نظر به استقبال خوانندگان عزيز از مسابقه اول !
حالا بگيد اين چيه؟
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
ديپ ليمويي رو با مخلوط كردن ماست خامه اي و پنير خامه اي و آب ليمو و رنده پوست ليمو و اگر شيرين ترجيح ميدين عسل درست كنيد.
ولي اون ايده سيخ ميوه ها به رنگ هاي رنگين كمان به نظر من خيلي زيباست. فكر نكنم اينجا بلو بري داشته باشيم خوب ميشه از مويز يا انگورهاي آبي تر استفاده كرد. جاي آناناس هم سيب ميتونيد بزنين.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۱ و نيم فنجان هويج ريز رنده شده
۱ فنجان شكر ( يا يك فنجان سرخالي عسل)
۱ فنجان گردو خورد شده
۱ بسته بيسكويت ساقه طلايي خوردشده
۱ ق چ دارچين
پودر نارگيل براي دور رولت
هويج رو با كمي آب در ظرف دربسته مي پزيم . هويج پخته و گردو بيسكويت و دارچين رو در ميكسر يا غذاساز خوب مخلوط مي كنيم. خمير بدست اومده رو به صورت رول درآورده در نارگيل مي چرخانيم .۱ تا ۲ ساعت در يخچال بماند . موقع سرو برش مي زنيم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
1
ادويه افريقايي بربري B E R B E R E
1991/12/08
2
سس آفريقايي AWASE
1991/12/08
3
سس سير آفريقايي C H E R M O U L A
1991/12/08
4
ادويه آفريقايي B O H A R AT
1991/12/08
5
ادويه آفريقايي تيره D A R K S P I C E M I X
1991/12/09
6
سس آجيلي افريقايي D U Q Q A
1991/12/09
7
اسنك هندي Murukku
1991/12/09
8
كاري تخم مرغ هندي
1991/12/09
9
خوراك باقلاي مصري FUL MEDAMES
1991/12/12
10
توپ پنير و گردو Pecan cheese ball
1991/12/14
11
ناچو Nachos
1991/12/14
12
ديپ اسفناج گرم
1991/12/16
13
پيتزا فوري : پياز كاراملي
1991/12/19
14
ادويه و نان زعتر
1991/12/20
15
شيريني عيد
1991/12/20
16
شيريني نارگيلي Coconut Macaroons
1991/12/20
17
شيريني گردويي با زرده تخم مرغ
1991/12/21
18
نان چاي
1991/12/21
19
پاستا لوبيا سفيد
1991/12/22
20
ديپ كدو حلوايي (شيرين)
1991/12/23
21
سالاد لوبيا چشم بلبلي
1991/12/23
22
نان برنجي
1991/12/26
23
شيريني نارگيلي آردي
1991/12/26
24
سال نو مبارك
1992/01/13
25
ديپ گوجه و ريحان و پنير
1992/01/13
26
تست موز و كره بادام زميني
1992/01/14
27
سس سير Alioli
1992/01/14
28
سس تارتار
1992/01/14
29
چيپس پيتا
1992/01/17
30
كرفس هاي پرشده با پنير
1992/01/19
31
جوجه كباب چوبي با سس چيني
1992/01/21
32
پنير كممبر و گلابي
1992/01/21
33
زيتون هاي معطر
1992/01/21
34
قارچ پلو با شويد
1992/01/21
35
آيوار AJVAR
1992/01/26
36
ماست و گل كلم
1992/01/26
37
سوپ بروكلي و بلوچيز
1992/01/26
38
پنير فتا معطر
1992/01/26
39
فلفل گردويي Cevizli Biber
1992/01/27
40
خمير فلفل قرمز
1992/01/27
41
پن كيك
1992/01/27
42
نوتلا ( شكلات فندقي)
1992/01/28
43
والك پلو با ميگو
1992/01/28
44
پلوي گل كلم و نخود
1992/01/29
45
پاته قارچ و ترخون
1992/01/29
46
خمير يوفكا
1992/01/30
47
شيريني گردويي با خمير يوفكا
1992/01/30
48
لوبيا چيتي در رول با خمير يوفكا
1992/01/31
49
پيوندهاي وبلاگ
1992/01/31
50
گوشت قلقلي در خمير يوفكا
1992/01/31
51
مرباي زرد آلو در خمير يوفكا
1992/01/31
52
خوراك مرغ با روكش خمير يوفكا
1992/02/01
53
مرغ قلقلي كُره اي
1992/02/01
54
توپ مارشمالو بادام زميني
1992/02/02
55
پالمير پنير و زيتون و گوجه
1992/02/03
56
پيتزاي فوري كنسرو ماهي تن
1992/02/04
57
تست كنسرو تن
1992/02/04
58
سبزيجات و گوشت چيني
1992/02/05
59
اسپاگتي ماهي تن
1992/02/06
60
خمير هزارلا يا Puff pastry يا ميلفوي
1992/02/06
61
ميگو با سس زردآلو
1992/02/08
62
ادويه سبزيجات معطر فرانسوي Herbs de Provence
1992/02/08
63
مسابقه 1:
1992/02/08
64
كباب ميگو با ادويه فرانسوي و سالاد كدوسبز
1992/02/09
65
فراي سس Fry Sauce
1992/02/09
66
پاسخ مسابقه 1: دولسه دلچه Dulce de Leche ( سس كارامل شيري )
1992/02/10
67
