بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
بازی انفجار
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
دنس بت
پوکر آنلاین
بت بال 90
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها

سرانجام شلغم دست کم گرفته و مغفول مانده به صحنه می آید. آه آن خوبی ترد ، فوشیا! یک ماده اصلی در خاورمیانه ، شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها یا به تنهایی فوق العاده است. این دستور 2 عدد شلغم ترشی به ارزش کوزه میسون ارائه می دهد ، اما من توصیه می کنم بیش از کمتر تهیه کنید زیرا نیاز به برنامه ریزی قبلی تا 1 هفته دارد.

چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 2 شلغم ، پوست کنده و خرد شده به گوه های 1/2 اینچی
  • 1 چغندر کوچک ، نازک برش خورده
  • 2 حبه سیر ، خرد شده
  • 1 فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید
  • نمک دریا 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


شلغم ، چغندر و سیر را بین دو ظرف 16 اونسی میسون تقسیم کنید.

گام 2


سرکه ، آب ، شکر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و بجوشانید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت برداشته و روی شلغم بریزید ، 1/2 اینچ فضا در بالا بگذارید. شیشه ها را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آلبالو ترشی خوشمزه

نه تنها آلبالو ترشی خوشمزه به دست می آورید ، بلکه راهی آسان برای تبدیل سرکه به رنگ قرمز تیره افسانه ای با طعمی مزه ای است که برای هر نوع لباس پوشیدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه می توانید گیلاس را به سالاد اضافه کنید.

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 1 فنجان آلبالو ، بدون حفره
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان سرکه سفید با کیفیت خوب ، یا در صورت لزوم
  • همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


آلبالوها را بشویید و آبکش کنید ، آنها را روی یک ظرف پخت فلزی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در آفتاب قرار دهید تا مطمئن شوید کاملاً خشک هستند.

گام 2


گیلاس ها را در یک شیشه استریل شده و درب پلاستیک قرار دهید. نمک اضافه کنید در سرکه بریزید تا شیشه پر شود. درب ظرف را محکم ببندید و برای رسیدن به طعم و رنگ ، 3 تا 4 هفته کنار بگذارید. در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی با تخمیر و بدون استفاده از سرکه

این ترشی های سبک دلی به سبک قدیمی کاملاً با تخمیر و بدون استفاده از سرکه ایجاد می شوند. این دستور غذایی مقداری تولید می کند که ظرف شیشه ماسون نیم گالن را پر می کند. اگر دوست دارید ، به دلیل جذابیت بصری قرمز (و تندی) چند عدد فلفل غیر سنتی شیلی د آربول اضافه کنید!


عناصر


چک لیست مواد تشکیل دهنده
½ آب گالن
خیارهای 2 پوندی کربی
1 فنجان آب شیر
⅓ فنجان نمک کوشر
5 حبه سیر تازه یا بیشتر به طعم میل کنید
1 دسته شوید تازه ، ساقه های اصلاح شده
3 عدد فلفل دلمه ای شیلی د آربول (اختیاری)


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


1/2 گالن آب را در یک ظرف بزرگ یا گلدان بریزید. شل را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت بماند تا کلر محلول از آن خارج شود.

 

گام 2


خیارهای ترد را با نگهداری در یخچال یا خیساندن در آب بسیار سرد به مدت 1 ساعت در اختیار داشته باشید.

مرحله 3


1 فنجان آب را در قابلمه بجوشانید. نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 4
خیارها را در آب سرد بشویید و شکوفه هایی که ممکن است به آنها بچسبد را از بین ببرید. خیارهای بزرگ را از طول بچرخانید. خیارهای متوسط ​​را از طول به دو نیم کنید. خیارهایی به اندازه درخت خربزه را کامل بگذارید.

مرحله 5
حبه های سیر را پوست بگیرید و به آرامی خرد کنید ، اما آنها را به صورت تکه تکه و خرد نکنید.

مرحله 6
آب نمک خنک شده را در یک ظرف 1/2 گالنی میسون بریزید. خیار ، سیر ، شوید و فلفل دلمه ای خشک را که به صورت زیبایی چیده شده اضافه کنید. خیارها را محکم بسته بندی کنید. با ترشی کوچک می شوند. شیشه را با آب دکلره پر کنید تا زمانی که خیار فقط پوشانده شود تا از رقیق شدن بیش از حد آب نمک جلوگیری کنید.

