مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

تورت شاه توت Blackberry Custard Torte Recipe

تورت يه جور كيكه، مي تونه هم معني تارت هم باشه.

مواد لازم براي خمير:

آرد

1 فنجان

شكر

نصف فنجان

بيكينگ پودر

1 و يك دوم قاشق چايخوري

كره سرد

نصف فنجان

تخم مرغ

1 عدد

 

مواد لازم براي مايه روي تورت:

زرده تخم مرغ

3 عدد

خامه ترش

2 فنجان

شكر

نصف فنجان

وانيل

يك هشتم قاشق چايخوري

شاه توت تازه يا يخ زده

4 فنجان

خامه فرم گرفته

 

مخصوص 12-14 نفر

طرز تهيه:

در كاسه كوچكي آرد، شكر و بيكينگ پودر را مخلوط كنيد. كره را روي آن قرار دهيد و با چاقو تكه تكه كنيد تا مخلوط شود. تخم مرغ را اضافه كنيد و با دست هم بزنيد تا يك گلوله خمير بدست آيد. خمير را در قالب كيك گودي به قطر 23 سانتي متر پهن كنيد.

براي روي تورت، زرده هاي تخم مرغ، خامه ترش، شكر و وانيل را در كاسه اي با همزن بزنيد تا مخلوط شوند.

شاه توت ها را روي خمير پخش كنيد سپس مايه ي زرده تخم مرغ را با احتياط روي آنها بريزيد. قالب را روي سيني فر قرار دهيد.

تورت را در فر با دماي  170 درجه به مدت يك ساعت تا يك ساعت و نيم قرار دهيد، سپس روي توري آهني آن را خنك كنيد.

روي تورت را با شاه توت و خامه فرم گرفته تزئين كنيد.


منبع: tasteofhome.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستني شاه توت Blackberry Ice Cream: Beautifully Luscious

تا شاه توت تموم نشده بجنبيد!

مواد لازم:

شاه توت

470 گرم

خامه پرچرب

2 فنجان مجزا

خامه كم چرب يا مخلوط مساوي از شير و خامه

1 فنجان

شكر

دو سوم فنجان

زرده تخم مرغ

5 عدد

هل

يك چهارم قاشق چايخوري

نمك

يك هشتم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

1 فنجان خامه پرچرب، خامه كم چرب و شكر را در قابلمه اي روي حرارت متوسط گرم كنيد تا به حباب زدن بيفتد، و مرتب هم بزنيد.

شاه توت را پوره كنيد و از صافي رد كنيد.

زرده تخم مرغ ها، نمك و هل را در كاسه اي كاملا باهم مخلوط كنيد.

نصف مايه داغ را روي مخلوط تخم مرغ بريزيد و وقتي مخلوط شد آن را روي بقيه مايه داغ بريزيد و كاملا مخلوط كنيد.

مايه را دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حباب بزند، سپس از صافي رد كنيد و با بقيه ي خامه مخلوط كنيد و صبر كنيد تا در دماي اتاق سرد شود.

شاه توت را اضافه كنيد و مايه را 4 ساعت در يخچال قرار دهيد، سپس در بستني ساز فريز كنيد.

پيش از سرو بستني را 2-4 ساعت در فريزر قرار دهيد.

منبع: cookingfortwo.about.com

پ.ن.: من چكار كردم؟

من كلا به اندازه 2 فنجان خامه كم چرب داشتم، يك فنجان از اون رو به همراه يك فنجان شير و 2 قاشق غذاخوري نشاسته ذرت  تو قابلمه حرارت دادم.

بجاي 4 تا از 2 تا زرده استفاده كردم، چون ترسيدم بوي زهمش با بستني بمونه. بجاي هل هم وانيل ريختم چون ترسيدم هل بوي زهم تخم مرغ رو از بين نبره.

مايه رو براي بار دوم حرارت ندادم، چون به نظرم زيادي غليظ شده بود.

در آخر چون عجله داشتم ،مايه رو كمي كه خنك شد يكراست در بستني ساز ريختم و در فريزر نذاشتم، البته اين باعث شد مجبور شم بستني ساز رو 3 مرحله ي 40 دقيقه اي كار بندازم تا بستني شكل بگيره، بنابراين توصيه نمي كنم.