ساندويچ انگشتي مرغ 1 - Chicken finger sandwiches 1
1992/02/10
68
ساندويچ پنير و پياز
1992/02/11
69
موز و شكلات و نعنا
1992/02/11
70
كاري سبزيجات 1
1992/02/11
71
شير نارگيل خانگي Homemade Coconut milk
1992/02/11
72
خوراك كلم و لوبيا سفيد
1992/02/11
73
دال عدس
1992/02/11
74
سالاد بروكلي و گوجه با سس زنجبيل
1992/02/11
75
ديپ باقلا
1992/02/14
76
پودر ديپ مزرعه
1992/02/15
77
سالاد پاستا 7 لايه
1992/02/15
78
هويج با سس انار
1992/02/15
79
ديپ ميوه دارچيني
1992/02/15
80
5 ادويه هندي (پان فوران) Paanch Phoran
1992/02/16
81
ديپ 7 لايه (سون لير)
1992/02/16
82
دال گل كلم و 5 ادويه هندي
1992/02/17
83
پستو گردويي (سس پاستا)
1992/02/17
84
اردور لازانيا
1992/02/17
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
۴۰۰ گرم نخود پخته
1 ق غ روغن زيتون
1 پياز بزرگ
2 فلفل سبز تند
2پيازچه
2پر سير
1 ق چ نمك
1/2 ق چ فلفل
1/2 ق چ پاپريكا
۱ و نيم ق چ زيره
1 ق چ تخم گشنيز
3 ق غ آرد جو ( ميشه جو پرك رو در آسياب خورد كرد)
نان ساندويچي- گوجه فرنگي -پياز بنفش -كاهو و آواكادو يا خيارشور (يا پياز و جعفر ي خورد شده و سس گوجه)
پياز و فلفل و پيازچه و سير و ادويه ها رو در تابهاي با روغن زيتون تفت مي ديم تا نرم بشن:
نخود هارو با چنگال خورد مي كنيم :(بهتره پوست نخودها رو بگيريد اگه حوصله دارين!
نخود رو با پياز و سير ها و آرد جو مخلوط مي كنيم:
گوله هايي از مواد درست مي كنيم روي سيني چرب شده فر ميچينيم كمي هم روغن روي برگرها مي ريزيم و مدت ۲۵ دقيقه در فر با درجه ۴۰۰ فارنهايت ميگذاريم تا بپزه:
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نمي دونم لازانيايي كه چيدنش تو ظرف مصيبته ميشه اينجوري استفاده كرد يا نه به هر حال اينم يه ايده است:
لازانياي پخته
گوجه فرنگي خشك ( خيس خورده )
پنير موتزارلا مكعبي
برگ هاي درشت ريحون
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
- 1 1/2 فنجان عدس قرمز (دال)
- 4 فنجان آب
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ نمك
- ۱ ق غ روغن
- 1 ق غ 5 ادويه هندي (پاچ فوران) (ميتونيد به صورت نسابيده يا سابيده استفاده كنيد)
- 1 پياز بزرگ خورد شده
- 2 پر سير له شده
- 1/8 ق چ فلفل قرمز پرك
- 1 ق چ زنجبيل تازه رنده شده
- ۴ عدد گوجه فرنگي متوسط پوست كنده و خورد شده ( ميتونيد از رب گوجه هم استفاده كنيد(
- 1 عدد گل كلم بزرگ خورد شده ( گل هاي آن از هم جدا شود)
- 1/2 فنجان آب
دال عدس را با ۴ پيمانه آب روي حرارت بگذاريد ۲۰ دقيقه تا بپزد. وقتي پخت از روي حرارت برداريد و نمك بزنيد.
درحالي كه عدس درحال پختن است روغن را در تابه بزرگي ريخته ادويه ها را در روغن تفت دهيد. پياز و سير و فلفل و زنجيل را اضافه كنيد. كمي سرخ كنيد بعد گوجه و گل كلم و نصف فنجان آب را اضافه كنيد تا ۱۰ دقيقه با در بسته بپزد.
دال عدس و گل كلم را با هم مخلوط كنيد و مزه آن را تنظيم كنيد اگر نمك يا فلفل بيشتر مي خواهد اضافه كنيد. ده دقيقه با هم بپزد تا جا بيفتد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
ايده ريختن در ليوان هاي تك نفره واقعا" عالي بود كه تا حالا به فكرم نرسيده بود!!
لايه 1 :لوبيا چيتي
لايه 2 : ديپ مزرعه (تركيب پودر ديپ مزرعه در ماست خامه اي )
لايه 3 : ديپ آواكادو (گواكامول: ۱ عدد آواكادو له شده + ا ق غ آبليمو + نمك و فلفل قرمز يا سس تند)
لايه ۴ :سالسا (گوجه فرنگي +پياز + فلفل سبز + سير + سس يا فلفل قرمز تند + نمك+ آبليمو له شده درمخلوط كن)
لايه ۵ : پنير چدار رنده شده
لايه ۶ : گوجه فرنگي مكعبي
لايه ۷ : زيتون و پيازچه
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مقدار مساوي از ادويه هاي زير را با هم بسابيد:
دانه زيره
دانه رازيانه
سياه دانه
تخم شنبليله
دانه خردل
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۲۰:۳۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)