مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

خامه فرم گرفته

يكي از بهترين گزينه ها براي پوشش و تزئين انواع كيك و تزئين خامه فرم گرفته است

شما ميتونيد خامه آماده و فرم گرفته رو از آقاي قناد سر خيابون بگيريد

يا اينكه خودتون دست به كار بشيد و يه خامه خوشمزه و خوش ظاهر درست كنيد

طرز تهيه

 يه بسته خامه صبحانه با چربي 30 درصد لازم داريم با هر ماركي كه دوست داريد(من از پگاه و كاله استفاده ميكنم)

خامه رو با يك چهارم وزنش پودر شكر و 1/4 قاشق چاي خوري وانيل مخلوط ميكنيم(زياد هم نزنيد،فقط با قاشق كمي زير و رو كنيد كه مخلوط بشند)

بعد ميزاريم تو فريزر به مدت 2-3 ساعت

وقتي خامه رو از فريزر بيرون مياريم ،يه حالت نيم بند داره،

حالا با دور متوسط هم زن(نه كمتر و نه بيشتر)ميزنيم تا خامه پف كنه

توجه داشته باشيد كه چند دقيقه اول كه خامه رو ميزنيم يه حالت روون و شل پيدا ميكنه،نگران نشيد و به هم زدن ادامه بديد،تقريبا بعد از ده دقيقه يا كمي بيشتر خامه فرم ميگيره

وقتي جاي پره هاي هم زن روي خامه موند،يعني خامه فرم گرفته،ديگه هم نزنيد ،چون اگه بيشتر هم بخوره تبديل به روغن ميشه و ديگه قابل جبران نيست

توجه:

1- خامه رو بدون شيرين كردن تو فريزر نزاريد ،چون ميببره

2-خامه گرم رو نزنيد چون تبديل به كره ميشه

3-وقتي خامه رو روي كيك زديم بايد يكي دو ساعت تو يخچال بمونه ،بعد بقيه تزئينات نهايي رو انجام بديم

4-خامه خيلي تو فريزر نمونه و يخ نزنه،اگه يخ بزنه وقت هم زدن آب ميندازه

5- اگه خامه شكلاتي خواستيد ميتونيد كمي پودر كاكائو كه با يك قاشق غذا خوري آب سرد مخلوط كرديم رو به خامه اضافه و كمي هم بزنيم

يا ميتونيم شكلات آب شده و سرد شده رو به خامه اضافه كنيم

6- مناسبترين ظرف براي فرم دادن خامه ،ظرف استيل ميباشد



عكس تزئيني است




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك ميوه اي خوشمزه

يكي از خوشمزه ترين و خوش عطرترين انواع كيك ،همين كيك ميوه اي است

اگه براي پذيرايي از مهمونهاي عصرونه دنبال يه گزينه خوب و همه پسند هستيد از اين كيك غافل نشيد

اگه  همراه با يه ليوان شربت و يا آبميوه خنك  سرو كنيد يه عصرونه كامل و خوشمزه خواهيد داشت

مواد لازم براي 4 نفر

آرد ..........................................200 گرم(2 پيمانه)

شكر .......................................100 گرم(3/4 پيمانه)

كره .........................................80 گرم(1/2پيمانه)

تخم مرغ ....................................2 عدد

رنده پوست پرتقال..........................1قاشق مربا خوري

بكين پودر......................................1/2 قاشق مربا

نمك ..........................................1/2 قاشق چايخوري

وانيل ...........................................1/2 قاشق چايخوري

ميوه دلخواه (من از آلبالو،سيب،توت فرنگي و قيسي آب كرده استفاده كردم)

خلال بادام و گردوي خورد شده(بنا به دلخواه)

طرز تهيه:

شكر و كره را با همزن  مدتي هم ميزنيم تا وقتي كه كرم رنگ شود و حالتي كش دار پيدا كند