مرحله 7
شیشه را آزادانه بپوشانید و در دمای اتاق کنار بگذارید. ظرف را اگر خیلی پر است روی ظرف بچینید تا دریبل هایش گرفته شود. 12 تا 24 ساعت به ترشی ها زمان دهید تا تخمیر شروع شود. وقتی به مرحله ترشی که ترجیح می دهید: جدید ، نیمه ترش یا ترش ، آنها را در آب نمک و کاملاً پوشانده شده در یخچال قرار دهید. بیش از حد علامت گذاری نکنید ، زیرا خنک شدن سرعت را کاهش می دهد ، اما متوقف نمی شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد ، از جمله سالاد ، کاسه رشته ، رشته تاکو و ساندویچ های بریزی. آنها حتی به تنهایی عالی هستند! آنها با ادویه ها و ادویه های مختلف به راحتی قابل تنظیم هستند. اینها در عرض چند دقیقه آماده می شوند ، اما طعم فقط یک شبه بهتر می شود. آنها هرچه بیشتر بنشینند سایه ای دوست داشتنی از رنگ صورتی به خود می گیرند. برای برش سریع و یکنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولین استفاده کنید. برای چندین هفته نگه دارید


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 10 تربچه ، خلال نازک
  • ⅔ فنجان سرکه شراب سفید
  • ⅓ فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • غلاف انیسون 1 ستاره
  • oon قاشق چای خوری دانه زیره
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه

دستورالعمل چک لیست


مرحله 1
برش های تربچه را درون ظرفی به اندازه یک پیمانه درب دار قرار دهید.

گام 2
سرکه و آب را در یک قابلمه کوچک غیر واکنشی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. شکر و نمک را بزنید تا حل شود. از روی حرارت برداشته و غلاف بادیان ستاره ای ، زیره و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شود.

مرحله 3
مایعات را روی تربچه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

یک ترشی واقعاً دلپذیر با طعم فلفل

یک ترشی واقعاً دلپذیر که باعث رضایت ما کسانی خواهد شد که دندان شیرین شلی داریم. من به دنبال یک دستور العمل ترشی واقعاً خوش طعم ، نه شیرین ، بلکه نه فقط تند بوده ام. نکته اصلی ، تنوع مواد تشکیل دهنده است ، نه فقط کاهش قند. فقط 24 ساعت در یخچال است و آنها برای میان وعده آماده هستند.


چک لیست مواد تشکیل دهنده


1 ¼ فنجان آب
1 ¼ فنجان سرکه سفید
2 قاشق چای خوری نمک ترشی
1 قاشق چایخوری کل دانه های فلفل تلی چری
1 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
½ قاشق چای خوری دانه خردل قهوه ای
½ قاشق چای خوری شکر سفید
¼ قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده ، یا بیشتر به مزه
6 عدد خیار ترشی
on پیاز سفید کوچک ، خلال شده
8 شاخه شوید تازه
1 حبه سیر ، کمی خرد شده


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


آب ، سرکه ، نمک ، دانه های فلفل ، دانه خردل زرد و قهوه ای ، شکر و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. اجازه دهید مخلوط خنک شود ، حدود 30 دقیقه.

گام 2


خیارها را به صورت نیزه ای خرد کرده و در یک ظرف شیشه ای با دهان بزرگ 1 لیتری بسته بندی کنید. برش های پیاز ، شاخه های شوید و سیر را اضافه کنید. مخلوط سرکه خنک شده را روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شود. قبل از سرو با درپوش در بسته و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی دوازده مخلوط ایتالیایی

یکی از مواردی که من در سفرهایمان به ایتالیا دوست دارم نمونه برداری از اقلام مختلفی است که اقوام شوهرم از باغ های خود نگهداری کرده اند. Finocchi (رازیانه) موجود در agrodolce (ترش-شیرین) یکی از آنهاست! می توان آن را به عنوان یک غذای فرعی (کنتورو) یا به عنوان همراه با یک لوبیا سرو کرد. شیشه ها را می توان تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری کرد. هر شیشه ای که مهر و موم نکرده باشد باید در یخچال قرار داده شود و ظرف 2 هفته مصرف شود.


