مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

گوشت قلقلي در خمير يوفكا

گوشت هاي قلقلي سرخ شده و پخته شده در سس گوجه +ريحون يا نعناي تازه +پنير را در خمير يوفكا بپيچيد در فر بپزيد.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پيوندهاي وبلاگ

اين مدت تعداد زيادي درخواست تبادل لينك داشتم .

ضمن پوزش از كساني كه درخواستشان را بي جواب گذاشتم لازم دونستم علت عدم درج آدرسشون رو توضيح بدم.

راستش من دوست دارم فضاي اين وبلاگ فقط درمورد آشپزي و دستور غذا و احتمالا" موضوعات ديگري مثل رژيم هاي غذايي و دستور غذا براي رژيم هاي خاص باشه.

بنابر اين خواهش مي كنم درخواست تبادل لينك با سايت ها و وبلاگ هاي غير مرتبط نكنيد كه با كمال شرمندگي بدون پاسخ خواهند ماند.

تنها وبلاگي كه در پيوندها ثبت كردم و خودش به اندازه كافي خواننده داره و نياز به تبليغ نداره حسنا ي عزيزمه كه اولين خواننده اين وبلاگ بوده و با كمال محبتش بدون درخواست من اين وبلاگ رو تو پيوندهاش قرار داده.

سواي اين دلايل توي اين 8 ماه اخير فكر كنم دوستان ناديده خوبي براي هم شديم . من كه عاشق شخصيت محكم و منطقيش هستم.

يك خواهش ديگه دارم اينكه درخواست دستورهايي رو كه توي سايت هاي فارسي پيدا نكردين حتما برام بنويسين تا بتونم تو سايت هاي خارجي بگردم و براتون بنويسم.

ضمنا" تورو خدا برام پيام بذاريد!!

نمي خوام تعريف تمجيد كنيد مي خوام بدونم چه جور دستورايي رو بيشتر دوست دارين.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

لوبيا چيتي در رول با خمير يوفكا

كنسرو لوبيا چيتي + پياز +سير + گوجه فرنگي +فلفل دلمه اي ريز شده و تفت خورده +كمي پنير فتا يا نوع ديگه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني گردويي با خمير يوفكا

1 فنجان گردوي ريز خورد شده

نصف فنجان شكر

1 ق چ دارچين

1 ق غ پوست پرتقال تازه رنده شده

ربع ق چ پودر ميخك

8 ورق خمير يوفكا 20 در 35

50 گرم كره آب شده

سس شكلات براي تزيين

يك ورق خمير ررو پهن ميكنيم. روي خمير رو با كره آب شده چرب مي كنيم يك لايه ديگه خمير بعد يك چهارم مخلوط گردو و شكرو پوست پرتقال و دارچين و ميخك رو روي خمير پخش مي كنيم.

خمير رو به صورت 6 مثلث مي بريم و مثلث ها رو از طرف باريكشون لوله مي كنيم. روي رول ها كمي شكر و سس شكلات مي ريزيم.

در ظرف چرب شده به فاصله مي چينيم 20 دقيقه در فر با حرارت 350 فارنهايت .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

خمير يوفكا

راستش يكي از دوستان قديمي از من دستور با خمير يوفكا خواسته بود.

يه كم درگير پيدا كردن دستورهاي متفاوت بودم! اين متفاوت بودن منو كشته!!!

خوب من خودم قبلا" با پنير فتا و سبزيجات خشك معطر درست كردم.

با پنير و اسفناج هم كه ديگه جزو اولين دستورهاييه كه همه مي دونن.

من يكي دوتا دستور پيداكردم علي الحساب مي نويسم باز هم مي گردم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پاته قارچ و ترخون

  • 50 گرم كره
  • 2 عدد پياز كوچكريز خورد شده
  • 1 عدد تره فرنگي ريز خورد شده
  • 2 پر سير له شده
  • 200 گرم قارچ خورد شده
  • 2 ق چايخوري دانه خردل ( يا سس خردل)
  • 2 ق غ ماست خامه اي
  • 4 ق غ ترخون خوردشده

پياز و تره فرنگي و سير را در كره تفت مي دهيم.قارچ را اضافه ميكنيم با حرارت زياد تفت مي دهيم تا آبش كشيده شود. خردل و ماست را اضافه ميكنيم 2 دقيقه روي خرارت . بعد شعله گاز را خاموش مي كنيم و ترخون را اضافه مي كنيم.

مي تونيم روي نان تست در فر بگذاريم يا در ظرف كنار نان و چيپس .




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پلوي گل كلم و نخود

پياز ها را به صورت لايه هاي نازك خورد كرده كمي در روغن تفت ميديم.

نمك و فلفل و ادويه ها رو اضافه كرده و سيرو زنجبيل رو اضافه مي كنيم و سرخ ميكنيم تا عطر ادويه ها بلند شود.

