حلواي كاسه(بسيار خوشمزه)
برچسب: ،
ادامه مطلب
تمام عكس هااز سايت http://irancook.ir/ (دوست عزيزم نيلوفر بانو)گرفته شده.(با كمال تشكر)
آرد........................................ ۴۰۰ گرم
شكر........................................ ۳۲۰ گرم
روغن..................................... ۱۸۰ گرم
شير.................................... ۱۸۰ گرم
نمك....................................... يك پنسه
وانيل....................................... يك هشتم ق چ
بكينگ پودر.............................دو ق چ سر پر
دوستان عزيز دقت داشته باشين كه هر فري يه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده ميكنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتي گراد گرم ميكنم و كيك بين ۴۵ تا ۶۰ دقيقه اماده س.حالا ممكنه يه فر ديگه به ۱۶۰ درجه حرارت نياز داشته باشه.من اين كيك رو تا حالا شايد سي بار درست كردم و دفعات اول اينقدر درجه رو بالا پايين كردم كه به نتيجه رسيدم.پيشنهاد ميكنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزاريد و قبل از نيم ساعت به هيچ عنوان در فرو باز نكنين.بعدش با يه سيخ چوبي تو كيك فرو ببرين اگه چيزي بهش نچسبيد يعني پخته.زمانش هم معمولا بين ۴۵ تا ۷۰ دقيقه هستش.ديگه بايد تمرين كنين تا قلقش دستتون بياد.توصيه ميكنم به هيچ عنوان اين كيك رو از دست ندين چون واقعا پفش عاليه و مزش هم بي نهايت خوشمزه س.
طرز تهيه:
آرد+نمك+بكينگ پودر.......................سه بار الك شود
زرده وسفيه جدا شود
سفيده به همراه نوك ق چ تارتار پفكي شود سپس نصف شكر كم كم به ان اضاف شود
زره+وانيل+باقيمانده شكر...............زده شود تا كرم رنگ و كشدار شود
شير و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(يك شير به زرده بزنين و با همزن هم بزنين و بعد يكم ارد و بعد باز شير و باز ارد........تا شير و مخلوط ارد تموم شن)
روغن مايع سريع به خورد خمير داده شود
همزن خاموش و سفيده با ليسك به خورد خمير داده شود
و اينا هم مواردي هستن كه من خودم رعايت ميكنم وهميشه كيكم خيلي عاليه:
۱-قبل از هرچيز ارد رو الك كنين و بزارين كنار.
۲-قالب رو آماده كنين.ديواره ي قالب نبايد چرب بشه فقط كف قالب چرب شه و كاغذ روغني انداخته شود.
۳-واسه مخلوط كردن سفيده با مواد اول به مقدار از سفيده رو اضافه كنين و خيلي اروم مخلوط كنين بعد بقيه رو مخلوط كنين.حركت ليسك بايد مثه هشت انگليسي باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.
۴-فر رو از قبل گرم كنين اما نه خيلي داغ.
۵-واسه جدا كردن سفيده و زرده دوتا كاسه بزارين روبروتون كه بهتره يكيش استيل باشه.سفيده ها رو تو كاسه استيل و زرده ها رو تو كاسه ي ديگر بريز.ذره اي از زرده نبايد وارد سفيده شه اگه شد با پوسته ي خود تخم مرغ اونو جدا كنين.سفيده رو بايد به حدي بزنين كه وقتي ظرف رو وارونه كردين ازش نريزه .يعني وقتي همزن خاموش را از مواد بيرون كشيدين سفيده مثه يه قله ايستاده بالا كشيده بشه. به اين حالت ميگن قله ي ايستاده.اگه نوك قله خميده بود يعني هنوز بايد بزنين.زرده رو هم فقط تا حدي بزنين كه كرم و كشدار بشه.بيشتر نزنين.
۶-وقتي مواد رو تو قالب ريختين قالب رو يه بار اروم به كابينت بكوبين تا حباباي روي سطحش بتركه.
۷-اگه تارتار نداشتين اصلا موردي نداره.سفيده كه فرم گرفته نصف شكرو بهش اضافه كنين و بزارين تو يخچال ولييييييييييي از اين مرحله به بعدشو بايد سريعتر انجام بدين
موفق باشين
كره......................................۱۸۵ گرم
پودر شكر............................. ۵۵ گرم يا ۴/۱ پيمانه
آب داغ............................... ۱ ق چ
نسكافه............................. ۱ ق چ
فندق بو داده،كاملا خرد شده....... ۷۵ گرم يا ۲/۱ پيمانه
آرد معمولي............................ ۳۰۰ گرم يا ۲ پيمانه
شكلات سياه خرد شده............ ۶۰ گرم
كوفا..................................... ۲۰ گرم
طرز تهيه:
مرحله اول
كره و شكر را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.سپس نسكافه و آب مخلوط شده را اضافه كرده،ميزنيم.
