مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

پيتزا نان سايچ

پيتزا نان ساسچ

 

 مواد لازم

نان ساسج يك بسته

گوشت قيمه نيم كيلو

پنير

مرچ سياه و سرخ

كيجپ

نوش پياز

طرز تهيه

نان ها را از وسط نيم نموده روي فطنوس داش بچينيد البته روي فطنوس را قبلا چرب كنيد

روي آن گوشت قيمه را طوري كه براي پتزا درست مي كنيد بريزيد و نوش پياز هاي  را ميده نموده با مرچ و نمك مخلوط نماييد و روي نات ها بريزيد بعد كمي  كيچب هم روي نان ها بريزيد و در اخير پنير را  روي نان ها رنده كنيد و مدت پانزده دقيقه در داش بگذاريد غذا آماده است  بكشيد و به نوع دلخواه تان تزيين كنيد .

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بوراني كدو

 

بوراني كدو

مواد لازم

كدو چهار دانه

كچالو سه دانه

سير  سه حبه

ماس

روغن

مرچ سرخ

زرچوبه

رب بادنجان رومي  

طرز تهيه

كدو ها را پوست نموده به طرز دلخواه ببريد و بعد در روغن سرخ نماييد و

لابلاي آن كچالو بگذاريد و روي و رب بادنجان رومي را با آب و  زرچوبه و نمك و مرچ  مخلوط نموده بريزيد و بگذاريد با روغن بيايد بعد از آنكه به روغن آمد آنرا در ظرف بكشيد و روي آنرا ماس كه با سير مخلوط نموده ايد بريزيد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كباب ران گوسفند

 

 

 

كباب ران گوسفند       

                                      

مواد لازم

دو دانه ران گوسفند

مرچ سياه و سرخ

روغن زيتون

نمك

سير

ليمو

آب پياز  

طرز تهيه

يكروز قبل از پختن گوشت را با تمام اين مواد اخته نموده لاي كاغذ آلمونيم بپيچانيد و داخل يخچال بگذاريد البته ياد تان نرود كه چند جاي گوشت را با كارد سوراخ سوراخ كنيد تا تمام مواد در گوشت نفوذ كند

قبل از اين كه گوشت  را داخل داش بگذاريد داش را با حرارت دوصد گرم كنيد و بعد گوشت ها داخل داش بگذاريد وقتي گوشت را داخل داش گذاشتيد درجه داش را كم كنيد

روي 150 درجه و بگذاريد كه گوشت آرام آرام بپزد البته گوشت را با همان كاغذ آلمونيمش بگذاريد و مدت چهار تا پنج ساعت طول مي كشد تا پخته شود و قتي پخته شد كاغذ را از روي گوشت پس كنيد و روي گوشت را كمي با روغن چرب كنيد و بگذاريد به نوع دلخواه تان سرخ شود و بعد در ظرف بكشيد و اطراف آنرا با سبزيجات تزيين نماييد   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قابلي پلو

 

قابلي پلو

 مواد مورد ضرورت       

خلال زردك   سه دانه زردك     

كشمش سياه  200 گرام

خلال بادام  به مقدار دلخواه

برنج    پنچ گيلاس

روغن  نيم گيلاس

نمك

هيل  

طرز تهيه

پنج گيلاس برنج را شسته و نم ميكنيم اگر چند ساعت برنج در آب نم بماند بهتر است

آب را جوش آورده دو قاشق غذا خوري  نمك داخل آن مي اندازيم و بعد برنج را كه نم كرده بوديم آبش را گرفته داخل آب جوشيده مي ريزيم و با حرارت بالا مي گذاريم خوب جوش بخورد تا دانه برنج نرم شود بعد برنج را صاف مي كنيم .

برنج صاف شده را دوباره داخل ديك مي اندازيم .

نيم گيلاس روغن را با يك گيلاس آب و دو دانه بوليونگ گوشت و نيم قاشق نمك خوب جوش مي دهيم وبعد اين آبروغن را روي برنج خالي نموده و همه برنج را خوب مخلوط مي كنيم.

اگر آب گوشت كه پخته كرديم داشته باشيم مي توانيم به جاي بولينك  گوشت و آب استفاده كنيم ) 

خلال زردك را در روغن سرخ نموده كمي بوره روي آن مي پاشيم و بعد كشمش را نيز كمي در روغن سرخ مي كنيم

خلال زردك و كشمش و خلال بادام  را با هم مخلوط نموده روي آن هيل و كمي بوره مي اندازيم

تمام مواد را روي برنج مي گذاريم و ديگ برنج را روي حرارت زياد گذاشته تا اب آن خشك شود و شروع كند به تي ديكي گرفتن و بعد حرارت زير ديگ را كم نوده مدت چهل دقيقه مي گذاريم دم بكشد  زردك و كشمش را جداگانه مي كشيم

وقتي برنج را كشيديم بعد  روي آن زردك و كشمش و خلال بادام  را مي ريزيم  .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كوفته

 

 

 

 

 

 

 

    

كوفته

 مواد لازم

يك كيلو گوشت كوفته

دو  تا سه دانه پياز

مرچ سرخ تند / مرچ سياه / سير/  به مقدار ضرورت

دال نخود

رب بادنجان رومي

پياز رنده شده براي لعاب

طرز تهيه

گوشت و پياز رنده شده همراه با سير ميده و نمك و مرج سياه و سرخ را مخلوط نموده خوب مالش ميدهيم .

