ساندویچ پنیر و پیاز
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۲ ق غ پیاز خرد شده
۲ ق غ پیازچه خرد شده
۲ ق غ سس مایونز
نمک و فلفل
۴ اسلایس نان تست
برچسب: ،
ادامه مطلب
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۲ ق غ پیاز خرد شده
۲ ق غ پیازچه خرد شده
۲ ق غ سس مایونز
نمک و فلفل
۴ اسلایس نان تست
ولی به این فکر افتادم که نوشتن ایده های ساده و دستورات معمولی هم میتونه به درد خودم و دیگران بخوره مخصوصا" وقتی فرصت کافی برای چرخیدن طولانی در اینترنت ندارن.
پس یه سری دستورهای دیپ , فینگرفود یا خوراکی های کوچولو و خوراک های سریع و ساده که به درد مهمونی های پر جمعیت مثل جشن تولد بخوره هم می نویسم.
سیب رو رنده و بلافاصله با آب لیمومخلوط می کنیم تا سیاه نشود. کرفس ,گردو ,مرغ و مایونز رو با سیب مخلوط کرده لای تستها میگذاریم و به مستطیل یا مثلث های کوچک می بریم.
اگه دوست داشتین یه قاشق ترخون تازه خرد شده هم اضافه کنید.
می خواستم فردا جوابشو بگم ولی دیدم دیگه لوس میشه! تقریبا" هر احتمالی رو حدس زدید نه حلواست نه سمنو نه دنت نه مایع کیک شکلاتی ...........
این معجون شگفت انگیز شیر عسلی پخته شده است!!!
در حقیقت شکر داخل شیر عسلی تبدیل به کارامل میشه و به این رنگ در میاد.
بهش میگن سس دولسه دلچه Dulce de Leche ( سس کارامل شیری ) !
طرز تهیه اش تو سایت های فارسی هست ولی من هم اینجا می گذارم چون می خوام توی دستورای بعدی ازش استفاده کنم.
این سس رو می تونید با شیر عسلی یا شیرو شکر درست کنید. روش شیر و شکر رو سرچ کنید تو سایتهای فارسی دیگه هست. روش شیر عسلی قوطی هم هست .
تو سایت های خارجی روش پخت در قوطی رو هم توضیح دادند و خیلی توصیه های ایمنی کردن که روی قوطی رو سوراخ کنید و قبل از باز کردن قوطی صبر کنید کاملا" خنک شه وگرنه منفجر می شه!!!!! بعضیا از خطرات جوشاندن بعضی از انواع قوطی نوشتن... بعضیا که روششون اینه که قوطی رو تو زودپز بزاری!!!!! البته فکر کنم اونا از این تروریست ها هستند که ساخت بمب دستی رو آموزش میدن!!!!
خلاصه فکر کنم بی دردسرترین روش اینه که شیرعسلی رو توی یه ظرف رو حرارت هی هم بزنیم تا کم کم رنگش تغغیر کنه و کاراملی بشه یا اینکه :
محتوی قوطی شیر عسلی رو توی یک ظرف گود میریزم ، روش کمی نمک می پاشیم (که نمی دونم حکمتش چیه!!) و روش کاغذ آلمینیومی می کشیم.
اون ظرف رو داخل یک ظرف دیگه قرار میدیم وداخل ظرف زیری تا نصف ظرف تویی آب میریزیم .یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار می دیم. بعد از یکساعت از فر درمیاریم و خوب هم میزنیم تا قسمتهای پایین ظرف با بالا مخلوط بشه .دوباره آب داخل ظرف زیری رو تا نصف پر میکنیم و یک ساعت و نیم دیگه داخل فر میگذاریم. در آخر هم خوب سس رو هم می زنیم تا یکنواخت و سرد بشه و داخل یخچال تا ۱ هفته در ظرف در بسته می مونه.
۲ قاشق چایخوری ادویه فرانسوی Herbes de Provence را در نصف فنجان مایونز با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
فکر کنم برای ادویه کافیه مرزه و ریحون و رازیانه و آویشن (دو برابر بقیه) استفاده کنیم.
نیم کیلو میگو را به این سس آغشته و ۳ تا ۴ دقیقه کباب می کنیم.
سالاد کدو و پیاز:
۴ عدد کدوی متوسط اسلایس نازک شده ( بهتره با پوست گیر این کار رو انجام بدین)
۱ عدد پیاز بنفش کوچک اسلایس شده
۲ ق غ سرکه سفید
۲ ق غ روغن زیتون
نمک و فلفل
اول کمی نمک به کدوها زده نیم ساعت بعد با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
بهتر است چند ساعت بعد مصرف شود.
