مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

سوفله ماكارون

/* /*]]>*/

بازهم از آشپزي روز

مواد لازم:

1 بسته

ماكاروني رشته اي درسته آبكش شده

200 گرم ورقه شده

كالباس مرغ يا گوشت

2 عدد متوسط

گوجه فرنگي خرد شده

نصف بسته

پنير پيتزا رنده شده

100 گرم

كدو ي خام ورقه شده

100 گرم

قارچ خرد شده

2 عدد

تخم مرغ

بمقدار لازم

سس گوجه فرنگي

بمقدار لازم

نمك، فلفل، زردچوبه

براي چرب كردن ظرف

روغن

طرز تهيه:

ماكاروني و تخم مرغها را با هم مخلوط مي كنيم به اضافه ي زردچوبه و فلفل و نمك. ته ظرف پيركس مان را كمي روغن مي زنيم. كدو را مي چينيم. براي رديف دوم، يك سوم ماكاروني را روي كدوها مي ريزيم. براي رديف سوم گوجه فرنگي را مي چينيم. دوباره يك سوم ماكاروني را مي ريزيم. براي رديف پنجم قارچ را مي چينيم، كمي سس گوجه ريخته و بعد ورقه هاي كالباس را مي چينيم. در انتها يك سوم نهايي ماكاروني را مي ريزيم و با پنير پيتزا رويش را مي پوشانيم.

فر را از 10 دقيقه ي قبل روشن مي كنيم. 10 با حرارت پاييني و سپس تا زمان طلايي شدن پنير با شعله ي بالايي بماند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پنج ادويه ي چيني Chinese Five Spice

مربوط به ماكاروني آسيايي با ميگو Asain Noodle Toss With Shrimp

پودر پنج ادويه شامل تمام پنج مزه است: شيريني، ترشي، تلخي، تندي و شوري.

زمان تهيه: 15 دقيقه

مواد لازم:

دانه ي فلفل سياه

2 قاشق چاي خوري

انيسون

8 شاخه خشك شده

پودر ميخك

نصف قاشق چاي خوري

پودر دارچين

1 قاشق غذاخوري

پودر رازيانه

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

در يك ماهيتابه دانه هاي فلفل را برشته مي كنيم، به اين صورت كه ماهيتابه را روي حرارت كم تا متوسط تكان تكلن مي دهيم تا زماني كه عطر فلفل در آيد. دانه هاي فلفل را به همراه انيسون در آسياب مي ريزيم تا كاملا پودر شود. سپس  پودر ميخك، دارچين و رازيانه  را اضافه مي كنيم. مخلوط را آسياب كرده و الك مي كنيم تا كاملا يكنواخت شود. در ظرفي كه هوا نفوذ نكند نگهداري مي كنيم.

نكته: هميشه مقدار بسيار كمي از اين ادويه را به غذا اضافه كنيد، چون زيادي تند است.

 

chinesefood.about.com  :منبع

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ماكاروني آسيايي با ميگو Asain Noodle Toss With Shrimp

اينهم يك نوع ماكاروني با طعم جديد، مناسب براي كساني كه مزه ي ميگو را نمي پسندند ! چون مزه ي آن در اين غذا كاملا عوض شده.

مواد لازم:

ماكاروني نصف شده

250 گرم

ميگو پخته شده

250 گرم

بروكلي خرد شده

1 فنجان

پياز قرمز خرد شده

نصف فنجان

فلفل سبز دلمه اي

نصف فنجان

پودر پياز

1 قاشق غذاخوري

پودر سير

1 قاشق غذاخوري

پنج ادويه ي چيني

Chinese Five Spice 

1 قاشق غذا خوري

سس مخصوص ماهي

در صورت تمايل

1 قاشق غذا خوري

سويا سس

يك چهارم فنجان

عصاره ي سبزيجات يا مرغ

1 بسته

آرد ذرت

2 قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

ماكاروني را طبق دستور العمل آن بپزيد. پس از آبكش كردن سه چهارم فنجان از آب آن را با عصاره ي مرغ يا سبزيجات مخلوط  مي كنيم.

پياز، فلفل سبز، بروكلي و ميگو را سريع روي حرارت زياد كمي تفت مي دهيم. ادويه، سويا سس، سس ماهي و عصاره ي مرغ حل شده در آب رابه آن اضافه مي كنيم. آرد ذرت را در كمي آب سرد حل كرده و به مواد روي حرارت زياد مي افزاييم.  در نهايت ماكاروني را ريخته و مخلوط مي كنيم.

نكته: اضافه كردن سس ماهي كاملا اختياري است.

نكته: طعم اين غذا بخاطر پنج ادويه ي چيني است كه دستور آن راهم برايتان مي گذارم.

