مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

برنج آلماني GERMAN RICE

/* /*]]>*/ من مي خوام دستور تهيه ي برنج همه ي كشورا رو درآرم!

مواد لازم:

كالباس دودي

 مربعي خورد شده

4 ورق

فلفل سبز دلمه اي

مربعي خورد شده

1 فنجان

فلفل قرمز دلمه اي

مربعي خورد شده

نصف فنجان

تخم كرفس

2 قاشق غذاخوري

شكر

يك چهارم فنجان

سركه

نصف فنجان

برنج

2 فنجان

طرز تهيه:

در قابلمه ي بزرگي كالباس را سرخ كنيد تا ترد شود سپس آنها را در آورده، كنار بگذاريد. در همان قابلمه  فلفل ها ، تخم كرفس، شكر و سركه را بريزيد و بگذاريد تا نرم شود.

برنج را جداگانه بپزيد و با سبزيجات مخلوط كنيد. در ظرف مخصوص سرو بريزيد و روي آن كالباس را بريزيد.

cooks.com منبع:



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالادتن ماهي Tuna fish salad

/* /*]]>*/

تقديم به همه ي دانشجويان ساكن خوابگاه!

مواد لازم:

/* /*]]>*/

تن ماهي

1 قوطي كنسرو

كاهو

300 گرم

پنيرپيتزا

100گرم

روغن زيتون

1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل

به ميزان لازم

طرز تهيه:

پنير را مكعب مكعب ببريد و در كاسه ي بزرگي بريزيد. كاهوي خوردشده ، تن ماهي، روغن زيتون و نمك و فلفل را اضافه كنيد و هم بزنيد. غذا آماده است.

tnation.tmuscle.com  منبع:



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراك كاري پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Free

/* /*]]>*/ 

يك نوع غذاي تايلندي! اين غذا با برنج سرو مي شود و بخصوص مناسب اوايل تابستان است، يعني فصل لوبيا سبز تازه!

مواد لازم براي سس خوراك:

پودر فلفل قرمز

به ميزان دلخواه

نمك

1 قاشق چاي خوري

زنجبيل تازه، خورد شده

2 قاشق غذاخوري

زيره بوداده شده

1 قاشق چاي خوري

سير خورد شده

1قاشق غذاخوري

موسير خورد شده

1قاشق غذاخوري

بادام يا بادام زميني بوداده

1 قاشق غذاخوري

چيپس ميگو يا ميگو سوخاري

كمي

كره ي بادام زميني

2 قاشق غذاخوري

پوست ليمو ترش رنده شده

1قاشق چاي خوري

شكر سرخ

1 قاشق غذاخوري

گشنيز تازه، ريز شده

4/1 فنجان

تمام مواد را در مخلوط كن بريزيد و آنقدر بزنيد كه حالت رب پيدا كند. سپس بگذاريد مدتي در دماي اتاق بماند.

مواد لازم براي خوراك:

روغن مايع

1قاشق غذاخوري

روغن كنجد

1 قاشق چاي خوري

گوشت لطيف مرغ يا گاو

2 فنجان، خورد شده

قارچ دكمه اي

1 فنجان، خورد شده

لوبيا سبز

2 فنجان، خورد شده

سس مخصوص ماهي

2 قاشق غذاخوري

شير نارگيل

2/1 فنجان

آب مرغ

1 فنجان

گشنيز تازه، ريز شده

4/1 فنجان

ريحان تازه، ريز شده

4/1 فنجان

آب نصف عدد ليمو ترش

 

 

طرز تهيه:

سس بدست آمده را حدود 2 دقيقه در روغن داغ سرخ كنيد، اين كار باعث مي شود طعم آن درآيد. گوشت را بريزيد و در حين سرخ شدن با سس مخلوط كنيد، روي حرارت متوسط هم بزنيد تا زماني كه گوشت شروع به پختن كند. سپس لوبياسبز و قارچ را بريزيد و تا زماني كه شوع به نرم شدن كنند به سرخ كردن ادامه دهيد. آب مرغ را بريزيد و اجازه بدهيد مدتي بپزد. سپس آب ليمو، سس ماهي و سبزي معطر را اضافه كنيد. باز دقايقي به سرخ كردن ادامه دهيد. بعد شير نارگيل را بريزيد، حرارت را كم كنيد و ادويه بزنيد. حال روي برنج سرو كنيد.

