مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

نان فوكَچّه يا نان زيتون ايتاليايي Focaccia Bread

تلفظ اين نان (fokache)  است، يعني "ك" فتحه دارد! روي طرز تلفظ  كليك كنيد تا برايتان دانلود شود.

در ضمن اين نان جزو آشپزي مديترانه ايست.

مامان من يك بوته رزماري داشت و تازگيا اونو تو باغچه كاشته. رزماري گياه زيبا و خوش عطريه كه يك شاخه كوچك ازش موقع آبپز كردن مرغ بوي زهم مرغ رو از بين مي بره. پيشنهاد مي كنم شما هم گلدون شو تهيه كنيد، به مراقبت خاصي نياز نداره و عطر و طعمشم بهتر از رزماري خشك شده ست!

مواد لازم براي يك قرص بزرگ نان:

آب ولرم

220 ميلي ليتر يا 1 فنجان

روغن زيتون تصفيه شده

15 ميلي ليتر يا 1 قاشق غذاخوري

شكر

1 قاشق چايخوري

نمك

1 قاشق چايخوري

آرد سفيد گندم

350 گرم يا 2 1/4 فنجان

مايه خمير

1 قاشق چايخوري سرصاف

 

مواد لازم براي روي نان:

سير ريز شده

2 پر

روغن زيتون تصفيه شده

1-2 قاشق غذاخوري

رزماري تازه

9 شاخه

پودر فلفل سياه

كمي

ريحان خشك

كمي

طرز تهيه:

آب، روغن زيتون، آرد، نمك و مايه خمير را با هم مخلوط كنيد و سپس كاملا ورز دهيد تا خمير يك تكه شود. روي سطح صافي آرد بپاشيد و خمير را روي آن به شكل مربع مانند باز كنيد. 9 سوراخ  با انگشت در نان ايجاد كنيد و هر شاخه رزماري را در يكي از سوراخ ها قرار دهيد.

سپس سير را روي نان بپاشيد و روغن زيتون را با قلمو روي نان پخش كنيد. بعد فلفل و ريحان خشك را روي نان بپاشيد.

سپس روي خمير را با محافظ بپوشانيد و 30 تا 45 دقيقه در مكان گرمي قرار دهيد تا عمل بيايد.

خمير را ار ورقه محافظ جدا كنيد و در فر كه از قبل گرم شده با دماي 190 درجه سانتي گراد به مدت 15-20 دقيقه بپزيد.

منبع: cutting-edge-mediterranean-recipes.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان پنيري برزيلي يا پااودوكيشو Pão de queijo

اين نان معمولا با آرد مانيوك درست ميشه كه تو ايران نيست، بنابراين من دنبال دستور تهيه ش با آرد ذرت گشتم و خوشبختانه پيدا كردم.

اين يه نان ايده آل براي بيماران سلياكه، با توجه به موادي كه در ايران هست.

مواد لازم:

آرد ذرت

2 فنجان

شير

1 فنجان

كره

نصف فنجان

نمك

1 قاشق چايخوري

پنير پارمزان رنده شده

1 ½  فنجان

تخم مرغ

2 عدد

طرز تهيه:

فر را با حرارت 190 درجه سانتي گراد گرم كنيد.

شير و نمك و كره را در قابلمه ي كوچكي روي حرارت جوش آوريد ، سپس از روي حرارت برداريد.

آرد ذرت را كم كم اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در آخر تخم مرغ و پنير را بريزيد. مواد را با دست بصورت يك توپ درآوريد. سپس گلوله هايي از آن را روي سيني فر چرب شده بگذاريد و تا 1 ساعت در فر قرار دهيد.

منبع: food-easy-recipes.webseomasters.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

روكامبل، يا رول كيك برزيلي Rocambole

يك كيك فوق العاده سريع و ساده!

مواد لازم براي رول:

تخم مرغ

5-6 عدد

شكر

5 قاشق غذاخوري

آب

5 قاشق غذاخوري

آرد

5 قاشق غذاخوري

بيكينك پودر

1 نيشگون


براي داخل رول : مي توانيد از كرم شكلات، كارامل شير!، مربا، مارمالاد يا پوره ي ميوه ها با شكر استفاده كنيد، بستگي به خلاقيت خودتان!

طرز تهيه:

سفيده ي تخم مرغ ها را جدا بزنيد تا سفت شود.

زرده ها، شكر و آب را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

آرد و بيكينگ پودر را بريزيد و به آرامي مخلوط كنيد.

روي سيني فر كاغذ روغني پهن كنيد و مخلوط را روي آن پهن كنيد.

كيك را در فر كه از قبل با حرارت  180 درجه ي سانتي گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقيقه قرار دهيد تا روي كيك قهوه اي – طلايي شود.

سپس كيك را با كاغذ روغني از سيني درآوريد و همانطور كه گرم است مايه داخلي را رويش پهن كنيد و آنرا رول كنيد، درحين رول كردن كاغذ روغني را از آن جدا كنيد.

