بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک اسفنجی(به دو روش)

دستورکیک اسفنجی شماره ی یک :
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .

طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.
============================================

کیک اسفنجی شماره ی دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند یک پیمانه ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوری ،
روغن مایع یک چهارم پیمانه ،
آب معمولی یک چهارم پیمانه ،
آرد سفید قنادی 2 پیمانه ،
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری ،
نمک نوک قاشق چای خوری .

طرز تهیه :

* فر را داغ کنید . تنظیم فر بالاتر از موقعی باشد که یک کیک ساده ی خانگی درست می کنید ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را کاغذ انداخته ، چرب کنید .
* آرد + بیکینگ پودر + نمک ، سه بار الک شود .
* آب + روغن مایع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفیده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفیده ها زده شوند تا حالت پفکی به خود یگیرد . پودر فند کم کم اضافه شده ، کاملاَ هم زده شود . زرده ها یکی یکی داخل مخلوط سفیده شده ، هر بار هم زده شود . وانیل اضافه شود و همزن کنار گذاشته شود .
*مخلوط مایعات اضافه شده ، با لیسک به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد کم کم اضافه شود .
* خمیر داخل قالب ریخته شود .
* کیک به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شود .


*** به نظر من کیک شماره ی یک خیلی لطیف است و برای کیک های تا ارتفاع 10 سانتی متر عالی است . ولی کیک شماره ی دو برای کیک های مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربی ) خیلی مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزی است خمیر شماره ی دو را بپزید ، چون می توانید قالب را کلاَ چرب کنید .

*** اگر علاوه بر کیفیت کار بحث سود آوری هم مد نظر باشد پس کیک دوم را انتخاب کنید ، چون با اینکه فوق العاده است ولی از نظر وزنی سنگین تر در می آید .

*** اگر قرار است کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید ، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و هیچ وقت آنرا با آرد الک نکنید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اینم اموزش تصویری فیله کردن قزل آلا

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش تصویری فیله کردن ماهی

 

 

 

 

 

 

 

 

تمام عکس هااز سایت http://irancook.ir/ (دوست عزیزم نیلوفر بانو)گرفته شده.(با کمال تشکر)



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شیفون

تخم مرغ .................................  ۸ عدد

آرد........................................  ۴۰۰ گرم

شکر........................................  ۳۲۰ گرم

روغن.....................................  ۱۸۰ گرم

شیر....................................  ۱۸۰ گرم

نمک....................................... یک پنسه

وانیل....................................... یک هشتم ق چ

بکینگ پودر.............................دو ق چ سر پر

 

دوستان عزیز دقت داشته باشین که هر فری یه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده میکنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم میکنم و کیک بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه اماده س.حالا ممکنه یه فر دیگه به ۱۶۰ درجه حرارت نیاز داشته باشه.من این کیک رو تا حالا شاید سی بار درست کردم و دفعات اول اینقدر درجه رو بالا پایین کردم که به نتیجه رسیدم.پیشنهاد میکنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزارید و قبل از نیم ساعت به هیچ عنوان در فرو باز نکنین.بعدش با یه سیخ چوبی تو کیک فرو ببرین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته.زمانش هم معمولا بین ۴۵ تا ۷۰ دقیقه هستش.دیگه باید تمرین کنین تا قلقش دستتون بیاد.توصیه میکنم به هیچ عنوان این کیک رو از دست ندین چون واقعا پفش عالیه و مزش هم بی نهایت خوشمزه س.

 

طرز تهیه:

آرد+نمک+بکینگ پودر.......................سه بار الک شود

زرده وسفیه جدا شود

سفیده به همراه نوک ق چ تارتار پفکی شود سپس نصف شکر کم کم به ان اضاف شود

زره+وانیل+باقیمانده شکر...............زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود

شیر و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(یک شیر به زرده بزنین و با همزن هم بزنین و بعد یکم ارد و بعد باز شیر و باز ارد........تا شیر و مخلوط ارد تموم شن)

روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود

همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر داده شود

 

 

و اینا هم مواردی هستن که من خودم رعایت میکنم وهمیشه کیکم خیلی عالیه:

۱-قبل از هرچیز ارد رو الک کنین و بزارین کنار.

۲-قالب رو آماده کنین.دیواره ی قالب نباید چرب بشه فقط کف قالب چرب شه و کاغذ روغنی انداخته شود.

۳-واسه مخلوط کردن سفیده با مواد اول به مقدار از سفیده رو اضافه کنین و خیلی اروم مخلوط کنین بعد بقیه رو مخلوط کنین.حرکت لیسک باید مثه هشت انگلیسی باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.

