مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

پيتزا فوري : پياز كاراملي

 

3 عدد  پياز خلالي درشت

2 ق غ روغن

1  ق غ شكر قهوه اي يا سفيد

2 ق غ سركه بالزاميك

1 فنجان پنير موتزارلا ( از هر نوع پنيري كه دوست داريد بريزيد حتي پنير فتا يا خامه اي)

2 ق غ  ترخون تازه  ( از جعفري تازه يا پودر آويشن هم ميشه استفاده كرد)

8 عدد نان تست

نمك

فلفل

 

پياز را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شود.

شكر+ سركه+ نمك و فلفل را به پياز اضافه كنيد 20 دقيقه با حرارت ملايم بپزد.

اگر خيلي خشك شد كمي آب اضافه كنيد.

نان تست ها را پهن كرده پياز هاي كاراملي را روي آن پخش كنيد.

پنير را تكه تكه لا به لاي پيازها قرار دهيد.

سبزي را روي مواد پخش كنيد.

5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آب شود.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ديپ اسفناج گرم

   

  • ۲ ق چ روغن زيتون
  • ۱ پياز متوسط خلالي شده
  • ۲ پر سير خورد شده
  • ۱ كيلو اسفناج خورد شده
  • نيم فنجان شير
  • ۱ فنجان پنير خامه اي
  • ۳ ق چ سس قرمز تند مثل تاباسكو
  • ۱ فنجان پنير موزرلا رنده شده
  • نمك 
  •  فلفل سياه تازه سابيده 
  •  

    دستورتهيه:

  • فر را روشن كنيد.

  • سير و پياز را توي تابه بزرگي روي گاز سرخ كنيد

  • اسفناج ها را در دونوبت به سير و پياز اضافه كنيد تا آب آن كشيده و پخته شود.

  • شير را روي حرارت ملايم گرم و  پنير خامه اي را به آن اضافه كنيد تا نرم شود . سپس به اسفناج اضافه كنيد.

  • سس تند و۴/۳ پنير موزرلا را اضافه كنيد.( يك مقدار پنير براي روي مواد نگه داريد.)

  • مخلوط اسفناج را در ظرف نسبتا" گودي كه قبلا" چرب كرديد بريزيد و بقيه پنير موزرلا را روي آن بريزيد.

  • ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد.

  • گرم سرو شود .



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ناچو Nachos

    اين اسنك مكزيكي رو ميشه به طرق مختلف درست كرد من اينجوري درست ميكنم:

    ۲ قوطي كنسرو لوبيا چيتي ( اگر دوست داريد ميشه يكيش با قارچ باشه)

    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

    ۱ قاشق پيازداغ

    ۲ ق چايخوري زيره سابيده (زيره سياه بهتر است)

    ۱ ق چايخوري دارچين

    ۱ ق چايخوري پاپريكا

    ۳  ق چايخوري فلفل قرمز تند

     ۱ فنجان گوجه فرنگي يا گوجه مينياتوري نگيني خورد شده

    ۱ فنجان  فلفل دلمه اي نگيني خورد شده (بهتر است رنگ هاي مختلف باشد)

    نيم فنجان زيتون سياه حلقه شده

     ۱ عدد پياز متوسط يا  ۴ عدد پيازچه كامل نگيني خورد شده( اگه فلفل بنفش داشته باشيد خيلي    خوشگل تر ميشه)

    ۴ ورق پنير ورقه اي زرد و سفيد

     

    اول گوشت چرخ كرده + پيازداغ+ادويه ها+ فلفل قرمز+نمك سرخ ميكنيم.

    كنسرو هاي لوبيا  رو گرم مي كنيم توي ظرف مي ريزيم.

    بعد گوشت تند رو روش پخش ميكنيم بعد به ترتين فلفل دلمه اي و پياز وزيتون و گوجه فرنگي رو روش ميريزيم.

    آخر سر پنير هاي ورقه اي رو تكه تكه روش پخش مي كنيم و ۱۰ دقيقه در فر ميگذاريم تا مواد گرم و پنير ها آب شود.

    ميشه يك لايه پنير خامه اي كه با ماست خامه اي يا شير نرم شده لاي مواد ريخت و روش رو پنيرهاي خشك  مثل پارمسان رنده كرد .

    ضمنا" در ورژن اصلي كاهو ي ريز خورد شده هم هست كه من معمولا" چون كنارش سالاد كاهو ميذارم ديگه روش نميريزم.

     

    موارد استفاده:

    در رسيپي هاي اصلي مواد رو لابه لاي چيپس ترديلا ميريزن ولي من چيپس يا نان خشك رو كنارش ميذارم



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    توپ پنير و گردو Pecan cheese ball

    ۲۵۰ گرم پنير خامه اي (يا هرنوع پنير نرمي كه دوست داريد)

    نصف فنجان ماست خامه اي

    ۱ فنجان گردو   خورد شده (درشت) ميتونيد گردو رو كمي در فر برشته كنيد

    ۳ پر سير خورد شده

    ۳ عدد پيازچه كامل ( يا يك پياز كوچولو)

    ۳ ق غ سبزي معطر خورد شده ( ريحان - جعفري - نعنا - ترخون هركدوم يا تركيبشون)

    ربع  ق چ فلفل تازه سابيده

    همه رو مخلوط كنيد. اگر سفت بود چند قاشق شير اضافه كنيد.

     يا در ظرفي بريزيد يا  به شكل يك توپ بزرگ يا توپ هاي كوچك در مقداري گردو خورد شده بغلتانيد .