منبع: newfoodie.com  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پولنتاي گريل شده با جوجه

مواد لازم:

روغن زيتون خالص

5 قاشق غذاخوري مجزا

پياز قرمز نازك خرد شده

1 عدد كوچك

فلفل دلمه اي زرد رنگ

1 عدد مربعي خرد شده

(دانه ها و گوشتش خارج شود)

گوجه فرنگي مربعي خرد شده

2 عدد

سينه ي مرغ بدون پوست و استخوان

2 عدد

بصورت نوارهاي 3 سانتي متري خرد شده

 و با نمك و فلفل مزه دار شود))

آب مرغ

1 استكان

آويش تازه ي خرد شده

1 قاشق مرباخوري

پولنتاي شكل دار

4 تكه به عرض 10 سانتي متر

نمك، فلفل سياه

 

برشهاي نازكي از فلفل قرمز تند

بمقدار لازم

طرز تهيه:

در يك قابلمه ي نچسب روي حرارت ملايم 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون را گرم مي كنيم. پياز را ريخته و سريع با حرارت بالا سرخ مي كنيم تا زماني كه طلايي شود. فلفل دلمه اي را ريخته و مي گذاريم تا نرم شود. سپس گوجه فرنگي را ريخته، با نمك و فلفل مزه دارش مي كنيم و مي گذاريم گرم بماند.

در قابلمه ي ديگري روي حارت متوسط 2 قاشق روغن زيتون را گرم مي كنيم.سينه هاي مرغ مزه دار شده را مي ريزيم و تا وقتي كه طلايي شود سرخ مي كنيم. سپس مواد آماده شده در قابلمه ي اولي را روي سينه هاي مرغ مي ريزيم. آب مرغ، آويشن و برشهاي فلفل قرمز تند را اضافه مي كنيم و مي گذاريم ريز ريز بجوشد. بايد تا زماني كه كمي غليظ شود بپزد.

در اين زمان يك ماهيتابه ي تخت راروي حرارت ملايم مي گذاريم وبا قلم مو كف آن يك قاشق روغن باقيمانده را پخش مي كنيم. پولنتا را روي آن مي گذاريم و 2 تا 3 دقيقه هر طرفش را كباب مي كنيم.

پولنتا را در ظرف مخصوص سرو مي چينيم و با مخلوط مرغ رويش را مي پوشانيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پولنتاي شكل دار Firm Polenta

مواد لازم:

پولنتاي ساده

طرز تهيه:

پولنتاي گرم را در ظرف پر عمق صافي پهن مي كنيم. با پوشش پلاستيكي رويش را پوشانده و فشار مي دهيم تا سطح روي آن صاف شود. اين ظرف را 2 ساعت در فريزر قرار مي دهيم. سپس پولنتا را قالب مي زنيم.

اين پولنتا مي تواند كباب شود (Grilled Polenta) پخته شود ( baked Polenta) يا سرخ شود

(fried Polenta).



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پولنتا Basic Polenta

/* /*]]>*/

پولنتا يكجور غذاي محبوب ايتاليايي يه كه شبيه حليم خودمونه با مقداري تفاوت.اين غذا هم به درد بيماران سلياك مي خوره هم براي كساني خوبه كه مي خواند يه طعم جديد رو امتحان كنند. طرز تهيه اش هم خيلي راحت و ساده ست.

/* /*]]>*/

 مواد لازم:

آب

4  فنجان

نمك

1 قاشق غذاخوري

آرد ذرت

1 فنجان

طرز تهيه:

در ظرف محكم بزرگي آب و نمك را جوش مي آوريم. كم كم آرد ذرت را مي ريزيم وبا قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا زماني كه به هم بچسبد و يك گلوله را تشكيل دهد. حرارت را كم مي كنيم و پولنتا را تا زماني كه صاف و يكدست شود هم مي زنيم: 35 – 30 دقيقه. غذا آماده است.

نكته: براي مزه ي بهتر مي توانيم آب گوشت را جايگزين آب كنيم.

نكته:روي پولنتا مي توانيم كره، خامه، شير، نمك و فلفل يا پنير بريزيم

/* /*]]>*/

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آرد ذرت

از حالا مي خوام غذاهايي رو مخصوص بيماران سلياك بگذارم، يعني اونايي كه به گلوتن موجود در گندم حساسيت دارند. اول هم از طرز تهيه ي آرد ذرت شروع مي كنم كه تو اينترنت خيلي دنبال دستورش گشتم ولي نبود. اين دستورها رو خودم ترجمه كردم.

مواد لازم:

 

آب

4.5 ليتر

آب ليموترش تازه

1 فنجان

ذرت خشك

 

طرز تهيه:

ذرت خشك را در محلول آب ليموترش درحال جوش مي ريزيم. سپس آبكش كرده وبا انگشتان مان مالش مي دهيم تا زماني كه تمام پوسته ها جدا شود. بعد از جدا شدن پوسته ها حسابي ذرت را مي شوييم. سپس ذرتها را مالش مي دهيم وبا حوله آنها را خشك مي كنيم.