فندق+آرد الك شده را هم داخل مخلوط ميريزيم و با همزن ميزنيم تا خمير نرمي بدست آيد.خمير را به آرامي بروي سطح اغشته به ارد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.خمير را ميپوشانيم وبه مدت ۳۰ دقيقه در يخچال ميگذاريم
سپس خمير را بين دو كاغذ شيريني پزي باز ميكنيم تا ضخامت آن به ۲ ميلي متر برسد.خمير را با قالبهاي دايره اي ۵ سانتي و ۵/۳ سانتي قالب ميزنيم.مقداراين دايره ها بايد برابر باشد.
مرحله دوم
دايره ها را به فاصله ۳ سانتي متر از هم در سيني فر چرب شده فر ميچينيم و به مدت ۱۵ دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار ميدهيم تا بيسكويت ها كمي برشته شوند.ميگذاريم بيسكويت ها كمي سرد شوند.كرم قهوه را با قاشق داخل قيفي كه سر لوله ان كوچك باشد ميريزيم و دور بيسكويت هاي ۵ سانتي و مركز انها را با قيف از اين كرم ميزنيم.(بعدا با بيسكويتهاي كوچكتر كار داريم)
مرحله سوم
شكلات و شكوفا را در ظرف نسوز كوچكي مخلوط ميكنيم و روي ظرفي حاوي اب داغ ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا نرم و يكدست شود.يك طرف بيسكويت هاي كوچك را در مخلوط شكلات ميزنيم سپس ان ها را از طرفي كه شكلات ندارند روي سيني هاي مشبك مي چينيم تا شكلات خودش را بگيرد.بيسكويت هاي كوچك شكلاتي را در وسط و روي بيسكويت هاي بزرگ(۵ سانتي) قرار ميدهيم
تهيه كرم قهوه:
كره +وانيل را در ظرفي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا كاملا سبك شود سپس خاكه قند الك شده +شير+مخلوط نسكافه و اب را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
كره.................................... ۱۲۵ گرم
شكر قهوه اي...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پيمانه
تخم مرغ............................. ۱ عدد
نسكافه.............................. ۲ ق غ
آب داغ............................... ۱ ق غ
آرد معمولي........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پيمانه
آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پيمانه
گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پيمانه
خاكه قند.......................... ۱ ق غ
نسكافه اضافي..................۱ ق چ
شكلات سياه آب شده........ ۲۵۰ گرم
روغن نباتي مايع................. ۲ ق چ
طرز تهيه:
كره+شكر قهوه اي+تخم مرغ را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.
مخلوط نسكافه+آب را كه خنك شده باشداضافه ميكنيم.
سپس آردهاي الك شده را در دو نوبت مخلوط ميكنيم.
با همزن برقي ميزنيم تا خميري شكل شود.
خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.
آنرا بين كاغذهاي روغني به ضخامت ۵ ميلي متر باز ميكنيم.
با قالب دايره اي شكل ۵ سانتي متري خمير را ميبريم و به فاصله ۴ سانت از هم در سيني هاي چرب شده فر ميچينيم.روي آن ها يك تكه گردو ميگذاريم.سيني را به مدت ۱۲ دقيقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار ميدهيم تا بيسكويت ها قهوه اي روشن شوند.
سپس آنها را بيرون آورده روي سيني هاي خنك مشبك مي چينيم تا خنك شوند.پس از خنك شدن روي بيسكويت ها مخلوط خاكه قند و قهوه اضافي ميپاشيم و هر بيسكويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شكلات فرو ميبريم وروي سيني هاي مشبك ميچينيم تا خودشان را بگيرند.
مواد لازم:
بيسكويت ساده.......................... ۲۵۰ گرم
شير عسل............................... يك دوم پيمانه(۱۲۵ ميلي ليتر)
كره ريز شده............................ ۱۲۵ گرم
رنده پوست ليمو....................... ۱ ق چ
پودر نارگيل.............................. ۹۰ گرم
پودر نارگيل اضافي.................... ۲ ق غ
مواد لازم براي تهيه كرم ليمو:
خاك قند.......................۲۸۰ گرم(يك و سه چهارم پيمانه)
كره نرم شده................. ۱ ق چ
آب ليمو....................... ۱ ق غ
بيسكويت ها را كاملا خرد ميكنيم.شير و كره را در تابه ي متوسطي مخلوط ميكنيم.روي حرارت ميگذاريم،هم ميزنيم تا كره آب شود
مخلوط شير و كره را مدتي ميگذاريم تا بماند تا دمايش كمي پايين بيايد.سپس بيسكويت خرد شده،رنده پوست ليمو و پودر نارگيل را در آن ميريزيم،با همزن ميزنيم.مخلوط را به طور يكدست و مساوي در قالب ۲۹*۱۹ سانتي متري مستطيل شكل ميريزيم.
ان را به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم.پس از اين مدت كرم ليمو را روي آن ميريزيم.و روي كرم هم پودر نارگيل اضافي را مي پاشيم.
تهيه كرم ليمو:
خاك قند را در ظرف كوچك نسوزي الك ميكنيم.كره و آبليمو را در آن ميريزيم و هم مي زنيم تا خمير سفت و خشكي بدست آيد.سپس آن را روي ظرفي محتواي آب داغ ميگذاريم مرتب هم مي زنيم تا كرم مانند شود.