مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي شلغم ژاپني Vegan Japanese Pickled Turnips

شلغمش ژاپني نيست، دستور تهيه ترشيش ژاپنيه!

اين ترشي فقط يك روز براي آماده شدن لازم دارد ، و بخاطر شكل زيبايش براي مهمانيها مناسب است!


مواد لازم:

8 عدد شلغم كوچك

3 قاشق غذاخوري شكر

نصف پيمانه ( 100 سي سي) سركه برنج

( مي تونيد سركه سفيد معمولي بكار ببريد)

فلفل قرمز 1 عدد


طرز تهيه:

پوست شلغم ها را نازك بگيريد، سپس با چاقوي تيز شكاف هايي دور تا دور روي شلغم ايجاد كنيد، به قطر دو سوم قد شلغم. شلغم هارا كنار هم در كاسه اي بچينيد، روي آنها را با آب نمك بپوشانيد و بگذاريد 15 دقيقه در آب نمك خيس بخورند.

شكر را در سركه حل كنيد. شلغم ها را آبكش كنيد، سپس آنها را در كاسه اي چيده و با محلول سركه رويش را بپوشانيد. بگذاريد يك شب تا صبح در همين حالت بماند.

شلغم ها را بيرون بياوريد و سركه آنها را به آرامي از داخلشان خالي كنيد. قسمت هاي چاك خورده شلغم را از هم جدا كنيد و به سمت بيرون فشار دهيد تا شكل يك گل را به خود بگيرد، سپس يك حلقه فلفل رويش قرار دهيد.

اين شلغم ها را مي توانيد جداگانه يا وسط سالاد استفاده كنيد.

عكس اول خود ترشيه ولي مي تونيد مدل عكس دوم هم شلغم رو برش بزنيد.

منبع: shizuokagourmet.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ ابريشمين شلغم Silken Turnip Soup

با آنفلوآنزا چطوريد؟ هنوز سوپ بيشترين استفاده را دارد. سوپ ابريشمي شلغم بخصوص براي بچه ها فوق العاده است!

اين سوپ حالت كرم مانند (خامه اي) دارد، بدون وجود خامه يا شير.

مي توانيد اين سوپ را از يك روز جلوتر آماده كنيد. پس از سرد شدن در ظرف در بسته  در يخچال قرار دهيد سپس با در بسته روي حرارت ملايم گرم كنيد.

من به شخصه عاشق عكسش شدم و وقتي پختم عاشق مزه اش! عطر جوز هندي در اين سوپ غالب است  و حتي بدون آن هم بوي شلغم غالب نيست،  بنابراين براي كساني كه شلغم دوست ندارند مناسب است!

پيشنهاد لي لي آشپز: 1 قالب 10 گرمي كره كافيست! 3 ليوان آب مرغ كافيست! جوز هندي اختياريست!

مواد لازم:

4 قاشق غذاخوري كره

2 عدد پياز متوسط، درشت خرد شده( 2 و نيم ليوان)

4 عدد شلغم متوسط، پوست كنده و درشت خرد شده

1 عدد سيب زميني كوچك، پوست كنده و درشت خرد شده

2 قاشق چايخوري يا بيشتر نمك

5 ليوان آب مرغ، يا بيشتر در صورت نياز

نصف قاشق چايخوري جوز هندي تازه، رنده شده ( يا يك چهارم قاشق چايخوري پودر جوز)

يك سوم ليوان برگ ريحان نواري خرد شده، براي تزئين

مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

كره را در قابلمه ي بزرگي روي حرارت متوسط ذوب كنيد. وقتي كف كرد، پياز را در آن بريزيد و 5 دقيقه تفت دهيد و هم بزنيد تا كمي نرم شود.

شلغم، سيب زميني و نمك را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. در قابلمه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا 20 دقيقه بپزد، گهگاه مواد را هم بزنيد تا سبزيجات نرم شوند.

آب مرغ را بريزيد، مخلوط كنيد و بگذاريد 10 دقيقه ي ديگر بپزد. سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و سوپ را با گوشت كوب برقي ( يا داخل مخلوط كن يا غذاساز) پوره كنيد.