در آخر بستني شكل گرفت و چند ساعت در يخچال گذاشتم، طعم شاه توت در بستني چشمگيره فقط به نظر خواهرم شكرش كم بود ( اون همه غذاهاش زيادي شيرينه!) ولي شما قبل از فريز كردن بستني رو بچشيد تا شيريني اش را طبق ذائقه تون تنظيم كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شربت آبليمو و شاه توت Blackberry Limeade

نوشيدني خنك اوايل تابستان!

مواد لازم:

آب

6 فنجان مجزا

شاه توت تازه

3 فنجان

شكر

1 فنجان

آب ليموي تازه

دو سوم فنجان

ليمو

8 تكه نازك

شاه توت تازه

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

3 فنجان شاه توت و يك فنجان آب را در مخلوط كن پوره كنيد. سپس از صافي رد كنيد و همراه با 5 ليوان آب و آب ليمو و شكر در پارچ بريزيد و هم بزنيد تا شكر حل شود.

يك ورق ليمو و كمي شاه توت و يخ در هريك از 8 ليوان بريزيد و  شربت را در ليوانها سرو كنيد.

منبع: find.myrecipes.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

گلوله برفي هلو Snowball Peaches

يه دسر خوشمزه و متفاوت!

مواد لازم:

پنير خامه اي نرم شده

170 گرم

كنسرو يا مرباي زردآلو

2 قاشق غذاخوري

آناناس خرد شده

1 فنجان

هلو، پوست كنده و نصف شده

1300 گرم

برگ كاهو

 

نعنا تازه

در صورت تمايل

مخصوص 15 نفر

طرز تهيه:

در ظرف كوچكي پنير خامه اي و مرباي زرد آلو را با همزن بزنيد تا تركيب شوند. آناناس را اضافه كنيد.

كاهوها را در ظرفي چيده و روي آن نيمه هاي هلو را بچينيد، فرو رفتگي داخل هلو ها را با پنير پر كنيد و با برگ نعنا تزئين كنيد.


منبع: tasteofhome.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بستني قهوه coffee ice cream

من يه بستني ساز كمپرسور دار خريدم، خيلي وقت بود تو فكرش بودم. دستگاه به درد بخوريه و اگه دوست داريد مي تونيد از اين آدرس هر مدل شو بخوايدبه صورت اينترنتي بخريد.مال من اين شكليه:


تو دفترچه ش چندين مدل طرز تهيه ي بستني به فارسي نوشته شده، فقط عجيب بود كه ديدم تو دستور هاش از رام استفاده كرده كه يه جور عرق الكليه! خلاصه بدونيد كه معمولا جايگزين رام آب سيبه، من شربت عسل رو هم پيشنهاد مي كنم!

از اين به بعد دستور بستني هايي رو كه آماده مي كنم تو وبم مي ذارم، هر سوالي داشتيد در خدمتم!



اين بستني خيلي غليظه، پيشنهاد مي كنم بين پودر كاكائو و قهوه فقط از يكيش استفاده كنيد وگرنه دل تونو مي زنه!

مواد لازم:

شير

يك و سه چهارم پيمانه

خامه

يك و سه چهارم پيمانه

نشاسته ذرت

4 قاشق غذاخوري

شكر

دو سوم پيمانه

پودر كاكائو

2 قاشق چايخوري

دانه هاي قهوه فوري يا اسپرسو

3 قاشق غذاخوري

وانيل

2 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

نصف پيمانه از شير را با نشاسته ذرت مخلوط كنيد.

شكر، پودر كاكائو، خامه و بقيه ي شير را در قابلمه اي با هم مخلوط كنيد و روي حرارت متوسط  در حال هم زدن جوش آوريد. دانه هاي قهوه را بريزيد، سپس مخلوط نشاسته ذرت را بريزيد و دوباره مايه را جوش آوريد و هم بزنيد، بعد از روي حرارت برداريد.

وانيل را با مايه مخلوط كنيد. سپس قابلمه را در ظرف بزرگي آب يخ قرار دهيد تا خنك شود.

مخلوط را طبق دستورالعمل دستگاه ( 20 تا 40 دقيقه) در بستني ساز فريز كنيد. سپس در ظرف دردار در فريزر قرار دهيد.