منبع:www.celiac.com 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

املت كالباس دودي

/* /*]]>*/

اينم اولين غذاي دانشجويي وبلاگ من!

مواد لازم:

 

6 عدد

تخم مرغ

200 گرم

كالباس دودي

به ميزان لازم

كره يا روغن

به ميزان لازم

نمك و فلفل

طرز تهيه:

ژامبون ها را درشت خورد كرده و در ماهيتابه سرخ كنيد و در ديس بچينيد.روي آنها نمك و فلفل بپاشيد. تخم مرغها را هم بزنيد، نمك و فلفل بزنيد و در همان ماهيتابه سرخ كنيد و روي ژامبون ها بريزيد.

مي توانيد با سيب زميني سرخ شده سرو كنيد.

منبع:tnation.tmuscle.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ذرت سرخ شده Fried Corn

/* /*]]>*/

/* /*]]>*/يه ميان وعده ي مقوي !

مواد لازم:

2 فنجان

دانه ي ذرت تازه

2 قاشق غذاخوري

كره

يك دوم قاشق چايخوري

نمك

يك چهارم قاشق چايخوري

پودر فلفل سياه

در صورت تمايل

 1 قاشق چايخوري

شكر

طرز تهيه:

در يك ماهيتابه روي حرارت ملايم كره را ذوب مي كنيم تا زماني كه كف كند. ذرت را اضافه كرده و به مدت 15 دقيقه آنرا مي پزيم و گهگاهي هم مي زنيم. نمك و فلفل و ادويه ي دلخواه مان را رويش مي پاشيم. در آخر شكر را اضافه مي كنيم.

براي 4 نفر

southernfood.about.com منبع:



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوشيدني دايكيري توت فرنگي بدون الكل Virgin Strawberry Daiquiri

/* /*]]>*//* /*]]>*/

فصل توت فرنگي رسيده، با يه نوشيدني خنك چطوريد؟

مواد لازم:

30 گرم

آب ليموي تازه

90 گرم

توت فرنگي تازه

1 قاشق چايخوري

شكر

 

يخ خرد شده

طرز تهيه:

تمام مواد را در مخلوط كن بريزيد وبگذاريد تا زماني كه يكدست شود بماند. سپس خرده يخ ها را اضافه كنيد و دوباره تا زمان يكدست شدن بزنيد.

در ليواني كه از قبل در يخچال سرد شده بريزيد وبا توت فرنگي درسته و ني آنرا تزئين كنيد.


www.strawberry-recipes.comمنبع:

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كوفته ي ساده ايتاليايي Easy Italian Meatloaf

/* /*]]>*/

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده

1300 گرم

فلفل دلمه اي بزرگ

درشت خرد شده

2 عدد

گوجه فرنگي كباب شده

450 گرم

پياز شيرين ريز شده

1 عدد بزرگ

ژامبون

4 ورق

نان بستني خرد شده

يك و نيم فنجان

سير له شده

2 قاشق غذاخوري

پودرريحان خشك

نصف قاشق چايخوري

مرزنگوش

يك سوم قاشق چايخوري

پنير پارمزان رنده شده

يك چهارم فنجان

جعفري تازه خرد شده

يك سوم فنجان

عصاره ي مرغ

1 بسته

تخم مرغ

2 عدد

فلفل سياه

يك سوم قاشق چايخوري

سس كچاپ

به مقدار لازم

پودر سير و پياز

به مقدار لازم

نمك

به ميزان لازم

طرز تهيه:

فر را از قبل روي حرارت 187 درجه سانتيگراد گرم كنيد.

