حلوا برنج
برنج ميده دو گيلاس
بوره يك ونيم گيلاس
مسكه دو صد گرام
آب چهار گيلاس
هل يك قاشق چاي خوري
زعفران دو قاشق چاي خوري
گلاب سه قاشق نان خوري
ارد برنج را در مسكه خوب سرخ كنيد و بعد از آن بوره و آب را مخلوط نموده كم كم به آن اضافه نمايد حرارت آن را كم كنيد بگذاريد آهسته آهسته به روغن بيايد و در اخير هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه كنيد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
چپلي كباب
مواد مورد ضرورت
گوشت كوفته يك كيلو
پياز سه دانه
كچالو دو دانه
مرچ سياه يك قاشق چاي خوري
مرچ سرخ تند يك قاشق چاي خوري
نمك يك قاشق چاي خوري
گشنيز و نعناع چند برگ از هر كدام
سير شش حبه
طرز تهيه
گوشت كوفته را با پياز و كچالوي رنده شده / گشنيز / نعناع /سير و مرچ تازه و بقيه ادويه ها را همراه با يك كمي آرد و يا دو دانه نان تست خوب مخلوط نمايد و بعد به نوع دلخواه خود تان گرد يا بيضوي درست كنيد و در روغن كم سرخ كنيد
سعي كنيد در كرايي روغن كم باشد تا گوشت خود را جمع نكند
بعد از سرخ كردن مي توانيد به نوع دلخواه خود تان با تركاري و ليمو تزيين نمايد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
دولمه نان باگت
مواد مورد ضرورت
دو دانه نان
دو دانه تخم مرغ
پياز سرخ شده
رب بادنجان رومي
گوشت قيمه 200 گرام
پنير پيتزا
طرز تهيه
گوشت قيمه را با پياز و نمك و مرچ و رب بادنجان رومي مي پزيم بعد تخم مرغ و پياز خشك سرخ شده را با پنير وگشنيز و جعفري و مرچ سياه و مرچ سرخ و نمك مخلوط ميكنيم
نان باكت را گرد گرد بريده و نان ها را داخل كرايي كه كمي روغن دارد مي چينيم و داخل انها را از مواد تهيه شده مي ريزيم وهر دو طرف نان ها را سرخ مي كنيم و داخل ظرف دلخواه تان بچنيد و اطراف ان را با سبزي و ليمو و مرچ تازه تزيين كنيد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نارنج پلو
موادمورد ضرورت
پوست نارنج و يا مالته به مقدار دلخواه
خلال بادام پوست شده
خلال پسته پوست شده
برنج نيم كيلو
روغن نيم گيلاس
زعفران
طرز تهيه
برنج را كه قبلا نم نموده ايد جوش داده و صاف نمايد وبعد از اينكه آب روغن برنج را اضافه نموديد
خلال پوست مالته و يا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخي آن كاملا از بين برود و كمي چكاوه بوره درست نمايد و خلال نارنج و يا مالته را داخل چكاوه اضافه كنيد تا خوب طعم شيريني را به خود بگيرد و ياد تان نرود كه به چكاوه كمي زعفران اضافه نمايد تا رنگ بهتري به خلال نارنج و يا مالته بدهد و بعد آنرا با خلال بادام و پسته يكجا نموده زمانيكه برنج را دم كرديد همه مواد را در كنار برنج بگذاريد و يا داخل كاغذ المونيم پيچيده در كنار برنج تان بگذاريد. وقتي كه برنج تان دم كشيد برنج را در ظرف مورد نظر تان بكشيد و روي آن كمي از برنج را زعفران زده همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزيين نمايد .
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)