مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

red-lentil-hummus

http://www.chow.com/recipes/14110-red-lentil-hummus



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اگه كفتين اين كيه؟

اين خانم يه جورايي با سوال 2 در ارتباطه!

حالا بگين اين كيه؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كاري گوشت چرخ كرده

در يك تابه بزرگ مواد زير را تفت مي ديم:

  • 3 ق غ روغن
  • 1 پياز متوسط خورد شده
  • 2 پر سير ورقه شده
اضافه مي كنيم:
  • نيم كيلو گوشت چرخ كرده

خوب سرخ مي كنيم و مواد زير رو اضافه مي كنيم:

  • 1 ق غ پودر كاري
  • 1 ق چ نمك
  • 1/8 ق چ از هركدام از ادويه هاي زردچوبه زنجبيل دارچين و فلفل
  • 4 عدد گوجه فرنگي پوست گرفته خورد شده+ 2 ق غ رب گوجه
  • 2 عدد سيب زميني مكعبي خورد شده
  • 2 فنجان نخود سبز پخته

25 تا 30 دقيقه بپزد با برنج يا نان سرو شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پلو ليمويي ادويه اي

  • 2 ق غ روغن
  • 1 ونيم ق چ تخم خردل
  • 1 ونيم ق چ زردچوبه
  • 1 پياز كوچك اسلايس شده
  • 2 پر سير نازك ورقه شده
  • 1 فلفل قرمز تند حلقه شده ( يا چند عدد فلفل سبز تند كوچك) يا فلفل قرمز پرك
  • 2 فنجان برنج
  • ربع فنجان آبليموي تازه
  • 4 تكه پوست ليمو ( از قسمت زرد پوست ليمو به صورت نوار 2 در 4 سانتيمتر)
  • 2 ق چ نمك
  • 1/2 فنجان بادام هندي يا بادام زميني

دانه خردل و زرد چوبه رو در روغن تقت ميديم بعد سير و پياز و فلفل رو اضافه مي كنيم وتفت ميديم تا پياز طلايي بشه. برنج و پوست ليمو رو با 3 فنجون آب به قابلمه اضافه مي كنيم. وقتي به جوش اومد درش رو مي بنديم و ميذاريم دم بكشه.

وقتي دم كشيد آبليمو رو اضافه مي كنيم 15 دقيقه ديگه با در بسته بمونه.  آخر كار با چنگال برنج رو از هم باز و بادام ها رو با اون مخلوط مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برگه زرآلو و بلوچيز

روي برگه هاي زردآلو كمي بلوچيز ميريزيم و پسته خوردشده و كمي عسل و كمي فلفل سياه تازه سابيده.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كوبلر ريواس و توت فرنگي


4 فنجان ريواس خوردشده

2 فنجان توت فرنگي خورد شده

1/2 فنجان شكر

2 ق غ نشاسته

1/4 ق چ دارچين

1 ق غ  آبليمو (اختياري)

1 ق چ پوست ليمو رنده شده (اختياري)

مواد لايه رويي :

1 ونيم فنجان آرد

3 ق غ  شكر

1و نيم ق چ بيكينگ پودر

1/2 ق چ نمك

50 گرم كره خوردشده

ربع فنجان شير

1 عدد تخم مرغ

طرز تهيه:

شكر و دارچين و نشاسته و ريواس و توت فرنگي و ليمو رو مخلوط ميكنيم. 5 دقيقه بماند بعد روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم ميزنيم  تا به جوش بياد و كمي نرم بشه.

در اين فاصله آرد و بيكينگ پودر و نمك و شكر و كره  رو مخلوط مي كنيم و هم ميزنيم. شير و تخم مرغ رو با هم ميزنيم به خمير اضافه مي كنيم. اگر خمير سفت شد كمي شير اضافه مي كنيم.

مخلوط ريواس و توت فرنگي رودر ظرف گودي مي ريزيم و خمير رو با قاشق تكه تكه روي اون مي ريزيم. حدود نيم ساعت در فر با درجه 400 مي گذاريم تا روي آن برشته شود.

با خامه سرو مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراك هندي ريواس و عدس

  • ربع كيلو ريواس خورد شده
  • 2 ق غ روغن زيتون
  • 2 ق چ دانه خردل
  • 2 و نيم ق چ زيره نسابيده
  • 3 ق غ زنجبيل تازه رنده شده
  • 3 پر سير له شده
  • 1 پياز بنفش متوسط خوردشده
  • نصف فنجان كشمش
  • 1 فنجان عدس
  • 3 ونيم فنجان آب مرغ يا سبزيجات يا قرص
  • 6 فنجان اسفناج خوردشده
  • نصف فنجان گشنيز

زيره و دانه خردل رو در يك قاشق روغن تفت ميديم .( فكر كنم جاي دانه خردل بشه دانه گشنيز استفاده كرد)

سير و زنجبيل رو داخل ادويه ها ميريزيم يه هم مي زنيم. نمك و فلفل اضافه مي كنيم ودر ظرف رو ميگذاريم و از روي حرارت بر مي داريم.

در يك قابلمه ديگر بقيه روغن را ريخته پياز را در آن طلايي مي كنيم.كشمش رو اضافه كرده تفت مي ديم. عدس و آب مرغ رو اضافه كرده درش رو ميگذاريم 25 دقيقه با حرارت ملايم. ريواس و اسفناج رو اضافه مي كنيم تا 10 دقيقه ديگر بپزد.

با گشنيز خورد شده تزيين مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست پنير و تخم مرغ آب پز

150 گرم پنير پروسس يا يك بسته از پنيرهاي سه گوش سوييسي ( يا كيبي يا گوداي نرم)
2 پر سير
2 ق غ مايونز
2-3 تخم مرغ آب پز
2  ق غ كره آب شده
2-3 ق غ پيازچه يا جعفري خورد شده 

نان تست يا باگت ورقه شده

پنير و سير رنده شده و مايونز رو خوب مخلوط مي كنيم. 

كره آب شده رو روي نان ها مي ماليم و در فر چند دقيقه تست مي كنيم.

مخلوط پنير رو روي نان ها مي ماليم .تخم مرغ ها رو رنده مي كنيم و روي تست ها ميريزيم و كمي جعفري يا پيازچه روي تست ها مي ريزيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آجيل با روكش ادويه اي

3 ق غ آرد نخودچي الك شده      
1 ق غ آرد برنج
¼ ق چ زردچوبه
½ ق چ پودر زيره
¼ ق چ فلفل قرمز
1/8 ق چ بيكينگ پودر
¾ ق چ نمك
3 ق غ آب

1 و نيم پيمانه بادام ( زميني -درختي و بادام هندي)

مواد خمير رو خوب مخلوط مي كنيم. بادام ها رو به خمير آغشته و در روغن طوري كه در اون غوطه ور بشه سرخ مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست هويج و پنير

2 فنجان هويج پخته و رنده شده
2فنجان پنير موتزارلا رنده شده
2 فنجان پنير چدار رنده شده
3 پر سير له شده
1 فنجان مايونز

نان تست يا باگت ورقه شده

اول نان ها رو كره زده و كمي تست مي كنيم(نه خيلي خشك ). تمام مواد را مخلوط مي كنيم و روي نان ها مي ماليم. بهتر است چند دقيقه قبل از سرو در فر با حرارت از سمت بالا قرار بديم تا پنيرها آب بشن.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)