مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

نان فرانسويFrench Bread

 /* /*]]>*/براي پختن سوپ پياز فرانسوي بهش احتياج داريد. ولي چرا نمي ريد بخريد؟

تهيه ش سخت و چند مرحله ايه، ترجمه شم سخت بود!! نمي ارزه برا يه لقمه نون اين همه زحمت بكشيد، مگه وسط بيابون گير افتاده باشيد!

مواد لازم:

آرد همه منظوره

6 فنجان

مايه خمير خشك

700 گرم

نمك

يك و نيم قاشق چايخوري

آب گرم 45 درجه سانتي گرادي

2 فنجان

آرد ذرت

1 قاشق غذاخوري

سفيده تخم مرغ

1 عدد

آب

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

در ظرف بزرگي 2 فنجان آرد را با مايه خمير و نمك مخلوط كنيد. آب گرم را اضافه كنيد و با همزن برقي بزنيد تا خمير يكدستي بدست آيد. در همين حين تا جاييكه مي توانيد از آرد باقيمانده به خمير اضافه كنيد(انقدر آرد بريزيد تا خمير شلي بدست آيد، مثل خمير نان بربري كه شل است ولي شكل دارد).

روي سطحي آرد بريزيد. خمير شكل گرفته را روي آن قرار دهيد و رويش آرد بپاشيد و حدود 8 دقيقه آن را ورز دهيد. بقدري آرد اضافه كنيد تا بتوانيد خمير را بصورت توپ درآوريد.

توپ خمير را در كاسه ي چرب شده اي قرار دهيد و يك دور بچرخانيد تا اطراف آن هم چرب شود. سپس روي ظرف را بپوشانيد و در محل گرمي قرار دهيد تا خميراستراحت كند و مقدارش دوبرابر شود.

در همان كاسه با مشت روي توپ خميري بكوبيد و سپس آن را 2 قسمت كنيد. خمير را با كاسه روي سطحي آردي برگردانيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد 10 دقيقه ي ديگر استراحت كند.

هر قسمت خمير را با وردنه به شكل مستطيل بزرگي باز كنيد. سپس دو طرف هر مستطيل را روي هم تا كنيد (از طول)  و دوباره با وردنه باز كنيد. كناره هاي خمير را آب بزنيد و در واقع آن را آب بندي كنيد. سپس دو سر آن را گرد و مخروطي كنيد.

يك سيني مخصوص فر بزرگ را چرب كنيدو آرد ذرت را روي آن بپاشيد. نان ها را روي آن قرار دهيد و كناره هاي آن را به سطح سيني فشار دهيد و بچسبانيد. سفيده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوري آب مخلوط كنيد و آن را با قلم مو روي نان ها بكشيد. سپس آنها ر با پارچه ي نمداري بپوشانيد و بگذاريد تا مقدار خمير دوبرابر شود: 35 تا 40 دقيقه.

با كارد تيزي 3 يا 4 خط اريب به عمق 3.5 سانتي متر روي نان ها بكشيد. نان ها را در فر كه از قبل با حرارت 190 درجه ي سانتي گراد گرم شده به مدت 20 دقيقه بپزيد. سپس از فر خارج كنيد و دوباره با قلم مو از محلول سفيده تخم مرغ و آب روي آنها بكشيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد، يا تا زماني كه اگر خلال دندان در آن فرو كنيد تميز بيرون بيايد.

اگر ديديد سطح رويي نان قهوه اي شده ولي داخلش هنوز نپخته، روي نان ها را با فويل بپوشانيد( فويل را سفت نبنديد) و بگذاريد بازهم بپزد. در انتها نان ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد روي يك سطح مشبك خنك شود.

منبع: bfeedme.com

پ.ن: نگفتم درست كردنش ارزش نداره؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك زغال اخته Cranberry Cake

/* /*]]>*/

فصل زغال اخته ي تازه رسيده! من رفتم يك كيلو ازش خريدم و اين كيك رو باهاش پختم، منتظر يه طعم تازه و عجيب بودم ولي زغال اخته ها توي كيك مزه ي آلبالو مي داد! اما در خوشمزگيه كيكه ترديدي نيست.