دوباره سوپ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، جوز هندي را بريزيد و هم بزنيد:10 دقيقه بماند. سپس سوپ را بچشيد و نمك يا ادويه بنا به ذائقه تان به آن اضافه كنيد، اگر سوپ خيلي غليظ شده، آب مرغ اضافه كنيد تا به غلظت دلخواه برسد.

سوپ را در كاسه هاي كوچك بكشيد و با ريحان تزئين كنيد. گرم سرو كنيد.

منبع: projects.washingtonpost.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع شلغم در دنيا (2)

يه سري جديد شو پيدا كردم! خواستم به پست قبلي اضافه كنم ولي جا نشد!

Japanese Long Turnip

 (Hinona Kabu- Kabu Turnip- Cherry Blossom Turnip)

شلغم دراز لاغر

ژاپن

3 نوع عكس ازش پيدا كردم:








 

 


 


Turnip Bianca Colleto Viola

شلغم سفيد يقه قرمز

ايتاليا



 


Turnip Pistoiese

شلغم دوكي

توسكان ايتاليا




بازم هست، مطمئنم، من فقط از روي شكل يه سري رو گذاشتم. به سايت gourmetseed مراجعه كنيد بازم هست ولي چون شبيه اينا بودند من شك كردم بذارم !

منبع: gourmetseed.com

liseed.org

kyotofoodie.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع شلغم در دنيا

اينا رو تو يه سايت پيدا كردم و براتون گذاشتم، معادل فارسي شونم خودم ساختم!

COLLETO VIOLA TURNIP (Violet collared)

شلغم دراز سر بنفش

ايتاليا



GOLD BALL TURNIP

شلغم طلايي

اروپاي شمالي






NORFOLK GREEN TURNIP

شلغم ته سبز

انگلستان




PURPLE TOP WHITE GLOBE TURNIP

شلغم سر بنفش

همه جا






RAMPION or RAPERONZOLO (Campanula rapunculus)

شلغم سوزني

آلمان






RED MILAN or MILANESE BUTTER TURNIP

شلغم ته قرمز

اروپا



VERTUS TURNIP

شلغم دراز سر زرد

فرانسه






 

 


WHITE EGG TURNIP

شلغم سفيد تخم مرغي

آمريكاي جنوبي

 


منبع: cherrygal.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ شلغم Creamy Turnip Soup

بالاخره زمستان رسيد، فصل تولد من! و فصل سرماخوردگي!

با پني سيلين خالص = شلغم چطوريد؟ من كه عاشقشم ولي بعضي ها طعمشو دوست ندارند. براي همين زمستون امسال مي خوام بطور تخصصي روي دستور غذاهاي حاوي شلغم كار كنم تا حتي اونايي كه شلغم دوست ندارند از بين اين دستورا لااقل يكيش به مذاقشون خوش بياد!

شروع كار هم با يه دستور ساده: سوپ شلغم! گرم و لذيذ!

كلمه creamy  يا خامه اي كه در اسم اين سوپ بكار رفته به معني كرم ماننده نه اينكه خامه در مواداوليه ش باشه!

مواد لازم:

2 قاشق چايخوري كره

سه و نيم پيمانه تره فرنگي خرد شده

سه چهارم پيمانه موسير خرد شده

4 پيمانه شلغم پوست كنده مربعي خرد شده

2 پيمانه آب

450 گرم آب مرغ

سه چهارم پيمانه شير پر چرب

يك چهارم قاشق چايخوري فلفل سياه

تره تازه خرد شده

مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

كره را روي حرارت متوسط ذوب كنيد سپس موسير و تره فرنگي را به آن اضافه كرده و 4 دقيقه روي حرارت بالا تفت دهيد. شلغم را بريزيد و 2 دقيقه تفت دهيد، سپس آب و آب مرغ را اضافه كنيد و جوش اوريد. بعد حرارت را كم كنيد و بگذاريد 30 دقيقه يا تا زماني كه شلغم ها نرم شود، بجوشد.