سپس تخم مرغها را يكي يكي اضافه ميكنيم و با دور متوسط همزن كمي ميزنيم

در ادامه وانيل و رنده پوست پرتقال را به مخلوط اضافه ميكنيم

آرد ،بكين پودر ،و نمك را با هم مخلوط و سه بار الك ميكنيم

آرد الك شده را به مخلوط اضافه ميكنيم

در اينجا خمير چسبناكي بدست ميآيد،اگر خيلي شل بود ميتوانيم تا حدود 50 گرم آرد بيشتر اضافه كنيم

خمير را داخل كاغذ روغني گذاشته و ميزاريم تو فريزر به مدت 15-20 دقيقه

كف قالب رو چرب ميكنيم و كمي آرد ميپاشيم(به جاي اينكار از كاغذ روغني هم ميتونيد استفاده كنيد)

خمير را به دو قسمت نامساوري تقسيم ميكنيم

دستتون رو چرب كنيد و خمير رو خوب كف قالب به طور يكسان پهن كنيد

حالا ميوه هاي خورد شده رو روي سطح كيك به طور پراكنده ميريزيم

حالا اون خمير باقيمونده رو به صورت نوارهاي باريك و با توپهاي كوچيكتر از گردو ،روي سطح كيك قرار ميديم

حالا روي قسمتهايي كه ميوه ها ديده ميشند،كمي بادام و گردو ميريزيم

قالب ميره تو فر كه از قبل با دماي 180 گرم شده

به مدت 35-45 دقيقه

ميتونيد براي طلايي و زيبا شدن سطح كيك،دو سه دقيقه آخر روي كيك زرده تخم مرغ بزنيد و كنجد بپاشيد و حرارت بالا را روشن كنيد تا روي كيك تغيير رنگ دهد

نوش جان






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان كشمشي كرم دار


يكي از عصرانه هاي مورد علاقه اينجانب نان كشمشي به همراه يك فنجان چاي پر رنگ ميباشد

اگر مثل من به خانواده نانها ارادت داريد،پيشنهاد ميكنم حتما اين دستور رو به مرحله اجرا در بياريد

مواد لازم

شكر ..................................1/8 پيمانه

آب...................................... 1/2 پيمانه

آرد .......................................200 گرم

خمير مايه...............................1/2 قاشق سوپ خوري

روغن مايع ..............................2 قاشق سوپ خوري

تخم مرغ ................................1 عدد

كشمش...................................2/3 پيمانه

كنجد.........................................به مقدار دلخواه براي تزئين

نمك .....................................1/2 قاشق چاي خوري


***

كرم  مياني

شير .......................................يك ليوان

آرد .............................................دو قاشق سوپ خوري

شكر...............................................1/2 پيمانه

وانيل ................................................1/2 قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

ابتدا يك قاشق چايخوري شكر را با  پودر خمير مايه و آب ولرم مخلوط ميكنيم،ميزاريم يك ربع استراحت كنه و خمير مايع فعال بشه(روي مايع پر از حباب و كف ميشه و حجمش دو برابر ميشه

بقيه شكر +سفيده تخم مرغ+روغن مايع+نمك توي ظرف ميريزيم و با چنگال هم ميزنيم

بعد خمير مايه فعال شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه ميكنيم و سپس آرد را اضافه ميكنيم

مقدار آردي كه در دستور ذكر شده،حدودي است ،و بسته به نوع آرد ممكن است 50 گرم بيشتر و يا كمتر استفاده شود

بايد به اندازه اي آرد اضافه كرد كه يه خمير نرم و لطيف كه به دست نچسبه بدست بياد

 حدود 10 دقيقه هر چي دق دلي داريد سر خمير در بياريد و حسابي ورز بديد

بعد  خمير كتك خورده رو حدود 1/5 ساعت بزاريد كنار و روش يه دستمال بندازيد تا استراحت كنه  و براي راند دوم آماده بشه


حالا مشغول تهيه كرم بشيد

آرد و شير و شكر و وانيل را  با هم مخلوط كنيد و روي حرارت كم،مرتب هم بزنيد تا غليظ و يكدست شود و به غلظت خامه در بيايد