تو دستور اصلي در سايت منبع بيكينگ پودر نبود ولي من اضافه كردم كه كيك پف كنه نتيجه هم خوب شد. عصاره ي بادام رو هم نمي دونم از كجا مي شه تهيه كرد، من آرد بادام داشتم و يه كم از اون ريختم. در هر صورت اختياريه.

مواد لازم:

تخم مرغ

3 عدد

شكر

2 پيمانه

كره نرم شده

4/3 پيمانه

وانيل

1 قاشق چايخوري

عصاره بادام (اختياري)

1 قاشق چايخوري

آرد

2 پيمانه

زغال اخته

2 1/2 پيمانه

سركه سيب(اختياري)

1 قاشق چايخوري

بيكينگ پودر

1 قاشق مرباخوري پر

 

طرز تهيه:

فر را با حرارت 175 درجه روشن كنيد. قالب گردي را چرب كنيد.

شكر و تخم مرغ را 7-5 دقيقه با همزن برقي بزنيد. در انتها حجم تخم مرغ ها بيشتر مي شود و رد پره هاي همزن روي مايه مي ماند و مايه كرم رنگ مي شود. كره و وانيل و عصاره ي بادام و سركه سيب را اضافه كنيد و 2 دقيقه با همزن بزنيد.

آرد و بيكينگ پودر را باهم مخلوط كرده سپس روي مايه الك كنيد و هم بزنيد. در انتها زغال اخته ها را بريزيد و مخلوط كنيد. مايه را در قالب بريزيد و 50-45 دقيقه در فر قرار دهيد.

پيش از سرو كيك را كاملا سرد كنيد. روي كيك را با خامه و زغال اخته تزئين كنيد.

منبع: thekitchn.com








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوشيدني بليني خربزه بدون الكل Honeydew melon bellini

/* /*]]>*/  

 يك نوشيدني خنك براي گرماي تابستان!

مواد لازم:

خربزه خرد شده

2 ليوان

آب ليموي تازه

2 قاشق غذاخوري

شكر

به ميزان دلخواه

ماء الشعيرخنك

1 بطري

 

طرز تهيه:

1- خربزه و آب ليمو و شكر را در مخلوط كن بريزيد و صبر كنيد تا پوره ي يكنواختي بدست آيد.

2- پوره را از صافي رد كنيد و نيم ساعت يا بيشتر در يخچال قرار دهيد تا كاملا سرد شود.

3- ليوانها را تا نصف از پوره ي خربزه پر كنيد و مابقي اش را ماء الشعير بريزيد. ماء الشعير را به آرامي بريزيد تا كف آن ناگهان بيرون نريزد.

4- آرام هم بزنيد و سريع سرو كنيد.


نكته: بجاي ماء الشعير مي توانيد از دلستر با طعم دلخواه يا هر نوع آبميوه كه تمايل داريد استفاده كنيد.

laylita.com منبع:



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كلوچه كره ي بادام زميني، تاهيني و خرده شكلات Peanut Butter, Tahini & Chocolate Chip Cookies (Gluten

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد برنج

1/3 فنجان

آرد ذرت

1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوري

بيكينگ پودر

½ قاشق چايخوري

نمك

¼ قاشق چايخوري

كره

2 قاشق غذاخوري

كره بادام زميني

2 قاشق غذاخوري

تاهيني يا رب كنجد

1 قاشق غذاخوري

عسل

1-2 قاشق غذاخوري

تخم مرغ

1 عدد

وانيل

1/8 قاشق چايخوري

شكلات تلخ 70% خورد شده+ زنجبيل خورد شده

¼ فنجان

طرز تهيه:

فر را با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد.

آرد ها، بيكينگ پودر و نمك را باهم الك كنيد. در ظرف جداگانه اي كره، كره ي بادام زميني و تاهيني را آنقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود، سپس عسل، تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و هم بزنيد.

آرد را تدريجا روي مواد تر الك كنيد و هم بزنيد. در نهايت خرده شكلات ها و زنجبيل را بريزيد.

