دانه ها و قسمت هاي داخلي فلفل را دور ريخته از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از به حرارت بالايي قرار ميديم تا كباب شوند. وقتي پوست فلفل ها سياه شد از فر درآورده و در ظرفي ريخته تا داغ است روي آن پلاستيك ميكشيم.
وقتي فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو مي كنيم در ميكسر يا غذا ساز له مي كنيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
تكه هاي پنير فتا را با فلفل قرمز پرك و سبزيجات معطرخشك ( ريحان - آويشن - نعنا - ترخون )و كمي روغن زيتون مخلوط مي كنيم .
مي شه پنير هاي مزه دار رو در فويل پيچيد يا روي نان تست و داخل فر گذاشت.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۳۰۰ گرم بروكلي
۱ پياز بزرگ
۱ سيب زميني بزرگ
۱ ليتر آب مرغ ( مي تونيد قرص هاي مرغ يا گوشت رو در آب حل كنيد)
۱۰۰ گرم بلوچيز (پنير كپكي)
۲ قاشق روغن زيتون
پيازها رو درشت خورد كرده در روغن تفت ميديم. سيب زميني ها رو خورد كرده با آب مرغ به پيازها اضافه مي كنيم تا بپزه. بروكلي خورد رو اضافه ميكنيم تا بپزه (زيادي نپزه و رنگش سبز بمونه) . نصف پنير رو به سوپ اضافه ميكنيم در ميكسر يا غذاساز كاملا" مخلوط و له مي كنيم. سوپ رو در كاسه كشيده و نصف باقيمانده پنير رو روي سوپ مي ريزيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
• ۱ گل كلم متوسط
• 1 فنجان ماست( يا مخلوط ماست و مايونز)
• 3 پر سير
• يك دسته كوچيك جعفري
• 2 ق غ روغن زيتون
• نمك و فلفل قرمز پرك
و كمي آبليمو
گل كلم رو مي پزيم. آبكش و در ظرف خورد مي كنيم. ماست رو با سير له شده جعفري خوردشده نمك و فلفل و روغن زيتون و آبليمو به صورت سس درآورده روي گل كلم ها مي ريزيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
من اين غذا رو سال ها پيش خودم اختراع كردم. ولي گويا يه دستور مشابهي در غذاهاي روسي هست.
به هر حال اين دستور منه:
قارچ ها رو در تابه با حرارت بالا تفت ميديم. بعد مقداري كره اضافه مي كنيم و پودر سير يا سير خورد شده و نمك فلفل و كمي آبليمو و خاموشش مي كنيم.
قارچها را لابه لاي برنج آبكش يا كته با شويد خشك يا تازه به صورت لايه لايه مي چينيم و دم ميندازيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
اين يكي رو من هر وقت درست كردم خيلي مقبول افتاده !
از دو روز قبل از مهموني تركيب زيتون هاي سبز و سياه رو در روغن زيتون+ سركه + پرك فلفل قرمز+ گوجه فرنگي خشك خورد شده + سير تازه خورد شده +سبزيجات خشك ( ريحون- آويشن - ترخون يا نعنا يا تركيب چندتاشون ) مخلوط كنيد تا مزه بگيرد. زمان سرو ميتونيد تكه هاي پنير مخصوصا" پنيد گوداي سفت رو با اين مواد مخلوط كنيد.
ميتونيد سير ترشي هاي سفيد بدون پوست هم با زيتون ها مخلوط كنيد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۰۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)