روي سطح صافي كاغذ پوستي پهن مي كنيم و ذرت ها را در يك لايه روي آن پهن مي كنيم تا خشك شوند. پس از خشك شدن آنرا آسياب مي كنيم.

نكته: اگر در حين آسياب كردن كمي فلفل قرمز خشك به آن اضافه كنيم، مزه ي بهتري مي گيرد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دلمه فلفل Stuffed Peppers

اين غذا رو خودم ترجمه كردم. حتي شكلشم دهن آدمو آب مي ندازه!

مواد لازم:

4 عدد

فلفل سبز دلمه اي

1 ليوان

گوشت گوجه فرنگي مربعي خرد شده

250 گرم

گوشت يا مرغ چرخ كرده

1 قوطي

كنسرو لوبيا

1 عدد كوچك

پياز ريز شده

يك چهارم ليوان

كرفس ريز شده

بمقدار لازم

نمك، فلفل

نصف قاشق غذاخوري

پودر زيره

1 قاشق مرباخوري

پودر سير

2 ليوان

برنج پخته شده

1 ليوان

پنير چدار رنده شده

طرز تهيه:

ابتدا گوشت را روي حرارت قهوه اي مي كنيم.

 سر فلفل دلمه اي ها را مي بريم و داخلشان را خالي مي كنيم.

 پياز و كرفس را به گوشت اضافه مي كنيم. وقتي تغيير رنگ دادند، از روي حرارت برداشته و آب اضافي آنرا مي گيريم. سپس گوجه فرنگي و لوبيا و ادويه را اضافه مي كنيم. مي گذاريم 10 تا 15 دقيقه ريز ريز بجوشد.

فلفل دلمه اي ها را در ظرف مخصوص فر مي چينيم.

برنج را با موادمان مخلوط مي كنيم و فلفل ها را از مايه پر مي كنيم. 50 دقيقه با حرارت متوسط فر روي شعله ي پاييني بماند. سپس پنير را ريخته و مي گذاريم با شعله ي بالاي فر 10 دقيقه ي ديگر بماند.

منبع: newfoodie.com Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4
برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد كلم رژيمي

مواد لازم:

300 گرم

كلم سفيد خلالي خرد شده

4 عدد

هويج خلالي يا رنده شده

1 ساقه

كرفس خلالي شده

4 عدد

پيازچه حلقه شده

1 قاشق غذاخوري

جهفري ريز شده

2 استكان

سس رژيمي

2 قاشق غذاخوري

ماست سفت

1 قاشق غذاخوري

شكر

1 قاشق غذاخوري

سركه

بمقدار لازم

نمك، فلفل، آويشن

 

طرز تهيه:

سبزيجات را در ظرفي مخلوط مي كنيم. سس، ماست، شكر، سركه و ادويه سالاد را اول با هم و سپس با سبزيجات مخلوط مي كنيم.

به همين سادگي!

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آش حبوبات و سبزي

اين آش اختراع خودمه. مزه ي آش شله قلمكار مي ده ولي دردسر اونو نداره.

مواد لازم:

هركدام 1 پيمانه

حبوبات شامل عدس، انواع لوبيا، نخود

... واز هرچي كه تو خونه داريد

2 پيمانه

گندم

2 پيمانه

جو

1 كيلو

سبزي كوفته

بمقدار لازم

نعنا خشك

2 عدد متوسط

پياز سرخ شده

بمقدار لازم

نمك، فلفل، زردچوبه

2 ليوان

آب خيار شور

1 ليتر

آب گوشت يا عصاره مرغ

طرز تهيه:

تمام حبوبات را حداقل از 24 ساعت قبل خيس مي كنيم و در اين مدت چند بار آبشان را عوض مي كنيم. سپس آنها را در قابلمه ي بزر گي مي ريزيم. آب گوشت را اضافه كرده، مي گذاريم پنج ساعت بجوشد.

نكته: تا يك ساعت خطر سر رفتن وجود دارد.

نكته: اگر مي خواهيد آش ته نگيرد، تا مرحله آخر قاشق را به كف قابلمه نزنيد.

در قابلمه را نيمه باز مي گذاريم ومرتب به آن سر مي زنيم تا از جوش نيفتد. بعد از پنج ساعت زردچوبه و نمك و فلفل و نعنا خشك  را مي زنيم و روي آش را هم مي زنيم و بعد سبزي را اضافه مي كنيم. پس از گذشت نيم ساعت  پياز داغ را ريخته، كمي كه ماند از روي حرارت بر مي داريم. در آخر آب خيارشور را اضافه مي كنيم.

 

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4
برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)