مواد لازم :
  • پیاز رازیانه 1 پوندی ، هسته ای و برش خورده
  • 3 فنجان آب
  • 2 فنجان سرکه شراب سفید
  • نمک کوشر 1 قاشق غذاخوری
  • ½ فنجان شکر نیشکر توربینادو
  • ⅓ فنجان روغن زیتون بکر
  • 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده خرد شده

دستورالعمل 
مرحله 1


2 شیشه را از نظر وجود ترک و حلقه ها بررسی کنید تا زنگ زدگی نداشته باشد و هر نوع نقص را دور بریزید. تا زمانی که رازیانه آماده شود ، در آب در حال جوش قرار بگیرید. درب ها و حلقه های جدید و استفاده نشده را در آب گرم و صابون بشویید.

گام 2


رازیانه خرد شده را در آبکش قرار دهید و خوب بشویید.

مرحله 3


آب ، سرکه و نمک را در قابلمه بزرگی ترکیب کرده و بجوشانید. رازیانه ، شکر ، روغن زیتون و پیاز کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. دوباره به جوش آورده و به مدت 3 دقیقه بپزید.

مرحله 4


رازیانه را با یک قاشق سوراخ دار از مایع پخته شده خارج کرده و درون شیشه های استریل شده قرار دهید. شیشه ها را با مایع داغ پخت و پز پر کنید و فضای سر 1/2 اینچی را بگذارید. قسمت بالای شیشه ها را با یک پارچه تمیز پاک کنید. درب ظرف ها را بگذارید و محکم کنید.

مرحله 5


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. با استفاده از یک نگهدارنده ، شیشه های پایین را با فاصله 2 اینچ در آب جوش بگذارید تا جوشانده شود. در آب جوش بیشتری بریزید تا شیشه ها حداقل 1 اینچ بپوشند. بگذارید تا جوش بیاید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه آنرا پردازش کنید.

مرحله 6


شیشه ها را با دستگاه شیشه بلند کنید و بگذارید روی حوله آشپزخانه ، با فاصله چند اینچ ، به مدت 12 تا 24 ساعت بماند. مرکز هر درب را با انگشت فشار دهید تا اطمینان حاصل کنید که درب به بالا یا پایین نمی رود. حلقه ها را برای نگهداری برداشته و به مدت 1 هفته در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی فلفل جالوپینو خوشمزه و آسان

یک دستورالعمل سریع و آسان برای فلفل دلمه ای خوشمزه! شوهر من اینها را دوست دارد و بسته به سلیقه شخصی میزان سیر نیز قابل تنظیم است. ما زیاد استفاده می کنیم زیرا طرفداران بسیار زیادی سیر ترشی هستیم. همچنین می توانید فلفل دلمه ای را جایگزین jalapenos ، گل کلم را به جای هویج قرار دهید یا پیاز کوچک اضافه کنید. ترشی حدود 6 هفته در یخچال نگهداری می شود.

 

  • 2 فنجان سرکه سفید
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • 2 هویج ، خرد شده به اندازه لقمه
  • 16 عدد فلفل جلاپنو تازه ، خرد شده
  • 1 عدد سیر ، پوست کنده یا بیشتر برای طعم
  • 2 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل کامل
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن
  • دستورالعمل چک لیست

مرحله 1


سرکه سفید و روغن زیتون را در یک گلدان ترکیب کنید. جوش بیاورید. هویج اضافه کنید تا زمان نرم شدن ، حدود 10 دقیقه بپزید. ژالاپنوس ، سیر ، دانه های فلفل دلمه ای ، گشنیز ، نمک ، دانه خردل و آویشن را بهم بزنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه نرم شود و جالاپنوس نرم شود.

گام 2


مخلوط jalapeno را در 2 شیشه بریزید ، مطمئن شوید که jalapenos کاملا در مخلوط سرکه غوطه ور شده است. حدود 1 ساعت خنک کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ادویه نمک تایلندی

طرز تهیه ادویه نمک تایلندی

یکی دیگر از چاشنی های همه منظوره که با هر نوع شور و خوشمزه ای همراه خواهد بود: همبرگر ، سینه مرغ ، سبزیجات کبابی ، حتی سوپ و آبگوشت.

6 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری برگ خشک آویشن
1/2 قاشق چایخوری مرزنجوش
1/2 قاشق چایخوری نمک سیر یا پودر سیر
2 قاشق چای خوری 1/4 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چایخوری پودر کاری
1 قاشق چایخوری خردل خشک
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/8 قاشق چای خوری علف هرز شوید
1/2 قاشق چایخوری نمک کرفس

آنچه شما نیاز دارید


شیشه های شیشه ای را با درهای محکم تمیز کنید. درپوش ها برای تازه نگه داشتن چاشنی ها مهم هستند و از آنجا که ظروف پلاستیکی بوی مواد را جذب می کنند ، شیشه مهم است.
آسیاب قهوه (یا چرخ ادویه ، که در اصل همان چیز است). به طور طبیعی ، شما می خواهید آن را بین موارد استفاده تمیز کنید تا پس مانده های زیره به مخلوط ادویه ای که شامل زیره نیست را نداشته باشید (البته کمی زیره اضافی هرگز به کسی آسیب نمی رساند).