پياز رنده شده را نيم سرخ نموده و رب بادنجان رومي و نمك و مرچ را به اندازه دلخواه به  به آن اضاافه مي كنيم و يك و نيم  گيلاس آب به اضاافه مي كنيم  مي گذاريم جوش بيايد بعد از آنكه آب جوش امد كوفته ها را به اندازه دلخواه گرد گرد نموده داخل لعاب آماده شده كه جوش مي خورد مي اندازيم  و مي گذاريم مدت نيم ساعت جوش بخورد تا به روغن بيايد

دال نخود را جداگانه مي پزيم  و كمي نمك و روغن مي زنيم كه رنگش عوض نشود وقتي پخته شد داخل كوفته اضافه مي كنيم

كوفته آماده است در كنار يك برنج ساده سفيد خوش مزه است .

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه اي ماهي پلو

 ماهي پلو

مواد مورد ضرورت

برنج – پنج پياله برنج

گند نه – نيم كيلو

سير – يك غوزه

روغن – يك گيلاس

نمك

شويد

 طرز تهيه

آب برنج را جوشانده بعد گندنه هاي ريزه شده را داخل اب جوش مي ريزيم و مي گذاريم كه خوب جوش بخورد و نمك را به آن اضافه نموده بعد برنج را اضافه نموده با هم مي جوشانيم

تا برنج مان نرم شود بعد برنج را صاف نموده و لابلاي برنج سير ميده شده و شويد خشك و يا تازه را مي ريزيم و يك گيلاس روغن را با يك و نيم گيلاس آب و كمي نمك را مخلوط نموده روي برنج مي ريزيم و برنج را دم مي كنيم و مدت نيم ساعت برنج را دم مي گذاريم

ماهي ها را با روغن زيتون / ليمو / نمك / سير تازه  / مرچ سياه / و كمي مرج سرخ تند اگر دوست داشته باشيد مخلوط نموده دو يا سه ساعت بگذاريد بهد ماهي ها را روي جالي داش بگذاريد و زير آنرا فطنوس داش بگذاريد كه روغن ما هي داخل فطنوس بريزد و ماهي ها را در قسمت وسط داش قرار دهيد و داش را با درجه 150 -180 درجه گرم كنيد و بگذاريد تا ماهي ها خوب سرخ شود

ماهي ها را مي توانيد در روغن هم سرخ كنيد

ابن ماهي پلو با سير ترشي بسيار خوش مزه است

 

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بولاني

 

 

 

مواد لازم

آرد

آب

نمك

تخم مرغ

گندنه

مرچ سرخ

روغن

طرز تهيه

آرد گندم را با نمك و آب و يك يا دو دانه تخم مرغ خمير نموده و از خمير ذغاله هاي كوچك درست كنيد

ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ايكه قبلا ريزه نموده با كمي روغن و نمك و مرچ مخلوط نموده ايد بگذاريد و آنرا بسته كنيد و با آش گز خوب هموارش كنيد تا خوب نازك شود

روغن را داغ نموده بولاني ها را داخل روغن سرخ كنيد البته هر دو طرف آنرا و يا آينكه روي فطنوس داش را چرپ كنيد و به درجه اي آخر داغش كنيد و بولاني ها را روي فطنوس داش بچينيد و رويشان را چرب كنيد

وقتي هر دو طرفش سرخ شد آماده است و مي توانيد با ماست صرف نماييد

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

منتو

 


منتو


مواد لازم

گوشت كوفته( گوشت چرخ كرده شده )  يك كيلو

پياز

دال نخود

نمك و مرچ

قروت و يا ماست

روغن

غوره انگور

تخم گشنيز

سير  

طرز تهيه منتو

گوشت كوفته اي را بگذاريد بپزد البته بدون آب و بعد از پختن گوشت ادويه مورد ضرورت را به آن اضافه كنيد

و بعد پياز را به اندازه دانه هاي كشمش خورد نموده به آن اضافه نماييد وكوشش كنيد كه مقدار پياز از مقدار گوشت زياد تر باشد  همه مواد را با هم خوب مخلوط كنيد مواد داخل منتو آماده است

خمير منتو را اگر اينطور تهيه كنيد بسيار خوش مزه تر مي شود

آرد به مقدار ضرورت

دو دانه تخم مرغ                                                        

نمك

كمي روغن

شير

آب  

همه مواد را مخلوط كنيد و سعي كنيد كه خمير تان كمي سخت باشد نه اينكه نرم باشد چون خمير سخت زود تد و راحت تر نازك مي شود اما خمير نرم زما ن مي برد تا به طور دلخواه تان درست شود

بعد از اينكه خمير آماده شد آنرا نازك هموار نموده يا با آش گز و يا با ماشين آش اگر در دسترس داريد

خمير هموار شده را با سر قوطي چهار كنج و يا گرد ببريد و داخل هر كدام آن يك قاشق از مواد آماده را بريزيد و خمير را به نوع دلخواه تان بسته كنيد .