يك سوم از سوپ را در مخلوط كن كاملا پوره كنيد و در كاسه بزرگي بريزيد، سپس يك سوم بعدي را پوره كنيد و در كاسه بريزيد و بعد يك سوم نهايي را . پوره بدست آمده را دوباره به فابلمه برگردانيد، شير و فلفل را اضافه كنيد و حرارت دهيد تا سوپ كاملا گرم شود.

سوپ را در كاسه هاي كوچك بكشيد و با تره تزئين كنيد.

منبع: find.myrecipes.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي بادنجان درسته

مواد لازم براي 3 كيلو ترشي:

2 عدد بادنجان متوسط

250 گرم سبزي مخلوط  خرد شده (تره- جعفري- نعنا- ترخون- مرزه- شويد)

50 گرم ادويه مخلوط ( هل- سياه دانه- نمك- فلفل سياه- دارچين- جوز هندي- زنجبيل از هركدام به اندازه 1 قاشق چايخوري)

3 حبه سير

250 گرم فلفل سبز كبابي

4 ليتر سركه

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست بگيريد( پوست نكنده آن هم خوب مي شود ولي پوست كنده خوشمزه تر است). ميان آن را با كارد باز كنيد و در يك و نيم ليتر سركه بياندازيد و نمك بزنيد و بجوشانيد تا كاملا پخته شود.

سپس بادنجان ها را از سركه درآوريد و روي يك تخته بچينيد و يك ظرف سنگين روي آن بگذاريد تا آبش گرفته شود.

سبزي را با ادويه مخلوط كنيد و ميان بادنجان ها را كه باز كرده ايد با اين مواد پر كنيد و در شيشه بچينيد. سپس پره هاي سير را تميز كرده با فلفل سبز ريز لاي بادنجانها قرار دهيد.

دو و نيم ليتر سركه را با كمي نمك بجوشانيد به طوريكه يك ليتر آن بخار شود و سپس آن را روي بادنجان ها بريزيد.

اين ترشي پس از 4-5 روز قابل خوردن است.

منبع: كتاب "نوش جان كنيد"، منصوره ابراهيمي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آش گوجه فرنگي

مواد لازم:

250 گرم گوشت بره تكه شده

500 گرم گوجه فرنگي

2 پيمانه آبغوره

1 پيمانه حبوبات پخته، شامل عدس و لوبيا قرمز و لوبيا چيتي

به مقداركافي پيازداغ ونعنا داغ براي تزئين

1 پيمانه برنج

200 گرم جعفري خرد شده

100 گرم تره ي خرد شده

100 گرم مرزه ي خرد شده

100 گرم ترخان خرد شده

به مقدار دلخواه نمك وفلفل سياه

طرز تهيه:

در ظرف بزرگي روي حرارت گوشت را كاملا بپزيد، سپس آن را از ظرف خارج كنيد.

برنج را به آب گوشت اضافه كنيد و بگذاريد تا نيم پز شود. سپس سبزيجات خرد شده را بريزيد و اجازه دهيد مواد كاملا بپزد و نرم شود.

گوجه فرنگي ها را در مخلوط كن بريزيد و تا زماني كه رب يكنواختي بدست آيد صبر كنيد. سپس آن را در آش بريزيد.

گوشت پخته شده را ريش ريش كنيد و در آش بريزيد. سپس حبوبات را اضافه كنيد و اجازه دهيد آش براي مدتي ريزريز بجوشد.

در انتها آبغوره، نمك و فلفل را بريزيد و هم بزنيد. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد.

اجازه دهيد روي آش كمي سفت شود بعد آن را با نعنا و پيازداغ تزئين كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

2 جور دسر با به

Quince Jelly ژله به

مواد لازم:

به چهار قاچ بدون هسته

1 كيلو و 60 گرم

آب

7 پيمانه يا ليوان معمولي

شكر

به ميزان لازم كه حدودا براي هر پيمانه شربت، 8/7 يك پيمانه شكر اضافه شود

غلاف وانيل

1 عدد نصف شده (يا 4/1 قاشق چايخوري وانيل)

2 نوار از پوست ليمو

 

طرز تهيه:

به، غلاف وانيل (اگر از پودر وانيل استفاده مي كنيد آن را در آخر اضافه مي كنيم) و پوست ليمو را در قابلمه ي بزرگي قرار دهيد و آب را رويش بريزيد.(اگر چشمي كار مي كنيد، آب به اندازه اي باشد كه نيم سانتي متر روي مواد را بپوشاند.)

