مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

سفره رنگين

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دولمه نان باگت

دولمه نان باگت

مواد مورد ضرورت

دو دانه نان

دو دانه تخم مرغ

پياز سرخ شده

رب بادنجان رومي

گوشت قيمه  200 گرام

پنير پيتزا

 

طرز تهيه

گوشت قيمه را با پياز و نمك و مرچ و رب بادنجان رومي مي پزيم  بعد تخم مرغ و پياز خشك سرخ شده را با پنير وگشنيز و جعفري و مرچ سياه و مرچ سرخ و نمك مخلوط ميكنيم

نان باكت را گرد گرد بريده و نان ها را داخل كرايي كه كمي روغن دارد  مي چينيم و داخل انها را از مواد تهيه شده مي ريزيم وهر دو طرف نان ها را سرخ مي كنيم و  داخل ظرف دلخواه تان بچنيد و اطراف ان را با سبزي و ليمو و مرچ تازه تزيين كنيد   

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نارنج پلو

نارنج پلو

موادمورد ضرورت

پوست نارنج و يا مالته به مقدار دلخواه

خلال بادام پوست شده 

خلال پسته پوست شده

برنج نيم كيلو

روغن نيم گيلاس

زعفران

 

طرز تهيه

برنج را كه قبلا نم نموده ايد جوش داده و صاف نمايد وبعد از اينكه آب روغن برنج را اضافه نموديد

خلال پوست مالته و يا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخي آن كاملا از بين برود و كمي چكاوه بوره درست نمايد و خلال نارنج و يا مالته را داخل چكاوه اضافه كنيد تا خوب طعم شيريني را به خود بگيرد و ياد تان نرود كه به چكاوه كمي زعفران اضافه نمايد تا رنگ بهتري به خلال نارنج و يا مالته بدهد  و بعد آنرا با خلال بادام و پسته يكجا نموده زمانيكه برنج را دم كرديد همه مواد را  در كنار برنج بگذاريد و يا داخل كاغذ المونيم پيچيده در كنار برنج تان بگذاريد. وقتي كه برنج تان دم كشيد برنج را در ظرف مورد نظر تان بكشيد و روي آن كمي از برنج را زعفران زده  همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزيين نمايد .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين زيباي تخم مرغ

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين زيباي تخم مرغ

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين ميز غذا



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين تربوز

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تزيين تربوز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كچري

كچري

مواد مورد ضرورت

برنج - سه گيلاس

ماش- سه گيلاس

بوليونگ گوشت  سه دانه

نمك به مقدار ضرورت

مرچ سرخ و مرچ سياه به مقدار دلخواه

 

طرز تهيه

ماش را جدا گانه بپزيد و كمي روغن را داخل ديگ انداخته رنگ بوره درست كنيد و داخل ان سه دانه بوليونگ گوشت را بيندازيد و آب و نمك و مرچ را به علاوه نماييد

برنج را كه قبلا تر نموده ايد همرا با ماش  با مواد مذكور مخلوط نماييد و آب آنرا  انقدر بريزيد كه برنج و ماش خوب نرم شوند و به همديگر بچسپند و وقتي آب آن خوب خشك شد انر دم كنيد  

نيم كيلو گوشت كوفته

پياز

روغن

دال نخود

مرچ سياه

 مرچ سرخ

نمك

رب بادنجان رومي

زرچوبه

پياز را در روغن  سرخ نموده گوشت فيمه را به اضافه نماييد و خوب سرخش كنيد بعد نمك /مرچ و رب بادنجان رومي و دال نخود و كمي اب به اضافه كنيد و بگذاريد تا به روغن بيايد و دال نخود هم پخته شود سعي كنيد روغن قيمه زياد باشد چون برنج روغن كم دارد  

برنج دم كشيده را داخل ظرف بكشيد و وسط برنج را خوب چقر كنيد و داخل انرا  ماس بزنيد و بعد قيمه اماده را داخل بريزيد و اطراف انرا با ماس با سير و مرچ سرخ و نعناع خشك  تزيين كنيد  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه بادنجان عربي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)