منتو را در ديك مخصوص آن مي پزند كه داراي چهار چلو صاف است و چلو صاف ها را چرب نموده منتو ها را داخل آن بچينيد و بگذاريد با بخار آب بپزد

مقدار گوشت چرخ كرده را با مقدار پياز و دال نخود و رب بادنجان رومي و ادويه تند كه نمك و مرچ سياه و سرخ خوب بپزيد و بگذاريد به روغن بيايد

ماست و سيرميده شده  را آماده نماييدو با هم مخلوط نماييد  و ظرفي را كه در آن قرار است منتو را بكشيد روي آنرا  ماست و سير مخلوط شده بزنيد

بعد منتو ها را دانه دانه از ديك بكشيد و روي ماست وسير بگذاريد و روي منتو ها را دوباره ماست وسيرومرچ سرخ و نعناع و مرچ سياه غوره انگور و تخم گشنيز را  پاش بدهيد  و در آخر موادايكه از گوشت كوفته درست كرده ايد روي منتو ها بريزيد و براي زيباي هر چه بيشتر منتو ها اگر مقداري گشنيز تازه را ريزه كنيد و روي منتو بگذاريد هم خوش مزه و خوش عطر مي شود و هم زيباي بيشتر به منتو مي دهد   

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نكته هاي آموزنده خانه داري

 

تلخي بادنجان

براي اينكه بادنجان ها تلخي خود را قبل از پختن از دست بدهند آنها را بعد از اينكه پوست كرديد نمك روي آن ها پاش بدهيد و چند ساعت بمانيد با آبيكه از بادنجان ها بيرون مي شود هم تلخي آن از بين مي رود و هم بادنجان ها در موقع سرخ كردن روغن زياد را به خود جذب نمي كنند .

 

لكه زنگ روي لباس

براي از بين بردن لكه زنگ روي لباس از ليمو كمك بگيريد البته چند قطره ليمو را روي زنگ لباس بزنيد و بعد آنرا اتو كنيد .

 

جلو گيري از ترقيدن سوسيس

براي اينكه از ترقيدن سوسيس  در داش و يا روي منقل جلوگيري كنيم آنه را قبل از پختن داخل شير سرد كنيد و بعد بپزيد .

 

زود پختن گوشت

اگر به گوشت كه در حال پختن است كمي آب ليمو اضافه كنيم هم گوشت مزه دار مي شود و هم زودتر پخته مي شود .

 

جلو گيري از بخار سر ديگ شيشه اي

 براي اينكه از بخار كردن سر شيشه اي ديگ جلوگيري كنيم سر ديگ را از داخل با پوست ليمو بماليد .

 

سفيد نگهداشتن سمارق

اگر مي خواهيد سمارق در وقت پختن سياه نشود سر ديگ را كمي باز بگذاريد .

 

جلوگيري از فاسد شدن شير

براي جلوگيري از فاسد شدن شير كمي در آن سودا بريزيد البته در كوتاه مدت از خراب شدن شير جلوگيري ميكند و هم هضم آنرا آسان ميكند .

باز كردن لوله آب

براي باز كردن لوله آب يك گيلاس سودا و يگ گيلاس نمك و آب جوشيده را در لوله بند شده بريزيد و يك ساعت بگذاريد براي باز شدن لوله آب كمك مي كند .

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

معجزه هاي نمك

 نمك و معجزه هاي آن

نمك بر علاوه اينكه از مواد لازم و ضروري غذا پختن است يكي از مواد پاك كننده نيز ميباشد

اگر نمك را با آبليمو و سركه و يا سودا يكجا كنيم قدرت پاك كننده بودن نمك را افزايش مي دهد .

براي موارد زير مي توان از نمك كمك گرفت

بر طرف كردن لكه چاي و قهوه

شستن ظروف نقره اي

لكه هاي آب مانده در گلدان و اكواريوم 

شستن داش  با نمك

بر طرف كردن بوي بد پياز از دست ها با نمك و سركه

از بين بردن لكه زرد عرق روي لباس با نمك و آب گرم

از بين بردن لكه خون با نمك و آب سرد

براي از بين بردن پوپنك هاي حمام از نمك و آبليمو مايع غليظي بسازيد و حمام را ب آن بشوريد

يخچال را با محلولي از سودا و نمك بشوريد

اگر شمع را براي چند ساعت در محلولي غليظي از آب و نمك بگذاريد ديگر اشك نخواهد داشت

براي جلو گيري از برفك زدن و يخ زدن شيشه موتر و يا خانه از نمك كمك بگيريد يك اسفنج آغشته با محلول آب نمك را به شيشه بماليد وبعد با دستمال آنرا خشك كنيد .  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)