كشمش را شسته و بزاريد كاملا آبش بره

حالا بريد سراغ خمير


ميبيم كه استراحت و جاي گرم و نرم به خميرمون ساخته و  حسابي چاق و چله شده و حجمش دو برابر شده

دوباره بزاريدش رو ميز كار و حسابي ورز بديد

حال روي ميز كار آرد بپاشيد و خمير رو بوسيله وردنه باز كنيد،اونقدر وردنه بكشيد كه قطر خمير  حدود 1/5 سانت بشه

حالا كرم رو  بريزد روي خمير و حسابي در همه جا پخش كنيد

در نهايت كشمش رو روي سطح كرم بپاشيد

حالا خمير رو رول كنيد،دقيقا مثل پيچيدن ساندويچ

رول بدست اومده رو با چاقو برشهاي باريك بزنيد،تقريبا فاصله برشها حدود 2-3 سانت باشد

برشها رو توي سيني فر  با فاصله بچينيد

بزاريد نيم ساعت ديگه در همين وضعيت استراحت كنه

زرده تخم مرغ رو با يك قاشق غذاخوري شكر مخلوط كنيد و با قلم مو روي سطح اين نانها بكشيد و كمي كنجد روش بپاشيد

خمير رو درون فر از قبل گرم شده و دماي 180 درجه بزاريد

مدت پخت 15-20 دقيقه

نوش جان








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نكات مهم در پخت انواع كيك و شيريني

پختن هر كيك و شيريني به سادگي پختن غذاهاييه كه روزمره ميپزيم و اونقدر تكرارشون كرديم كه با چشم بسته هم ميتونيم انجامش بديم،

فقط اگه اول راهيم بايد خيلي دقت و حوصله به خرج بديم تا دقيقا طبق دستور پيش بريم و نتيجه دلخواه رو بتونيم بگيريم


نكات مهم در تهيه كيك و شيريني:

1-در اندازه گيريها نهايت دقت رو به خرج بديد

2- گول وسوسه شيطون رو نخوريد و تا پايان زمان پخت(يا حداقل گذشتن سه چهارم زمان پخت)هرگز در فر رو باز نكنيد،چرا كه پف كيك و شيريني ميخوابه و ديگه نميشه درستش كرد و هر چه تلاش كنيد بيش از يه كيك پنچر چيزي نخواهيد داشت

3-از اونجايي كه دماي فرهاي مختلف با هم متفاوتند،هميشه 10 دقيقه كمتر و يا بيشتر از زمان پخت تو اون دستور رو مد نظر داشته باشيد

مثلا:اگه تو دستور زمان پخت رو نوشته 30 دقيقه،شما از دقيقه 20 حواستون به فر باشه،ممكنه زودتر پخته شده باشه و بلاعكس

4-تا زماني كه كيك كاملا سرد نشده،اونو از قالب در نياريد،چرا كه ممكنه به قالب بچسبه

5- تا زماني كه كيك كاملا سرد نشده ،اونو برش نزنيد،چون در اين صورت برش هاي منظمي نخواهيد داشت و كيك خورد ميشه

6-تمام ظروفي كه مواد كيك رو توش آماده ميكنيد و هم ميزنيد و همچنين هم زن،بايد كاملا تميز و خشك باشند

7-هميشه فر رو از 15 دقيقه قبل گرم كنيد

8-اگه تصميم به كم يا زياد كردن اندازه هاي يه دستور داشتيد، نسبتها رو دقيق رعايت كنيد

مثلا اگه مقدار مواد براي 6 نفر است و تصميم داريد  براي دو نفر بپزيد، اندازه تمام مواد رو بايد به يك سوم برسونيد

9-يك ساعت قبل از شروع كار،تمام مواد رو از يخچال بيرون بزاريد،تا به دماي محيط برسند

10- آرد رو حداقل سه بار الك كنيد(در پف كردن كيك خيلي مواثر است)

