مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

مگي مي گورنگ (نودل سرخ شده) Maggi Mee Goreng

/**//*]]>*/ /**//*]]>*/

مگي مي گورنگ يك غذا از آسياي جنوب شرق است كه با ادويه ي هندي " گارم مساله" تهيه مي شود.

براي مغذي كردن مگي گورنگ ، همراه آن از نيمرو و برگهاي خرد شده ي اسفناج استفاده كنيد.

 

مواد لازم:

نودل

2 بسته

سير له شده

2 حبه

پياز خرد شده

1 عدد متوسط

فلفل سبز كبابي

1عدد خرد شده

سيب زميني مربعي خرد شده

1 عدد كوچك

گوجه فرنگي مربعي خرد شده

1 عدد متوسط

هويج

1 عدد نواري خرد شده

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چايخوري

گارم مساله

1 قاشق چايخوري

روغن

3 قاشق غذاخوري

پنير موزارلا تكه تكه شده

25 گرم

گشنيز خرد شده

3 شاخه

نخود سبز آبپز، لوبيا سبزآبپز و نوار هاي فلفل قرمز كبابي

براي تزئين

 

طرز تهيه:

نودل را با توجه به دستور روي پاكت بجوشانيد، آبكش كنيد و در روغن داغ به مدت كوتاهي سرخ كنيد. سپس كنار بگذاريد.

روغن را در يك ماهيتابه ي گود داغ كنيد و سير را يكي دو دقيقه در آن تفت دهيد. پياز را اضافه كنيد و سرخ كنيد تا نرم شود. سپس فلفل سبز را بريزيد و 3 دقيقه با حرارت بالا سرخ كنيد. سيب زميني را اضافه كنيد و 5 دقيقه سرخ كنيد، بعد پودر فلفل قرمز و هويج را بريزيد. در ظرف را بگذاريد يا همين طور سرخ كنيد تا مواد تيره و نرم شوند.

سپس گوجه را بريزيد و 10 دقيقه با حرارت بالا سرخ كنيد تا آب گوجه تبخير شود.

نودل را در يك ظرف بزرگ سالاد بريزيد و سبزيجات را به آن اضافه كنيد. سپس گشنيز و ادويه ي مخصوص نودل كه همراه بسته است را بريزيد و تمام مواد را باهم مخلوط كنيد.

خوراك را در بشقاب هاي مناسب سرو بريزيد و پنير را روي آنها قرار دهيد تا پيش از سرو آب شود. سپس با نخود سبز و لوبيا سبز و نوارهاي فلفل قرمز تزئين كرده ، گرم سرو كنيد.

نكته: در صورت تمايل مي توانيد نودل را سرخ نكرده مصرف كنيد.

منبع:  recipezaar.com  و  wohhupfood.com

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

گارم مساله، ادويه جادويي The Magic Spice - Garam Masala

"گارم مساله " يا "گرام ماسالا" يك ادويه ي متداول هندي است كه در اكثر غذاهاي آشپزي هند و آسياي جنوب شرقي به كار مي رود. گارم به معني "تند "و مساله به معني "مخلوط "است، چون اين ادويه خودش مخلوطي از چندين ادويه است.

 بهتر است اين ادويه را همزمان با پخت غذا آماده كنيد ولي مي شود مقداري از آن را آماده كنيد و تا چند ماه در يك ظرف هواناپذير نگهداري كنيد.

من اينجا اين ادويه را براي غذاي مگي گورنگ (مالزي) و غذاي  ناسي گورنگ (اندونزي) ترجمه مي كنم.

طرز تلفظ گارم مساله به اين صورت است: gaarem mesaale

مواد لازم:

تخم گشنيز

4 قاشق غذاخوري

زيره سبز

1 قاشق غذاخوري

دانه ي فلفل سياه

1 قاشق غذاخوري

زيره سياه

1 ½ قاشق غذاخوري

زنجبيل خشك

1 ½ قاشق غذاخوري

هل سياه

¾ قاشق غذاخوري ( حدود 3 يا 4 دانه هل بزرگ)

برگ بو خشك خرد شده

¾ قاشق غذاخوري

ميخك

¾ قاشق غذاخوري

چوب دارچين

¾ قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ماهيتابه اي چدني را روي حرارت متوسط گرم كنيد و بتدريج تمام مواد بجز زنجبيل را در آن بو بدهيد (هل را به صورت كامل بريزيد) تا زماني كه ادويه ها چند پرده  تيره تر شوند، بعد زنجبيل را اضافه كنيد و گهگاه هم بزنيد.

