مواد لازم
آرد يك كيلو گرام
روغن يك گيلاس
سه دانه تخم مرغ
بوره يك و نيم گيلاس
شير يك گيلاس
دو قاشق نان خوري بك پلور
هيل يك قاشق خورد
طرز تهيه
دو عدد تخم را خوب مخلوط ميكنم تاا كف كند . سپس بوره را علاوه ميكنم و
خوب مخلوط ميكنيم بعدا يك گيلاس شيرنيم گرم مي اندازيم .
.و خوب خمير را مشت مي كنيم بعدا روغن آرد و بك پلور را علاوه ميكنم.
خمير بايد نرم باشد به راحتي هموار گردد و مدت چهار يا پنج ساعت خمير را بگذاريد
داش را به درجه 200 داغ كنيد خمير را داخل فطنوس داش هموار نموده رويش را نقش كنيد و زرده تخم را خوب به زده به رويش بماليد و بگذاريد تا روي روت سرخ شود
كلچه برنجي
مواد مورد ضرورت
چهار گيلاس آرد
يك و نيم گيلاس مسكه اب شده بدون نمك
يك گيلاس بوره
يك دانه تخم مرغ
نيم گيلاس شير
يك قاشق هيل
طرز تهيه
روغن و آرد را خوب مخلوط كنيد و بگذاريد يك شب بماند روز بعد نيم گياس شير را با تخم مرغ بوره وهيل خوب مخلوط نماييد و بعد آرد و روغن مخلوط شده را با آن خمير كنيد و بگذاريد دو ساعت بماند
در اخير كلچه ها را به نوع دلخواه خود تان درست كنيد و رويش را با پنجه نان خوري نقش كنيد و چند دانه سياه دانه وسطش بگذاريد
كلچه ها را روي كاغذ چرب بگذاريد و به 350 درجه داش بپزيد البته زياد مواظب باشيد كه رويش سرخ نشود .نوش جان
شيريني خرما
1 قاشق چاي خوري خمير ترش
1 ديسي ليتر شير و يا ماست
1 قاشق غذا خوري عسل
نيم ديسي ليتر سبوس ميده شده از گندم
2 دانه تخم مرغ
8 ديسي ليتر آرد
يك قاشق چاي خوري نمك
2 قاشق غذا خوري مسكه
طرز تهيه
خمير ترش را در آب گرم حل كنيد و تمام مواد را با هم مخلوط نمايد
و مدت 30 دقيقه بگذاريد تا خمير برسد
بعد از خمير ذغاله هاي كوچك برداشته و به صورت گرد هموار مي كنيم
و هر خمير را به هشت قسمت تقسيم مي كنيم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز مي گذاريم
و از طرف پهن به طرف باريك مي پيچانيم و داخل فطنوس داش گذاشته رويش را تخم مرغمي زنيم و مي گذاريم مدت 20 دقيقه ديگر مي گذاريم تا خوب شيريني ها پف كند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقيقه مي گذاريم تا روي شيريني ها كمي سرخ شود
لقمه تند
مواد مورد ضرورت
500 گرام مسكه
2 ديسي ليتر آب
120 گرام آرد
3 دانه تخم مرغ
2 قاشق غذا خوري مرچ تازه
1 قاشق چاي خوري نمك
100 گرام پنير
طرز تهيه
مسكه و آب را بگذاريد بجوشد و بگذاريد كمي سرد شود
آرد و مرچ تند كه ريزه نموده ايد همراه با پنير رنده شده و تخم مرغ به آن اضافه نمايد
و خوب مخلوط نمايد از خمير آماده شده به اندازه هاي بسيار خورد خورد به اشكال مختلف مي توانيد قالب بزنيد
و روي كاغذ چرب در داش به درجه 200 به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا روي لقمه هاي كوچك كمي سرخ شود
از داش بيرون آورده و بگذاريد سرد شود و بعد داخل ظرف قشنگي بگذاريد .و با هر چه دوست داشتيد مي توانيد مصرف كنيد
درست كردن ظرف زيباي از كشمش پنير براي مهماني
طرز تهيه كشمش پنير:
شير را در داخل ديگ و يا هر ظرف دلخواه خود بريزيد.
و روي حرارت بگذاريد تا اينكه جوش آيد بعد درجه
حرارت را كم كرده ماست را به شير علاوه كنيد و به
مدت ۷ دقيقه شير بريده شده را با كفگير چوبي هم
بزنيد، حالا پار چه نخي تان را به روي چلو صاف پهن
كرده و شير بريده شده را در آن برزيد و بعدا
اطراف پار چه را جمع كرده و با نخي آن را محكم
ببنديد، بعدا روي آن يك وزن سنگين را بگذاريد
كه آب آن كاملا بيرون شود( در حدود ۴- ۵ ساعت)
بعد از آنكه پنير آماده شد آن را در ظرف مورد
نظر خود گذاشته آن را با كشمش سبز و سرخ تزئين
كنيد.
سالاد سبزي پالك با پنير شور
پالك تازه را شسته روي آن كمي آب ليمو و روغن زيتون بريزيد و بعد بادنجان رومي هاي خورد خورد را از وسط نصف كنيد و به آن اضافه نمايد
بادرنگ / زيتون / ادوكادو / پنير شور را به نوع دلخواه تان ريزه كنيد و با سليقه خودتان تزيين نماييد و در اخير آب ليمو و روغن فراوان را با هم مخلوط نموده روي سالاد بپاشيد و نوش جان نمايد اين سالاد واقعا خوش مزه است