۴-فر رو از قبل گرم کنین اما نه خیلی داغ.

۵-واسه جدا کردن سفیده و زرده دوتا کاسه بزارین روبروتون که بهتره یکیش استیل باشه.سفیده ها رو تو کاسه استیل و زرده ها رو تو کاسه ی دیگر بریز.ذره ای از زرده نباید وارد سفیده شه اگه شد با پوسته ی خود تخم مرغ اونو جدا کنین.سفیده رو باید به حدی بزنین که وقتی ظرف رو وارونه کردین ازش نریزه .یعنی وقتی همزن خاموش را از مواد بیرون کشیدین سفیده مثه یه قله ایستاده بالا کشیده بشه. به این حالت میگن قله ی ایستاده.اگه نوک قله خمیده بود یعنی هنوز باید بزنین.زرده رو هم فقط تا حدی بزنین که کرم و کشدار بشه.بیشتر نزنین.

۶-وقتی مواد رو تو قالب ریختین قالب رو یه بار اروم به کابینت بکوبین تا حبابای روی سطحش بترکه.

۷-اگه تارتار نداشتین اصلا موردی نداره.سفیده که فرم گرفته نصف شکرو بهش اضافه کنین و بزارین تو یخچال ولییییییییییی از این مرحله به بعدشو باید سریعتر انجام بدین

 

                                                                                                 موفق باشین

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شیفون



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکویت قهوه

 

کره......................................۱۸۵ گرم

پودر شکر.............................  ۵۵ گرم یا ۴/۱ پیمانه

آب داغ...............................  ۱ ق چ

نسکافه.............................  ۱ ق چ

فندق بو داده،کاملا خرد شده.......  ۷۵ گرم یا ۲/۱ پیمانه

آرد معمولی............................   ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه

شکلات سیاه خرد شده............  ۶۰ گرم

کوفا.....................................  ۲۰ گرم

 

طرز تهیه:

مرحله اول

کره و شکر را در ظرف کوچکی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا نرم و یکدست شود.سپس نسکافه و آب مخلوط شده را اضافه کرده،میزنیم.

فندق+آرد الک شده را هم داخل مخلوط میریزیم و با همزن میزنیم تا خمیر نرمی بدست آید.خمیر را به آرامی بروی سطح اغشته به ارد ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.خمیر را میپوشانیم وبه مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم

سپس خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی باز میکنیم تا ضخامت آن به ۲ میلی متر برسد.خمیر را با قالبهای دایره ای ۵ سانتی و ۵/۳ سانتی قالب میزنیم.مقداراین دایره ها باید برابر باشد.

 

مرحله دوم

دایره ها را به فاصله ۳ سانتی متر از هم در سینی فر چرب شده فر میچینیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر  با درجه حرارت متوسط قرار میدهیم تا بیسکویت ها کمی برشته شوند.میگذاریم بیسکویت ها کمی سرد شوند.کرم قهوه را با قاشق داخل قیفی که سر لوله ان کوچک باشد میریزیم و دور بیسکویت های ۵ سانتی  و مرکز انها را با قیف از این کرم میزنیم.(بعدا با بیسکویتهای کوچکتر کار داریم)

 

مرحله سوم

شکلات و شکوفا را در ظرف نسوز کوچکی مخلوط میکنیم و روی ظرفی حاوی اب داغ میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا نرم و یکدست شود.یک طرف بیسکویت های کوچک را در مخلوط شکلات میزنیم سپس ان ها را از طرفی که شکلات ندارند روی سینی های مشبک  می چینیم تا شکلات خودش را بگیرد.بیسکویت های کوچک شکلاتی را در وسط و روی بیسکویت های بزرگ(۵ سانتی) قرار میدهیم

 

تهیه کرم قهوه:

کره +وانیل را در ظرفی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا کاملا سبک شود سپس خاکه قند الک شده +شیر+مخلوط نسکافه و اب را اضافه میکنیم و هم میزنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکویت قهوه با مغز گردو

این مقدار مواد حدودا ۳۵ عدد بیسکویت به شما میدهد.

کره.................................... ۱۲۵ گرم

شکر قهوه ای...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پیمانه

تخم مرغ............................. ۱ عدد

نسکافه.............................. ۲ ق غ

آب داغ............................... ۱ ق غ

آرد معمولی........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پیمانه

آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پیمانه

گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پیمانه

خاکه قند.......................... ۱ ق غ

نسکافه اضافی..................۱ ق چ

شکلات سیاه آب شده........ ۲۵۰ گرم

روغن نباتی مایع................. ۲ ق چ

طرز تهیه:

کره+شکر قهوه ای+تخم مرغ را در ظرف کوچکی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا نرم و یکدست شود.