 نبايد بخواهيد با زياد كردن شعله سرعت بودادن را بالا ببريد، چون پوسته ي ادويه ها سريع مي سوزد و ميانشان خام مي ماند.

وقتي ادويه ها به حد كافي بو داده شدند حرارت را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا ادويه سرد شود. وقتي كاملا سرد شد دانه هاي هل را از پوسته خارج كنيد و دوباره با مواد داخل ماهيتابه مخلوط كنيد.

ادويه ها را با هم آسيا كنيد و در يك ظرف هواناپذير و در محلي خشك و خنك نگهداري كنيد.

منبع:  indianfood.about.com

 





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مرغ بهاري با پنير پارمزان Parmesan spring chicken

 /* /*]]>*/

غذايي پر از مزه هاي بهاري، كم چرب و سرشار از ويتامين C!

مواد لازم:

سفيده ي تخم مرغ

1 عدد

پنير پارمزان رنده شده

5 قاشق غذاخوري

سينه مرغ بدون پوست و استخوان

4 عدد

سيب زميني مربعي خرد شده

400 گرم

نخود فرنگي منجمد

140 گرم

برگ اسفناج كوچك

تعدادي

سركه ي سفيد

1 قاشق غذاخوري

روغن زيتون

2 قاشق چايخوري

مخصوص 4 نفر

آماده در 10 دقيقه

طرز تهيه:

گريل يا باربكيو را با حرارت متوسط روشن كنيد و كف آن را كاملا چرب كنيد.

سفيده ي تخم مرغ را در بشقابي با كمي نمك و فلفل بزنيد. پنير را در بشقاب ديگري بريزيد.

سينه هاي مرغ را ابتدا در سفيده و سپس در پنير بغلتانيد. مرغ را 10-12 دقيقه گريل كنيد و در اين مدت يكبار آنرا برگردانيد تا هردو طرفش برشته و قهوه اي رنگ شود.

در اين حين سيب زميني را 10 دقيقه با آب جوش بپزيد و در 3 دقيقه ي آخر نخود سبز را به آن اضافه كنيد، سپس آبكش نماييد. سبزيجات را با برگ هاي اسفناج در كاسه اي بريزيد و با سركه، روغن و نمك و فلفل مزه دار كنيد. بعد آنها را بين 4 بشقاب گرم تقسيم كنيد و تكه هاي مرغ را روي سبزيجات قرار دهيد.

منبع: bbcgoodfood.com




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پودينگ برنج در مايكروفر MICROWAVE RICE PUDDING

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آب

1 پيمانه

برنج

نصف پيمانه

شير

3 پيمانه

شكر

يك سوم پيمانه

كره

2 قاشق غذاخوري

نمك

كمي

وانيل

يك چهارم قاشق چايخوري

دارچين

كمي


طرز تهيه:

برنج را از قبل خيس كنيد.

برنج و آب را باهم در ظرف مخصوص مايكروفر بريزيد و در مايكروفر قرار دهيد تا براي 6 دقيقه در حرارت بالا بپزد، سپس از مايكروفر خارج كنيد و 5 دقيقه آن را به حال خود بگذاريد. در اين مرحله مي توانيد برنج را دوباره بشوييد، البته اختياري است.

دوباره برنج را 4 دقيقه در مايكروفر قرار دهيد و در صورت نياز مقداري آب جوش به آن اضافه كنيد.

برنج را به ظرف مخصوص مايكروفر بزرگتري انتقال دهيد و شير، كره، شكر و نمك را به آن اضافه كنيد. درصورت تمايل مي توانيد وانيل را هم در اين مرحله اضافه كنيد.

ظرف را 10 دقيقه با حرارت متوسط در فر قرار دهيد و پس از 5 دقيقه آن را هم بزنيد. دقت كنيد در اين حين شير دائم به حد سر رفتن مي رسد، پس ظرف شما بايد به حد كافي بزرگ باشد.

آنقدر به پخت ادامه دهيد تا پودينگ به غلظت دلخواه شما برسد. پس از پخت آن را چند دقيقه به حال خود بگذاريد، دقت داشته باشيد كه در اين مدت بازهم پودينگ سفت تر خواهد شد.