آب را جوش آوريد، سپس حرارت را كم كنيد تا ريزريز بجوشد و با در بسته 45 دقيقه تا يك ساعت بپزد تا به ها نرم شوند. بعد اگر از غلاف وانيل استفاده مي كنيد آن را از قابلمه خارج كنيد.

سپس با گوشت كوب به ها را پوره كنيد، اگر خيلي غليظ بود مقداري آب اضافه كنيد.

صافي فلزي را روي ظرفي قرار دهيد و داخلش كاغذ پنير ( پارچه نازكي كه براي درست كردن پنير استفاده مي شود) يا هرنوع صافي پارچه اي يا توري پهن كنيد. مايه را 4-3 ساعت در آن قرار دهيد تا تمام آبش خارج شود، سپس مايه ي آب گرفته را در ظرفي جداگانه براي پخت مارمالاد نگهداري كنيد.

آبميوه بدست آمده را با پيمانه اندازه گيري كنيد، بايد حدود 4 يا 5 پيمانه باشد. آن را در قابلمه اي بريزيد و جوش آوريد. شكر را پيمانه كنيد و به ازاي هر پيمانه آبميوه، 8/7 يك پيمانه شكر اضافه كنيد.( يعني مثلا اگر 5 پيمانه آبميوه داريد، 5 تا 8/7 پيمانه شكر اضافه كنيد.)

سپس آنقدر روي حرارت هم بزنيد تا شكر حل شود. در اين زمان دماسنج مخصوص را در مايه قرار دهيد تا حرارت را كنترل كنيد.در حين پخت كف حاصله را با كفكير جمع كنيد. سپس وقتي حرارت به 110 درجه سانتي گراد رسيد، وانيل را اضافه كنيد و سريع مايه را در شيشه مربا بريزيد و درش را محكم ببنديد.


Membrillo(Quince pasteمارمالاد به  (

مواد لازم:

مايه ي آب گرفته شده ژله به

 

آب ليمو

3 قاشق غذاخوري

شكر

حدود 4 پيمانه

طرز تهيه:

مايه به را بازهم تاجائيكه ممكن است با گوشت كوب پوره كنيد، سپس آن را از صافي با سوراخهاي متوسط عبور دهيد تا پوسته هاي زبرش جدا شود. مايه را پيمانه كنيد و به همان ميزان پيمانه شكر اضافه كنيد.

مخلوط را در قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط آنقدر هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود، سپس آبليمو را اضافه كنيد.

پخت را روي حرارت ملايم ادامه دهيد و گهگاه هم بزنيد به مدت يكساعت الي يكساعت و نيم، تا مايه به يك رب غليظ تبديل شود و رنگ صورتي مايل به نارنجي به خود بگيرد.

فر را با حرارت 52 درجه سانتي گراد (125 فارنهايت) گرم كنيد.

كف قالب 8 در 8 را كاغذ پوستي پهن كنيد و آن را با كره چرب كنيد. مايه به را در قالب بريزيد و سطح آن را با پشت قاشق صاف كنيد، سپس  حدود يك ساعت در فر قرار دهيد. بعد از فر بيرون آوريد و بگذاريد كاملا سرد شود.

منبع: tastespotting.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ريزه كاريهاي پخت نان (1)

 

هرگونه ايرادي در مورد اين پست هاي ريزه كاري به نظرتون رسيد لطفا در قسمت نظرات بهم اطلاع بديد، در ضمن مي تونيد مارك انواع آرد رو كه استفاده كرديد هم ارائه بديد تا به مطلب اضافه كنم!

واقعا چقدر نون پختن نكات ريز داره!

