بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه کیک پسته

تخم مرغ وشکر را خوب میزنیم بعد کم کم

شیر و آرد وروغن را اضافه می کنیم همچنین

پودر کیک بعد درآخر پسته وکشمش را در

ارد می غلطانیم وبه مواد اضافه میکنیم

و در فری که ربع ساعت از قبل گرم کر ده ایم

با ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت چهل وپنج دقیقه

بپزید سپس وقتی سرد شد کمی شیره شکر روی

کیک بریزید ورویش کنجد بپاشید البته این دل بخواست



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه سوفله موز

ابتدا زرده وسفیده را جدا میکنیم زرده را

باشکر ووانیل میزنیم تا غلیظ وکرم رنگ شود

سپس سفیده را میزنیم تاپوک وسفید شود

ورق ژلاتین را در یک پیمانه اب سرد حل میکنیم

و به طریق بن ماری ان را گرم می کنیم تا کاملا

حل شود وسپس به زرده ها اضافه می کنیم

خامه زده شده وسفیده را هم اضافه می کنیم

ودر اخر موزهای خرد شده را هم اضافه میکنیم

و در ظرف مخصوص به مدت ۵ الا ۶ ساعت داخل

 یخچال قرار می دهیم تا بسته شود وباهمان ظرف سرو میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کلمپه

همه را قاطی کرده وحسابی ورز میدهیم اگر دیدیم

خمیر سفت شد نصف لیوان اب یا ماست قاطی میکنیم

خرما وپودر پسته هم برای وسطش لازم داریم

خرما راکه هسته اش را در اوردی در ماهیتابه با کمی روغن تفت

می دهیم تانرم شود سپس پودر پسته وکمی پودر هل را هم

 با خرما مالش می دهیم حالا که دیدیم خمیر خوب به هم خورده و

به دست نمی چسبد به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته

بادست انرا کمی گود می کنیم وسپس مقداری از ان مایع لای

خمیر میگذاریم وبادست مثل کتلت گرد کرده بعد روی تخته اشپزی

گذاشته وقالب مخصوص کلمپه را رویش میزنیم واوخودش دورش

را کنگره میکند واما اگر قالب نداشتید از ظرفهای بلور کوچک که

کفش نقش ونگار دارد رویش فشار می دهیم وبادست دورش را

پیچ میدهیم ودر فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت چهل دقیقه

روی هفتصدو پنجاه درجه سانتیگراد بما ند رویش بایدکمی قهوه ای شود

سرد که شد در ظرف مورد نظر بچینید این مواد می توانید کم یا زیاد کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه حلیم بادنجان

در قابلمه ای روغن ریخته وپیاز را نگینی خرد کرده

بگذارید روی گاز واجازه دهید کمی طلایی شود

سپس گوشت تکه تکه شده را اضافه کرده بگذارید

تفت بخورد سیر راهم دانه دانه کرده بیفزایید یکدانه سیر را له کرده

اضافه کرده تا بوی سیر بگیرد زردچوبه نمک فلفل راهم بیفزایید

بادنجان ها راپوست گرفته وقاب قاب کرده وکمی نمک زده اید خشک

کرده ودر ماهیتابه طلایی رنگ سرخ کنید ودر قابلمه بریزید عدس وبرنج

را هم که قبلا خیس کرده بودید راهم بریزید زرد چوبه را هم بیفزایید

دولیوان اب بریزید بگذارید جوش بیاید سپس شعله کم کرده تا یواش یواش بپزد

خوب که همه مواد پخته شد باغذا ساز یا گوشت کوب خوب بکوبید مقداری کشک اضافه

کنید درظرف مورد نظر ریخته وروی انرا باکشک زعفران گردو ودارچین تزیین کنید

میتوانید چهار طرف ظرف را باکمی نعنا داغ زیباتر کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه رنگینک

خرما را که شسته وپوست ان را کنده اید هسته

ان را بیرون اورده وبه جای ان مغز گردو بگذارید

وان هارا به طور ایستاده دور پیش دستی به چینید

تا به مر کز برسد سپس ارد الک کرده را درقابلمه ای

کوچک بریزید وروی گاز بگذارید روی شعله متوسط

وان را به هم بزنید تاکمی رنگ ان بر گردد سپس

روغن را اضافه کرده همینطور به هم می زنیم تا به رنگ

قهوه ای دراید سرانجام گاز را خاموش کرده وازان ارد روغن

تا داغ است کمی روی خرما ها بریزید تاکمی نرم شود بعدا

بگذارید سرد شود سپس روی همه جای خرما ها بریزید وبپوشاند

بعد پودر قند را  روی سطح خرما بریزید ودارچین را به صورت ظربه دری

روی خرما بریزید وبین ظربه دری هم بریزید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه حلوای زعفرانی

