مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

تزيين زيباي از ميز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين تربوز

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

روت

 

 

مواد لازم

آرد  يك كيلو گرام

روغن يك گيلاس

سه دانه تخم مرغ

بوره يك و نيم گيلاس

شير يك گيلاس

دو قاشق نان خوري بك پلور  

هيل يك قاشق خورد

 

طرز تهيه

دو عدد تخم را خوب مخلوط ميكنم تاا كف كند . سپس بوره را علاوه ميكنم و

خوب مخلوط ميكنيم بعدا يك گيلاس شيرنيم گرم مي اندازيم .

.و خوب خمير را مشت مي كنيم  بعدا روغن آرد و بك پلور را علاوه ميكنم.

خمير بايد نرم باشد به راحتي هموار گردد و مدت چهار يا پنج ساعت خمير را بگذاريد

داش را به درجه 200 داغ كنيد خمير را داخل فطنوس داش هموار نموده رويش را نقش كنيد و زرده تخم را خوب به زده به رويش بماليد و بگذاريد تا روي روت سرخ شود    

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كلچه برنجي

كلچه برنجي

مواد مورد ضرورت

چهار  گيلاس آرد

يك و نيم گيلاس مسكه اب شده بدون نمك

يك گيلاس بوره

يك دانه تخم مرغ

نيم گيلاس شير

يك قاشق هيل

طرز تهيه

روغن و آرد را خوب مخلوط كنيد و بگذاريد يك شب بماند روز بعد نيم گياس شير را با تخم مرغ بوره  وهيل خوب مخلوط نماييد و بعد آرد و روغن مخلوط شده را با آن خمير كنيد و بگذاريد دو ساعت بماند

در اخير كلچه ها را به نوع دلخواه خود تان درست كنيد و رويش را با پنجه نان خوري نقش كنيد و چند دانه سياه دانه وسطش بگذاريد

كلچه ها را روي كاغذ چرب بگذاريد و به 350 درجه داش بپزيد البته زياد مواظب باشيد  كه رويش سرخ نشود .نوش جان

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني خرما

شيريني خرما

1 قاشق چاي خوري  خمير ترش

1 ديسي ليتر شير و يا ماست

1 قاشق غذا خوري عسل

نيم ديسي ليتر  سبوس ميده شده از گندم

2 دانه تخم مرغ

8 ديسي ليتر آرد

يك قاشق چاي خوري نمك

2 قاشق غذا خوري مسكه

طرز تهيه

خمير ترش را در آب گرم حل كنيد و تمام مواد را با هم مخلوط نمايد

 و مدت 30 دقيقه بگذاريد تا خمير برسد

بعد از خمير ذغاله هاي كوچك برداشته و به صورت گرد هموار مي كنيم

و هر خمير را به هشت قسمت تقسيم مي كنيم و داخل هر قسمت خرما بدون هسته با چهار مغز مي گذاريم

و از طرف پهن به طرف باريك مي پيچانيم و داخل فطنوس داش گذاشته رويش را تخم مرغمي زنيم و مي گذاريم مدت 20 دقيقه ديگر مي گذاريم تا خوب شيريني ها پف كند و بعد به درجه 250 داش گذاشته مدت 10 تا 15 دقيقه مي گذاريم تا روي شيريني ها كمي سرخ شود

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لقمه تند

لقمه تند

مواد مورد ضرورت

500 گرام مسكه

2 ديسي ليتر آب

120 گرام آرد

3 دانه تخم مرغ

2 قاشق غذا خوري مرچ تازه

1 قاشق چاي خوري نمك

100 گرام پنير

طرز تهيه

مسكه و آب را بگذاريد بجوشد و بگذاريد كمي سرد شود

 آرد و مرچ تند كه ريزه نموده ايد همراه با پنير رنده شده و تخم مرغ  به آن اضافه نمايد

و خوب مخلوط نمايد از خمير آماده شده به اندازه هاي بسيار خورد خورد به اشكال مختلف مي توانيد قالب بزنيد

و روي كاغذ چرب در داش به درجه 200 به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا روي لقمه هاي كوچك كمي سرخ شود

از داش بيرون آورده و بگذاريد سرد شود و بعد داخل ظرف قشنگي بگذاريد .و با هر چه دوست داشتيد مي توانيد مصرف كنيد

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كشمش پنير

 

درست كردن ظرف زيباي از كشمش پنير براي مهماني

طرز تهيه كشمش پنير:

شير را در داخل ديگ و يا هر ظرف دلخواه خود بريزيد.

و روي حرارت بگذاريد تا اينكه جوش آيد بعد درجه

حرارت را كم كرده ماست را به شير علاوه كنيد و به

مدت ۷ دقيقه شير بريده شده را با كفگير چوبي هم

بزنيد، حالا پار چه نخي تان را به روي چلو صاف پهن

كرده و شير بريده شده را در آن برزيد و بعدا

اطراف پار چه را جمع كرده و با نخي آن را محكم

ببنديد، بعدا روي آن يك وزن سنگين را بگذاريد

كه آب آن كاملا بيرون شود( در حدود ۴- ۵ ساعت)

بعد از آنكه پنير آماده شد آن را در ظرف مورد

نظر خود گذاشته آن را با كشمش سبز و سرخ تزئين

كنيد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تناسب رنگها در چيدن ميوه ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سبد زيباي از ميوه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد سبزي پالك با پنير شور

سالاد سبزي پالك با پنير شور

پالك تازه را شسته  روي آن  كمي آب ليمو و روغن زيتون بريزيد و بعد بادنجان رومي هاي خورد خورد را از وسط نصف كنيد و به آن اضافه نمايد

بادرنگ / زيتون  / ادوكادو / پنير شور را به نوع دلخواه تان ريزه كنيد و با سليقه خودتان تزيين نماييد و در اخير آب ليمو و روغن فراوان را با هم مخلوط نموده روي سالاد بپاشيد و نوش جان نمايد اين سالاد واقعا خوش مزه است



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)