روي سيني فر كاغذ روغني پهن كنيد و مواد را قاشق قاشق روي آن بريزيد. 15 دقيقه در فر بماند، يا تا زماني كه طلايي رنگ شود.

teafactory.wordpress.com منبع:

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تاهيني يا رب كنجد Tahini or sesame paste

 /* /*]]>*/

مي شه گفت تاهيني همون كره ي بادوم زمينيه كه بجاي بادوم توش از كنجد استفاده شده. از تاهيني       در غذاهاي خاورميانه اي استفاده مي شه و بخصوص در تهيه ي نوعي غذا به نام هوموس كه در واقع     پوره ي نخود آبگوشتي پخته ست كه با ليمو و سير مزه دار شده . درپخت  باباقانوج و حلوا هم از اون استفاده مي شه.

مواد لازم:

كنجد به مقدار زياد

طرز تهيه:

كنجد ها را يك روز كامل در آب خيس كنيد. سپس آنها را با دست مالش دهيد تا پوسته ي كنجد ها جدا شود. بعد آب ظرف را خالي كرده و كنجد ها را در ظرفي محتوي آب شور مي ريزيم. در اين مرحله پوسته ي كنجد ها روي آب مي ماند و كنجد هاي بدون پوست ته نشين مي شوند.

سپس كنجد را بو مي دهيم و بعد در آسياب مي ريزيم تا روغن آن در آيد و خمير رب مانند يكدستي بدست دهد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پودينگ تاپيوكا Tapioca Pudding

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} /* /*]]>*/

صبحانه، ميان وعده يا دسري خوشمزه! در اين دسر" چيا" به كار رفته بود كه با توجه به عملكردش من تخم شربتي رو جايگزين كردم. نوش جان!

مواد لازم:

بادام هندي

1 فنجان

آب

3 فنجان

عسل

2 قاشق غذاخوري

وانيل

1قاشق چايخوري

نمك

8/1 قاشق چايخوري

تخم شربتي

4/1 فنجان

مخصوص 4-2 نفر

طرز تهيه:

بادام هندي و آب را در مخلوط كن بريزيد و تا زمان يكنواخت شدن مخلوط كنيد.سپس عسل و وانيل را ريخته و دوباره مخلوط كنيد.

تخم شربتي  را در ظرف مخصوص سرو بريزيد و مخلوط بادام هندي را روي آن ريخته و حسابي هم بزنيد.

دسر را حداقل 8 ساعت در يخچال قرار دهيد.

نكته: اگر بادام هندي از قبل خيس خورده باشد (آب آن را دور بريزيد) دسر غليظ و خامه مانند مي شود.
نكته: در صورت تمايل مي توانيد در اين دسر از كمي دارچين استفاده نماييد.

نكته: اين دسر تا 3 روز در يخچال قابل نگهداري است.

elanaspantry.comمنبع:

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك اسفنجي پرتقال و قره قاط Blueberry Orange Sponge Cake

/* /*]]>*/

 طرز تهيه ي اين يكي رو عمرا جايي پيدا كنيد. يه كيك جديد با مزه ي جديد تر!

قره قاط يه جور ميوه و گياه دارويي يه. در زبان انگليسي كلمه ي

 Blue berry

هم معني اونه. در ايران قره قاط وجود داره كه فكر كنم در استان هاي شمالي باشه، من كه از عطاري به صورت خشك شده تهيه كردم: سيري 5000 تومن. چيز ديگه اي كه

هست اينه كه من تا حالا خودم قره قاط تازه نديدم، تو سايت هاي انگليسي زبان قره قاط يه چيزيه اندازه ي گيلاس ولي اوني كه من خريدم بيشتر شبيه زرشكه! حالا شايد خشك كه شده آب رفته، نمي دونم!!!