11-سعي كنيد هميشه از مواد اوليه تازه استفاده كنيد، زيرا در كيفيت محصول تاثير بسيار زيادي داره

12- هميشه تمام كيكها و شيرينيها در طبقه وسط فر قرار ميگيرند،مگر اينكه در دستور چيز ديگري قيد شده باشد

13- در همزدن مايع كيك هميشه از درجه متوسط هم زن استفاده كنيد،مگر اينكه درجه ديگري قيد شده باشد

***********

******


دلايلي كه باعث خراب شدن كيك ميشوند

1-درشت بودن شكر باعث زبر شدن كيك ميشود

2-خوابيدن پف كيك به يكي از اين علتها بستگي دارد:كوچك بودن قالب،باز كردن در فر قبل از اتمام زمان پخت،زياد بودن بكين پودر و يا داغ بودن بيش از حد دماي فر

3-اگر شكر و كره رو كم هم بزنيم باعث زبر شدن كيك ميشود(به حدي هم بزنيد كه مثل كرم صاف و يكدست شود

4-زياد هم زدن مايع كيك و همچنين دماي پايين فر باعث سفت شدن كيك ميشود

5-پختن كمتر از مدت زمان كيك ،باعث چسبندگي و خميري شدن كيك ميشود

6- داغ بودن بيش از حد فر باعث ترك خوردن سطح كيك و گنبدي شكل شدن كيك ميشود

*****

دلايل پهن شدن بيسكوييت يا شيريني در سيني فر هنگام پخت

1-اندازه گيري مواد صحيح نبوده

2-مواد اوليه بيش از حد هم زده شده

3-درجه حرارت فر پايين تر از حد نياز بوده

4-مقدار روغن و يا كره بيش از دستور بوده

5- شيريني يا بيسكوييت داخل سيني داغ چيده شده

***

دلايل خشك و يا سفت شدن شيريني و بيسكوييت

1-اندازه گيري صحيح نبوده،مثلا شكر زياد شيريني را سفت ميكند

2-شيريني بيشتر از حد نياز و با دماي بالا پخته شده

3-خمير زياد ورز خورده و روغن پس داده و در نتيجه بعد از پخت سفت شده

4-هنگام باز كردن خمير و قالب زدن بيش از حد آرد پاشي كرديد و آرد اضافه به خورد خمير رفته و در نتيجه شيريني سفت شده

***

موفق باشيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبديل اندازه ها


ممكنه يه روز يه هو هوس كنيد غذا يا كيكي رو بپزيد، با ذوق و شوق ميپريد تو آشپز خونه و ميريد سراغ دستورش و ميبينيد،اي دل غافل مقدار مواد رو بر حسب وزن و گرم و ...داده و شما هم تو خونه ترازو آشپزي نداريد،

يا برعكس،اندازه ها به پيمانه است و شما پيمانه دقيق و اندازه استاندارد نداريد

چيكار ميكنيد؟از درست كردنش منصرف ميشيد،؟خدا نكنه،دلتون مياد؟؟؟؟

همين جوري عشقي هر چي رو هر قدر كه كرمت بود ميريزي؟....چه شود!!!

براتون تبديل اندازه هاي پيمانه و گرم رو به هم ديگه مينويسم تا اگه  مثل من عاشق پخت و پزيد به بمبست عشقي نرسيد

***

اول اينكه منظور از پيمانه،همون پيمانه كوچك پلوپز ميباشد


يك پيمانه آرد .........................................100گرم

يك پيمانه پودر شكر...................................125 گرم

يك پيمانه شكر.........................................150 گرم

يك پيمانه روغن جامد و يا مايع .....................150 گرم

يك پيمانه پودر كاكائو ..................................125 گرم

يك پيمانه شير..........................................190 گرم

يك پيمانه ماست يا خامه ............................220 گرم

يك پيمانه شكلات چيپسي ..........................150 گرم

يك پيمانه گردوي خورد شده..........................110 گرم

يك پيمانه پودر نارگيل...................................70-80 گرم

هر تخم مرغ متوسط حدود 50 تا 60 گرم وزن دارد

نكته:

