاي خنك ميذاشتم بمونه.( باز اگه اشتباه نكنم!)

چقدر شك و ترديد فكر كنم اين يكي درست نكنم بهتره!!

 

لازمه بنويسم نان چايي براي عيد درست كردم خيلي هم خوب شد:

روغن رو آب نكردم و با شكر زدم.

يك ق غ خميرمايه در آب ولرم حل كردم و به مواد اضافه كردم. يعني هم بيكينگ پودر زدم هم خمير مايه.

ماست هم كمي بيشتر ريختم.

فكر كنم بهتره اين شيريني رو در يخچال نذاريم چون مزه اش خراب ميشه

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني گردويي با زرده تخم مرغ

اول اينكه من هرچي تو سايت هاي خارجي گشتم اين شيريني رو نيافتم!!

 

فكركنم به خاطر اينكه زرده تخم مرغ چيز كم ضرري نيست و دنياي امروز داره ميره به سمت سلامتي! ولي من كه ميگم بي خيال سلامتي سنت هاي عيد رو بچسب!!!!

پس اينم فرمول كلي شيريني گردويي با زرده تخم مرغ:

براي هر ۲ عدد زرده تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوري شكر يا خاكه قند

۴ قاشق غذاخوري گردو درشت خورد شده (حدود نيم فنجان)

نوك قاشق چايخوري وانيل

طرز تهيه:

زرده ها رو با شكر و وانيل با ميكسر حسابي ميزنيم تا سفيد و سفت بشه.

گردوها رو توي اون ريخته با قاشق هم ميزنيم.

روي كاغذ روغني چرب توي سيني فر به فاصله شيريني هاي كوچولو رو مي چينيم . با  ۱۷۰درجه سلسيوس (۳۳۸ فارنهايت ) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر ميگذاريم. مدت بستگي به اندازه شيريني ها داره پس حواستون باشه زياد نمونه خشك بشه.

بعضي نكات:

فكر كنم قبلا" يه جايي خوندم بهتره بعد از ريختن گردو ها يه ۱۰ دقيقه اي مواد رو بذاريم بمونه. بعد بريزيم تو سيني.

 اگر مواد به نظر شل مياد يا يه كم گردو يا ميشه يه كم آرد مثلا" يه قاشق سر خالي به مواد اضافه كرد.

من قبلا" فقط وانيل بهش مي زدم ولي چون گردو با دارچين جوره مي خوام امسال يه كم دارچين هم بزنم ببينم چي ميشه.اميدوارم خوب بشه

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني نارگيلي Coconut Macaroons


پس از مطالعه و بررسي سايت هاي مختلف داخلي و خارجي فرمول كلي اين شيريني رو يافتم:

براي هر ۲ عدد سفيده تخم مرغ

۲۵۰ گرم پودر نارگيل (حدود يك فنجان و نيم)

نصف فنجان شكر

نوك قاشق چايخوري وانيل

دستور تهيه :

سفيده تخم مرغ ها رو كه به دماي اتاق رسيده و خيلي سرد نباشه باسرعت بالاي ميكسر خوب ميزنيم تا كاملا" كف كنه و وقتي كجش كنيم از ظرف نريزه !!! اين هم از تكنيك هاي آشپزي پروفشنال!!! 

شكر  و وانيل رو كم كم در حين هم زدن به تخم مرغ ها اضافه مي كنيم. ميكسر رو خاموش و نارگيل ها رو كم كم به سفيده تخم مرغ شيرين اضافه مي كنيم به آرومي با قاشق هم ميزنيم تا پفش نخوابه!

روي كاغذ روغني چرب توي سيني فر به فاصله شيريني هاي كوچولو رو مي چينيم . با  ۱۷۰درجه سلسيوس (۳۳۸ فارنهايت ) به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر ميگذاريم. مدت بستگي به اندازه شيريني ها داره پس حواستون باشه زياد نمونه خشك بشه. 

بعضي نكات :

توي بعضي دستورها به جاي شكر يك سوم فنجان عسل يا شير عسلي (منظورم اون قوطي كوچيكاست كه خيلي غليظ و شيرين هستن) استفاده كردند شايد من هم شيرعسلي رو امتحان كنم.

بعضي از دستورها  يه كم پودر بادام هم اضافه كردن شايد بد نباشه ولي من لزومي نمي بينم شلوغش كنم!!

بعضيا به ازاي هر  تخم مرغ يك قاشق آرد اضافه كردند كه من نميكنم چون مي ترسم پف نكنه مگر اينكه بيكينگ پودر هم بريزم كه من ترجيح مي دم نريزم .پس بيخيال آرد!

بعضي دستورها يه كم آبليمو  و نمك هم ميريزن كه من نمي ريزم. شيريني بايد شيرين باشه ديگه!

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني عيد

تصميم داشتم فقط مزه هاي متفاوت رو بنويسم.

ولي چون خودم بعد از سالها امسال مي خوام شيريني بپزم البته انشالله  ميخوام دستور شيريني هايي كه قبلا" مي پختم و راحت و مناسب هستند رو از سايت هاي ديگه بدزدم اينجا جمع كنم

اول اينكه من هميشه زرده و سفيده تخم مرغ ها رو جدا ميكردم با زردش شيريني گردويي و با سفيدش پفكي نارگيلي درست ميكردم.براي عيد ايده آل هستن چون ميشه كوچولو و تعداد زياد درست كرد پختنشون هم خيلي راحته.

ديگه سوهان عسلي بود و نان چاي كه با روغن كرمانشاهي درست ميكردم .خوبيش اينه كه خميرش رو ميشه روز قبل آماده كرد و فرداش ترو تميز بيسكوييت ها رو قالب زد و تو فر گذاشت.

شيريني نخودچي هم كه هميشه مصيبت داشت چون يه كم زيادي باش ور بري خورد ميشه اعصاب آدمو خورد ميكنه نگه داري و جابجا كردنش هم مصيبته!!پس فعلا" اين يكي رو ميذارم به عهده ي قنادي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادويه و نان زعتر

 

كافيست مقداري ادويه زعتر با روغن زيتون روي نان پيتا يا تست بماليد و چند دقيقه در فر بگذاريد.

اين نان برشته رو ميشه مثل چيپس به تكه هاي كوچك بريد و كنار ديپ قرار داد.

 ادويه زعتر:

نصف فنجان آويشن

نصف ق غ پونه كوهي يا همون مرزنگوش ( اختياري)

۲ ق غ كنجد بوداده

۲ ق چ سماق

كمي نمك

مي تونيد مواد رو با هم آسياب كنيد يا به همين صورت استفاده كنيد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)