red-lentil-hummus
برچسب: ،
ادامه مطلب
اين خانم يه جورايي با سوال 2 در ارتباطه!
حالا بگين اين كيه؟
در يك تابه بزرگ مواد زير را تفت مي ديم:
خوب سرخ مي كنيم و مواد زير رو اضافه مي كنيم:
25 تا 30 دقيقه بپزد با برنج يا نان سرو شود.
دانه خردل و زرد چوبه رو در روغن تقت ميديم بعد سير و پياز و فلفل رو اضافه مي كنيم وتفت ميديم تا پياز طلايي بشه. برنج و پوست ليمو رو با 3 فنجون آب به قابلمه اضافه مي كنيم. وقتي به جوش اومد درش رو مي بنديم و ميذاريم دم بكشه.
وقتي دم كشيد آبليمو رو اضافه مي كنيم 15 دقيقه ديگه با در بسته بمونه. آخر كار با چنگال برنج رو از هم باز و بادام ها رو با اون مخلوط مي كنيم.
روي برگه هاي زردآلو كمي بلوچيز ميريزيم و پسته خوردشده و كمي عسل و كمي فلفل سياه تازه سابيده.
4 فنجان ريواس خوردشده
2 فنجان توت فرنگي خورد شده
1/2 فنجان شكر
2 ق غ نشاسته
1/4 ق چ دارچين
1 ق غ آبليمو (اختياري)
1 ق چ پوست ليمو رنده شده (اختياري)
مواد لايه رويي :
1 ونيم فنجان آرد
3 ق غ شكر
1و نيم ق چ بيكينگ پودر
1/2 ق چ نمك
50 گرم كره خوردشده
ربع فنجان شير
1 عدد تخم مرغ
طرز تهيه:
شكر و دارچين و نشاسته و ريواس و توت فرنگي و ليمو رو مخلوط ميكنيم. 5 دقيقه بماند بعد روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم ميزنيم تا به جوش بياد و كمي نرم بشه.
در اين فاصله آرد و بيكينگ پودر و نمك و شكر و كره رو مخلوط مي كنيم و هم ميزنيم. شير و تخم مرغ رو با هم ميزنيم به خمير اضافه مي كنيم. اگر خمير سفت شد كمي شير اضافه مي كنيم.
مخلوط ريواس و توت فرنگي رودر ظرف گودي مي ريزيم و خمير رو با قاشق تكه تكه روي اون مي ريزيم. حدود نيم ساعت در فر با درجه 400 مي گذاريم تا روي آن برشته شود.
با خامه سرو مي كنيم.
زيره و دانه خردل رو در يك قاشق روغن تفت ميديم .( فكر كنم جاي دانه خردل بشه دانه گشنيز استفاده كرد)
سير و زنجبيل رو داخل ادويه ها ميريزيم يه هم مي زنيم. نمك و فلفل اضافه مي كنيم ودر ظرف رو ميگذاريم و از روي حرارت بر مي داريم.
در يك قابلمه ديگر بقيه روغن را ريخته پياز را در آن طلايي مي كنيم.كشمش رو اضافه كرده تفت مي ديم. عدس و آب مرغ رو اضافه كرده درش رو ميگذاريم 25 دقيقه با حرارت ملايم. ريواس و اسفناج رو اضافه مي كنيم تا 10 دقيقه ديگر بپزد.
با گشنيز خورد شده تزيين مي كنيم.
150 گرم پنير پروسس يا يك بسته از پنيرهاي سه گوش سوييسي ( يا كيبي يا گوداي نرم)
2 پر سير
2 ق غ مايونز
2-3 تخم مرغ آب پز
2 ق غ كره آب شده
2-3 ق غ پيازچه يا جعفري خورد شده
نان تست يا باگت ورقه شده
پنير و سير رنده شده و مايونز رو خوب مخلوط مي كنيم.
كره آب شده رو روي نان ها مي ماليم و در فر چند دقيقه تست مي كنيم.
مخلوط پنير رو روي نان ها مي ماليم .تخم مرغ ها رو رنده مي كنيم و روي تست ها ميريزيم و كمي جعفري يا پيازچه روي تست ها مي ريزيم.
3 ق غ آرد نخودچي الك شده
1 ق غ آرد برنج
¼ ق چ زردچوبه
½ ق چ پودر زيره
¼ ق چ فلفل قرمز
1/8 ق چ بيكينگ پودر
¾ ق چ نمك
3 ق غ آب
1 و نيم پيمانه بادام ( زميني -درختي و بادام هندي)
مواد خمير رو خوب مخلوط مي كنيم. بادام ها رو به خمير آغشته و در روغن طوري كه در اون غوطه ور بشه سرخ مي كنيم.
2 فنجان هويج پخته و رنده شده
2فنجان پنير موتزارلا رنده شده
2 فنجان پنير چدار رنده شده
3 پر سير له شده
1 فنجان مايونز
نان تست يا باگت ورقه شده
اول نان ها رو كره زده و كمي تست مي كنيم(نه خيلي خشك ). تمام مواد را مخلوط مي كنيم و روي نان ها مي ماليم. بهتر است چند دقيقه قبل از سرو در فر با حرارت از سمت بالا قرار بديم تا پنيرها آب بشن.