در پايان وانيل و دارچين را روي آن بپاشيد.

  stuffem.wordpress.comمنبع:

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس خوشمزه ي گوشت

/* /*]]>*/ /* /*]]>*/

قابل استفاده روي انواع گوشت كبابي و آبپز!

مواد لازم:

گوجه فرنگي متوسط، خرد شده

3 عدد

پياز متوسط، خرد شده

نصف عدد

سركه سيب كه با كمي شكر شيرين شده

يك هشتم پيمانه

سس سويا

1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل

به مقدار لازم

پودر زنجبيل

به مقدار لازم

پودر زيره

به مقدار لازم

پودر سير و موسير

به مقدار لازم

آب

كمي

طرز تهيه:

تمام مواد را در قابلمه ي كوچكي بريزيد و بگذاريد ريز ريز بجوشد تا گوجه و پياز نرم شوند و آب سس تمام شود. سپس با گوشت كوب برقي مواد را له مي كنيم. دوباره مواد را جوش مي آوريم و بعد زير گاز را خاموش مي كنيم.

سس را در شيشه ي هواناپذيري مي ريزيم و وقتي خنك شد در يخچال نگهداري مي كنيم.

 

 

 

 

 

 

 

 


 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس هلو براي روي كيك يا شيريني TOPPING) PEACH SAUCE (ICE CREAM OR CAKE

/* /*]]>*/

مي دونم الان فصل هلو نيست، ولي امروز اين سس رو تو يخچال ديدم و يادش افتادم، بعد گفتم تا يادم نرفته طرز تهيه شو براتون بذارم!

اين سس مي تونه بجاي مارمالاد يا مربا هم استفاده بشه! وقتي پخت اونو تو ظرف شيشه اي در بسته بريزيد و بگذاريد تا خنك شه، بعد در يخچال نگهداري كنيد!

مواد لازم:

هلو خرد شده

2 فنجان

نشاسته ذرت

1 1/2 قاشق غذاخوري

شكر

1 فنجان

آب ليمو

1/2 قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

تمام مواد را در مخلوط كن بريزيد و صبر كنيد تا يكدست شود. سپس روي حرارت متوسط قرار دهيد و حدود 1 دقيقه هم بزنيد تا غليظ شود.

 

 

 

 

 

منبع: cooks.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ماسالاي تخم مرغ Egg Masala

/* /*]]>*/

ماسالا در آشپزي هندي به خوراكي گفته مي شود كه از مخلوط چند ادويه يا چاشني درست شده . ماسالاي تخم مرغ يك غذاي معروف هندي است كه با برنج سرو مي شود.

رب تمبر هندي همان تمبر هندي بسته بندي شده ي خودمان است كه به عنوان خوراكي مصرف مي كنيم، ولي منظور ميوه ي تمبر هندي نيست!

 اين دستور براي يك نفر نوشته شده كه به تعداد نفرات آن را چند برابر كنيد.

مواد لازم:

تخم مرغ

1 عدد

پياز خرد شده

1 عدد

رب گوجه فرنگي

3 قاشق چايخوري

يا 1 عدد گوجه فرنگي بزرگ خرد شده

رب يا آب تمبر هندي

يك هشتم قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چايخوري

پودر تخم گشنيز

1 قاشق چايخوري

گشنيز تازه خرد شده

 

طرز تهيه:

تخم مرغ را با مقدار كافي آب و كمي نمك (براي جلوگيري از شكستن پوسته ي تخم مرغ) به مدت 10 دقيقه آب پز كنيد، سپس پوست آن را جدا كنيد و روي آن با چاقو چند چاك بزنيد يا آن را نصف كنيد.

كمي روغن در ماهيتابه اي بريزيد ، پياز را تفت دهيد تا شفاف شود.  گوجه فرنگي يا رب گوجه را اضافه كنيد وهم بزنيد تا رنگ رب در آيد و يا آب گوجه فرنگي كمي جمع شود.

سپس پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنيز را بريزيد و سرخ كنيد تا زماني كه روغن از ماسالا جدا شود. بعد آب تمبر را اضافه كنيد و به ميزان دلخواه نمك بزنيد(در صورت تمايل كمي آب اضافه كنيد.)

