مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

سينه ي مرغ با سس عسل فلفلي Boneless Chicken Breast with Spicy Honey Glaze

/* /*]]>*//* /*]]>*/

عسل و پرتقال براي چسبندگي سس بكار رفته اند. سير و فلفل براي افزودن طعم تند به سس بكار رفته و همچنين در تضاد با طعم شيرين عسل هستند. طرز تهيه ي اين خوراك بسيار ساده است و فقط به يك ماهيتابه و 10 دقيقه وقت نياز دارد.

سرو اين غذا با پوره ي سيب زميني عالي است و مي توان در كنار آن از سبزيجاتي مثل بروكلي و هويج استفاده كرد. يا مي توان آن را با برنج سرو كرد و در كنارش از لوبيا سبز آبپز استفاده كرد.

مواد لازم:

عسل

1/4 فنجان

آب پرتقال

2 قاشق غذاخوري

رنده ي پوست پرتقال تازه

1 قاشق چايخوري

سير له شده

1 حبه

نمك

1/2 قاشق چايخوري

فلفل قرمز

1/8 قاشق چايخوري

مرغ

6 نصف سينه ي بدون استخوان

كره گياهي

1 قاشق غذاخوري

روغن

1/2 قاشق غذاخوري

پياز خرد شده و جعفري خرد شده

براي تزئين

 

مخصوص 6 نفر

طرز تهيه:

در ظرف كوچكي عسل را با آب پرتقال، رنده ي پوست پرتقال، سير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

مرغ را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد، سپس با كمي نمك مزه دار كنيد. در ماهيتابه ي نچسب بزرگي كره و روغن را روي حرارت بالا گرم كنيد. سينه ها ي مرغ را در ماهيتابه بچينيد تا يك طرفش خشك و برشته شود: 4 دقيقه. سپس آنها را برگردانيد تا مرغ كاملا پخته شود:4 دقيقه. 

سس عسل را روي تكه هاي مرغ بريزيد و آنها را بچرخانيد تا در حين غليظ شدن سس، به آن آغشته شوند:2  دقيقه. سپس آن ها را در ظرف بكشيد و با قاشق سس را روي آنها بريزيد.

جعفري و پياز را روي مرغ بپاشيد.

منبع: bonelesschickenrecipe.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تخم مرغ سس سويايي Soy Sauce Eggs (Shoyu Tamago

/* /*]]>*/

اين يه مدل ژاپني براي پخت تخم مرغه كه خيلي قشنگ از آب در مياد. طرز تهيه شم راحته و مي تونيد تو مهموني ها سفره رو باهاش تزئين كنيد.

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز سفت

4 عدد

سس سويا

5 قاشق غذاخوري

 


طرز تهيه:

سس سويا را در قابلمه ي گودي بريزيد و روي حرارت بالا بگذاريد تا كمي كف كند، سپس حرارت را متوسط كنيد و تخم مرغ ها را به آرامي داخل قابلمه قرار دهيد. به آرامي تخم مرغ ها را در قابلمه بغلتانيد تا همه جاي آن ها به سس آغشته شود، آنقدر به اين كار ادامه دهيد تا رنگ تخم مرغ ها ارغواني تيره شود و فقط يك لايه ي سفت از سس كف قابلمه باقي بماند.

سپس تخم مرغها را يكي يكي با كفگير بيرون بياوريد تا سس اضافه ي آنها گرفته شود و آنها را در ديس بچينيد تا خنك شوند.


منبع:  rasamalaysia.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برنج دانماركي Danish Rice Recipe

/* /*]]>*/

بدون توضيح، برنج به روش كشوري ديگر!

مواد لازم:

شير

2 فنجان 

آب

2 فنجان 

كره

60 گرم

شكر

نصف فنجان

نمك

1 قاشق غذاخوري  

برنج نيم پز

4 فنجان

طرز تهيه:

تمام مواد بجز برنج را در قابلمه ي بزرگي باهم مخلوط كنيد، سپس آن را روي حرارت ملايم جوش آوريد. برنج را بريزيد و بگذاريد تا 2-3 دقيقه بدون در بجوشد ، سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد 5 دقيقه با در بسته بماند. در ظرف را يرداريد و مواد را هم بزنيد، برنج بايد نرم شده باشد، اگر سفت بود كمي شير به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد.