وقتي آرد و يا پودر قند و يا هر پودر نرم ديگه اي رو پيمانه ميكنيد،روش درست پيمانه كردن اينه كه اول اونو الك كنيد و سپس با قاشق تو پيمانه بريزيد تا پر بشه،اگه پيمانه رو مستقيم تو آرد فرو كنيد و ازش برداريد،چون لابلاش هوا قرار ميگيره،اندازه گيري شما درست نيست

مقدار آرد مصرفي به علت اختلاف رطوبت و نوع آرد ممكن است 50 گرم بيشتر و يا كمتر از دستور باشد ،كه اين نكته با تجربه بدست مياد

ژلاتين



• يك قاشق مرباخوري پودر ژلاتين 4 گرم و يك قاشق غذاخوري پودر ژلاتين معادل 5/7 گرم مي باشد.
• هر ورق ژلاتين بزرگ معدل يك قاشق مرباخوري پودر ژلاتين است.(از نظر وزني هر دو 4 گرم هستند)

• هر دو ورق ژلاتين كوچك معادل يك قاشق مربا خوري پودر ژلاتين است (4 گرم)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك اسفنجي با روكش خامه


همونطور كه از اسمش پيداست،بافت نرم و اسفجي داره و به خوبي طعم و بافتش با خامه مچ ميشه و در بين انواع كيكها مناسبترين گزينه براي تولد و ديگر جشنهاست

نكته ديگه اينكه در بين انواع كيكها ،اين كيك از همه حساس تره و نيازمند دقت و حوصله بيشتريه،يعني بايد نكاتشو مو به مو انجام بديد و از كم و زياد كردن اندازه ها بدون در نظر گرفتن نسبت دقيق خود داري كنيد

***

مواد لازم براي 10 نفر

تخم مرغ..............6 عدد

آرد سفيد ................. 150 گرم(يك و نيم پيمانه پلوپز)

 شكر ...................150 گرم(يك پيمانه پلوپز)

بكين پودر ...................1/5 قاشق چاي خوري

آب داغ ...........................4 قاشق غذا خوري

وانيل................................1/2 قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

ابتدا سفيده و زرده رو از هم جدا كنيد

سفيده رو با نيمي از شكر ميزنيم تا تبديل به كف شود و جاي هم زن روي كفها بماند

زرده را با نيم ديگر شكر و وانيل آنقدر هم ميزنيم تا كرم رنگ شود،سپس كمكم 4 قاشق آب داغ را اضافه ميكنيم و باز كمي هم ميزنيم

بعد سفيده را آهسته به زرده اضافه ميكنيم،همزن را كنار ميگذاريم و به صورت دوراني و به يك طرف با هم مخلوط ميكنيم(استفاده از همزن بعد از اين مرحله پف كيك را از بين ميبرد)

بعد آرد و بكين پودر با با هم مخلوط كرده و سه بار الك ميكنيم

آرد الك شده را كم كم به مواد اضافه ميكنيم و آهسته مخلوط ميكنيم

داخل قالب كاغذ روغني مي اندازيم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتي و اگر مستطيل باشد سايز 20در 30 مناسب اين مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب ميريزيم و در فري كه از قبل با درجه 180 سانتي گراد گرم شده قرار ميدهيم

زمان پخت40-50 دقيقه

نكته: اول اينكه هرگـــــــــــــز گول شيطون رو نخوريد و تا پايان زمان پخت در فر رو باز نكنيد

دوم اينكه،زمان پخت با فرهاي مختلف به علت تفاوت دما با هم فرق ميكنند،بنابراين هميشه زمان پخت هر دستوري را با اختلاف 10 دقيقه كمتر و يا بيشتر در نظر داشته باشيد

سوم،  اگه دوست داشتيد كيك دو رنگ داشته باشيد،ميتونيد مقداري از مواد رو با يك قاشق  كاكائو مخلوط كنيد و بصورت نا منظم رويه بقيه مواد سفيد داخل قالب بريزيد