 

مواد لازم:

تخم مرغ

5 عدد ، زرده و سفيده جدا

شكر

1 فنجان

آب پرتقال تازه

2 قاشق غذاخوري

وانيل

4/1 قاشق چايخوري

پوست پرتقال

2 قاشق غذاخوري

آرد

1 فنجان

نمك

2/1 قاشق چايخوري

قره قاط خشك خيس خورده

به مقدار لازم

خامه فرم گرفته

به مقدار لازم

 

مواد لازم براي داخل كيك:

قره قاط خشك خيس خورده

475 گرم

شكر

4/1 فنجان

آب پرتقال

1 قاشق غذاخوري

پودينگ تاپيوكا

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه مواد مياني:

تمام مواد را در قابلمه اي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. 15 دقيقه صبر كنيد، سپس قابلمه را روي حرارت متوسط  بگذاريد. قره قاط ها را باچنگال له كنيد وآنقدر مواد را هم بزنيد كه شكر حل شود. سپس حرارت را كم كنيد و بگذاريد براي 20 دقيقه ريز ريز بجوشد و هر از گاهي هم بزنيد. بعد از 20 دقيقه از روي حرارت برداريد. پس از اينكه مواد در دماي محيط خنك شد ، آن را به كاسه اي انتقال دهيد و در يخچال بگذاريد تا سرد و غليظ شود.

طرز تهيه كيك:

فر را با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد روشن كنيد. سفيده ي تخم مرغ ها را بزنيد تا سفت شود. نصف شكر را دو قاشق دو قاشق به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا مايعي براق و چسبناك حاصل شود.

در ظرف ديگري زرده ها را انقدر بزنيد تا غليظ و پيوسته شود و تغيير رنگ دهد: 3 تا 5 دقيقه.  باقي شكر، پوست پرتقال، آب پرتقال، وانيل و نمك را كم كم اضافه كنيد و مخلوط كنيد.

آرد را تدريجا روي سفيده مي ريزيم و با قاشق چوبي به آرامي مخلوط مي كنيم. مخلوط زرده را هم به همين ترتيب به آرامي با سفيده تركيب مي كنيم. نيمي از قره قاط را مي ريزيم ومخلوط مي كنيم. سپس نصف خمير را در قالب گردي به قطر 30 و ارتفاع  7 سانتي مترمي ريزيم. روي آن را با قره قاط مي پوشانيم و صاف مي كنيم، سپس بقيه ي خمير را     مي ريزيم. روي آن را هم دوباره قره قاط مي ريزيم و با قاشق صاف مي كنيم. قالب را آرام آرام روي ميز آشپزخانه       مي زنيم تا خمير ته نشين شود و حباب هاي آن خارج شود و سطح آن يكنواخت گردد.

كيك را به مدت 35- 25 دقيقه در فر قرار مي دهيم، تا زماني كه اگر خلال دندان وسط آن فرو كنيم تميز بيرون بيايد. سپس كيك را از قالب جدا كرده مي گذاريم خنك شود.

كيك را از وسط مي بريم و لايه ي زيري را روي ظرف مخصوص سرو قرار مي دهيم. سپس مواد داخل كيك را روي سطح آن پخش مي كنيم. لايه ي دوم را روي كيك قرار مي دهيم و روي آن و ديواره ي كيك را با خامه مي پوشانيم.

روي خامه را با قره قاط تازه يا خيس خورده تزئين مي كنيم.

منبع:constructivesalad.blogspot.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك كنجد صبحانه

 /* /*]]>*/

مواد لازم:

پودر نارگيل

1/4 فنجان

نمك

1/4 چايخوري

جوش شيرين

1/4 چايخوري

تخم مرغ

3 عدد

عسل

1/4 فنجان

روغن هسته انگور

1/4 فنجان

عصاره ليمو

1 قاشق غذاخوري

كنجد

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

در ظرفي پودر نارگيل، نمك و جوش شيرين را با هم مخلوط مي كنيم. در ظرف ديگري تخم مرغ و عسل و روغن را تركيب مي كنيم.مواد خشك و تر را باهم مخلوط مي كنيم و كنجد را در آن مي ريزيم.

قالب هاي مخصوص كيك چايي را چرب مي كنيم و مواد را با قاشق در آنها مي ريزيم. در فر با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد به مدت 10- 8 دقيقه بماند. سپس مي گذاريم سرد شود وبعد سرو مي كنيم.

از اين مقدار مواد حدود 24 كيك كوچك بدست ميايد.

