كاري سبزيجات 1
ادويه ها و سير خرد شده را ۱ دقيقه در روغن تفت مي ديم. هويج و بروكلي و نصف فنجان آب اضافه ميكنيم . ۵ دقيقه با در بسته بپزد . شير نارگيل و نخودسبز را اضافه مي كنيم ۱۰ دقيقه ديگر با در بسته بپزد.
برچسب: ،
ادامه مطلب
ادويه ها و سير خرد شده را ۱ دقيقه در روغن تفت مي ديم. هويج و بروكلي و نصف فنجان آب اضافه ميكنيم . ۵ دقيقه با در بسته بپزد . شير نارگيل و نخودسبز را اضافه مي كنيم ۱۰ دقيقه ديگر با در بسته بپزد.
۱ عدد موز + نصف يك شكلات تخته اي + پودر نارگيل + يك مشت نعناي تازه خرد شده
۱۰۰ گرم پنير چدار رنده شده
۲ ق غ پياز خرد شده
۲ ق غ پيازچه خرد شده
۲ ق غ سس مايونز
نمك و فلفل
۴ اسلايس نان تست
ولي به اين فكر افتادم كه نوشتن ايده هاي ساده و دستورات معمولي هم ميتونه به درد خودم و ديگران بخوره مخصوصا" وقتي فرصت كافي براي چرخيدن طولاني در اينترنت ندارن.
پس يه سري دستورهاي ديپ , فينگرفود يا خوراكي هاي كوچولو و خوراك هاي سريع و ساده كه به درد مهموني هاي پر جمعيت مثل جشن تولد بخوره هم مي نويسم.
سيب رو رنده و بلافاصله با آب ليمومخلوط مي كنيم تا سياه نشود. كرفس ,گردو ,مرغ و مايونز رو با سيب مخلوط كرده لاي تستها ميگذاريم و به مستطيل يا مثلث هاي كوچك مي بريم.
اگه دوست داشتين يه قاشق ترخون تازه خرد شده هم اضافه كنيد.
مي خواستم فردا جوابشو بگم ولي ديدم ديگه لوس ميشه! تقريبا" هر احتمالي رو حدس زديد نه حلواست نه سمنو نه دنت نه مايع كيك شكلاتي ...........
اين معجون شگفت انگيز شير عسلي پخته شده است!!!
در حقيقت شكر داخل شير عسلي تبديل به كارامل ميشه و به اين رنگ در مياد.
بهش ميگن سس دولسه دلچه Dulce de Leche ( سس كارامل شيري ) !
طرز تهيه اش تو سايت هاي فارسي هست ولي من هم اينجا مي گذارم چون مي خوام توي دستوراي بعدي ازش استفاده كنم.
اين سس رو مي تونيد با شير عسلي يا شيرو شكر درست كنيد. روش شير و شكر رو سرچ كنيد تو سايتهاي فارسي ديگه هست. روش شير عسلي قوطي هم هست .
تو سايت هاي خارجي روش پخت در قوطي رو هم توضيح دادند و خيلي توصيه هاي ايمني كردن كه روي قوطي رو سوراخ كنيد و قبل از باز كردن قوطي صبر كنيد كاملا" خنك شه وگرنه منفجر مي شه!!!!! بعضيا از خطرات جوشاندن بعضي از انواع قوطي نوشتن... بعضيا كه روششون اينه كه قوطي رو تو زودپز بزاري!!!!! البته فكر كنم اونا از اين تروريست ها هستند كه ساخت بمب دستي رو آموزش ميدن!!!!
خلاصه فكر كنم بي دردسرترين روش اينه كه شيرعسلي رو توي يه ظرف رو حرارت هي هم بزنيم تا كم كم رنگش تغغير كنه و كاراملي بشه يا اينكه :
محتوي قوطي شير عسلي رو توي يك ظرف گود ميريزم ، روش كمي نمك مي پاشيم (كه نمي دونم حكمتش چيه!!) و روش كاغذ آلمينيومي مي كشيم.
اون ظرف رو داخل يك ظرف ديگه قرار ميديم وداخل ظرف زيري تا نصف ظرف تويي آب ميريزيم .يك ساعت در طبقه وسط فر با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهايت قرار مي ديم. بعد از يكساعت از فر درمياريم و خوب هم ميزنيم تا قسمتهاي پايين ظرف با بالا مخلوط بشه .دوباره آب داخل ظرف زيري رو تا نصف پر ميكنيم و يك ساعت و نيم ديگه داخل فر ميگذاريم. در آخر هم خوب سس رو هم مي زنيم تا يكنواخت و سرد بشه و داخل يخچال تا ۱ هفته در ظرف در بسته مي مونه.
۲ قاشق چايخوري ادويه فرانسوي Herbes de Provence را در نصف فنجان مايونز با كمي نمك و فلفل مخلوط مي كنيم.
فكر كنم براي ادويه كافيه مرزه و ريحون و رازيانه و آويشن (دو برابر بقيه) استفاده كنيم.
نيم كيلو ميگو را به اين سس آغشته و ۳ تا ۴ دقيقه كباب مي كنيم.
سالاد كدو و پياز:
۴ عدد كدوي متوسط اسلايس نازك شده ( بهتره با پوست گير اين كار رو انجام بدين)
۱ عدد پياز بنفش كوچك اسلايس شده
۲ ق غ سركه سفيد
۲ ق غ روغن زيتون
نمك و فلفل
اول كمي نمك به كدوها زده نيم ساعت بعد با بقيه مواد مخلوط مي كنيم.
بهتر است چند ساعت بعد مصرف شود.
مرزه + رزماري يا اكليل كوهي + آويشن يا كاكوتي + اورگانو يا پونه كوهي + ريحون خشك + مرزنگوش + رازيانه
اگر همه ي اينا رو پيداكردين كه براوووووو .....................
1 فنجان مربا يا مارمالاد زرآلو را با 1 ق غ زنجبيل تازه رنده شده و نصف ق چ نمك و مقدار كمي فلفل را در قابلمه ي كوچكي مخلوط ميكنيم و روي حرارت ملايم حدود 2 دقيقه هم ميزنيم.
نيم كيلو حدود 15 عدد ميگوي درشت رو به 3 قاشق از سس زردآلو آغشته و 3 تا 4 دقيقه كباب مي كنيم و همراه با بقيمانده سس سرو ميكنيم.