***

تزئين كيك و خامه كشي

وقتي كيك سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوي برش بزنيد

برش اول جلو دستتون بزاريد

روش كمي شربت  و يا آب كمپوت و يا آب ميوه بريزيد(براي اينكه كيك خيلي خشك نباشد)

بعد مقداري خامه فرم گرفته روش بريزيد و همه جاي سطح كيك رو پوشش بديد

بعد مقداري موز ورقه شده، و گردوي خورد شده روي خامه ها بريزيد(ميتونيد هر كمپوت و يا مغزي كه دوست داريد رو جايگزين كنيد)

بعد لايه دوم كيك رو روي اين سطح قرار بديد و دوباره همون كارهاي مرحله اول رو انجام بديد و بعد آخرين لايه رو بزاريد،اينجا كمي كيك رو با دست فشار بديد تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد كيك لايه ها از هم جدا نشه

حالا كمي خامه روي سطح و اطراف كيك بكشيد و بزاريد تو يخچال 2-3 ساعتي بمونه و خودشو بگيره(به اين مرحله آستر كشي خامه ميگند)

بعد از چند ساعت كيك رو بيرون بياريد و دوباره با خامه پوشش بديد و همه جاشو صاف و مرتب كنيد كه كيك از زيره خامه پيدا نباشه

حالا ميتونيد طبق سليقه و دلخواهتون اونو تزئين كنيد

***

كيكي كه عكسشو پايين صفحه ميبينيد،بعد از خامه كشي اطرافشو مخلوط بادام و گردو و شكلات خورد شده زدم

روي كيك رو با برش هاي ميوه تزنين كردم و بعد ژله نيم بند ريختم و گذاشتم تا خودشو بگيره

براي جلوگيري از سرازير شدن ژله ،اطراف كيك رو با فويل و يا طلق يه ديواره كوتاه بزنيد و بعد از چند ساعت كه تو يخچال خودشو گرفت آهسته از كيك جدا كنيد

تا يادم نرفته بگم،هميشه كيك رو روز قبل از سرو درست كنيد،چرا كه طعمش و بافتش بعد از يك روز  كه تو يخچال مي مونه، خيلي بهتر و مطبوعتر از روز اوله

نوش جان










برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

الـــــــــــويه


الويه يه شام سرد پر طرفداره و جالب اينكه در عين سادگي داراي دستورالعملهاي مختلفيه،چرا كه هر كسي طبق ذائقه خودش اونو درست ميكنه

بهترين قسمت  الويه وقتيه كه اونو تو نون باگت بزاري و با يه ليوان نوشابه تگـــــري و گاز دار بري تو دل ماجرا

و اما بدترين جاي الويه ،كوه ظرفهاييه كه جدا جدا مواد رو توش پختي و كثيف شده و منتظرند كه بري بشوريشون

اگه متاهليد كه،خود كرده را تدبير نيست و چاره اي جز پذيرفتن واقعيت نداريد

اما اگه مجرد هستيد،ميتونيد بعد از خوردن ساندويج و نوشابه،به بهانه درس و امتحان بريد تو افق محو بشيد(خعـــــلي بي وجداني...!)

كجا بوديم؟

آها...

داشتم ميگفتم كه به تعداد آدمهاي روي زمين راه هست ،براي تهيه الويه،..!