منبع:elanaspantry.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان ليمو Lemon Bread

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد

4/3 1 فنجان

شكر

4/3 فنجان

بيكينگ پودر

2 قاشق غذاخوري

نمك

4/1 قاشق چايخوري

تخم مرغ زده شده

1 عدد

شير

1 فنجان

روغن

4/1 فنجان

رنده پوست ليمو ترش

2 قاشق غذاخوري

آب ليمو

1 قاشق غذاخوري

آب ليمو

2 قاشق غذاخوري

شكر

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

آرد، 4/3 فنجان شكر، بيكينگ پودر و نمك را باهم مخلوط مي كنيم.

در ظرف ديگري تخم مرغ، شير، روغن و 1 قاشق غذاخوري آبليمو را مخلوط مي كنيم. سپس اين مخلوط را به مواد خشك اضافه كرده و هم مي زنيم. بعد رنده ي پوست ليمو را مي ريزيم و مخلوط مي كنيم.

خمير را در قالب چرب شده ي گردي به ابعاد 8*4*2  مي ريزيم. در فر با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد به مدت 55 دقيقه بماند. براي اطمينان خلال دنداني را وسط آن فرو مي كنيم، اگر چيزي از مواد به خلال نچسبد آماده است.

در حين پخت كيك، 2 قاشق غذاخوري آبليمو را با 1 قاشق غذاخوري شكر مخلوط مي كنيم، شكر بايد كاملا در آبليمو حل شود.

 وقتي كيك پخت آنرا از فر بيرون مي آوريم و تمام مايه ي شكر و آبليمو را با برس روي آن مي ماليم( هرچند بنظر زياد بيايد). 10 دقيقه در همان قالب بماند، سپس از قالب جدا كرده و مي گذاريم كاملا سرد شود.

روي كيك را بپوشانيد و بگذاريد چند ساعت بماند تا مزه ي مواد به خورد هم برود. سپس سرو كنيد.

ihavetosay.typepad.com  منبع:

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شكلاتي سريع و ساده Fast and easy chocolate cake

/* /*]]>*/

دسر گياهي، ايده آل براي كودكان!

مواد لازم:

كره نرم شده

1 فنجان

شكر

 فنجان1 1/4

پودر كاكائو

 فنجان1/2 

وانيل

نصف قاشق چايخوري

تخم مرغ

2 عدد

آردي كه خودش ور بيايد

2 فنجان

جوش شيرين

1 قاشق غذاخوري

آب جوش

1 فنجان و 3 قاشق غذاخوري

شكر پودر شده

1 فنجان

طرز تهيه:

فر را با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم مي كنيم.

نصف فنجان از كره را با شكر مي زنيم تا زماني كه كرم رنگ شود و كف كند. نصف كاكائو را اضافه مي كنيم و بعد نصف وانيل را مي ريزيم، خوب تركيب مي كنيم. سپس تخم مرغ ها را مي ريزيم و هم مي زنيم. نصف آرد به اضافه ي نصف جوش شيرين را مي ريزيم و مخلوط مي كنيم. نصف ليوان آب جوش را مي ريزيم و هم مي زنيم. دوباره بقيه ي آرد و باقي جوش شيرين و آب جوش را به تر تيب اضافه كرده و هم مي زنيم. مخلوط شلي بدست مي آيد.

مايه را در قالبي كه از قبل چرب كرده ايم مي ريزيم: يك قالب گرد به قطر 20 سانتي متر ويا يك قالب مربع شكل.

كيك را به مدت 45-40 دقيقه، يا تا زماني كه پف كند و خلال دنداني كه داخل آن مي رود تميز بيرون بيايد، در فر قرار  مي دهيم.  سپس از فر خارج كرده مي گذاريم كاملا سرد شود.

براي روي كيك، بقيه ي كره و وانيل را مي زنيم. سپس تدريجا شكر پودر شده را اضافه مي كنيم و مي زنيم تا زماني كه كرم رنگ و پفي شود.

نصف باقيمانده ي كاكائو و 3 قاشق آب جوش را باهم مي زنيم و سپس به مايه اضافه مي كنيم. سپس روي كيك پخش مي كنيم.

 

منبع:cuisine.com.au



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۳:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)