روي رول  آماده شده شكر بپاشيد و سرو كنيد.

نكته: موقع رول كردن كيك بايد هنوز گرم باشد وگرنه مي شكند.

منبع: minasontheweb.wordpress.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستني شكلاتي Best Chocolate Ice-cream

مواد لازم:

شكلات تلخ خرد شده

110 گرم

مخلوط مساوي از شير و خامه

2 فنجان

شكر

يك و يك چهارم فنجان

آرد

2 قاشق غذاخوري

نمك

يك چهارم قاشق چايخوري

تخم مرغ

3 عدد

خامه پرچرب

1 و نيم فنجان

وانيل

نصف قاشق چايخوري

مغزهاي خوراكي خرد شده

نصف فنجان،  در صورت تمايل

طرز تهيه:

شكلات و مخلوط شير و خامه را در قابلمه اي باهم مخلوط كنيد. روي حرارت ملايم بپزيد تا شكلات حل شود و مايه يكدست گردد: حدود 5 دقيقه.

در كاسه ي كوچكي، شكر، آرد و نمك را باهم مخلوط كنيد. تدريجا مواد خشك را به مايه شكلات اضافه كنيد و هم بزنيد و جوش آوريد.

حرارت را كم كنيد و در حين هم زدن به پخت ادامه دهيد.

در كاسه اي تخم مرغها را آرام هم بزنيد. نصف مايه ي داغ را آرام روي تخم مرغها ريخته ، مخلوط كنيد. سپس مايه را به قابلمه برگردانيد. 5 دقيقه بپزيد تا غليظ و يكنواخت شود و بخار از آن بلند شود.

قابلمه را از روي حرارت برداريد و وانيل و خامه را با مايه مخلوط كنيد.

بگذاريد مايه در دماي اتاق خنك شود سپس آن را در يخچال قرار دهيد تا سرد شود. سپس طبق دستور العمل بستني ساز آن را فريز كنيد. سپس در صورت تمايل مغزهاي خوراكي را به آن اضافه كنيد.

پيش از سرو بستني را در ظرف دربسته به مدت 30 دقيقه در فريزر قرار دهيد.

منبع: bfeedme.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خيارCold Cucumber Soup (oi_naengguk) III

لينك دانلود آموزش اين سوپ!

مواد لازم:

خيار بزرگ

2 عدد ، پوست كنده و دانه گرفته

خامه ترش پرچرب

1 1/3 فنجان

ماست پرچرب

1 1/3 فنجان

آب مرغ طبيعي، يا عصاره سبزيجات براي گياهخواران

2 فنجان

سير له شده

1 حبه

نعناع تازه

1/2 فنجان

شويد تازه

1/2 فنجان

فلفل

 

 

مخصوص 4 نفر

طرز تهيه:

خيار، خامه ترش، ماست، آب مرغ و سير را در كاسه ي بزرگي باهم مخلوط كنيد.

مواد را با گوشت كوب برقي پوره كنيد.

در حين پوره كردن، نعنا و شويد را اضافه كنيد و با فلفل طعم دار كنيد.

سوپ را خنك سرو كنيد و با برگ نعناع و شويد تزئين كنيد.

/* /*]]>*/ /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستني هلو Fresh Peach Icecream

مواد لازم:

هلو خرد شده

3 فنجان

آب 1 عدد پرتقال بزرگ

 

آب 3 عدد ليمو ترش

 

شكر

3 فنجان

وانيل

يك چهارم قاشق چايخوري

شير

1 ليتر

خامه

نيم ليتر

 

طرز تهيه:

هلو، آبميوه ها، شكر و وانيل را باهم مخلوط كنيد و 3 ساعت با در بسته در دماي اتاق قرار دهيد.

سپس با شير و خامه مخلوط كنيد و در بستني ساز فريز كنيد.

منبع: pastrybiz.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خيار Cold Cucumber Soup II

مواد لازم:

خامه ترش

1 1/2 فنجان

شويد خشك

1/2 قاشق چايخوري

سس ورس استر شر

يا ورچستر

 worcestershire sauce

1 قاشق غذاخوري

آب ليمو

1 قاشق غذاخوري

نمك كرفس*

1/2 قاشق چايخوري

فلفل

1/4 قاشق چايخوري

پيازچه خرد شده

2 عدد

خيار متوسط

3 عدد ، پوست كنده، دانه گرفته و خرد شده

مخصوص 4 نفر

طرز تهيه:

تمام مواد را به كمك مخلوط كن پوره كنيد.

سرد سرو كنيد.

*نمك كرفس: نوعي نمك معطر، مخلوط مساوي از نمك و پودر تخم كرفس آسيا شده.