    موارد استفاده:

    اين پنير مخلوط با  انواع كراكر  و ترد يا نان هاي برشته فوق العاده ست!!!



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراك باقلاي مصري FUL MEDAMES

    اين غذا دستور خاصي نداره!!

    باقاله هاي ريزه كه با پوست پخته شده

    نمك 

    پودر زيره

    فلفل قرمز

    آب ليمو  و

    روغن زيتون

    موارد استفاده:

    اين خوراك مثل لوبيا چيتيه و با نون برشته و سالاد شيرازي يا ماست چكيده خيلي خوش مزست!

    ميشه روش سير داغ و پياز داغ ريخت .البته نه اونقدر كه مزه ش رو عوض كنه.

    ميشه يه مقدار از باقالي ها رو با گوشتكوب برقي له كرد.

    ميشه  توش عدس پخته هم ريخت.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    كاري تخم مرغ هندي

    • 4 تخم مرغ آب پز 
    • 2 پياز متوسط خورد شده 
    • 2 گوجه فرنگي مكعبي ريز خورد شده
    • ۳ قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي  
    • 2 پر سير خورد شده
    • 1 قاشق غذاخوري زنجبيل تازه رنده شده
    • 3 فلفل سبز تند خورد شده (مقدارش بستگي به ميل شما به تندي داره!)
    • نمك به ميزان لازم
    • ربع قاشق چايخوري پودر زردچوبه
    • ۱ و نيم قاشق چايخوري فلفل قرمز
    • ۱ قاشق چايخوري پودر تخم گشنيز
    • ۴ قاشق چايخوري روغن زيتون
    • ربع قاشق چايخوري گرام ماسالا (تركيبش رو بعدا" سر فرصت مي نويسم!) 
    • ۱ و نيم فنجان آب 

    روغن را داغ و اول كمي پياز را تفت مي دهيم بعد سير و زنجبيل را اضافه مي كنيم.

     روي حرارت ملايم ادويه ها را اضافه ميكنيم. اگر ادويه ها بسوزند تلخ مي شوند .

    گوجه و رب را اضافه ميكنيم .صبر ميكنيم تا گوجه ها سرخ شده و به روغن بيفتد.

    فلفل سبزها اضافه ميكنيم( اگر از فلفل دلمه اي استفاده مي كنيد بهتر است قبل از گوجه كمي سرخ شود.)

    آب را اضافه ميكنيم و ۱۰ دقيقه مي گذاريم بپزد.

    تخم مرغ ها را يا درسته يا به صورت نصفه داخل سس آماده شده مي ريزيم. ۵ دقيقه بعد آماده مصرف است.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    اسنك هندي Murukku

     

     

  • ۴ فنجان  آرد برنج
  • ۱ فنجان پودر نخود بوداده
  • ۱ ق چ زيره
  • ۱ ق چ فلفل قرمز
  • ۳ ق غ كره آب شده
  • ۱ ق چ نمك
  • روغن براي سرخ كردن

    نمك را در ۲ فنجان آب حل ميكنيد و ميگذاريم روي آتش تا به جوش بيايد.

    حرارت گاز را كم مي كنيم و آرد را به آب اضافه ميكنيم تا خمير چسبناكي بدست آيد.

    در خمير را مي گذاريم و از روي حرارت بر مي داريم تا خنك شود.

    بقيه مواد را به خمير اضافه مي كنيم تا خمير لطيفي درست شود. اگر خمير زياد شل بود آرد و اگر سفت شد آب گرم به آن اضافه ميكنيم. سفتي خمير بايد به اندازه اي باشد كه از قالب بيسكوييت به راحتي خارج شود.

    روغن را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود.

    روي يك تخته يا سيني چرب با استفاده از قالب ستاره اي خمير را به شكل مارپيچ چسبيده ميريزيم.تا اندازه ي يك بيسكويت شود.

    اسنك را در روغن سرخ مي كنيم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سس آجيلي افريقايي D U Q Q A

    ۲ ق غ   تخم كدو

    ۲ ق غ  بادام زميني

    ۱ ق چ  دانه فلفل سياه

    ۲ ق چ  دانه كنجد

    ۸  برگ  نعنا يا  ۱ ق چ نعنا خشك

    ۱ ق چ  دانه زيره

    ۱ ق چ  تخم گشنيز

    ۱و نيم ق چ نمك




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ادويه آفريقايي تيره D A R K S P I C E M I X

    ۱ ق غ   دانه زيره سياه

    ۱و نيم  ق چ   دانه خشخاش

    ۳ ق غ  زنجبيل تازه رنده شده

    ۲ ق چ     دانه خردل

    ۲ ق چ    دانه رازيانه

    ۶ عدد   ميخك

    ۱ ق چ   دانه هل

    ۱ ق چ  دانه فلفل سياه

    ۲ تكه   چوب دارچين خورد شده

    ۲ ق غ  فلفل قرمز خورد شده

    نيم فنجان   روغن بادام زميني

    همه مواد به جز روغن را روي حرارت ۳۰ ثانيه تفت مي دهيم .

    مواد بوداده  در مخلوط كن با روغن تبديل به يك پوره زبر مي شود.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ادويه آفريقايي B O H A R AT

    ۱ ق غ پودر فلفل سياه

    ۱ ق غ پودر دارچين

    ۱ ق غ پودر  جوز هندي

    ۱ ق چ هل ساييده

    ۱ ق چ پودر ميخك

    ۱ ق چ پودر زنجبيل

    ۱ ق چ پودر گل محمدي

    ۱ ق چ پودر ليمو



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)