مرزه + رزماری یا اکلیل کوهی + آویشن یا کاکوتی + اورگانو یا پونه کوهی + ریحون خشک + مرزنگوش + رازیانه
اگر همه ی اینا رو پیداکردین که براوووووو .....................
1 فنجان مربا یا مارمالاد زرآلو را با 1 ق غ زنجبیل تازه رنده شده و نصف ق چ نمک و مقدار کمی فلفل را در قابلمه ی کوچکی مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم حدود 2 دقیقه هم میزنیم.
نیم کیلو حدود 15 عدد میگوی درشت رو به 3 قاشق از سس زردآلو آغشته و 3 تا 4 دقیقه کباب می کنیم و همراه با بقیمانده سس سرو میکنیم.
1 فنجان شیر سرد (250 میلی لیتر)
نصف فنجان آب جوش (125 میلی لیتر)
1 ق غ خمیر مایه خشک (یست)
ربع فنجان شکر (50 گرم)
3 و 3/4 فنجان آرد (نیم کیلو- 500 گرم)
1 ق چ نمک
1 فنجان +2 ق غ کره در دمای اتاق( 250 گرم)( 20 دقیقه بعد از اینکه از فریزر در آوردیم)
طرز تهیه:
قدم اول : شیر را با آب جوش مخلوط می کنیم و خمیر مایه را در آن حل کرده 5 دقیقه بماند.
قدم دوم : آرد و نمک رو اضافه و مخلوط می کنیم:
قدم سوم : خمیر را روی یک سطخ تمیز خوب ورز می دهیم تا تمام آرد به هم بچسبد.یک ساعت در ظرف در یخچال استراحت می دهیم.
قدم چهارم: کره را به قطعات کوچک تکه کرده و روی سلوفون رنده می کنیم:
قدم پنجم : کره های رنده شده را به شکل مستطیل ۱۳ در ۲۰ پهن کرده و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم:
قدم ششم : 25 دقیقه بعد از اینکه کره را در یخچال گذاشتیم خمیر را در آورده و روی میز آرد پاشیده خمیر را به صورت مستطیل 25 در 40 سانتیمتر باز می کنیم:
قدم هفتم : کره را از سلوفون در آورده وسط خمیر میگذاریم.دو طرف خمیر را روی کره تا می کنیم .دو لبه باز بالا و پایین خمیر را هم جمع می کنیم :
قدم هشتم : خمیر را 90 درجه می چرخانم و با وردنه دوباره به شکل مستطیل 25 در 40 سانت پهن می کنیم:
قدم نهم : خمیر را مجددا" سه قسمت کرده و از دو طرف روی قسمت وسط تا می کنیم داخل سلوفون پیچیده یک ساعت در یخچال قرار می دهیم:
قدم دهم :خمیر را از یخچال در آورده قدم هشت و نه را مجددا" انجام داده و یک ساعت دیگر در یخچال قرار می دهیم.
قدم یازده : قدم دهم را دو بار دیگه تکرار می کنیم (یعنی 2 ساعت دیگه یعنی تا حالا 4 ساعت !!!!)
قدم دوازدهم : خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده داخل سلوفون می پیچیم و در یخچال می گذاریم.
این خمیر را 8 تا 12 ساعت در یخچال می گذاریم .تا 3 ماه هم می توان در فریزر نگه داشت. اگر فریز کردید شب قبل از روزی که می خواهید استفاده کنید آن را در یخچال بگذارید.(اگر عمرمون قد بده که باهاش چیزی درست کنیم!!!!)
3 پر سیر له شده و کمی زنجبیل تازه رنده شده و کمی فلفل قرمز پرک رو در مقداری روغن زیتون کمی تفت می دیم.
2 عدد گوجه فرنگی رو پوست کنده و رنده میکنیم و داخل تابه می ریزیم.
وقتی کوجه خوب سرخ شد و به روغن افتاد یک کنسرو تن رو داخلش خرد می کنیم و هم می زنیم.
در آخر کمی آویشن و یک مشت ریحون تازه خرد شده یا کمی ریحون خشک و در صورت تمایل سس تند به مواد اضافه کرده و با اسپاگتی یا نودل پخته مخلوط می کنیم.
اسپاگتی ماهی تن با ادویه:
در صورت تمایل میتونید به سیر و زنجبیل ادویه هایی مثل پودر زیره - تخم گشنیز و کاری اضافه کنیم و کمی تفت بدیم.