منبع: ifood.tv



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ليموناد اسطخودوس Lavender Lemonade

مواد لازم:

ليمو

4 عدد

اسطخودوس خشك شده

نصف پيمانه

عسل

نصف پيمانه

طرز تهيه:

پوست 2 تا از ليموها را كامل رنده كنيد تا به سفيدي برسيد، سپس آب تمام ليموها را بگيريد تا 3/2 ليوان آب ليمو بدست آيد.

در قابلمه بزرگي 5 و نيم ليوان آب را به همراه رنده ي پوست ليموها روي حرارت بالا جوش آوريد. اسطخودوس را اضافه كنيد، در قابلمه را نيمه باز بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا مايه 10 دقيقه ريزريز بجوشد.

در اين حين، بر روي يك آبكش پارچه توري پهن كنيد و مايه  را از آن رد كنيد، روي گلها را فشار دهيد تا عصاره ي آنها خارج شود. سپس عسل را اضافه كنيد و كاملا حل كنيد.

شربت را كاملا سرد كنيد: 45 دقيقه در يخچال.

ليوانهاي بلندي را با يخ پر كنيد و شربت را در آنها بريزيد و سريع سرو كنيد.
منبع:wholeliving.com

پ.ن: خواص اسطخودوس:

نام رايج:خيردم

گياهي است بوته اي تا درختچه اي باارتفاع30 تا60 سانتي متركه درنواحي مرطوب مي رويد. داراي ساقه هاي متعدد چهارگوش،برگهاي باريك

  گلهاي بالايي دوقسمتي ولب پاييني سه قسمتي وپرچم ها به طرف لب پايين خميده اند.گلهاآبي بنفش يا سفيد هستند. گل آذين سنبلة انتهايي كه درهرسنبله4 تا5 گل قرارگرفته داراي تخم هاي ريزوزردرنگ است. گونة فوق تا كنون درايران بطورخودروگزارش نشده .گونه اي كه رويش نسبتاً فراواني دارد  نقره اي، مي باشد.                                                            

{خا صيت درماني:  آرام بخش Sedative    {خانواده: نعناعيان     Labiatae  

{اندام دارويي : گل. 

{تركيبات شيميايي:

 اسانس( كه اجزا اصلي آن ليناليل استات ولينالول مي باشد)، كامفر، سزكويي ترپن كاريوفيلين

اكسايد، تانن، مشتقات رزمارينيك اسيد، كومارين و فلاونوييد مي باشد.

{خواص درماني ديگر:

 درمان سردرد و ميگرن، رفع دردهاي عصبي معده، ضد نفخ ، افزايش دهنده صفراوكمك كننده

به هضم غذا .

{مقدار مصرف و روش تهيه:

سه نوبت در روز. در هر نوبت 1 قاشق چاي خوري سرخالي (2-1 گرم) از پودر گياه را در

نصف ليوان آب جوش ريخته ،پس از مدت 15 دقيقه آنرا صاف كرده وبعد ازغذا ميل مي نماييد.

{عوارض جانبي: عارضه خاصي ذكرنشده است.

{مصرف در بارداري و شيردهي: مورد خاصي ذكرنشده است.

{موارد منع مصرف: مورد خاصي ذكرنشده است .

{ملاحظات:

 در افرادي كه تركيبات رقيق كننده خون (آسپرين، وارفارين،تيكلوپيدين و...) استفاده مي كنند با احتياط و تحت نظر پزشك استفاده گردد. 

منبع:razavipharma.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ سرد خيار Cold cucumber soup I

همون آب دوغ خيار خودمونه تقريبا، ولي به شيوه هاي متفاوت!

همه جوره هم ميشه ازش استفاده كرد، به عنوان صبحانه و ناهار و شام يا پيش غذا يا ميان وعده!

مواد لازم:

خيار بزرگ

2 عدد

پيازچه خرد شده

1/2 فنجان

نمك

1/2 قاشق چايخوري

شويد خشك

1 قاشق چايخوري

ماست پر چرب

450 گرم

مخصوص 4 نفر

طرز تهيه:

خيار ها را پوست بكنيد، از طول نصف كنيد ، دانه هايش را در آوريد سپس خرد كنيد.

تمام مواد را در مخلوط كن پوره كنيد سپس بگذاريد 1 ساعت در يخچال سرد شود.

روي سوپ را با شويد تازه يا ورقه هاي تربچه تزئين كنيد.


منبع: ifood.tv

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اعتراض: سوپ سرد خيار Cold cucumber soup

شيش ساعته دارم رو اين پست كار مي كنم

اول 6 تا دستور مختلف سوپ خيار بود ، كه بلاگفا گفت حجمش زياده

بعد حجم عكسهارو كم كردم، باز گفت حجمش زياده

بعد كردمش 4 تا دستور سوپ، باز گفت حجمش زياده!!!!!!!!!!!!

من اعتراض دارم   حالا مجبورم يه مطلب منسجم رو تيكه تيكه كنم

چرا انقد حجم پست بلاگفا كمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)