چند پست  رو فقط مي ذارم در مورد ريزه كاري هاي پخت نون و البته منابع شو هم ميذارم، اين دفعه منابعم بيشتر سايت هاي فارسي است چون خواستم براي هموطنانم قابل استفاده باشه:

آرد: آرد گندم

نكته1: دقيقا از آرد گفته شده در دستور موردنظر تان استفاده كرده و آن را با آردهاي ديگر جايگزين نكنيد.

در ترجمه دستور هاي نان و شيريني پزي با انواع متفاوتي از آرد گندم براي پخت مواجه مي شويم:
انواع آرد گندم از نظر مقدار گلوتن با هم تفاوت دارند. آردي كه براي تهيه ي نان از آن استفاده مي شود، معمولاً ميزان گلوتن بالايي دارد و همين امر باعث مي شود كه استحكام نان در كنار تردي آن حفظ شود و نان شكل خود را حفظ نموده و خرد نشود.

 آردهايي كه گلوتن موجود در آنها كمتر است نرم تر بوده و محصول آنها هم بسيار ترد و آسيب پذير مي باشد. مثلاً آردهايي كه در تهيه ي انواع كيك و شيريني از آنها استفاده مي شوند كمترين ميزان گلوتن را داشته و همين مسئله سبب تردي و شكننده بودن برخي انواع شيريني مي شود. آردهايي كه در تهيه ي پاستا از آنها استفاده مي شود، معمولاً گلوتن بيشتري نسبت به آردهاي كيك پزي دارند. آرد چند منظوره آرد گندمي است كه ميزان گلوتن آن متوسط مي باشد. از اين آرد براي تهيه ي انواع نان، كيك يا شيريني در مصارف خانگي استفاده مي شود. طرفداران اين آرد بسيار زيادند.

گلوتن چيست ؟ gluten

اگر خمير تهيه شده آرد را با آب يا محلول رقيق نمك شستشو نماييد، بعد از شستشوي كامل و خروج آرد، ته ظرف يك ماده چسبناك ميبينيد كه به آن گلوتن ميگويند. اين ماده همان چيزي است كه باعث چسبندگي خمير و ورز آمدن آن ميشود.

گندم ها را به دو نوع سخت (Hard Wheat) و نرم (Soft Wheat) تقسيم ميكنند. گندم سخت پروتئين بيشتري دارد و همين امر ميزان گلوتن آرد حاصل از آنرا نيز افزايش ميدهد.

گلوتن همان ماده اي از گندم است كه سلياكي ها به آن حساسند.

wheat flour:

يا آرد گندم همان آرد سفيد خودمان است

 آرد نول يا آرد سفيد (سه صفر ) قنادي :ميزان سبوس گيري از اين آرد بسيار زياد است. ( حداقل 23٪ ) . اين آرد براي تهيه انواع محصولات قنادي مناسب است. گاهاً در كشورما از اين آرد براي تهيه ماكاروني هم استفاده مي شود. آرد نول مورد استفاده در توبيد ماكاروني داراي ذرات درشت تر است.

آرد نول ، آرد سفيد قنادي و آرد سه صفر هرسه معادل هم هستند كه سبوس گيري اين نوع آرد زياد است و هم براي شيريني جات و هم نانها مناسب هستند.  اما كارخانجات محدودي نوعي آرد به نام آرد 4 صفر هم توليد مي كنند كه آردي بسيار سبك و سفيد است و صرفاً براي تهيه كيك و شيريني و حلوا هاي سفيد كاربرد دارد كه نتيجه اي عالي دارند ولي اين نوع آرد براي تهيه نان اصلاً مناسب نيست.

:cake flour

يا آرد كيك معمولا همان آرد سفيد است.

:Self Raising Flour

معمولا آرد پف كننده يا آردي كه خودش ور بيايد ترجمه مي شود. اين آرد مخصوص كيك است.

در صورتي كه اين آرد را در اختيار نداريد, براي تهيه آن به ازاي هر پيمانه آرد ساده، 2 قاشق چايخوري بكينگ پودر به آرد خود اضافه كنيد.

whole wheat flour:

يا آرد گندم كامل همان آرد سبوسدار است. آردهاي سنگكي پز هاي سنتي ازين نوعند.