منبع:  recipes.lovetoknow.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مرغ هلويي Roast Chicken with Peaches

/* /*]]>*/

اين دستور رو با نگاهي به سايت (realsimple.com) تهيه كردم. در اون سايت از آويشن تازه و موسير تازه و سركه هم استفاده شده. من اول بجاي موسير، يك پياز رو حلقه كردم و كف ظرف نچسب چيدم ولي وسط پخت چنان بوي بدي بلند شد كه ظرف رو از فر درآوردم و پياز هارو خارج كردم! ولي موقع سرو يه كم سركه توش ريختم!

در سايت (cooks.com) از ليمو و عسل و سس كچاپ براي چاشني استفاده شده، اونم يه جورشه كه مي تونيد امتحان كنيد.

روشي هم كه براي برطرف كردن بوي زهم مرغ نوشتم از يه آشپز واقعي ياد گرفتم و اولين بار بود كه استفاده كردم. واقعا موثره.

مواد لازم:

مرغ درسته يا تكه هاي مرغ

يك و نيم كيلوگرم

روغن زيتون تصفيه شده

به ميزان لازم

نمك و فلفل

به ميزان لازم

هلوي پوست كنده 4 يا 8 قاچ شده

4 عدد

برگ بو خشك

4 عدد

 

طرز تهيه:

مرغ و برگ بو را در قابلمه اي قرار دهيد. سطح آن را با آب سرد بپوشانيد و بگذاريد روي حرارت تا جوش بيايد. سپس مرغ را از ظرف خارج كنيد و آب و برگ بو را دور بريزيد. اين كار باعث مي شود بوي زهم مرغ تا حد زيادي از بين برود، در عين حال آب سرد باعث مي شود مواد مغذي مرغ از بين نرود.

سپس مرغ را خشك كنيد. روي آن با قلم مو روغن زيتون بماليد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد.

كف ظرف نچسبي هلو بچينيد، مرغ را روي آن قرار دهيد و سطح مرغ را هم با هلو بپوشانيد. سپس در ظرف را بگذاريد و در فر با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد به مدت 60 دقيقه قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كاري نخود Chickpea Curry

/* /*]]>*/

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوري

روغن مايع

1 عدد ، ريز شده

پياز كوچك

1 قاشق غذاخوري

/* /*]]>*/رب كاري

1 قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي

1 قوطي كنسرو، آبكش شده وشسته

نخود آبگوشتي

1/2 قاشق غذاخوري

آب ليمو

به مقدار لازم

نمك و فلفل

 

ورقه هاي فلفل قرمز

 

طرز تهيه:

روغن را روي حرارت بالا گرم كنيد. پياز را در آن سرخ كنيد، سپس حرارت را كم كنيد و رب كاري و رب گوجه را اضافه كنيد و روي حرارت متوسط هم بزنيد تا عطرش در آيد: حدود 2 دقيقه.

نخود و آبليمو را با كمي آب بريزيد و براي 10 دقيقه كاري را بپزيد. در آخر نمك و فلفل و ورقه هاي فلفل قرمز را براي مزه دار كردن اضافه كنيد.

كاري را با برنج باسماتي سرو كنيد.

منبع: hungrynoggin.blog.ca



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

رب كاري curry paste

 /* /*]]>*/رب كاري يكي از مواد اصلي در تهيه غذاهاي تايلندي است . اين رب مخلوطي از ادويه جات و گياهان معطر است كه جايگزين پودر كاري يا ادويه در غذا مي شود و سه رنگ دارد: قرمز، زرد و سبز.

