2 عدد سينه مرغ به صورت تكه هاي باريك
1 قاشق روغن كنجد
1 قاشق سويا سس
1۲ پر سير له شده
نصف فنجان كره بادام زميني
۲ قاشق سركه
نمك فلفل سياه و فلفل قرمز
كمي روغن
تكه هاي مرغ را با روغن كنجد و سويا سس و سير و كمي نمك و فلفل قرمز وسياه خوب مخلوط ميكنيم.(اگر كمي در اين مواد بماند بيشتر مزه دار مي شود)
تكه هاي مرغ را در سيخ چوبي روي سيني چرب شده فر يا روي گريل باحرارت بالا قرار مي دهيم.(ميتوان با سيخ معمولي روي منقل كباب كرد)
براي تهيه سس كره بادام زميني را با سركه و نمك و فلفل و كمي آب مخلوط مي كنيم .
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
پنير خامه اي + مايونز يا ماست +كمي سس فلفل قرمز+ پودر پياز +نمك و فلفل+ نعنا خشك (خيلي كم)
روي لايه هاي كرفس ميريزيم و هرنوع چيپس يا نان خشك دلخواه رو رو روش خورد مي كنيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
يكي از بهترين و سالم ترين چيپس هايي كه ميشه كنار ديپ ها گذاشت چيپسيه كه از نون پيتا روغن زيتون و هر ادويه اي كه دوست داريد درست شده چون هم به دليل استفاده از روغن زيتون به اندازه اي كه مايليد سالم تره هم مي شه هر مزهاي كه دوست داريد درست كنيد.
روش تهيه اينه كه روي نان هاي پيتا كه فراوون در سوپرماركتها پيدا ميشه رو روغن زيتون بزنيد بعد نمك و ادويه ي دلخواه رو روش بپاشيد و به تكه هاي مثلثي ببريد در فر بگذاريد تا برشته بشه.
يك راه ديكه اينه كه ادويه و نمك رو در روغن زيتون مخلوط كنيد بعد روي نان ها بماليد.
چند تا از تركيب هاي ادويه اي كه من هميشه استفاده مي كنم:
پودر سير+ ريحون خشك+ فلفل قرمز
پودر سير+ آويشن+فلفل قرمز
پودر سير+آويشن+ريحون خشك +فلفل قرمز
پودر سير+ ريحون خشك + نعنا خشك + فلفل قرمز
پودر سير+پودر تخم گشنيز+ پودر زيره +فلفل قرمز
فقط حواستون باشه پودر سير اگر زياد باشه و زياد در فر بمونه تلخ ميشه!
ادويه هاي ديگه و سس ها و پنير هاي مختلف رو هم ميشه امتحان كرد:
پودر پياز - پودر موسير - فلفل ليمويي - زنجبيل - دارچين - ادويه كاري - زيره سياه و سبز - كنجد - سماق - سويا سس - سس گوجه - سس فلفل - پنير پارمزان و......
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۵ عدد گوجه فرنگي متوسط رو در غذا ساز يا مخلوط كن كاملا" چرخ مي كنيم.( بهتر است پوست گوجه ها بگيريم)
ا عدد پياز متوسط رو بسيار ريز خورد ميكنيم در ۳ قاشق روغن زيتون تفت ميدهيم تا پياز نرم شود.
دو پر سير له شده رو اضافه مي كنيم ۱ دقيقه با حرارن كم .
پوره گوجه فرنگي رو به پياز و سير اضافه ميكنيم. (درصورت تمايل يك قاشق مرباخوري رب گوجه هم اضافه مي كنيم)
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و نوك قاشق چايخوري پودر آويشن ميريزيم.
حدود يك ساعت روي حرارت ملايم مي گذاريم غليظ بشه.
ميشه اين سس رو از قبل آماده كرد و قبل از مصرف فقط گرمش كرد.
نصف پيمانه ريحون تازه ريزخورد شده يا ۱ و نيم قاشق ريحون خشك و ۲۰۰ گرم پنير موزورلا كه به صورت مكعب هاي كوچك خورد كرديم داخل سس ريخته ۲۰ دقيقه در فر قرار ميديم تا پنير آب و كمي برشته بشه.
ميشه بعد از ريختن ريحون يكبار ديگه مواد رو در غذا ساز باهم مخلوط كرد بعد پنير داخلش ريخت.
اين ديپ هو با نون تست برشته يا نون هاي خشك ديگه عاليه.....
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نمي خواستم در اين وبلاگ ازخودم بنويسم.
ولي حيفم مياد ننويسم كه تعطيلات نوروزي بسيار خوبي داشتم و اميدوارم سال بسيار خوبي براي همه باشه.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۱۰۰ گم پودر نارگيل
۲۵۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم خاكه قند
۱۵۰ گرم روغن جامد
كمي وانيل
طرز تهيه:
آرد و پودر نارگيل و وانيل را با هم آسياب مي كنيم.
روغن وخاكه قند را باهم ميزنيم.
تمام مواد را مخلوط مي كنيم.
بعد از يكي دو ساعت بيرون يخچال قالب ميزنيم و در فر مي پزيم.
نكته
خمير را خيلي ورز ندهيد ممكن است به روغن بيفتد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)