نكته: در انتها بستني شكل بستني هاي آماده ي كيلوييه، فقط خيلي نرمه و قبل از مصرف بايد چند ساعت در فريزر بمونه.

منبع:pastrywiz.com

پ.ن: اگر مثل هنگامه جون نمي خوايد بستني ساز بخريد، اول مايه رو يه ساعت تو فريزر بذاريد بعد درآريد و خوب هم بزنيد،بعد همين طوري بذاريد تو فريزر و نيم ساعت به نيم ساعت درآريد و هم بزنيد تا كشدار بشه!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

مرباي زردآلو Confiture d Abricote Apricot Jam

ديديد زردآلو اومده؟ البته من كه گرفتم هنوز كال بود، بهرحال چند وقت ديگه بازار پر از زردآلو ميشه!

اينم يه مرباي خوشمزه كه به عنوان دسر هم هست.

مواد لازم براي 3 كيلوگرم مربا:

زردآلو بدون هسته نصف شده

( هسته ها را نگه داريد)

2.5 كيلوگرم

شكر

1.5 كيلوگرم

طرز تهيه:

به طور كلي بايد زردآلوهاي بدون هسته را وزن كنيد و به مقدار 4/3 از آن، شكر بريزيد.

زردآلو و شكر را لايه لايه در ظرفي بريزيد ، به طوري كه لايه ي آخر شكر باشد. سپس در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد يك شب تا صبح بماند.

روز بعد يك مشت از هسته ها را بشكنيد و دانه ها را خارج كنيد. حدود نيم ليتر آب را جوش آوريد، دانه ها را در آن ريخته و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد. سپس آنها را آبكش كرده و پوسته آنها را جدا كنيد.

مخلوط زردآلو و شكر را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار داده سپس به جوش آوريد. بعد بگذاريد ريزريز بجوشد تا زردآلوها شفاف شوند: يك ساعت يا كمي بيشتر. بعد كف مربا را بگيريد.

سپس دانه هاي آبكش كرده را درمايه زردآلو بريزيد و بگذاريد خنك شود.

مربا را در ظرف هاي دردار نگهداري كنيد.

منبع:a-taste-of-france.com






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس ترش و شيرين ريواس Citrusy Rhubarb Sauce

ريواس از سبزيجات خوش طعم بهاره است كه حاوي ويتامين K, C و كلسيم است. معمولا تنها غذايي كه ما با ريواس مي شناسيم خورش ريواس است و حداكثر شربت ريواس، ولي طعم منحصر بفرد ريواس اونو انتخاب مناسبي در تهيه ي انواع دسرها قرار داده.

اين سس ملس رو مي تونيد با نان براي صبحانه، يا با ماست يا روي بستني سرو كنيد. اگر ريواس با لبنيات پرچرب مصرف بشه كلسيمش بيشتر جذب ميشه.

مواد لازم:

ريواس

3 ساقه خرد شده

1 عدد نارنگي

آب و رنده ي پوست

عسل

۲/۱فنجان

دارچين

۴/۱ قاشق چايخوري

ميخك

۴-۳ دانه

طرز تهيه:

تمام مواد را در قابلمه ي كوچكي باهم مخلوط كنيد و رور كمترين حرارت ممكن قرار دهيد تا ريزريز بجوشد و ريواس نرم شود. براي اطمينان از پخت سعي كنيد با قاشق يك تكه ريواس را نصف كنيد، ريواس بايد بدون هيچ مقاومتي نصف شود.

سس را گرم سرو كنيد، يا بگذاريد خنك شود وبعد در يخچال نگهداري كنيد.

پيش از سرو دانه هاي ميخك را بيرون آوريد.

منبع: mommustwrite.wordpress.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خورش ريواس rhubarb

مواد لازم:

ريواس خرد شده

1 كيلو

نعنا جعفري خرد شده

نيم كيلو

گوشت خورشتي

8- 10 تكه (750 گرم)

نمك و فلفل و ادويه

 


مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

گوشت را با آب بگذاريد كامل بپزد. سپس ريواس و نعنا جعفري را باهم بريزيد و بگذاريد نيم ساعت بماند.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خورش كنگر

فصل كنگر تازه رسيده!