مواد لازم:

5 قاشق غذاخوري

پودر گشنيز

7 قاشق غذاخوري

پودر زيره

1 قاشق غذاخوري

پاپريكا (فلفل قرمز شيرين)

1 قاشق غذاخوري

زردچوبه

1 قاشق غذاخوري

پودر فلفل قرمز

1 عدد

فلفل قرمز ريز خرد شده

2.5 سانتي متر، رنده شده

زنجبيل

1 بوته

سير له شده

1 فنجان

روغن گياهي

 

طرز تهيه:

زنجبيل، سير و فلفل را در روغن نيمه داغ براي 2 دقيقه سرخ كنيد. بقيه ي ادويه جات را بريزيد و براي 2 دقيقه ي ديگر روي حرارت بالا سرخ كنيد. رب را در ظرفي هوا ناپذير بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.

منبع: curryfrenzy.com








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شكلاتي با فر يا ماكروفر Oven or Microwave oven Chocolate Cake

/* /*]]>*/

جايي بودم كه فر كار نمي كرد، همزن برقي نبود، خلاصه انگار اونجا هيچوقت قرار نبود كيكي پخته بشه!

شانس آوردم مايكروفر بود + من. پس دست به كار شدم و با تغييرات فاحش در دستور يك كيك شكلاتي، اين اثر رو اختراع كردم! مواد كاملا ساده شدند و مراحل سخت حذف شدند. اين آسون ترين كيك شكلاتيه كه ميشه پخت.

تازه شايد بشه تو پلوپز هم بپزيدش، يا حتي توي تستر!

مواد لازم:

 

كره نرم شده

125 گرم

شكر

1 ليوان

پودر كاكائو

نصف ليوان

وانيل

نصف قاشق چايخوري

تخم مرغ

3 عدد

آرد

2 ليوان

بيكينگ پودر

2 قاشق مرباخوري

آب جوش

1 ليوان و 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

فر را گرم كنيد،

يا يك ليوان آب جوش را به مدت 5 دقيقه در مايكروفر قرار دهيد.

كره و شكر را باهم مخلوط كنيد. پودر وانيل، كاكائو و تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد.

 نصف آرد را روي مايه الك كنيد و مخلوط كنيد و سپس نصف آب جوش را بريزيد. بعد بقيه ي آرد و آب جوش را به همين ترتيب اضافه كنيد.

خمير را در قالب بريزيد.

در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 45 دقيقه قرار دهيد،

يا در مايكروفر با قدرت 70% به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ كدو حلوايي يا كدو مسما، ساده و مقوي Hearty and Quick Butternut Squash Soup

/* /*]]>*/

 (butter nut) يعني يه جور گردو كه سفيده و (Squash) يا(Butternut squash) يعني كدو مسما يا همون كدو حلوايي دراز! اين سوپ رو ميشه با كدو تنبل يا كدو حلوايي معمولي (Pumpkin) هم درست كرد.

مواد لازم:

كدو حلوايي متوسط 

1 عدد

آب مرغ

900 گرم

سير درشت

1 حبه له شده

پودر پياز و نمك

نصف قاشق چايخوري

پودر فلفل سياه تازه

نصف قاشق چايخوري

كره

يك چهارم فنجان

آويشن تازه

چند ساقه

مخلوط مساوي از شير و خامه

در صورت تمايل

آب

در صورت نياز

 

آماده كردن كدو:

كدو را از طول نصف كنيد و دانه هاي آن را جداكنيد ، سپس با قلم مو كمي روغن زيتون  يا كره ي ذوب شده  را روي  كدو پخش  كنيد.  بعد  كدو  را 15 دقيقه  در مايكروفر قرار دهيد و گهگاه به آن سر بزنيد تا نرم شود.

در مر حله ي بعد كدوي نرم شده را در فر با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا180 درجه ي سانتي گراد به مدت 10- 15 دقيقه قرار دهيد تا رنگ آن تيره شود و مزه اش درآيد.

 طرز تهيه سوپ:

آب مرغ را در قابلمه ي بزرگي گرم كنيد. در اين حين پوسته ي كدو را جدا كنيد و دور بريزيد، سپس آن را در آب مرغ قرار دهيد. سير، پودر پياز ونمك، فلفل و كره را اضافه كنيد. سپس به كمك گوشت كوب برقي مواد را در همان قابلمه پوره كنيد. اگر سوپ خيلي سفت شد به مقدار نياز آب اضافه كنيد.