در تابه گودی ارد را ریخته وباقاشق چوبی روی شعله

متوسط گاز گذاشته وبهم میز نیم تاکمی رنگ ارد برگردد

سپس کره را ریخته باز بهم میزنیم نباید رنگ ارد تیره شود

شکر را اضافه کرده کم کم به هم میزنیم سپس گلاب وزعفران را اضافه

میکنیم حلوا نباید سفت بشود واگر چنین شد با گلاب انرا شل کنید

طوری باشد که روغن بیندازد این حلوا اصلا به اب احتیاج ندارد

در ظرف مناسب ریخته احتیاج به تزیین ندارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه شیرین پلو با خلال پسته و بادام

ابتدا برنج را که قبلا خیسانده ایم میجوشانیم و صاف میکنیم.

در قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی را بصورت برش شده قرار میدهیم (جهت ته دیگ) 

برنج را میریزیم و تقریبا به نصفه که ریخته شد پسته و بادام را که قبلا در شیره جوشانده ایم و سرد شده زعفران زده و لای ان میگذرایم. بقیه برنج را اضافه میکنیم. و سپس زعفران ای کرده را روی برنج میریزیم و پس از دم کشیدن  در مواقع صرف در دیس میکشیم و برنج را بهم زده و داخل دیس میریزیم و بامقداری بادام و پسته تزیین میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه یک سالاد رژیمی


در یک ظرف مورد نظر اول ماکارونی بخته شده را میریزیم سبس

بقیه موادرا یکی یکی میریزیم کمی هم میزنیم جوانه راهم که شستیم و

کمی خرد کردیم میریزیم درنهایت همه را اضافه میکنیم درکاسه ای سوس

مایونز را ریخته ابلیمو هم را ریخته اگر دوست داشته باشید دو قاشق روغن

زیتون بی بو هم بریزید وخوب به هم بزنید باسالاد خوب مخلوط کنید وتا موقع

سرو در یخچال بگذارید این سالاد بعنوان بیش غذا هم میشود استفاده کرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه میگو بفکی

میگو را که خوب باک کردیم ورنگ سیاه بشت ان را گرفتیم ان را با

دستمال حوله ای خشک کرده روی تخته اشبزی یک کیسه فریزری گذاشته

هر از گاهی سه تا چهار دانه میگورا داخل ان میگذاریم وبا گوشت کوب دانه دانه

انرا میکوبیم تا بهن شود همه را که تمام در کاسه کوچکی روغن ریخته میگذاریم

داغ شود البته نه خیلی سبس تخم مرغها را در کاسه ای شکسته نمک فلفل

بودرسیر را ریخته وبا چنگال به هم می زنیم سرانجام دم میگو را گرفته در بودر

سوخاری زده وبعد در تخم مر غ زده ودر روغن داغ شده می اندازیم طلایی رنگ

که شد در ظرفی که دستمال حوله ای بهن کردیم میگذاریم تا روغنی نشود بعدا

انها را در ظرف مو رد نظر گذاشته وبا لیمو ترش کمی جعفری تزیین کنید وبا سوس

کچاب میل کنیدنوش جان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه گوش فیل ساده

مواد لازم زرده تخم مرغ ۱عدد  روغن نصف بیمانه اب جوشیده نیم گرم ۱بیمانه

ارد  ۱ بیمانه یابمیزان لازم  هل ۱قاشق چایخوری بودرکیک ۱قاشق چایخوری

بودر قند همراه با دارچین ۱بیمانه

طرزتهیه زرده تخم مرغ زده تاخوب مخلوط شود باچنگال هم میتوانید بزنید

سبس روغن راریخته وبادست هم بزنید ابجوشیده نیم گرم وهل وبودرکیک

همه را قاطی کنید سبس ارد را کم کم بریزید تا ارد به دست

 نچسبد لازم بود باز هم ارد اضافه کنید درکاسه ای گذاشته یک بارچه روی

ان انداخته نیم ساعت بماند بعدا روی تخته شیرینی بزی مقداری ازان را

برداشته وبهن کنید وسر یک استکان کوچک قالب بزنید درظرف کوچکی روغن را

داغ کرده البته نه که بسوزد وقتی که قالب زدید که مثل یک دایره است وسط

انرا فشار دهید ودر روغن بیندازید  کمی که طلایی شدند درظرفی که دستمال حوله ای انداخته اید

که روغنش برود میگذارید در ظرف مرد نظر چیده ورویش بودر قند ودارچین میریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)