مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

سفره رنگين



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خوراك مرغ با كچالو و زردك

                                                                                          

 خوراك مرغ با كچالو و زردك

مواد لازم                                                                               

يك دانه مرغ

دو دانه زردك

سه دانه كچالو

مرچ سياه و سرخ

  نمك

سركه

طرز تهيه

مرغ را تكه تكه نموده داخل كرايي  با كمي روغن بگذاريد سرخ شود مرغ در وقت سرخ شدن پخته مي شود اگر حرارت آن زياد نباشد در وقت سرخ شدن مرغ به آن نمك و مرچ سرخ و سياه و اگر تندوري مصاله داشته باشيد بزنيد و خوب سرخش كنيد و بعد كچا لو و زردك را جدا گانه سرخ كنيد و به مرغ بيفزاييد و در اخير نيم گيلاس خورد سركه به ان علاوه نماييد و همه را  خوب سرخ كنيد و در ظرف بكشيد و با سبزيجات تزيين كنيد .اين غذا بسيار زود آماده مي شود .  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سلاد مكروني و كوفته

 

 

سالاد مكروني و كوفته

 

نيم كيلو مكروني

زيتون  به مقدار دلخواه

خيار شور

 مرچ دولمه

زردك

كوفته پخته

جعفري

روغن زيتون

نمك

مرج سياه

سركه

طرز تهيه

مكروني ها را جوش داده بعد كوفته پخته شده را از وسط نيم مي كنيم و با مكروني مخلوط مي نماييم

مرج دولمه /خيار شور /زردك / جعفري را به نوع دلخواه خورد نموده همراه با زيتون به مكروني ها اضافه مي كنيم

در اخير روي آنها روغن زيتون و نمك و مرج سياه و سرخ و سركه را اضافه نموده همه مواد را خوب به هم مخلوط مي كنيم .بعد هر طور ايكه دل تان بخواهد مي توانيد روي آنرا ديزاين كنيد .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك ساده

 

كيكساده

 كيك ساده        

 

پنچ دانه تخم مرغ

يك گيلاس بوره

يك گيلاس روغن آبكي         

يك قاشق غذا خوري پيكينك پودر

يك قاشق چاي خوري وانيل

سه گيلاس آرد

يك گيلاس شير

يك قاشق پوست ليموي رنده شده

طرز تهيه

اول تخم مرغ ها را با بوره خوب مخلوط نموده تا كف سفيد كند

بعد روغن و شير و آرد و پكينك پودر  و پوست ليمو را به آن اضافه مي كنيم

همه را خوب مخلوط نموده قالب كيك را جرب مي كنيم و مواد را داخل آن انداخته به درجه 150 در قسمت وسط داش مي مانيم

مدت نيم ساعت طول مي كشد كه آماده شود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شله زرد

 

 

 

 

شله  شله زرد

 

مواد لازم

برنج   دو گيلاس

بوره  سه گيلاس

مسكه صد گرام

هل  و زعفران

دارچين و بادام

طرز تهيه

برنج را شسته و با شش گيلاس آب بگذاريد خوب بجوشد تا زمانيكه دانه برنج خوب نرم شود وقتي دانه برنج خوب نرم شد دو گيلاس بوره را به آن اضافه نماييد و خوب به هم بزنيد و آهسته آهسته زعفران را كه در آب جوش حل نموده ايد به آن اضافه نماييد و همچنان هل را اضافه نموده و شله را خوب با كفكير شور بدهيد همرمان صد گرام مسكه را به آن اضافه كنيد و اتش زير شله را كم نموده بگذاريد خوب جوش بخورد تا كاملا آب آن خشك شود و شله آماده شود در طول اين زمان شما سعي كنيد كه شله را شور بدهيد تا زير ان نگيرد

وقتي شله آماده شد آنرا در ظرف دلخواه تان بريزيد و با دارچين و بادام  نقش نماييد شله آماده است .

   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پيتزا نان سايچ

پيتزا نان ساسچ

 

 مواد لازم

نان ساسج يك بسته

گوشت قيمه نيم كيلو

پنير

مرچ سياه و سرخ

كيجپ

نوش پياز

طرز تهيه

نان ها را از وسط نيم نموده روي فطنوس داش بچينيد البته روي فطنوس را قبلا چرب كنيد

روي آن گوشت قيمه را طوري كه براي پتزا درست مي كنيد بريزيد و نوش پياز هاي  را ميده نموده با مرچ و نمك مخلوط نماييد و روي نات ها بريزيد بعد كمي  كيچب هم روي نان ها بريزيد و در اخير پنير را  روي نان ها رنده كنيد و مدت پانزده دقيقه در داش بگذاريد غذا آماده است  بكشيد و به نوع دلخواه تان تزيين كنيد .