گل كلم و نخودها رو اضافه مي كنيم و با ادويه ها خوب مخلوط ميكنيم و كمي تفت ميديم.

2 ليوان بزرگ آب مرغ رو اضافه مي كنيم كاملا" مخلوط ميكنيم و درش را ميبنديم تا دم بكشد.

موقع كشيدن گشنيزهاي خورد شده را لابلاي پلو ريخته و بادام هاي بوداده را روي پلو مي ريزيم.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

والك پلو با ميگو

والك يكي از سبزي هاي پر خاصيته كه براي مدت كوتاهي در بهار تو بازار پيدا مي شه.

من چند سال پيش 1 كيلو والك خريدم و طبق عادت تو اينترنت سرچ كردم تا دستورغذا پيدا كنم.

در نهايت خودم با روش زير پختم كه خيلي مقبول خانواده افتاد!

اولا" اينكه والك بسيار لطيفه و با كمي حرارت آب ميشه .

در مورد پاك كردن والك من اولين بار چون مطمئن نبودم ريشه هاش رو كه مثل پيازچه ست و بويي شبيه موسير داره نريختم توي غذا ولي دفعات بعد همه ي قسمت هاي سبزي رو ريختم و خوب بود.

مواد من كاملا" تقريبي و تجربي است:

نيم كيلو والك

4 پيمانه برنج

نيم كيلو ميگوي پاك شده

2 قاشق پياز داغ

1 قاشق مرباخوري زردچوبه

قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

1 قاشق مرباخوري زعفران سابيده

50 گرم كره

 نكته: اين پلو رو با گوشت قلقلي هم ميشه پخت

پياز داغ را با كمي روغن گرم ميكنيم و زردچوبه و كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم بعد ميگوها را كه قبلا" خوب شسته و در آبكش ريخته ايم به پياز داغ اضافه مي كنيم بهتر است حرارت زياد باشد تا ميگوها آب نيندازد. وقتي  ميگوها سفيد شد (حدود 5 دقيقه) رب را به ميگو اضافه مي كنيم نصف استكان آب روي ميگوها ميريزيم با حرارت متوسط 5 دقيقه ديگر بماند.

در اين مدت والك ها را همراه كره در قابلمه ي ديگري روي حرارت مي گذاريم حدود 5 دقيقه تفت ميدهيم بعد زعفران را كه در آب حل كرده ايم به والك اضافه مي كنيم.

 برنج را با آب و نمك و كمي روغن به صورت كته در پلوپز يا روي گاز بار ميگذاريم تا آب آن تمام و برنج نرم شود.

در نهايت والكها و ميگوها را لا به لاي برنج ريخته و دم مي اندازيم.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوتلا ( شكلات فندقي)

2 فنجان فندق بدون پوست ( حدود 280 گرم)

ربع فنجان شكر

نيم كيلو شكلات كم شيريني

نصف فنجان كره نرم ( در دماي اتاق)

1 فنجان خامه

2 قاشق سوپخوري نمك


فندق ها را در سيني فر با حرارت 350 درجه قرار مي دهيم تا قهوه اي شوند بعد مي گذاريم تا سرد شود.

فندق ها را با شكر در غذاساز كاملا" مخلوط و له مي كنيم.

شكلات را در ظرفي ريخته روي بخار آب قرار ميدهيم تا آب شود.

از روي حرارت برداشته كره را با شكلات مخلوط مي كنيم.

خامه و خمير فندق را با شكلات مخلوط مي كنيم خوب هم مي زنيم.

داخل شيشه ريخته و در يخچال نگهداري مي كنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پن كيك

اول اينكه پن كيك يكي از اولين خوراكي هايي بوده كه از خاله عزيزم ياد گرفتم درست كنم:

مخلوط ۱ تخم مرغ +۱ قاشق غذاخوري پر  آرد + نوك ق چ نمك + و نصف استكان شير . در تابه ي كاملا" نچسب كه يك قاشق كره توش داغ و آب شده ميريزيم. وقتي زيرش سفت شد و پخت پن كيك رو برمي گردونيم مدت پختش به ۱۰ دقيقه هم نمي رسه. ما از بچگي با عسل مي خورديم. ولي بچه هاي الان از جمله دختر خودم با نوتلا هم خيلي دوست دارن !! ضمنا" اخيرا" كمي وانيل هم توش ميريزم. بعضيا بيكينگ پودر توش ميريزن كه من دوست ندارم خيلي پف كنه و نميريزم.

اين دستور شايد خيلي ساده باشه ولي اينجا نوشتم چون براي دستورهاي ديگه حتما" لازم ميشه.

ضمنا" پن كيك رو بايد داغ و تازه مصرف كرد. اين دستوري كه من استفاده مي كنم وقتي بمونه لاستيكي ميشه و جالب نيست.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)