مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

حلواي كاسه(بسيار خوشمزه)

حلواي كاسهآرد برنج يك پيمانهآب و گلاب روي هم 2.5 پيمانهروغن يك سوم پيمانهخلال بادام يك چهارم پيمانهنشاسته 2 قاشق غذاخوريشكر يك و يك سوم پيمانهزعفران يك قاشق چايخوريآرد برنج را در روغن سرخ ميكنم تا رنگ آرد كمي تغيير كند.نشاسته را با گلاب ،آب وشكر حل ميكنيم.كاملا كه حل شد آنرا به آرد برنج و روغن اضافه ميكنيم .حرارت را ملايم كرده ، مرتب هم ميزنيم تا حلوا كمي سفت شودبعد زعفران را كه در آب حل كرده ايم اضافه ميكنيم تا زرد خوشرنگ بشه.خلال بادام رو هم اضافه ميكنيم و با حرارت بسيار ملايم آنقدر هم ميزنيم كه حلوا به روغن بيفته و سفت بشه.حلوا رو در ظروف تك نفره گود تقسيم كرده وبا پشت قاشق چرب تزيين ميكنيم.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلواي شكلاتي

پودر شكر 150گرم(1پيمانه)
آرد 250گرم(4/3و1پيمانه)
آرد نخودچي 135گرم(4/1و1پيمانه)
روغن جامد 75گرم(3/1پيمانه)
كره 45گرم(3ق س)
پودر هل 6گرم(1ق س)
پودر دارچين 6گرم(1ق س)
شكلات 200گرم
بادام خرد شده 90گرم (1پيمانه)
مواد لازم براي تزيين


شكلات 100گرم
بادام خرد شده 45گرم(2/1پيمانه)
پسته خرد شده 60گرم (2/1پيمانه)

پودر شكر را الك كنيد
آرد را در تابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود
آرد نخوچي را الك كرده جداگانه تفت دهيدتاخامي آن نيز گرفته شود
هر دو آرد رو مخلوط كردهروغن رو اضافه كنيدو پس از آب شدن روغن و مخلوط آن با آرد تابه را از روي حرارت برداشته و كره را به مواد اضافه كنيد
پس از نيم گرم شدن مواد پودر شكر هل و دارچين را اضافه كنيد
شكلات را به صورت بن ماري آب كنيد پس از نيم گرم شدن به همراه بادام خرد شده به مواد اضافه و مخلوط كنيد
حلوا رو بين دو كاغذ روغني با وردنه به ضخامت دوسانت باز كنيد به شكل دلخواه قالب بزنيد اگر نرم بود بعد از 4تا5ساعت قالب بزنيد
براي تزيين حلوا شكلات را روي بخار آب قرار دهيد تا آب شود
يك طرف حلواي قالب زده را در شكلات فرو كنيد
روي شكلات بادام يا پسته خرد شده بپاشيد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك اسفنجي(به دو روش)

دستوركيك اسفنجي شماره ي يك :
تخم مرغ خنك 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادي 300 گرم ،
بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري سر صاف ،
نمك نوك قاشق چاي خوري ،
وانيل خالص نوك قاشق چاي خوري ،
آب جوش نصف پيمانه .

طرز تهيه :
* فر روي حرارت 140 درجه سانتي گراد روشن شود.
* كف قالب كاغذ انداخته شود . فقط زاويه ي كف ظرف با روغن مايع تا ارتفاع يك سانتي متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بيكينگ پودر + نمك سه بار با هم الك شوند.
* زرده و سفيده ها جدا . سفيده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانيل + بقيه ي پودر قند كمي زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سريع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفيده با ليسك به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد كم كم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* كيك به مدت 40 تا 50 دقيقه درون فر باشد.
============================================

كيك اسفنجي شماره ي دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند يك پيمانه ،
وانيل خالص نوك قاشق چاي خوري ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوري ،
روغن مايع يك چهارم پيمانه ،
آب معمولي يك چهارم پيمانه ،
آرد سفيد قنادي 2 پيمانه ،
بيكينگ پودر نصف قاشق چاي خوري ،
نمك نوك قاشق چاي خوري .