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بوراني كدو

 

بوراني كدو

مواد لازم

كدو چهار دانه

كچالو سه دانه

سير  سه حبه

ماس

روغن

مرچ سرخ

زرچوبه

رب بادنجان رومي  

طرز تهيه

كدو ها را پوست نموده به طرز دلخواه ببريد و بعد در روغن سرخ نماييد و

لابلاي آن كچالو بگذاريد و روي و رب بادنجان رومي را با آب و  زرچوبه و نمك و مرچ  مخلوط نموده بريزيد و بگذاريد با روغن بيايد بعد از آنكه به روغن آمد آنرا در ظرف بكشيد و روي آنرا ماس كه با سير مخلوط نموده ايد بريزيد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كباب ران گوسفند

 

 

 

كباب ران گوسفند       

                                      

مواد لازم

دو دانه ران گوسفند

مرچ سياه و سرخ

روغن زيتون

نمك

سير

ليمو

آب پياز  

طرز تهيه

يكروز قبل از پختن گوشت را با تمام اين مواد اخته نموده لاي كاغذ آلمونيم بپيچانيد و داخل يخچال بگذاريد البته ياد تان نرود كه چند جاي گوشت را با كارد سوراخ سوراخ كنيد تا تمام مواد در گوشت نفوذ كند

قبل از اين كه گوشت  را داخل داش بگذاريد داش را با حرارت دوصد گرم كنيد و بعد گوشت ها داخل داش بگذاريد وقتي گوشت را داخل داش گذاشتيد درجه داش را كم كنيد

روي 150 درجه و بگذاريد كه گوشت آرام آرام بپزد البته گوشت را با همان كاغذ آلمونيمش بگذاريد و مدت چهار تا پنج ساعت طول مي كشد تا پخته شود و قتي پخته شد كاغذ را از روي گوشت پس كنيد و روي گوشت را كمي با روغن چرب كنيد و بگذاريد به نوع دلخواه تان سرخ شود و بعد در ظرف بكشيد و اطراف آنرا با سبزيجات تزيين نماييد   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قابلي پلو

 

قابلي پلو

 مواد مورد ضرورت       

خلال زردك   سه دانه زردك     

كشمش سياه  200 گرام

خلال بادام  به مقدار دلخواه

برنج    پنچ گيلاس

روغن  نيم گيلاس

نمك

هيل  

طرز تهيه

پنج گيلاس برنج را شسته و نم ميكنيم اگر چند ساعت برنج در آب نم بماند بهتر است

آب را جوش آورده دو قاشق غذا خوري  نمك داخل آن مي اندازيم و بعد برنج را كه نم كرده بوديم آبش را گرفته داخل آب جوشيده مي ريزيم و با حرارت بالا مي گذاريم خوب جوش بخورد تا دانه برنج نرم شود بعد برنج را صاف مي كنيم .

برنج صاف شده را دوباره داخل ديك مي اندازيم .

نيم گيلاس روغن را با يك گيلاس آب و دو دانه بوليونگ گوشت و نيم قاشق نمك خوب جوش مي دهيم وبعد اين آبروغن را روي برنج خالي نموده و همه برنج را خوب مخلوط مي كنيم.

اگر آب گوشت كه پخته كرديم داشته باشيم مي توانيم به جاي بولينك  گوشت و آب استفاده كنيم ) 

خلال زردك را در روغن سرخ نموده كمي بوره روي آن مي پاشيم و بعد كشمش را نيز كمي در روغن سرخ مي كنيم

خلال زردك و كشمش و خلال بادام  را با هم مخلوط نموده روي آن هيل و كمي بوره مي اندازيم

تمام مواد را روي برنج مي گذاريم و ديگ برنج را روي حرارت زياد گذاشته تا اب آن خشك شود و شروع كند به تي ديكي گرفتن و بعد حرارت زير ديگ را كم نوده مدت چهل دقيقه مي گذاريم دم بكشد  زردك و كشمش را جداگانه مي كشيم

وقتي برنج را كشيديم بعد  روي آن زردك و كشمش و خلال بادام  را مي ريزيم  .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كوفته

 

 

 

 

 

 

 

    

كوفته

 مواد لازم

يك كيلو گوشت كوفته

دو  تا سه دانه پياز

مرچ سرخ تند / مرچ سياه / سير/  به مقدار ضرورت

دال نخود

رب بادنجان رومي

پياز رنده شده براي لعاب

طرز تهيه

گوشت و پياز رنده شده همراه با سير ميده و نمك و مرج سياه و سرخ را مخلوط نموده خوب مالش ميدهيم .

پياز رنده شده را نيم سرخ نموده و رب بادنجان رومي و نمك و مرچ را به اندازه دلخواه به  به آن اضاافه مي كنيم و يك و نيم  گيلاس آب به اضاافه مي كنيم  مي گذاريم جوش بيايد بعد از آنكه آب جوش امد كوفته ها را به اندازه دلخواه گرد گرد نموده داخل لعاب آماده شده كه جوش مي خورد مي اندازيم  و مي گذاريم مدت نيم ساعت جوش بخورد تا به روغن بيايد

دال نخود را جداگانه مي پزيم  و كمي نمك و روغن مي زنيم كه رنگش عوض نشود وقتي پخته شد داخل كوفته اضافه مي كنيم

كوفته آماده است در كنار يك برنج ساده سفيد خوش مزه است .

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)