سپس آويشن را در سوپ بريزيد و اگر مي خواهيد سوپ حالت كرم مانند پيدا كند مخلوط شير و خامه را اضافه كنيد. بعد سوپ را با ملاقه در كاسه هاي كوچك مناسب سرو بريزيد و با آويشن تازه تزئين كنيد.

منبع: recipezaar.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برنج فرانسوي FRENCH RICE

/* /*]]>*/

براي تهيه اين برنج به سوپ پياز فرانسوي نياز داريد كه دستورشو تو همين وبلاگ مي تونيد پيدا كنيد.

مواد لازم:

سوپ پياز فرانسوي French onion soup

يك بسته (حدود 280 گرم )

كره

1-2  قاشق غذاخوري

قارچ درشت خرد شده

3/4  فنجان

برنج

1 فنجان

آب گوشت يا مرغ

1 1/2 فنجان

سيب زميني درشت خرد شده

230 گرم

مخصوص 6 نفر

طرز تهيه:

قارچ را در كره سريع سرخ كنيد. سپس تمام مواد را به آرامي با هم مخلوط كنيد و در سيني مخصوص فر كه از قبل چرب شده بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و در فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد( 350 درجه فارنهايت) به مدت يك ساعت قرار دهيد.

منبع: cooks.com






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ پياز فرانسوي French onion soup

  /* /*]]>*/سوپ پياز غذاي سنتي فرانسويهاست، از اين سوپ در تهيه ي برنج فرانسوي هم استفاده مي كنند. اما معلوم نيست چرا فرانسويا تو غذاي سنتي شون پنير سوئيسي مي ريزند؟؟!!

من كه درهيچ فروشگاهي پنير سوئيسي پيدا نكردم، البته شايد دقتم كم بوده. توي يه صفحه از وب ديدم مي شه هرنوع پنيري رو جايگزين پنير سوئيسي كرد، فقط بايد سفت باشه تا از هم نپاشه! يه جا هم تو دستور همين سوپ از پنير پارمزان استفاده شده.

پنير سوئيسي همون پنير سوراخ دار تام و جريه! اگه اصرار داريد حتما از پنير سوئيسي استفاده كنيد، دستور تهيه اش به  زبان انگليسي در اينجا آمده. مي تونيد تو خونه درستش كنيد.

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوري

كره

1 قاشق غذاخوري

روغن زيتون

4 عدد، نازك خرد شده

پياز بزرگ

1 قاشق غذاخوري

آرد همه منظوره

400 گرم

آب گوشت

نصف فنجان

آب مرغ

يك و نيم فنجان

آب

2 برگ

برگ بو

6تكه

نان فرانسويFrench Bread

1 فنجان

پنير سوئيسي رنده شده

طرز تهيه:

در قابلمه ي بزرگي روي حرارت متوسط كره را همراه روغن زيتون ذوب كنيد. پيازها را در روغن به مدت 30 دقيقه بپزيد و گهگاه هم بزنيد. در انتها پيازها بايد كاملا شفاف و نرم شده باشند و لبه هايشان قهوه اي شده باشد.

آرد را روي پياز الك كنيد و آرام هم بزنيد تا به خورد هم بروند. آب گوشت، آب مرغ وآب را به همراه برگ بو ها اضافه كنيد ، در ظرف را بگذاريد و آب را به جوش آوريد. سپس در ظرف را برداريد و بگذاريد مواد به مدت 30 دقيقه ريزريز بجوشد. سپس برگ بو را خارج كنيد.

فر را گرم كنيد. نان هاي فرانسوي را تست كنيد. سوپ را در 6 كاسه ي مقاوم دربرابر حرارت فر(مثل پيركس) بريزيد، دقت كنيد كه اين ظرفها براي سرو هستند. ظرفها را روي سيني فر قرار دهيد ، روي هر كدام يك تكه نان فرانسوي تست شده قرار دهيد و پنير را روي آنها پخش كنيد.

سيني را در فر قرار دهيد تا پنير آب شود، سپس از فر خارج كنيد.

منبع: bfeedme.com




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)