در يك كاسه ي بزرگ  گوشت، تخم مرغ، چاشني ها و ساير مواد بجز كالباس و كچاب را باهم تركيب مي كنيم، فقط نان بستني را در آخر به مواد اضافه مي كنيم.اگر گوشت بدون چربي بود، تا 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون اضافه مي كنيم و حسابي مخلوط مي كنيم. مواد را با قالب به شكل كوفته گرد در مي آوريم. سركوفته ها را كچاب مي ماليم و رويشان پودر سير و پياز مي پاشيم. سپس كوفته ها را با ژامبون مي پوشانيم و از كچاب به جاي چسب براي نگهداشتن ژامبون ها استفاده مي كنيم.اگر خواستيم مي توانيم از تكه هاي بزرگ پياز براي پوشاندن كوفته ها استفاده كنيم.

در ظرف را نمي گذاريم. بايد يكساعت و نيم بپزد.

نكته: اگر خواستيم بجاي كچاب از سس دلخواه مان استفاده مي كنيم.

منبع: www.cooks.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس ورستر شر يا ورچستر worcestershire sauce

/* /*]]>*/

امروز مي خوام طرز تهيه ي يه سس رو براتون بذارم كه خيلي معروفه!  معروف ازون لحاظ، يعني تو هر كتاب آشپزي كه باز مي كني اسم اون برده شده اونم بين مواد اوليه، بدون اينكه هيچ جا توضيح داده باشه از كجا يا چطور مي شه تهيه ش كرد. من اصل اين سس رو از يه سايت انگليسي زبان پيدا كردم يعني تو سايتهاي فارسي هم نبود!

در ضمن برخي مواد اوليه شو جايگزين كردم. يكيش الكل بود و يكي ديگه ش سيروپ ذرت كه در ايران نيست و من معادل شو گذاشتم.

مواد اوليه ي اين سس زياده و طرز تهيه ش كوتاه، ببينيد پختش مي ارزه يانه!

مواد لازم:

روغن زيتون

2 قاشق غذا خوري

پياز شيرين

 ريز شده

2 عدد بزرگ

تمبر هندي

نصف فنجان

سير له شده

2 قاشق غذاخوري

زنجبيل تازه له شده

2 قاشق غذاخوري

ماهي كولي پخته ريز شده

يك چهارم فنجان

فلفل سياه تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي

يك چهارم فنجان

پودر ميخك 

دو قاشق چاي خوري

شكر سفيد

نصف فنجان

آب

يك پنجم فنجان

آب ليمو يا سركه

سه چهارم قاشق چايخوري

نمك

يك ذره

شكر سرخ يا ملاس

1 فنجان

سركه سفيد

3 فنجان

ماء الشعير

1 فنجان

آب پرتقال

نصف فنجان

آب

2 فنجان

ليموترش

نازك خرد شده

2 عدد

فلفل سبز كبابي

بدون دانه ريز شده

2 عدد

طرز تهيه:

ابتدا شكر سفيد، ِيك پنجم فنجان آب، آب ليمو يا سركه ونمك را خوب باهم مخلوط مي كنيم. روي حرارت تا زماني كه مايه ي يكنواختي بدست دهد هم مي زنيم و كنار مي گذاريم.

در قابلمه ي بزرگي روغن زيتون را گرم مي كنيم و پياز را حدود 7 دقيقه در آن تفت مي دهيم تا نرم شود . سپس تمبر هندي، سير، زنجبيل و فلفل سبز را اضافه مي كنيم. مي گذاريم  روي حرارت ملايم 5 دقيقه ي ديگر بماند.

ماهي كولي، رب گوجه، پودر ميخك، فلفل، شكر سرخ، سركه سفيد، ماء الشعير، اب، اب پرتقال و ليمو را مي ريزيم. سپس مخلوط شكر و آب و آبليمو را مي ريزيم. هم مي زنيم و مي گذاريم تا بجوشد.