از آرد كامل گندم، مخصوصاً در تهيه ي بيسكوييت هاي سبوس دار يا ديجستيو كه در ايران به بيسكوييت هاي ساقه طلايي معروف است استفاده مي كنند. در تهيه ي اين بيسكوييت ها از دانه و سبوس گندم در كنار هم استفاده مي شود و بسيار مغذي مي باشند

 آرد كامل  يا آرد سنگك : ميزان سبوس گيري آن 5٪ بوده ودر تهيه نان هاي كامل كاربرد دارد.

آرد ستاره : ميزان سبوس گيري اين آرد 18٪ است. براي تهيه نان بربري – نان هاي حجيم ونيمه حجيم استفاده مي شود. ولي مي توان از اين نوع آرد در تهيه برخي محصولات قنادي هم بهره برد.


آرد خبازي يا آرد معمولي يا سبوس گرفته :-براي تهيه انواع نان هاي سنتي كاربرد دارد . ميزان سبوس گيري آن 12٪ است.  اين آرد سبوس گرفته ناميده مي شود ولي سفيد نيست!

آرد غني سازي شده: همان آرد معمولي است كه با افزودن آهن و اسيد فوليك به آن غني سازي شده است. از آنجا كه در كشور ما شيوع كم خوني به ويژه در ميان دختران و زنان جوان بالاست اين طرح به منظور جلوگيري از كم خوني اجرا شده است و تمام كارخانه هاي توليد آرد موظف هستند آرد مصرفي نانوايي ها را با مقادير مشخص اهن غني سازي كنند. اگر به نانوايي سري بزنيد خواهيد ديد كه روي گوني آرد نوشته : آرد غني سازي شده .

نكته 2: براي تبديل آرد سفيد به آرد سبوسدار، سبوس گندم را از عطاري ها تهيه كنيد و پس از پودر كردن با آرد سفيد مخلوط كنيد.

سبوس گندم را مي توانيد علاوه بر عطاري ها از نانوايي بربري پز هم تهيه كنيد كه حالت پودر شده دارد و نيازي به پاك كردن هم ندارد. اين نانوايي ها از سبوس گندم براي باز كردن خمير استفاده مي كنند.

bread flour:

يا آرد نان كه معمولا همان نان گندم كامل(سبوسدار) است. براي انوع نان هاي باگت، ساندويجي و فانتزي، بهترين گزينه هست و در ايران احتمالا ميتونيد از مغازه هاي نان فانتزي اون رو تهيه كنيد... آرد نان داراي بيشترين ميزان گلوتن در بين همه انواع آرد است.

آرد هاي قوي: قوي بودن يكي از ويژگي هاي آرد است كه به نوع گندم مورد استفاده در تهيه آرد بستگي دارد. هرقدر نسبت پروتئين به كربوهيدرات در آردي بالاتر باشد آن آرد قويتر خواهد بود . گاهاً در صنعت براي قويتر كردن آرد به آنها گلوتن اضافه مي شود . اما در سطح خانگي اين امر ممكن نيست . آردهاي قوي براي تهيه نانها ، خميرهاي نازك مثل فيلو و ... مناسب است چون خمير كشدارتر بوده و در برابر فشار وردنه و ... مقاومت مي كند . برعكس آردهاي ضعيفتر براي تهيه كيك و شيريني مناسب هستند.

آرد جوانه گندم: گندم كه كامل جوانه زد در آفتاب خشكش كنيد و اسيابش كنيد ميشود آرد جوانه گندم . آرد جوانه گندم رو ميتونيد از سوپر ها هم تهيه كنيد. 

all purpose flour:

يا آرد همه منظوره براي نان هاي مسطح مثل لواش بيشتر مورد استفاده است و گاهي در دستور ميبينيد كه همراه با آرد نان هم به كار ميرود ... ميزان گلوتن آن متوسط است.

