طرز نگهداري برنج
براي اينكه برنج شبشك نزند هميشه برنج را با نمك درشت مخلوط كنيد و يا اينكه چند دانه سير را در لابلاي برنج بگذاريد .
برچسب: ،
ادامه مطلب
براي اينكه برنج شبشك نزند هميشه برنج را با نمك درشت مخلوط كنيد و يا اينكه چند دانه سير را در لابلاي برنج بگذاريد .
با ماليدن كريم دندان به روي لكه اي لبسيرين آنرا از بين ببريد و بعد آن را بشوريد و بعضي وقت ها مي توانيد از تافت موي نيز كمك بگيريد البته قبل از شستن اما اگر با اين روش ها نتيجه اي مفيد به دست نياورديد راه حل آخر الكل است كه براي از بين بردن لكه از آن استفاده نماييد .
طرز نگهداري از كيله
كيله از جمله ميوه هاي است كه زود خراب مي شود و براي اين كه شما بتوانيد كيله را مدت طولاني تر نگهداري كنيد آنرا در بين كاغذ آلمونيم بپيچيد و در يخچال نگهداري نماييد .ليموي تازهء آبدار
در انتخاب ليمو وقت خريدن بايد دقت كنيم اول اينكه پوست ليمو صاف تر و نازك تر باشد و بر آمدگي دو سر ليمو خوردتر باشد اين ليمو ها آبدار و مزه شان خوب تر است .
زمانيكه ما ليموي تازه ميخريم آنرا معمولا در يخچال نگهداري مي كنيم و سردي يخچال باعث مي شود كه ليموي آبدار ما كمي خشك شود . ما ميتوانيم به شيوه هاي مختلف آنرا دوباره به ليموي تازه آبدار نبديل كنيم .
ليمو را قبل از استفاده چند دقيقه درون آب داغ بگذاريد آب آن دو برابر ميشود .
ليمو را قبل از استفاده چند دقيقه داخل داش (فر) گرم بمانيد .
ليمو را بين دو دست بماليد و فشار دهيد .
اگر چند قطره ليمو لازم داريد مي توانيد سر ليمو را با پنجه سوراخ كنيد و فشار دهيدتا مقداري كه
ضرورت داريد آب ليمو را خارج نماييد و بقيه ليمو را دوباره در يخچال بمانيد تا تازه بماند
بوي سوختگي غذا
اگر احتمالا روزي غذاي شما مي سوزد فورا ديگ را از روي آتش بر دا شته و به مدت پانزده دقيقه آنرا درون آب يخ قرار دهيد سپس غذاي روي ديگ را آهسته بدون آينكه كفگير شما به قسمت سوختگي غذا بخورد برداشته و در ديگ جداگانه بر يزيد .
بوي سوختگي گوشت
اگر گوشت سوخت براي اينكه بوي سوختگي در آن نماند فوراا يك دستمال روي پاك را در آب داغ تر كنيد و گوشت ها را در بين دستمال ببيچيد و مدت پنج تا ده دقيقه صبر كنيد بعد قسمت هاي سوختگي گوشت را با چاقو جدا كنيد.
بوي سوختگي برنج
بوي سوختگي برنج را مي توانيم با يك تكه نان سفيد تازه از بين ببريم به اين صورت كه يك تكه نان سفيد تازه را روي برنج دم كرده بمانيم و كوشش كنيم كه قسمت دبل نان باشد و به اين ترتيب نان تمام بوي سوختگي را به خود جذب مي كند .
اگر غذاي شيرين درست كرده ايد و بيش از اندازه شيرين شده كمي نمك و يا اينكه يك قاشق سركه به آن اضافه كنيد شيريني اضافي از بين خواهد رفت .
از بين بردن شوري زياد غذا
اگر غذاي شما خداي نا خواسته يك روز كمي شور ميشود از كچالو - سركه و قند كمك بگيريد البته استفاده از اين ها بستگي به نوع غذاي شما هم دارد . اگر غذاي شما شوروا - سوپ و يا كباب باشد كچالوي خام را به آن اضافه كنيد نمك اضافي را به خود جذب مي كند .در غذا هاي ديگر نيز با اضافه كردن يك قاشق بوره و يك قاشق سركه شوري غذا را مي توانيد بگيريد .
هنگام غذا پختن بوي نا مطبوعي در فضاي آشپز خانه مي پيچد .براي از بين بردن بوي غذا از خانه قبل از اينكه مهمانان وارد خانه شوند چكار كنيم ؟
هنگام غذا پختن بوي نا مطبوعي در فضاي آشپز خانه مي پيچد .براي از بين بردن بوي غذا از خانه قبل از اينكه مهمانان وارد خانه شوند اگر اسپري خوشبو نداريم مي توانيم از كمي دارچين ( ادوه) استفاده كنيم اگر كمي دارچين و بوره را داخل ظرفي بريزيم و روي گاز بگذازيم تا آرام بسوزد زياد طول نخواهد كشيد كه بوي خوش آن فضاي آشپز خانه را پر خواهد كرد و همچنان اگر خواسته باشيد مي توانيد كمي وانيل نيز به آن اضافه كنيد .
از بين بردن بوي سير
ار شوروا و يا سوپ شما زيادتر از حد بوي سير گرفته چند برگ جعفري را به آن بيفزايد بوي زيادي سير را به خود جذب خواهد كرد .
از بين بردن بوي شير سوخته
وقتي شير بسوزد بوي آن تمام خانه را خواهد گرفت و شير نيز مزه سوختگي را ميگيرد . شما ميتوانيد ظرف شير را در آب سرد بگذاريد و كمي نمك با آن اضافه كنيد نه آنقدر كه مزه نمك بگيرد اين نمك بوي سوختگي را از بين خواهد برد .
اگر مي خواهيد از سوختن شير جلوگيري كنيد يك كمي بوره به آن اضافه كنيد اما آنرا مخلوط نكنيد .و همچنان مي خواهيد ظرف شير را بعد از گرم كردن شير آسان تر بشوريد هميشه قبل از آنك شير را در آن گرم كنيد ظرف را خوب با آب يخ بشوريد .