پيشنهاد ميكنم با اين دستور امتحان كنيد،بعيد ميدونم خوشتون نياد

    ****

مواد لازم براي  6 تا 8 نفر

*

سينه مرغ ....يك عدد

سيب زميني متوسط  آبپز .........5 عدد

تخم مرغ آبپز...............5 عدد

خيار شور......... 4 عدد

هويج متوسط  پخته شده.......1 عدد

 كنسرو نخود فرنگي .......يك پيمانه

كنسرو ذرت ..........1/2 پيمانه

آبليمو (ترجيحا تازه).........يك قاشق غذا خوري

سس مايونز........51 الي 2 پيمانه

جعفري خورد شده.........5 قاشق غذا خوري

پودر آويشن شيرازي.......1 قاشق چاي خوري

نمك و فلفل سياه و قرمز..........به اندازه دلخواه


طرز تهيه

اول يه پياز درشت رو توي روغن سرخ كنيد،بهش زرد چوبه و فلفل اضافه كنيد و سپس سينه مرغ رو توش بزاريد،روش يه استكان آب و نمك  اضافه كنيد و بزاريد بپزه

وقتي كاملا پخت،از تو قابلمه  بيرون بياريد و زيره آب مرغ رو زياد كنيد تا حسابي بجوشه و نهايتا چند قاشق سس غليظ بهتون بده،

سيب زميني،خيار شور،تخم مرغ،هويج و سينه مرغ رو نگيني خورد كنيد

تمام مواد خورد شده رو تويه ظرف بزرگ با هم مخلوط كنيد

حالا نوبت تهيه سس الويه است

تويه ظرف سس مايونز رو همراه با نمك،فلفل سياه و قرمز، پودر آويشن ،آبليمو ،جعفري خورد شده وچند قاشق  سس آب مرغ مخلوط ميكنيم و خوب هم ميزنيم

حالا اين سس رو به مواد اوليه اضافه ميكنيم، و در آخر نخود فرنگي  و ذرت رو  اضافه ميكنيم

حالا اين مخلوط بدست اومده رو توي ظرف در دار به مدت يكي دو ساعت تو يخچال قرار بديد،تا مزه مواد به خورد هم بره

بعد ميتونيد داخل ظرف دلخواه بريزيد و بنا به سليقتون تزئين كنيد

نوش جان







برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نرگس كباب



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جلبي

   

جلبي

مواد مورد ضرورت

يك ونيم گلاس آرد

يك قاشق بزرگ خميره

نيم گيلاس آب

نصف گيلاس ماس

طرز تهيه

همه مواد را خوب مخلوط ميكنيم و مدت پنج تا شش ساعت بگذاريم تا خمير خوب برسد بعد خمير را داخل بوتل كيچب بريزيد و روغن را خوب داغ نموده خمير را توسط بوتل كيچب داخل روغن داغ بصورت گردگرد بريزيد و همينكه كمي گلابي شد از روغن بيرون كشيده داخل چكاوه كه درست نموده ايد بيندازيد و زود بيرون كنيد و بگذاريد سرد شود

چكاوه را مي توانيد از يك گيلاس آب و يك گيلاس بوره و كمي زعفران درست كنيد البته بگذاريد خوب بجوشد تا به قوام آيد

                                       



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

زيتون پرورده

 

زيتون پرورده

 مواد لازم:
▪ زيتون= ۱كيلو
▪ سير= ۱بوته
▪ چهارمغزميده شده= ۱ پيمانه
▪ اب انار= ۱پيمانه
▪ سبزي معطر
▪ رب انار= ۱ قاشق
▪ دانه انار ترش در صورت تمايل= نصف پيمانه سايده شده
▪ گلپر= ۲قاشق چاي خوري
● طرز تهيه:
اول زيتون ها هسته آنرا جدا كرده مي شوييم سبزي معطر را شسته خوب چرخ مي كنيم معمولا بايد سبزي ودانه انار را با هم بسابيم حالا چون وسايله برقي در دسترسمان هست از انها استفاده مي كنيم وقتي سبزي را چرخ كريم اب زيتون را خالي كرده و چهارمغز چرخ شده و سبزي ورب انار گلپر سير كوبيده رابا هم مخلوط مي كنيم بعد مقداري از اب انار را ميريزم باز مخلوط مي كنيم اگر مزه وترشي ان خوب بود بقيه آب انار را نمي ريزيم در صورت تمايل مي توان ترشي وسير انرا بيشتر كرد واقعا خوش مزه است اميد وارم كه خوشتان بيايد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)