زماني كه مواد جوش آمد تخم مرغ و گشنيز تازه را اضافه كنيد و با برنج سرو كنيد.

  منبع: jasu.wordpress.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ گوجه فرنگي و ريحان Homemade Tomato Basil Soup

/**//*]]>*/

/**//*]]>*/

اين سوپ شما را در سرماي زمستان گرم مي كند. مي توان روي آن برگ ريحان خرد شده و پنير پارمزان رنده شده ريخت. حتي مي توان در آن از گوشت چرخ كرده يا گوشت قلقلي استفاده كرد تا به سوپ پروتئين اضافه شود.

مواد لازم:

گوجه فرنگي

400 گرم

روغن زيتون تصفيه شده

سه چهارم پيمانه

نمك و فلفل سياه

به ميزان لازم

كرفس مربعي خرد شده

1 ساقه

هويج مربعي خرد شده

1 عدد كوچك

پياز مربعي خرد شده

1 عدد

سير له شده

2 حبه

آب مرغ

1 پيمانه

برگ بو

1 برگ

كره

2 قاشق غذاخوري

برگ ريحان خرد شده

يك چهارم پيمانه

خامه در صورت تمايل

نصف پيمانه

طرز تهيه:

فر را با حرارت 250 درجه ي سانتي گراد (450 فارنهايت) گرم كنيد.

قسمت هاي سفت گوجه فرنگي را خرد كنيد و محتويات آن را نگه داريد. گوجه فرنگي را در ظرف مخصوص فر پخش كنيد، نمك و فلفل بزنيد و يك چهارم پيمانه روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. سپس بگذاريد در فر به مدت 15 دقيقه بماند.

در اين حين در قابلمه اي بقيه ي روغن زيتون را روي حرارت متوسط گرم كنيد. كرفس، هويج، پياز و سير را در آن بريزيد و 10 دقيقه بپزيد تا سبزيجات نرم شوند. گوجه فرنگي تفت داده شده، آب گوجه فرنگي نگه داشته شده، آب مرغ، برگ بو و كره را هم در قابلمه بريزيد. سپس بگذلريد ريزريز بجوشد تا سبزيجات كاملا نرم شوند: حدود 15 تا 20 دقيقه.

در اين زمان ريحان و در صورت تمايل خامه را اضافه كنيد، دقت كنيد اين سوپ خودش حالت كرم مانند دارد و نيازي به خامه نيست.

در آخر سوپ را با گوشت كوب برقي پوره كنيد.

منبع: themovementdallas.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جوجه كباب هفت رنگ

/* /*]]>*/

اين غذا بسيار ساده و بي نياز از توضيحه، ايده شم از يه كتاب كاردستي كودكان گرفتم و مامانم پختش.


در تهيه ي اين غذا از فيله ي مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي سبز و رنگي و گوجه فرنگي استفاده مي كنيم.

ما كباب رو با برنج زعفراني، فيله ي ماهي قزل آلاي سرخ شده و كوكو سبزي سرو كرديم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك چايي موز و گردو Banana Nut Muffins

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد

2 فنجان

جوش شيرين

1 1/2 قاشق چايخوري

نمك

1/2 قاشق چايخوري

موز رسيده ي له شده

4 عدد

شكر

1 فنجان

كره ذوب شده

3/4  فنجان

تخم مرغ

2 عدد

وانيل

1/4 قاشق چايخوري

گردوي خرد شده

1/2 فنجان

 

طرز تهيه:

فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد (375 فارنهايت) گرم كنيد و كاغذ پوستي مخصوص كيك چايي را در قالب مخصوص آنها بچينيد.

به كمك چنگال 2 تا از موزها را در كاسه اي له كنيد.

در كاسه ي بزرگي آرد، كره، تخم مرغ، جوش شيرين، 2 تا موز باقيمانده، شكر و وانيل را باهم مخلوط كنيد. سپس با همزن برقي آن را بزنيد تا يكنواخت شود: 3 دقيقه. گردو را اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد، سپس مايه را با قاشق در قالب ها بريزيد بطوريكه نصف هر قالب پر شود.

قالب را 18 -20 دقيقه در فر قرار دهيد تا رنگ كيك ها قهوه اي شود. در آخر 18 كيك چايي خواهيد داشت.

منبع: rasamalaysia.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)