طرز تهيه :

* فر را داغ كنيد . تنظيم فر بالاتر از موقعي باشد كه يك كيك ساده ي خانگي درست مي كنيد ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را كاغذ انداخته ، چرب كنيد .
* آرد + بيكينگ پودر + نمك ، سه بار الك شود .
* آب + روغن مايع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفيده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفيده ها زده شوند تا حالت پفكي به خود يگيرد . پودر فند كم كم اضافه شده ، كاملاَ هم زده شود . زرده ها يكي يكي داخل مخلوط سفيده شده ، هر بار هم زده شود . وانيل اضافه شود و همزن كنار گذاشته شود .
*مخلوط مايعات اضافه شده ، با ليسك به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد كم كم اضافه شود .
* خمير داخل قالب ريخته شود .
* كيك به مدت 25 تا 30 دقيقه پخته شود .


*** به نظر من كيك شماره ي يك خيلي لطيف است و براي كيك هاي تا ارتفاع 10 سانتي متر عالي است . ولي كيك شماره ي دو براي كيك هاي مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربي ) خيلي مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزي است خمير شماره ي دو را بپزيد ، چون مي توانيد قالب را كلاَ چرب كنيد .

*** اگر علاوه بر كيفيت كار بحث سود آوري هم مد نظر باشد پس كيك دوم را انتخاب كنيد ، چون با اينكه فوق العاده است ولي از نظر وزني سنگين تر در مي آيد .

*** اگر قرار است كيك اسفنجي كاكائويي درست كنيد ، پودر كاكائو را به زرده اضافه كنيد و هيچ وقت آنرا با آرد الك نكنيد .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اينم اموزش تصويري فيله كردن قزل آلا

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش تصويري فيله كردن ماهي

 

 

 

 

 

 

 

 

تمام عكس هااز سايت http://irancook.ir/ (دوست عزيزم نيلوفر بانو)گرفته شده.(با كمال تشكر)



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شيفون

تخم مرغ .................................  ۸ عدد

آرد........................................  ۴۰۰ گرم

شكر........................................  ۳۲۰ گرم

روغن.....................................  ۱۸۰ گرم

شير....................................  ۱۸۰ گرم

نمك....................................... يك پنسه

وانيل....................................... يك هشتم ق چ

بكينگ پودر.............................دو ق چ سر پر

 

دوستان عزيز دقت داشته باشين كه هر فري يه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده ميكنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتي گراد گرم ميكنم و كيك بين ۴۵ تا ۶۰ دقيقه اماده س.حالا ممكنه يه فر ديگه به ۱۶۰ درجه حرارت نياز داشته باشه.من اين كيك رو تا حالا شايد سي بار درست كردم و دفعات اول اينقدر درجه رو بالا پايين كردم كه به نتيجه رسيدم.پيشنهاد ميكنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزاريد و قبل از نيم ساعت به هيچ عنوان در فرو باز نكنين.بعدش با يه سيخ چوبي تو كيك فرو ببرين اگه چيزي بهش نچسبيد يعني پخته.زمانش هم معمولا بين ۴۵ تا ۷۰ دقيقه هستش.ديگه بايد تمرين كنين تا قلقش دستتون بياد.توصيه ميكنم به هيچ عنوان اين كيك رو از دست ندين چون واقعا پفش عاليه و مزش هم بي نهايت خوشمزه س.

 

طرز تهيه:

آرد+نمك+بكينگ پودر.......................سه بار الك شود

زرده وسفيه جدا شود

سفيده به همراه نوك ق چ تارتار پفكي شود سپس نصف شكر كم كم به ان اضاف شود

زره+وانيل+باقيمانده شكر...............زده شود تا كرم رنگ و كشدار شود

شير و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(يك شير به زرده بزنين و با همزن هم بزنين و بعد يكم ارد و بعد باز شير و باز ارد........تا شير و مخلوط ارد تموم شن)

روغن مايع سريع به خورد خمير داده شود

همزن خاموش و سفيده با ليسك به خورد خمير داده شود

 

 

و اينا هم مواردي هستن كه من خودم رعايت ميكنم وهميشه كيكم خيلي عاليه:

۱-قبل از هرچيز ارد رو الك كنين و بزارين كنار.

