مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

خمير هزارلا يا Puff pastry يا ميلفوي

دوست خوبم حسنا جان درمورد خميري كه در دستور پالمير پنير و زيتون و گوجه  استفاده شده سوال كرده بود .راستش اين خمير اصل قضيه اش روش ورزدادنشه .بنابر اين من گشتم و گشتم تا بهترين راه آموزش اين خمير رو به صورت تصويري پيدا كردم : (البته همين اول بگم يه روز بايد وقت بذارين تا اين خمير رو درست كنيد!!)

1 فنجان شير سرد (250 ميلي ليتر)

نصف فنجان آب جوش (125 ميلي ليتر)

1 ق غ خمير مايه خشك (يست)

ربع فنجان شكر (50 گرم)

3 و 3/4 فنجان آرد (نيم كيلو- 500 گرم)

1 ق چ نمك

1 فنجان +2 ق غ كره در دماي اتاق( 250 گرم)( 20 دقيقه بعد از اينكه از فريزر در آورديم)

طرز تهيه:

قدم اول : شير را با آب جوش مخلوط مي كنيم و خمير مايه را در آن حل كرده 5 دقيقه بماند.

قدم دوم : آرد و نمك رو اضافه و مخلوط مي كنيم:

قدم سوم : خمير را روي يك سطخ تميز خوب ورز مي دهيم تا تمام آرد به هم بچسبد.يك ساعت در ظرف در يخچال استراحت مي دهيم.

قدم چهارم: كره را به قطعات كوچك تكه كرده و روي سلوفون رنده مي كنيم:

قدم پنجم : كره هاي رنده شده را به شكل مستطيل ۱۳ در ۲۰ پهن كرده و نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم: 

قدم ششم : 25 دقيقه بعد از اينكه كره را در يخچال گذاشتيم خمير را در آورده و روي ميز آرد پاشيده خمير را به صورت مستطيل 25  در 40 سانتيمتر باز مي كنيم:

قدم هفتم : كره را از سلوفون در آورده وسط خمير ميگذاريم.دو طرف خمير را روي كره تا مي كنيم .دو لبه باز بالا و پايين خمير را هم جمع مي كنيم :

قدم هشتم : خمير را 90 درجه مي چرخانم و با وردنه دوباره به شكل مستطيل 25 در 40 سانت پهن مي كنيم:

قدم نهم : خمير را مجددا" سه قسمت كرده و از دو طرف روي قسمت وسط تا مي كنيم داخل سلوفون پيچيده يك ساعت در يخچال قرار مي دهيم:

قدم دهم :خمير را از يخچال در آورده قدم هشت و نه را مجددا" انجام داده و يك ساعت ديگر در يخچال قرار مي دهيم.

قدم يازده  : قدم دهم را دو بار ديگه تكرار مي كنيم (يعني 2 ساعت ديگه يعني تا حالا 4 ساعت !!!!)

قدم دوازدهم : خمير را به چهار قسمت مساوي تقسيم كرده داخل سلوفون مي پيچيم و در يخچال مي گذاريم.

اين خمير را 8 تا 12 ساعت در يخچال مي گذاريم .تا 3 ماه هم مي توان در فريزر نگه داشت. اگر فريز كرديد شب قبل از روزي كه مي خواهيد استفاده كنيد آن را در يخچال بگذاريد.(اگر عمرمون قد بده كه باهاش چيزي درست كنيم!!!!)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اسپاگتي ماهي تن

3 پر سير له شده و كمي زنجبيل تازه رنده شده و كمي فلفل قرمز پرك رو در مقداري روغن زيتون كمي تفت مي ديم.

2 عدد گوجه فرنگي رو پوست كنده و رنده ميكنيم و داخل تابه مي ريزيم.

وقتي كوجه خوب سرخ شد و به روغن افتاد يك كنسرو تن رو داخلش خرد مي كنيم و هم مي زنيم.

در آخر كمي آويشن و يك مشت ريحون تازه خرد شده يا كمي ريحون خشك و در صورت تمايل سس تند به مواد اضافه كرده و با اسپاگتي يا نودل پخته مخلوط مي كنيم.

