نارنج پلو
موادمورد ضرورت
پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه
خلال بادام پوست شده
خلال پسته پوست شده
برنج نیم کیلو
روغن نیم گیلاس
زعفران
طرز تهیه
برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید
خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۳۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کچری
مواد مورد ضرورت
برنج - سه گیلاس
ماش- سه گیلاس
بولیونگ گوشت سه دانه
نمک به مقدار ضرورت
مرچ سرخ و مرچ سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ماش را جدا گانه بپزید و کمی روغن را داخل دیگ انداخته رنگ بوره درست کنید و داخل ان سه دانه بولیونگ گوشت را بیندازید و آب و نمک و مرچ را به علاوه نمایید
برنج را که قبلا تر نموده اید همرا با ماش با مواد مذکور مخلوط نمایید و آب آنرا انقدر بریزید که برنج و ماش خوب نرم شوند و به همدیگر بچسپند و وقتی آب آن خوب خشک شد انر دم کنید
نیم کیلو گوشت کوفته
پیاز
روغن
دال نخود
مرچ سیاه
مرچ سرخ
نمک
رب بادنجان رومی
زرچوبه
پیاز را در روغن سرخ نموده گوشت فیمه را به اضافه نمایید و خوب سرخش کنید بعد نمک /مرچ و رب بادنجان رومی و دال نخود و کمی اب به اضافه کنید و بگذارید تا به روغن بیاید و دال نخود هم پخته شود سعی کنید روغن قیمه زیاد باشد چون برنج روغن کم دارد
برنج دم کشیده را داخل ظرف بکشید و وسط برنج را خوب چقر کنید و داخل انرا ماس بزنید و بعد قیمه اماده را داخل بریزید و اطراف انرا با ماس با سیر و مرچ سرخ و نعناع خشک تزیین کنید
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۲۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نرگس کباب
مواد مورد ضرورت
گوشت کوفته یک کیلو
پیاز دو دانه
مرچ سرخ یک قاشق چای خوری
مرچ سیاه یک قاشق چای خوری
سیر پنج حبه
نمک یک قاشق چای خوری
نیم دانه کچالو رنده شده
تخم مرغ جوش داده شده
طرز تهیه
گوشت را با تمام مواد خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ جوش داده شده در بین گوشت کوفته قرار داده و در روغن سرخش کنید
کوفته ها را بعد از سرخ کردن از وسط نصف کنید دو با سبزیجات تزیین نمایید
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۲۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کباب ماهی
مواد مورد ضرورت
ماهی
مرچ سیاه
روغن زیتون
لیمو
مرچ سرخ
طرز تهیه
ماهی ها را پاک نموده و به اندازه های دلخواه ببرید و روی ماهی ها آب لیمو /نمک /مرچ سیاه / مرچ سرخ و روغن زیتون را با ماهی مخلوط کنید و یک شب بگذارید با همین مواد بماند وروز بعد همه ماهی ها را روی جالی داش بچینید و درجه داش را روی 180 بگذارید تا روی ماهی سرخ شود البته مواظب باشید که زیر جالی داش فطنوس داش را بگذارید که آب و روغن که از ماهی در وقت پختن می ریزد داش را کثیف نکند وقتی ماهی ها سرخ شد می توانید به نوع دلخواه خود تان با لیمو تازه و ترکاری دیزانش کنید .
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۷:۱۸:۲۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)