۲-قالب رو آماده كنين.ديواره ي قالب نبايد چرب بشه فقط كف قالب چرب شه و كاغذ روغني انداخته شود.

۳-واسه مخلوط كردن سفيده با مواد اول به مقدار از سفيده رو اضافه كنين و خيلي اروم مخلوط كنين بعد بقيه رو مخلوط كنين.حركت ليسك بايد مثه هشت انگليسي باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.

۴-فر رو از قبل گرم كنين اما نه خيلي داغ.

۵-واسه جدا كردن سفيده و زرده دوتا كاسه بزارين روبروتون كه بهتره يكيش استيل باشه.سفيده ها رو تو كاسه استيل و زرده ها رو تو كاسه ي ديگر بريز.ذره اي از زرده نبايد وارد سفيده شه اگه شد با پوسته ي خود تخم مرغ اونو جدا كنين.سفيده رو بايد به حدي بزنين كه وقتي ظرف رو وارونه كردين ازش نريزه .يعني وقتي همزن خاموش را از مواد بيرون كشيدين سفيده مثه يه قله ايستاده بالا كشيده بشه. به اين حالت ميگن قله ي ايستاده.اگه نوك قله خميده بود يعني هنوز بايد بزنين.زرده رو هم فقط تا حدي بزنين كه كرم و كشدار بشه.بيشتر نزنين.

۶-وقتي مواد رو تو قالب ريختين قالب رو يه بار اروم به كابينت بكوبين تا حباباي روي سطحش بتركه.

۷-اگه تارتار نداشتين اصلا موردي نداره.سفيده كه فرم گرفته نصف شكرو بهش اضافه كنين و بزارين تو يخچال ولييييييييييي از اين مرحله به بعدشو بايد سريعتر انجام بدين

 

                                                                                                 موفق باشين

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شيفون



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بيسكويت قهوه

 

كره......................................۱۸۵ گرم

پودر شكر.............................  ۵۵ گرم يا ۴/۱ پيمانه

آب داغ...............................  ۱ ق چ

نسكافه.............................  ۱ ق چ

فندق بو داده،كاملا خرد شده.......  ۷۵ گرم يا ۲/۱ پيمانه

آرد معمولي............................   ۳۰۰ گرم يا ۲ پيمانه

شكلات سياه خرد شده............  ۶۰ گرم

كوفا.....................................  ۲۰ گرم

 

طرز تهيه:

مرحله اول

كره و شكر را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.سپس نسكافه و آب مخلوط شده را اضافه كرده،ميزنيم.

فندق+آرد الك شده را هم داخل مخلوط ميريزيم و با همزن ميزنيم تا خمير نرمي بدست آيد.خمير را به آرامي بروي سطح اغشته به ارد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.خمير را ميپوشانيم وبه مدت ۳۰ دقيقه در يخچال ميگذاريم

سپس خمير را بين دو كاغذ شيريني پزي باز ميكنيم تا ضخامت آن به ۲ ميلي متر برسد.خمير را با قالبهاي دايره اي ۵ سانتي و ۵/۳ سانتي قالب ميزنيم.مقداراين دايره ها بايد برابر باشد.

 

مرحله دوم

دايره ها را به فاصله ۳ سانتي متر از هم در سيني فر چرب شده فر ميچينيم و به مدت ۱۵ دقيقه در فر  با درجه حرارت متوسط قرار ميدهيم تا بيسكويت ها كمي برشته شوند.ميگذاريم بيسكويت ها كمي سرد شوند.كرم قهوه را با قاشق داخل قيفي كه سر لوله ان كوچك باشد ميريزيم و دور بيسكويت هاي ۵ سانتي  و مركز انها را با قيف از اين كرم ميزنيم.(بعدا با بيسكويتهاي كوچكتر كار داريم)

 