اسپاگتي ماهي تن با ادويه:

در صورت تمايل ميتونيد به سير و زنجبيل ادويه هايي مثل پودر زيره - تخم گشنيز و كاري اضافه كنيم و كمي تفت بديم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سبزيجات و گوشت چيني

نيم كيلو گوشت پخته شده ( مرغ يا گوشت يا ميگو )

ربع كيلو قارچ تازه درشت ورقه شده

3 عدد هويج متوسط خلال شده

1 عدد فلفل سبز درشت (يا 1 عدد سبز كوچك و يك عدد قرمز) خلال شده

5 عدد كدوي سبز خلال  يا درشت حلقه شده

4 پر سير ورقه شده

2 بند انگشت زنجبيل تازه رنده شده يا نصف ق غ پودر زنجبيل

2 ق غ روغن مايع

1 ق غ روغن كنجد

فلفل سياه و فلفل قرمز پرك

مواد سس:

1 ق غ نشاسته

نصف فنجان آب يا آب گوشت

3 ق غ سس سويا

1 ق غ عسل يا شيره خرما

2 ق غ سركه بالزاميك يا 1 ق غ سركه

طرز تهيه:

اول مواد سس را در ظرفي با هم مخلوط مي كنيم و كنار ميگذاريم. اگر از پودر زنجبيل اسفاده مي كنيد آن را در سس بريزيد.

يك قاشق روغن را در تابه اي بزرگ يا ووك  WOK داغ مي كنيم و قارچ ها را با حرارت زياد تفت ميديم. تا آب اون كاملا" كشيده بشه.

سس رو روي قارچ ها ميريزيم. و هم ميزنيم تا سس غليظ بشه.

اين مواد رو در ظرفي كنار ميگذاريم.

يك قاشق روغن در تابه ريخته اول سير و زنجبيل و فلفل قرمز رو كمي تفت ميديم.بعد فلفل و هويج بعد كدو بعد گوشت پخته. مواد را روي حرارت زياد تفت ميديم تا فقط سبزيجات كمي نرم شوند.

در آخر سس و روغن كنجد و فلفل سياه رو مي ريزيم و حدود 10 دقيق با حرارت ملايم ميگذاريم نا سس به خورد مواد بره.

نكته:

از سيزيجات ديگه مثل كلم بروكلي - گل كلم - جوانه گندم - كلم پيچ - لوبيا سبز و پياز هم ميشه استفاده كرد.

فقط براي سبزيجاتي كه آب ميندازه بهتره جدا خوب تفت بديم تا آبش بخار بشه بعد به مواد ديگه اضافه كنيم.

بهترين سويا سس براي اين غذا همون شيشه هاي كوچيك در قرمز با مارك crown.

من به تجربه ديدم براي ذائقه ما ايرونيا بهتره گوشت يا مرغ يا ميگو رو با پياز و زردچوبه جدا بپزيم و در آخر به خوراك چيني اضافه كنيم.اگر با روش خودشون فقط تفت داده بشه گاهي بوي ضهم مي گيره (نمي دونم چه جوري نوشته ميشه!!)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست كنسرو تن


6 ورق نان تست يا يك لوف نان فرانسوي كه به 6 قسمت بريده شده

1 قوطي كنسرو ماهي تن

3 ق غ روغن زيتون

1و نيم ق غ آب ليموي تازه

1 ق غ جعفري تازه خرد شده

ربع فنجان زيتون سياه خرد شده

نمك و فلفل

100 گرم پنير موتزارلا

تمام مواد به حز نان و پنير را مخلوط مي كنيم و روي نان ها مي ريزيم.روي آن پنير و داخل فر مي گذاريم تا پنير آب شود.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پيتزاي فوري كنسرو ماهي تن

يك پر سير له شده يا نصف قاشق چايخوري پودر سير  + ۱ ق غ شويد تازه يا 1 ق چ شويد خشك + ۱ فنجان پنير خامه اي

مواد بالا را مخلوط كرده روي مقدار كافي نان لواش يا پيتا پهن كنيد.

روي پنيرها كمي پياز كاراملي بريزيد. 

يك قوطي كنسرو تن را باز كرده بدون روغن و به صورت تكه تكه روي پنير و پياز قرار دهيد.

روي پيتزا را با شويد و ورق هاي پياز تزيين كنيد.

