مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

خمير فلفل قرمز

دانه ها و قسمت هاي داخلي فلفل را دور ريخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالايي قرار ميديم تا كباب شوند. وقتي پوست فلفل ها سياه شد از فر درآورده و در ظرفي ريخته تا داغ است روي آن پلاستيك ميكشيم.

وقتي فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو مي كنيم در ميكسر يا غذا ساز له مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فلفل گردويي Cevizli Biber

 
  • ۲ ق غ خمير فلفل قرمز (طبق دستور خمير فلفل قرمز
  • ۳ ق غ گردوي ريز خورد شده يا چرخ شده 
  • ۱ عدد پياز كوچك
  • ۱ پر سير
  • ۱ ق چ پودر زيره
  • ۱ ورق نان تست
  • نمك 
  •  ۱ ق غ روغن زيتون

    سير و پياز را رنده كرده .نان تست را در مقداري آب خيس كرده با بقيه مواد در غذاساز يا ميكسر كاملا" مخلوط مي كنيم.



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پنير فتا معطر

    تكه هاي پنير فتا را با فلفل قرمز پرك و سبزيجات معطرخشك ( ريحان - آويشن - نعنا - ترخون )و كمي روغن زيتون مخلوط مي كنيم .

    مي شه پنير هاي مزه دار رو در فويل پيچيد يا روي نان تست و داخل فر گذاشت.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2510/minted-pea-soup



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سوپ بروكلي و بلوچيز

    ۳۰۰ گرم بروكلي

    ۱ پياز بزرگ

    ۱ سيب زميني بزرگ

    ۱ ليتر آب مرغ ( مي تونيد قرص هاي مرغ يا گوشت رو در آب حل كنيد)

    ۱۰۰ گرم بلوچيز (پنير كپكي)

    ۲ قاشق روغن زيتون

    پيازها رو درشت خورد كرده در روغن تفت ميديم. سيب زميني ها رو خورد كرده با آب مرغ به پيازها اضافه مي كنيم تا بپزه. بروكلي خورد رو اضافه ميكنيم تا بپزه (زيادي نپزه و رنگش سبز بمونه) . نصف پنير رو به سوپ اضافه ميكنيم در ميكسر يا غذاساز كاملا" مخلوط و له مي كنيم. سوپ رو در كاسه كشيده و نصف باقيمانده پنير رو روي سوپ مي ريزيم.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    http://www.bbcgoodfood.com/recipes/333614/red-lentil-chickpea-and-chilli-soup



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    ماست و گل كلم

    • ۱ گل كلم متوسط
    1 فنجان ماست( يا مخلوط ماست و مايونز)
    • 3 پر سير
    يك دسته كوچيك جعفري
    2 ق غ روغن زيتون 
    نمك و فلفل قرمز پرك

    و كمي آبليمو

    گل كلم رو مي پزيم. آبكش و در ظرف خورد مي كنيم. ماست رو با سير له شده جعفري خوردشده نمك و فلفل و روغن زيتون و آبليمو به صورت سس درآورده روي گل كلم ها مي ريزيم.

     



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    آيوار AJVAR

  • 5 عدد فلفل دلمه اي قرمز
  • 1 عدد بادمجان متوسط
  • 6 عدد زيتون سياه (اختياري)
  • 3 تا 5 پر سير (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ سركه سفيد يا آبليمو
  • 1 ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ روغن زيتون
  • نمك

    بادمجان و فلفل ها رو از وسط نصف مي كنيم . دانه ها و قسمت هاي داخلي فلفل را دور ريخته ودر كنار بادمجان  از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالايي قرار ميديم تا كباب شوند. وقتي پوست فلفل ها سياه شداز فر درآورده رو در ظرفي ريخته تا داغ است روي آن پلاستيك ميكشيم.

    بادمجان را وقتي خوب پخت، پوست كنده و تخم هايش را دور مي ريزيم و همراه سير، زيتون ها و روغن زيتون داخل ميكسر يا غذاساز كاملا" له و مخلوط مي كنيم.

    وقتي فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو مي كنيم با كارد ريز خورد مي كنيم و به بادمجان اضافه ميكنيم.

    در آخر نمك و فلفل قرمز و ترشي دلخواه رو اضافه ميكنيم .



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    قارچ پلو با شويد

    من اين غذا رو سال ها پيش خودم اختراع كردم. ولي گويا يه دستور مشابهي در غذاهاي روسي هست.

    به هر حال اين دستور منه:

     

    قارچ ها رو در تابه با حرارت بالا تفت ميديم. بعد مقداري كره اضافه مي كنيم و پودر سير يا سير خورد شده و نمك فلفل  و كمي آبليمو و خاموشش مي كنيم.

    قارچها را لابه لاي برنج آبكش يا  كته با شويد خشك يا تازه  به صورت لايه لايه مي چينيم و دم ميندازيم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    زيتون هاي معطر

    اين يكي رو من هر وقت درست كردم خيلي مقبول افتاده !

    از دو روز قبل از مهموني تركيب زيتون هاي سبز و سياه رو در روغن زيتون+ سركه + پرك فلفل قرمز+ گوجه فرنگي خشك خورد شده +  سير تازه خورد شده +سبزيجات خشك ( ريحون- آويشن - ترخون يا نعنا يا تركيب چندتاشون ) مخلوط كنيد تا مزه بگيرد. زمان سرو ميتونيد تكه هاي پنير مخصوصا" پنيد گوداي سفت رو با اين مواد مخلوط كنيد.

    ميتونيد سير ترشي هاي سفيد بدون پوست هم با زيتون ها مخلوط كنيد.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز دهید:
    رتبه از پنج: 0
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)