مرحله سوم

شكلات و شكوفا را در ظرف نسوز كوچكي مخلوط ميكنيم و روي ظرفي حاوي اب داغ ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا نرم و يكدست شود.يك طرف بيسكويت هاي كوچك را در مخلوط شكلات ميزنيم سپس ان ها را از طرفي كه شكلات ندارند روي سيني هاي مشبك  مي چينيم تا شكلات خودش را بگيرد.بيسكويت هاي كوچك شكلاتي را در وسط و روي بيسكويت هاي بزرگ(۵ سانتي) قرار ميدهيم

 

تهيه كرم قهوه:

كره +وانيل را در ظرفي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا كاملا سبك شود سپس خاكه قند الك شده +شير+مخلوط نسكافه و اب را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بيسكويت قهوه با مغز گردو

اين مقدار مواد حدودا ۳۵ عدد بيسكويت به شما ميدهد.

كره.................................... ۱۲۵ گرم

شكر قهوه اي...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پيمانه

تخم مرغ............................. ۱ عدد

نسكافه.............................. ۲ ق غ

آب داغ............................... ۱ ق غ

آرد معمولي........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پيمانه

آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پيمانه

گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پيمانه

خاكه قند.......................... ۱ ق غ

نسكافه اضافي..................۱ ق چ

شكلات سياه آب شده........ ۲۵۰ گرم

روغن نباتي مايع................. ۲ ق چ

طرز تهيه:

كره+شكر قهوه اي+تخم مرغ را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.

مخلوط نسكافه+آب را كه خنك شده باشداضافه ميكنيم.

سپس آردهاي الك شده را در دو نوبت مخلوط ميكنيم.

با همزن برقي ميزنيم تا خميري شكل شود.

خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.

آنرا بين كاغذهاي روغني به ضخامت ۵ ميلي متر باز ميكنيم.

با قالب دايره اي شكل ۵ سانتي متري خمير را ميبريم و به فاصله ۴ سانت از هم در سيني هاي چرب شده فر ميچينيم.روي آن ها يك تكه گردو ميگذاريم.سيني را به مدت ۱۲ دقيقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار ميدهيم تا بيسكويت ها قهوه اي روشن شوند.

سپس آنها را بيرون آورده روي سيني هاي خنك مشبك مي چينيم تا خنك شوند.پس از خنك شدن روي بيسكويت ها مخلوط خاكه قند و قهوه اضافي ميپاشيم و هر بيسكويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شكلات فرو ميبريم وروي سيني هاي مشبك ميچينيم تا خودشان را بگيرند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني نارگيلي با كرم ليمو

 

مواد لازم:

بيسكويت ساده..........................  ۲۵۰ گرم

شير عسل...............................  يك دوم پيمانه(۱۲۵ ميلي ليتر)

كره ريز شده............................ ۱۲۵ گرم

رنده پوست ليمو.......................   ۱ ق چ

پودر نارگيل..............................  ۹۰ گرم

پودر نارگيل اضافي....................  ۲ ق غ

 

مواد لازم براي تهيه كرم ليمو:

خاك قند.......................۲۸۰ گرم(يك و سه چهارم پيمانه)

كره نرم شده................. ۱ ق چ

آب ليمو....................... ۱ ق غ

 

 

بيسكويت ها را كاملا خرد ميكنيم.شير و كره را در تابه ي متوسطي مخلوط ميكنيم.روي حرارت ميگذاريم،هم ميزنيم تا كره آب شود

مخلوط شير و كره را مدتي ميگذاريم تا بماند تا دمايش كمي پايين بيايد.سپس بيسكويت خرد شده،رنده پوست ليمو و پودر نارگيل را در آن ميريزيم،با همزن ميزنيم.مخلوط را به طور يكدست و مساوي در قالب ۲۹*۱۹ سانتي متري مستطيل شكل ميريزيم.

ان را به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم.پس از اين مدت كرم ليمو را روي آن ميريزيم.و روي كرم هم پودر نارگيل اضافي را مي پاشيم.

 

تهيه كرم ليمو:

خاك قند را در ظرف كوچك نسوزي الك ميكنيم.كره و آبليمو را در آن ميريزيم و هم مي زنيم تا خمير سفت و خشكي بدست آيد.سپس آن را روي ظرفي محتواي آب داغ ميگذاريم مرتب هم مي زنيم تا كرم مانند شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)