۱۰ دقيقه در فر با  ۳۷۵ درجه  بگذاريد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پالمير پنير و زيتون و گوجه

مواد داخل خمير :

۱۰۰ گرم پنير خامه اي يا پنير فتا

۵ عد زيتون سبز خرد شده

۵ عدد زيتون سياه خردشده

۵ تكه گوجه فرنگي خشك كه با كمي آب ولرم نرم شده (بهتره چند ساعت در روغن زيتون و چند قطره سركه و كمي ريحون خشك خيس بخوره)

نصف ق چ تخم گشنيز سابيده

۱ ق چ آب ليموي تازه و كمي از پوست رنده شده ي ليمو

نكات تهيه

بعد از پيچيدن و قبل از بريدن خمير ۱۵ دقيقه صبر كنيد.

بعد از برش زدن و چيدن در سيني فر آن را ۲۰ دقيقه در فريزر بگذاريد.

حدود ۲۰ دقيق در فر ۴۲۵ درجه فارنهايت بپزيد. 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

توپ مارشمالو بادام زميني

  • نصف فنجان كره بادام زميني
  • نصف فنجان عسل
  • 1 فنجان شيرخشك
  • ۳۶ عدد مارشمالو
  • 1 فنجان بادام زميني خرد شده
  • اين دستور بدون پخت است.

    كره بادام زميني + عسل + شيرخشك تا خمير شود. مارشمالوها رو در اين خمير مي پيچيم و در بادام زميني هاي خرد شده مي غلتانيم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مرغ قلقلي كُره اي

     

    مواد لازم براي قلقلي ها:

    نيم كيلو مرغ چرخ كرده

    ۳ ق غ سويا سس 
    ۱ ق غ زنجبيل رنده شده
    ۱ ق چ روغن كنجد 
    ۳ پر سير له شده
    1 پيازچه خرد شده
    1 عدد فلفل سبز له شده
    ۲ ق غ آرد
    ۱ عدد سفيده تخم مرغ هم زده
    نمك و فلفل

    مواد لازم براي سس روي قلقلي ها: 

    ربع فنجان سس فلفل تند ترجيحا" طعم فلفل سبز( يا فلفل سبز له شده)
    ۲ و نيم ق غ عسل (يا شيره خرما)
    ۲ ق چ شكر
    2 ق غ سركه
    ۱ ق غ روغن كنجد
    نصف ق غ سويا سس

    مواد تزيين:

    پيازچه و كنجد

    طرز تهيه:

    تمام مواد قلقلي ها را مخلوط مي كنيم و در سيني فر مي چينيم.۲۰ دقيقه با حرارت ۳۷۵. درجه فارنهايت.

    مواد سس را مخلوط كرده و روي قلقلي هاي پخته شده با برس مي ماليم و با پيازچه و كنجد تزيين مي كنيم.

    يك مقدار از سس هم كنار  قلقلي ها ميگذاريم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراك مرغ با روكش خمير يوفكا

    • 2 ق غ كره
    • ۲ ق غ روغن زيتون  
    • ۳ فنجان  سيب زميني نگيني
    • ۲ فنجان پياز نگيني 
    • ۲ فنجان قارچ ورقه شده

    • ۱ فنجان كرفس نگيني
    • ۱ فنجان هويج نگيني
    • ۱ فنجان نخود سبز پخته
    • ربع فنجان جعفري خورد شده
    • ۲ ق چ آويشن
    • ۶ ق غ آرد
    • ۲ فنجان شير 
    • ۱ فنجان آب مرغ

    • ۲ فنجان مرغ پخته خرد شده
    • نمك و فلفل
    • ۶ ورق خمير يوفكا ۲۰ در ۳۵

     كره و روغن را در قابلمه روي حرارت ميذاريم. همه سبزيجات را داخل روغن ۵ دقيقه تفت مي ديم . آرد رو به اون اضافه كرده ۵ دقيقه ديگر مواد را هم مي زنيم تا آرد سرخ بشه. شير و آب مرغ رو اضافه مي كنيم هم ميزنيم تا سس غليظ بشه. مرغ و نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم.

    مخلوط بالا رو توي ظرفي مي ريزيم. لايه هاي خمير يوفكا رو با كره چرب مي كنيم و روي خوراك قرار ميديم .

    نيم ساعت در فر با حرارت ۳۷۵ بمونه تا روي اون طلايي بشه.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مرباي زرد آلو در خمير يوفكا



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)