كباب گوشت
طرز تهيه
گوشت را به نوع دلخواه تان بريده در بين پياز رنده شده سير و مرج و روغن زيتون اخته نمايد اگر گوشت را يك روز قبل از كباب كردن اخته نمايم هم گوشت نرم ميشود و هم خوش مزه
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مرباي سيب با بادام
مواد مورد ضرورت
يك گيلاس بوره
يك گيلاس آب
دو دانه سيب
يك گيلاس بادام پوست شده
زعفران يك قاشق چاي خوري
طرز تهيه
بوره و آب را بگذاريد خوب بجوشد تا به قوام آيد بعد زعفران را به آن اضافه كنيد
بگذاريد رنگ زعفران خوب باز شود بعد سيب ها را پوست نموده به نوع دلخواه تان ريزه ريزه كنيد و بادام ها را هم در آب جوش انداخته پوست آنها را بگيريد و آنها را از وسط نيم كنيد و با سيب ها يكجا داخل شيره اي آماده بريزيد و نگذاريد بيشتر از سه دقيقه بجوشد چون سيب ها زياد نرم مي شود وقتي سرد شد داخل ظرف شيشه اي بريزيد و مدت طولاني در يخچال نگهداريد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۷:۳۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)