سپس حرارت را كم مي كنيم ومي گذاريم براي 3 ساعت ريز ريز بجوشد و گهگاهي هم مي زنيم. انقدر بماند تا بحدي بر سد كه قاشق مي زنيم به ته قاشق بچسبد. بعد آنرا در شيشه ريخته و در يخچال نگهداري مي كنيم.

نكته: بجاي تمام مواد تازه مي توان از خشك شده آن به ميزان كمتر استفاده كرد.

نكته: مناسب گوشت و مرغ.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالسا Salsa

/* /*]]>*/

نوعي سس تند مكزيكي، مناسب استيك و حبوبات. يادم نيست از چه سايتي ترجمه ش كردم.

مواد لازم:

گوجه فرنگي كباب شده

36 گرم

فلفل كباب شده

50 گرم

سير

1 حبه

پودر سير

نصف قاشق چايخوري

پيازچه

2 عدد خرد شده

 يا يك سوم فنجان

روغن زيتون

1 قاشق غذاخوري

سركه قرمز

2 قاشق چايخوري

پودر مرزنگوش

يك چهارم قاشق چايخوري

نمك

يك چهارم قاشق چايخوري

فلفل سياه

به مقدار لازم

طرز تهيه:

آماده كردن گوجه كباب:

گوجه ها را روي كباب پز قرار دهيد تا تمام پوست شان تقريبا بسوزد، سپس از كباب پز (يا فر) خارج كنيد. بگذاريد سرد شود بعد پوست بكنيد.

آماده كردن فلفل كباب:

فلفل ها را داخل فر يا مستقيما روي گاز قرار دهيد تا پوسته ي خارجي شان كاملا سياه شود. سپس آنها را ميان پارچه اي قرار مي دهيم تا پوته هاي سياه بريزد. پوسته ها را بگيريد ، بعد دانه ها و ساقه و رگبرگها را جدا كنيد و بعد خرد كنيد.

1-  گوجه ها را در ظرفي بريزيد و با چاقو خرد كنيد.

2- فلفل كبابي خرد شده، پيازچه، سير، روغن زيتون و سركه را در ظرف ديگري باهم مخلوط كنيد. يك چهارم فنجان از كل گوجه به اضافه ي مرزنگوش را به مواد اضافه كرده، هم بزنيد و بچشيد: بقيه ي گوجه يا كمي از آن  را بنا به سليقه  خودتان اضافه كنيد. سپس نمك بريزيد و فلفل.

نكته: با اين مقدار مواد حدود 2 تا 3 فنجان سس بدست ميايد.

نكته: در يخچال نگهداري شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراك لوبيا و ذرت مناسب گياهخواران Vegetarian bean and corn stew

/* /*]]>*/

يك غذاي ساده و آسان براي تنبل ها! مناسب بيماران سلياك و ايده آل براي گياهخواران.

مواد لازم:

لوبيا چيتي

3 ليوان

ذرت

يك و نيم ليوان

گوجه فرنگي مربعي خرد شده

يك و نيم ليوان

سس گوجه فرنگي

به مقدار زياد

آب

1 فنجان

پياز

1 عدد متوسط

فلفل دلمه اي رنگي ريز شده

1 فنجان

زيره

1 قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چايخوري

پودر سير

1 قاشق چايخوري

يا يكي دو حبه

پودر پياز

1 قاشق چايخوري

مرزنگوش

1 قاشق غذاخوري

فلفل سبز يا قرمز كبابي

1 يا 2 عدد در صورت تمايل

سالسا

1 فنجان

عصاره ي سبزيجات

2 بسته

نمك و فلفل

به ميزان لازم

طرز تهيه:

تمام مواد را باهم مخلوط مي كنيم و مي گذاريم 60-40 دقيقه ريز ريز بجوشد. اين غذا را مي توان با برنج سرو كرد، يا مي توان روي آن كمي پنير ريخت و مصرف كرد.

منبع: newfoodie.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)