مخلوط نسکافه+آب را که خنک شده باشداضافه میکنیم.

سپس آردهای الک شده را در دو نوبت مخلوط میکنیم.

با همزن برقی میزنیم تا خمیری شکل شود.

خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.

آنرا بین کاغذهای روغنی به ضخامت ۵ میلی متر باز میکنیم.

با قالب دایره ای شکل ۵ سانتی متری خمیر را میبریم و به فاصله ۴ سانت از هم در سینی های چرب شده فر میچینیم.روی آن ها یک تکه گردو میگذاریم.سینی را به مدت ۱۲ دقیقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار میدهیم تا بیسکویت ها قهوه ای روشن شوند.

سپس آنها را بیرون آورده روی سینی های خنک مشبک می چینیم تا خنک شوند.پس از خنک شدن روی بیسکویت ها مخلوط خاکه قند و قهوه اضافی میپاشیم و هر بیسکویت را تا نیمه در مخلوط روغن و شکلات فرو میبریم وروی سینی های مشبک میچینیم تا خودشان را بگیرند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی نارگیلی با کرم لیمو

 

مواد لازم:

بیسکویت ساده..........................  ۲۵۰ گرم

شیر عسل...............................  یک دوم پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر)

کره ریز شده............................ ۱۲۵ گرم

رنده پوست لیمو.......................   ۱ ق چ

پودر نارگیل..............................  ۹۰ گرم

پودر نارگیل اضافی....................  ۲ ق غ

 

مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

خاک قند.......................۲۸۰ گرم(یک و سه چهارم پیمانه)

کره نرم شده................. ۱ ق چ

آب لیمو....................... ۱ ق غ

 

 

بیسکویت ها را کاملا خرد میکنیم.شیر و کره را در تابه ی متوسطی مخلوط میکنیم.روی حرارت میگذاریم،هم میزنیم تا کره آب شود

مخلوط شیر و کره را مدتی میگذاریم تا بماند تا دمایش کمی پایین بیاید.سپس بیسکویت خرد شده،رنده پوست لیمو و پودر نارگیل را در آن میریزیم،با همزن میزنیم.مخلوط را به طور یکدست و مساوی در قالب ۲۹*۱۹ سانتی متری مستطیل شکل میریزیم.

ان را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.پس از این مدت کرم لیمو را روی آن میریزیم.و روی کرم هم پودر نارگیل اضافی را می پاشیم.

 

تهیه کرم لیمو:

خاک قند را در ظرف کوچک نسوزی الک میکنیم.کره و آبلیمو را در آن میریزیم و هم می زنیم تا خمیر سفت و خشکی بدست آید.سپس آن را روی ظرفی محتوای آب داغ میگذاریم مرتب هم می زنیم تا کرم مانند شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادویه شناسی

 

در آشپزی هندی قبل از هر چیز شما باید با ادویه ها و طعمها آشنا شوید و باید بتوانید مزه ها را با هم ترکیب کنید ، به قول یکی از دوستان هندی من:تو باید بتوانی طعمها را با هم دوست کنی آشتی بدهی.
شما در آشپزخانه خودتان باید مانند یک دیپلمات عمل کنید یعنی بتوانید با ادویه ها حرف بزنید. ادویه ها و طعم دهنده ها را میتوانیم به دو دسته تقسیم کنیم : 1- ادویه های wet یا تر 2- ادویه های خشک
ادویه های تر مانند:پیاز ، سیر، زنجبیل تازه،فلفل های تازه، و هربهایی مانند:رازیانه، برگ کاری،،گشنیز،نعنا ادویه های خشک مانند:زیره cumin ،تخم گشنیز coriander seed ؛هل cardemom، دارچین cinamon ،میخک cloves ، پودر زنجبیل ginger powder ، زیره سبز caraway و ده ها اذویه دیگر شما باید بدانید که کدام ادویه تر با کدام ادویه خشک هماهنگ است و باید بتوانید براساس میزان مناسب انها را با هم ترکیب کنید. مقادیر ادویه ها باید متناسب باشد.وقتی می گویند خانم یا اقای X دست پخت خوبی دارد برای این است که حس چشایی قوی دارد یعنی حس قوی برای چشیدن ادویه یک غذا و ترکیب ان.در غیر این صورت ده ها کتاب آشپزی برای اشپزی وجود داره ولی ایا همه آشپز خوب هستند؟ این همه پر گویی کردم برای اینکه بگویم شناخت ادویه ها در آشپزی هندی اولین کلید است برای ورود به دنیای اسرار آمیز غذاهای خوشمزه ، تند و پر ادویه هندی

کلیه عکسها و مطالب مربوط به ادویه ها از سایتhttp://visual.merriam-webster.com/ و http://daarchin.persianblog.ir/post/18/می باشد.

