مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه اي ماهي پلو

 ماهي پلو

مواد مورد ضرورت

برنج – پنج پياله برنج

گند نه – نيم كيلو

سير – يك غوزه

روغن – يك گيلاس

نمك

شويد

 طرز تهيه

آب برنج را جوشانده بعد گندنه هاي ريزه شده را داخل اب جوش مي ريزيم و مي گذاريم كه خوب جوش بخورد و نمك را به آن اضافه نموده بعد برنج را اضافه نموده با هم مي جوشانيم

تا برنج مان نرم شود بعد برنج را صاف نموده و لابلاي برنج سير ميده شده و شويد خشك و يا تازه را مي ريزيم و يك گيلاس روغن را با يك و نيم گيلاس آب و كمي نمك را مخلوط نموده روي برنج مي ريزيم و برنج را دم مي كنيم و مدت نيم ساعت برنج را دم مي گذاريم

ماهي ها را با روغن زيتون / ليمو / نمك / سير تازه  / مرچ سياه / و كمي مرج سرخ تند اگر دوست داشته باشيد مخلوط نموده دو يا سه ساعت بگذاريد بهد ماهي ها را روي جالي داش بگذاريد و زير آنرا فطنوس داش بگذاريد كه روغن ما هي داخل فطنوس بريزد و ماهي ها را در قسمت وسط داش قرار دهيد و داش را با درجه 150 -180 درجه گرم كنيد و بگذاريد تا ماهي ها خوب سرخ شود

ماهي ها را مي توانيد در روغن هم سرخ كنيد

ابن ماهي پلو با سير ترشي بسيار خوش مزه است

 

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بولاني

 

 

 

مواد لازم

آرد

آب

نمك

تخم مرغ

گندنه

مرچ سرخ

روغن

طرز تهيه

آرد گندم را با نمك و آب و يك يا دو دانه تخم مرغ خمير نموده و از خمير ذغاله هاي كوچك درست كنيد

ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ايكه قبلا ريزه نموده با كمي روغن و نمك و مرچ مخلوط نموده ايد بگذاريد و آنرا بسته كنيد و با آش گز خوب هموارش كنيد تا خوب نازك شود

روغن را داغ نموده بولاني ها را داخل روغن سرخ كنيد البته هر دو طرف آنرا و يا آينكه روي فطنوس داش را چرپ كنيد و به درجه اي آخر داغش كنيد و بولاني ها را روي فطنوس داش بچينيد و رويشان را چرب كنيد

وقتي هر دو طرفش سرخ شد آماده است و مي توانيد با ماست صرف نماييد

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

منتو

 


منتو


مواد لازم

گوشت كوفته( گوشت چرخ كرده شده )  يك كيلو

پياز

دال نخود

نمك و مرچ

قروت و يا ماست

روغن

غوره انگور

تخم گشنيز

سير  

طرز تهيه منتو

گوشت كوفته اي را بگذاريد بپزد البته بدون آب و بعد از پختن گوشت ادويه مورد ضرورت را به آن اضافه كنيد

و بعد پياز را به اندازه دانه هاي كشمش خورد نموده به آن اضافه نماييد وكوشش كنيد كه مقدار پياز از مقدار گوشت زياد تر باشد  همه مواد را با هم خوب مخلوط كنيد مواد داخل منتو آماده است

خمير منتو را اگر اينطور تهيه كنيد بسيار خوش مزه تر مي شود

آرد به مقدار ضرورت

دو دانه تخم مرغ                                                        

نمك

كمي روغن

شير

آب  

همه مواد را مخلوط كنيد و سعي كنيد كه خمير تان كمي سخت باشد نه اينكه نرم باشد چون خمير سخت زود تد و راحت تر نازك مي شود اما خمير نرم زما ن مي برد تا به طور دلخواه تان درست شود

بعد از اينكه خمير آماده شد آنرا نازك هموار نموده يا با آش گز و يا با ماشين آش اگر در دسترس داريد

خمير هموار شده را با سر قوطي چهار كنج و يا گرد ببريد و داخل هر كدام آن يك قاشق از مواد آماده را بريزيد و خمير را به نوع دلخواه تان بسته كنيد .