اين آرد تركيبي از گندم نرم و سخت است

:Semolina آرد سمولينا  
-اين آرد مخصوص تهيه ماكاروني است. از نوع خاصي از گندم به نام دروم تهيه مي شود . به دليل داشتن رنگدانه هايي خاص آرد حاصل از اين گندم  زرد رنگ است. اندزه ذرات اين آرد درشت تر از ساير آرد ها بوده لذا مانع از چسبيدن وخمير شدن ماكاروني مي شود.اين آرد ميزان پروتئين زيادي هم دارد. آرد سمولينا در كارخانجات محدودي در ايران توليد مي شود و كاربردش براي تهيه ماكاروني مي باشد. فكر ميكنم بتوانيد در لوازم قنادي فروشي ها پيدا كنيد.

سمولينا دقيقاً همان ايرميك تركي است. و كاربرد وسيعي در تهيه انواع دسر تركي دارد.

سمولينا فقط براي ماكاروني نيست . با آرد سمولينا انواع مختلفي دسر از جمله دسرهاي هندي و تركي تهيه مي شود. همچنين كيك هم با اين آرد مي شود تهيه كرد.

نكته 3:براي تهيه نان هاي خانگي از آردهاي نول موجود در بازار استفاده كنيد البته آرد تهيه شده از نانوايي ها هم آرد خوبي است ولي ممكن است كمي در تهيه خمير با مشكل مواجه شويد مخصوصاً اگر مي خواهيد نانهاي حجيم تهيه كنيد چون مدت زمان استراحت خميرهايي تهيه شده از آردهاي با سبوس بيشتر طولاني تر است و ممكن است مشكل ساز باشد.

نكته 4: قبل از استفاده حتما آرد را الك كنيد.

نكته 5: آرد در دماي اتاق باشد.

نكته 6: از آرد مانده و رطوبت كشيده استفاده نكنيد.

نكته 7: آرد را فقط تا حدي به كار ببريد كه خمير به دست حالت چسبونكي نباشد( حتي يه كم كم هم بچسبه ايرادي نداره وقتي ور بياد خوب ميشه) نه بيشتر در غير اينصورت نان خشك و كم كيفيت ميشود.

منابع:

http://iranflour.persianblog.ir

http://forum.sofrehkhune.com/forum262/thread1652.html

http://www.bigoven.com/glossary/all-purpose%20flour

http://forum.artofcooking.ir/forum_posts.asp?TID=187&PN=1&SID=478azf51-446c-ce61df27-bzd2e633-125b6e37

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%B1%D8%AF&SSOReturnPage=Check&Rand=0

http://forum.sofrehkhune.com/forum262/thread1652.html

http://ladansfoodjournal.blogfa.com

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي ليته سيب

مواد لازم براي 3 كيلو ترشي:

سيب

2 كيلو

سركه

يك و نيم ليتر

سياه دانه

بيست و پنج گرم

شكر

دو قاشق سوپخوري

زنجبيل سائيده

2 قاشق چايخوري

 

طرز تهيه:

سيب معمولي را پوست بكنيد، سپس آن را چهار قاچ كرده و هسته ي آن را درآوريد و آنها را در يك ظرف آب بياندازيد و بعد با نصف ليوان آب آن را بپزيد. براي آن كه سيب ها سفيد بماند بايد در ظرف را نگذاريد!

پس از پخت، سيب هاي له شده را از آبكش نايلوني يا آلومينيومي رد كنيد. اگر از الك رد كنيد رنگ آن سياه مي شود.

سيب هاي له شده را دوباره روي حرارت بگذاريد و سركه را روي آن بريزيد، كمي نمك و زنجبيل رويش بپاشيد و بگذاريد آنقدر بجوشد تا كاملا غليظ شود، سپس شكر را اضافه  كنيد.

پس از خنك شدن براي معطر كردن آن سياه دانه هايي كه تميز كرده ايد روي آن بپاشيد.

توجه داشته باشيد كه براي سفيد ماندن نبايد ظرف نگهداري ترشي مسي باشد.

منبع: كتاب "نوش جان كنيد"، منصوره ابراهيمي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)