اگر تاحالا خورش كنگر نخورديد واقعا براتون متاسفم! خوشمزه ترين خورشيه كه تاحالا خوردم! بخصوص وقتي كار دست مامانم باشه!

تا كنگر تموم نشده يه مقداري بخريد، پاك كردنش يه كم سخته ولي پاك كرده شم مي تونيد پيدا كنيد. بعد خرد كنيد و تفت بديد و براي باقي سال فريز كنيد.

مواد لازم:

كنگر خرد شده و تفت داده شده

1 كيلو

نعنا جعفري خرد شده

نيم كيلو

گوشت خورشتي

8- 10 تكه (750 گرم)

نمك و فلفل و ادويه

 

زردچوبه و زعفران

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

گوشت را با آب بگذاريد يك ساعت بپزد تا نيم پز شود. سپس كنگر را بريزيد تا آنقدر بجوشد كه گوشت بپزد. بعد نعنا جعفري را اضافه كنيد و بگذاريد يك ساعت ديگر ريزريز بجوشد. در آخر نمك و فلفل و ادويه و زردچوبه را بريزيد و بگذاريد مثل قورمه سبزي جابيفتد.

 

پ.ن:اين خورشت رو مژگان جون دوست جديدم به يه روش ديگه تهيه مي كنه كه توش بجاي نعنا جعفري فقط غوره ريخته. براي آشنايي با اين روش مي تونيد به خورش كنگر با غوره مراجعه كنيد.

همون طور هم كه يه سري از دوستان گفتند در يك روش ديگه اين خورش رو با رب مي پزند همونطور كه بعضيا خورش كرفس رو با رب مي پزند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قليه عدس

يه كتاب خيلي قديمي آشپزي پيدا كردم به اسم "نوش جان كنيد" نوشته منصوره ابراهيمي. تاريخ چاپش روش نوشته نشده ولي قيمتش 200 ريال بوده! ميگم كه، خيلي قديميه.

توي كتاب طرز تهيه ي انواع غذاهاي ايراني و خارجي نوشته شده، بعضي دستوراش خيلي جالبند. عكس رنگي هم داره، ولي مربوط به غذاهاي كتاب نيستند.

توش يه سري دستور بستني هم هست كه نوشته بايد تو يخچال قرار داد، فكر كنم اونموقع فريزر نبوده! خلاصه كتاب جامع و كامليه.

ازين به بعد بعضي از دستورات شو براتون مي ذارم، طرف اونموقع به خواب هم نمي ديده غذاهاش رو اينترنت قرار بگيرن!!!!

غليه عدس

من خودم تاحالا اسم اين غذا رو نشنيده بودم، تركيب عجيبيه از عدس و اسفناج و كدو!

مواد لازم:

اسفناج

3 كيلو

كدو

1 كيلو

عدس

250 گرم

روغن

150 گرم

گوشت چرخ شده

يا تخم مرغ

200 گرم

8 عدد

پياز

1 عدد سرخ كرده

نمك و فلفل

 

مخصوص 8 نفر

طرز تهيه:

عدس را با آب بگذاريد بپزد، مي توانيد بجاي گوشت چرخ شده استخوان گاو يا گوسفند با اين عدس بار كنيد. وقتي عدس نيم پز شد اسفناج را كمي خرد كنيد و روي آن بريزيد. اسفناج كه پخت كدو را پوست بكنيد و به تكه هاي كوچك خرد كنيد و در اسفناج و عدس بريزيد. سپس پياز داغ را اضافه كنيد.

1.اگر با استخوان بار كرده ايد كه قليه آماده است، استخوان هايش را در آوريد و نمك و فلفل بزنيد.

2. اگر مي خواهيد كوفته ريزه بزنيد، به گوشت چرخ كرده نمك و فلفل اضافه كنيد و يك عدد سفيده ي تخم مرغ در آن بريزيد، ورز دهيد و كوفته ريزه درست كنيد و در قليه بيندازيد كه بپزد.

3. چنانچه مي خواهيد با تخم مرغ بپزيد، در آخر پخت تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفي بشكنيد و در قليه بيندازيد.

عده اي هم كوفته ريزه مي ريزند و هم تخم مرغ، بسته به ميل شماست.

منبع: كتاب "نوش جان كنيد"، منصوره ابراهيمي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)