منتو را در ديك مخصوص آن مي پزند كه داراي چهار چلو صاف است و چلو صاف ها را چرب نموده منتو ها را داخل آن بچينيد و بگذاريد با بخار آب بپزد

مقدار گوشت چرخ كرده را با مقدار پياز و دال نخود و رب بادنجان رومي و ادويه تند كه نمك و مرچ سياه و سرخ خوب بپزيد و بگذاريد به روغن بيايد

ماست و سيرميده شده  را آماده نماييدو با هم مخلوط نماييد  و ظرفي را كه در آن قرار است منتو را بكشيد روي آنرا  ماست و سير مخلوط شده بزنيد

بعد منتو ها را دانه دانه از ديك بكشيد و روي ماست وسير بگذاريد و روي منتو ها را دوباره ماست وسيرومرچ سرخ و نعناع و مرچ سياه غوره انگور و تخم گشنيز را  پاش بدهيد  و در آخر موادايكه از گوشت كوفته درست كرده ايد روي منتو ها بريزيد و براي زيباي هر چه بيشتر منتو ها اگر مقداري گشنيز تازه را ريزه كنيد و روي منتو بگذاريد هم خوش مزه و خوش عطر مي شود و هم زيباي بيشتر به منتو مي دهد   

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نكته هاي آموزنده خانه داري

 

تلخي بادنجان

براي اينكه بادنجان ها تلخي خود را قبل از پختن از دست بدهند آنها را بعد از اينكه پوست كرديد نمك روي آن ها پاش بدهيد و چند ساعت بمانيد با آبيكه از بادنجان ها بيرون مي شود هم تلخي آن از بين مي رود و هم بادنجان ها در موقع سرخ كردن روغن زياد را به خود جذب نمي كنند .

 

لكه زنگ روي لباس

براي از بين بردن لكه زنگ روي لباس از ليمو كمك بگيريد البته چند قطره ليمو را روي زنگ لباس بزنيد و بعد آنرا اتو كنيد .

 

جلو گيري از ترقيدن سوسيس

براي اينكه از ترقيدن سوسيس  در داش و يا روي منقل جلوگيري كنيم آنه را قبل از پختن داخل شير سرد كنيد و بعد بپزيد .

 

زود پختن گوشت

اگر به گوشت كه در حال پختن است كمي آب ليمو اضافه كنيم هم گوشت مزه دار مي شود و هم زودتر پخته مي شود .

 

جلو گيري از بخار سر ديگ شيشه اي

 براي اينكه از بخار كردن سر شيشه اي ديگ جلوگيري كنيم سر ديگ را از داخل با پوست ليمو بماليد .

 

سفيد نگهداشتن سمارق

اگر مي خواهيد سمارق در وقت پختن سياه نشود سر ديگ را كمي باز بگذاريد .

 

جلوگيري از فاسد شدن شير

براي جلوگيري از فاسد شدن شير كمي در آن سودا بريزيد البته در كوتاه مدت از خراب شدن شير جلوگيري ميكند و هم هضم آنرا آسان ميكند .

باز كردن لوله آب

براي باز كردن لوله آب يك گيلاس سودا و يگ گيلاس نمك و آب جوشيده را در لوله بند شده بريزيد و يك ساعت بگذاريد براي باز شدن لوله آب كمك مي كند .

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

معجزه هاي نمك

 نمك و معجزه هاي آن

نمك بر علاوه اينكه از مواد لازم و ضروري غذا پختن است يكي از مواد پاك كننده نيز ميباشد

اگر نمك را با آبليمو و سركه و يا سودا يكجا كنيم قدرت پاك كننده بودن نمك را افزايش مي دهد .

براي موارد زير مي توان از نمك كمك گرفت

بر طرف كردن لكه چاي و قهوه

شستن ظروف نقره اي

لكه هاي آب مانده در گلدان و اكواريوم 

شستن داش  با نمك

بر طرف كردن بوي بد پياز از دست ها با نمك و سركه

از بين بردن لكه زرد عرق روي لباس با نمك و آب گرم

از بين بردن لكه خون با نمك و آب سرد

براي از بين بردن پوپنك هاي حمام از نمك و آبليمو مايع غليظي بسازيد و حمام را ب آن بشوريد

يخچال را با محلولي از سودا و نمك بشوريد

اگر شمع را براي چند ساعت در محلولي غليظي از آب و نمك بگذاريد ديگر اشك نخواهد داشت

براي جلو گيري از برفك زدن و يخ زدن شيشه موتر و يا خانه از نمك كمك بگيريد يك اسفنج آغشته با محلول آب نمك را به شيشه بماليد وبعد با دستمال آنرا خشك كنيد .  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي پوست ليمو

مواد لازم

پوست ليمو به مقدار دلخواه

سركه  به مقدار ضرورت

نمك يك قاشق چاي خوري

نعناع خشك نصف قاشق چاي خوري

گشنيز خشك نصف قاشق چاي خوري

مرچ سياه  يك يك قاشق چاي خوري

گلپر نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه

پوست ليموي ترش را گرفته و مواد داخل آنرا خالي كنيد و دو مرتبه در آب بجوشانيد تا تلخي آن گرفته شود شايد هم بيشتر از دو بار ضرورت باشد .