 

 

 

black papper=فلفل سیاه (دانه)clove= میخک white papper=فلفل سفید(دانه) white mustard=دانه خردل سفید black mustard=دانه خردل سیاه     =چوب دارچین turmeric=زرد چوبه nut meg=جوز هندیcumin=زیره سیاه

fenugreek=تخم شنبلیلهsaffron=زغفران cardamom=هل caraway=-زیره سبز

- curry=پودر کاری fenugreek=تخم شنبلیلهsaffron=زغفران ادامه >>>>>>>>>>>

 

  garam masal= گرام ماسالا یک نوع ادویه هندی

asafetida= انغوزه نوعی گیاه که اکثرا در اسیا استفاده میشود مخصوصا در هند ودر بین گیاه خواران بسیار محبوب است.

ajowan=`توعی دانه که هم درسته آن و هم پودر آن در هند بسیار استفاده میشود=زنیان

paprika=پودر پاپریکا نوعی فلفل شیرین crushed chile =فلفل قرمزتند خرد شده

jalapeno chile= فلفل سبز هالاپینو که بسیار تند است و در مکزیک بسیار از آن استفاده میشود

cayenne chile=فلفل قرمز بسیار تند

نکته جالب در رابطه با ادویه های هند این است که هر غذا دارای ادویه مخصوص خود می باشد و حتی اگر غذا مثلا با مرغ باشد و یا با گوشت قرمز باشد ادویه آن فرق میکند.یکی از ادویه های هندوستان که در بسیاری از غذاها به کار میرود گرام ماسالا است .برای تهیه این ادویه می تونید به دستورهای زیر مراجعه کنید: البته این نکته را باید بگویم که دستورهای مختلف برای درست کردن این ادویه وجود دارد:


طرز تهیه گرام ماسالا :

روش اول:

1- زیره سبز 45 گرم
2- دانه فلفل سیاه 20 گرم
3- هل سیاه 35 گرم
4- رازیانه 15 گرم
5- هل سبز 20 گرم
6- تخم گشنیز 30 گرم
7- میخک 10 گرم
8- دارچین 25 گرم
9- زیره سیاه 20 گرم
10-برگ بو 8 گرم
11-پودر زنجفیل 10 گرم
12-جوزهندی 2 عدد

همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط کنید . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید توجه داشته باشید که ادویه ها باید بعد از آسیاب کردن نرم نرم باشند.

روش دوم :

1- فلفل سیاه درسته 1/2 ق چ

2-زیره سیاه درسته 2 ق چ

3-هل سبز درسته 3 تا 4 عدد

4-میخک 10 عدد

5-برگ بو 2 عدد

6-چوب دارچین 2 سانتیمتر

7-پودر جوز هندی 1/2 ق چ

8-فلفل چیلی خشک شده (فلفل قرمز) 2 عدد

9-پودر زنجبیل 1/2 ق چ

10-زیره سبز 1/2 ق چ

تمام ادویه ها را در آسیاب پودر کنید. یک بار از صافی یا الک رد کنید و سپس دوباره درشتها را آسیاب کنید. این کا را آنقدر ادامه دهید تا تمام ادویه نرم شود. این ادویه آماده را در ظرفی که در آن محکم میشود و هوا نمیکشد نگه داری کنید.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادویه جادویی

دوستان من از تمام اندازه ها به جز زنجفیل خشک وفلفل سیاه و دارچین به اندازه ۱۰۰۰ تومن از عطاری میخرم.قیمت رو توی شهرای شما نمیدونم.پس مینویسم صد گرم.دوستان دقت داشته باشن تمام مواد باید اسیاب نشده باشه و خودتون اسیاب کنین تا عطر لازم رو داشته باشه.هرکدومو جدا اسیاب کنین و همه رو باهم خوب مخلوط کنین و تو یه پلاستیک بریزین و درشو محکم ببندین تا عطرش محفوظ بمونه.فقط به اندازه مصرف هفتگی تون تویه شیشه بریزین تموم که شد باز شیشه رو پر کنین.با این روش ادویه شما همیشه عطر خودشو حفظ میکنه.

تخم گشنیز.........................  ۱۰۰ گرم

گل محمدی(خشک).............  ۱۰۰ گرم

چوب دارچین.......................  ۷۰ گرم

فلفل سیاه اسیاب نشده...۲۰۰ گرم

زیره سبز..........................۱۰۰ گرم

زیره سیاه.........................۱۰۰ گرم

زنجبیل خشک..............یک تکه کوچک

هل............................۱۰۰ گرم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)