پوست ليمو را بعد از جوش دادن روي پارچه اي نخي بگذاريد تا دو يا سه روز كه آب آن كاملا خشك شود و در طول سه روز مواظب باشيد و آنها را سر و زير كنيد تا پوپنك نزنند .و بعد اول  سركه را جوشانده و ليمو هاي خشك شده را داخل آن اضافه كنيد و مدت سه يا چهار دقيقه بجوشانيد و مواد مذكور را داخل شيشه بريزيد و روي آن نعناع /گلپر /مرچ سياه/  مرچ سرخ / گشنيز / و نمك را به آن اضافه كنيد .اين ترشي بهد از سه هفته آماده مي شود .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي پوست تربوز

ترشي پوست تربوز

مواد مورد ضرورت

پوست سفيد  تربوز     به مقدار ضرورت

نمك     يك قاشق چاي خوري

مرچ سياه و مرچ سرخ   به قدر دلخواه

گلپر   يك قاشق چاي خوري

سركه  به مقدار ضرورت

طرز تهيه

پوست سفيد تربوز را به شكل دلخواه تان ببريد و آنرا در سركه جوش بدهيد تا ببزد و بعد نمك و مرچ و گلپر را به آن اضافه كنيدو داخل ظرف شيشيه اي بريزيد  و مدت يك هفته آنرا بگذاريد تا طعم ترشي را خوب بگيرد و بعد نوش جان كنيد .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

يك نوع ترشي مخلوط

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

يك نوع ترشي مخلوط

مواد مورد ضرورت

بادنجان سياه خورد بيست دانه

زردك نيم كيلو

سيب نارسيده ترش نيم كيلو

بهي نا رسيده نيم كيلو

گل كلم يك كيلو

سير دو غوزه

نعناع و گشنيز و جعفري  يك كيلو با هم

هل. مرچ سياه و سرخ  . زرچوبه .ادوه دارچين

تخم گشنيز .باديان .سياه دانه . جوز هندي. گلپر  

نمك .سركه

طرز تهيه

اول بادنجان ها  . زردك .سيب و بهي  را در يك ظرف قرار داده روي آنها سركه بريزيد و  بگذاريد بجوشد كه كمي نرم شود و بعد بگذاريد سرد شوند

سبزي ها و سير را پوست نموده و ريزه كنيد و نمك روي ان بريزيد

گل كرم را نيز خورد خورد نموده و همه مواد را با هم مخلوط نماييد و ظرف ترشي را در يك جاي سرد نگهداري نماييد همه مواد بعد از ده روز طعم خوشمزه ترشي را به خود مي گيرد . البته سعي كنيد كه ظرف ترشي سفالي .چوبي و يا بلوري باشد

اين ترشي با هر نوع غذا خوشمزه است . اشتهاي خوب ...

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي بدون سركه

ترشي بدون سركه

اين ترشي بسيار مزه دار است و شما مي توانيد اين را با ساندويچ نوش جان كنيد .

مواد مورد ضرورت

شما تمام مواد را مي توانيد آماده از بازار بخريد و آب شان را خالي كنيد و با هم مخلوط كنيد .اما اگر با روغن زيتون مخلوط باشد فرق نمي كند.

مقدار مواد بستگي به خود شما دارد

شما مي توانيد بوتل هاي خورد از اين مواد را از بازار بخريد و با هم مخلوط كنيد .

زيتون سبز  يك بوتل

مرچ دولمه سرخ يك بوتل

مرچ سبز تند يك بوتل خورد

بادرنگ شور يك بوتل

سير آماده كه داخل روغن زيتون است  يك بوتل

زردك آماده و يا خود جوش بدهيد و به خورد خورد كنيد

نعناع خشك دو قاشق غذا خوري

اوريگانو  يك نوع سبزي خشك است كه داخل لازانيا مي اندازند دو قاشق غذا خوري اين سبزي را بايد بيندازيد چون عطر خوبي دارد  

مرچ سياه يك قاشق غذا خوري

نمك نيم قاشق

جوهر ليمو يك و نيم قاشق

روغن زيتون به مقدار ضرورت  نيم گيلاس نظر به  مقدار مواد است

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع ترشي ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)