قیف: فقط سعی کنید ادویه های خود را بدون یکی درون شیشه ها بریزید. بله ، می توانید سعی کنید از یک تکه کاغذ روغنی استفاده کنید ، اما بعد از دو بار ریختن ادویه جات ترشی جات در همه جای محل ، می خواهید قیف بخرید. از آن مرحله رد شوید و از قیف استفاده کنید.


برچسب ها: علاوه بر نام مخلوط ادویه ، می توانید تاریخ ساخت آن را نیز بنویسید. اگر متوجه شدید شش ماه از آن گذشته است ، ممکن است بخواهید به فکر ساخت یک دسته تازه باشید.


گیاهان در مقابل ادویه جات و ترشی جات


بیشتر ادویه ها دانه های خشک ، ریشه یا جوانه های گل یا در مورد چیلیس ، میوه های خشک هستند. و مگر اینکه این ترکیب به طور خاص ادویه های کامل را بخواهد ، فرض کنید که آنها باید خرد شوند. بنابراین وقتی پودر زیره را در لیست مواد تشکیل دهنده دیدید ، باید با دانه کامل زیره شروع کنید و خود آن را خرد کنید. همان مواردی مانند گشنیز ، رازیانه و فلفل سیاه (از نظر فنی یک جوانه گل خشک ، نه یک دانه).

سایر مواد شامل پودر سیر و پودر پیاز که به ترتیب سیر و پیاز هستند خشک شده و سپس به صورت پودر در می آیند. نیازی نیست که اینها را آسیاب کنید ، بلکه بیشتر از ظرف استفاده کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترکیب ادویه مرغ و ماهی و ادویه کاری

مخلوط پودر کاری



حدود هزار روش وجود دارد که می توانید با استفاده از هزار ماده مختلف ، پودر کاری درست کنید. این یکی نسخه خوش طعم تایلندی است که کاملا ملایم است. شما همیشه می توانید گرمای بیشتری اضافه کنید. عنصری که به زردچوبه رنگ زرد مشخصه به پودر کاری می دهد.

1 قاشق غذاخوری زردچوبه
3 برگ بو (حذف ساقه پایین)
3 قاشق غذاخوری گشنیز (کامل یا زمینی)
2 قاشق غذاخوری دانه زیره (کامل یا زمینی)
2 قاشق چایخوری زنجبیل (زمین)
1 قاشق چایخوری فلفل سفید (اگر دانه های فلفل سفید یا کامل پیدا کنید)
1 تا 3 قاشق چای خوری تکه های چیلی (یا فلفل دلمه ای بسته به نوع ادویه ای که می خواهید)
1 میخک (کامل یا یک پیمانه زمین)


این یک مالش خشک کلاسیک است که به همان اندازه روی گوشت گاو ، گوشت خوک یا مرغ کار می کند:

1/3 فنجان پاپریکا
1/4 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق چایخوری خردل خشک
2 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری فلفل سفید
1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین


مخلوط ادویه جات طیور

این چاشنی مرغ های معطر می تواند قبل از بو دادن ، یا روی تکه های مرغی که قرار است تفت داده شوند ، روی مرغ کامل قرار گیرد. درست مثل استفاده از مالش خشک از آن استفاده کنید.

2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک
2 قاشق غذاخوری مرزه خشک شده
2 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
1 قاشق مرباخوری مریم گلی خشک
1 قاشق چای خوری 1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک شده
1 پیمانه رزماری
1 پودر پودر پیاز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور العمل مخلوط چند ادویه

استفاده از گیاهان خشک
به استثنای موارد خاص (به عنوان مثال برگ بو) ، گیاهان خشک فله در حال حاضر خرد و خرد می شوند.

 اگر می خواهید گیاهان تازه خود را خشک کنید (و اگر آنها را در باغ خود پرورش دهید) و سپس آنها را در آسیاب خود بچرخانید ، عالی است.


ادویه تند چیلی


شما می توانید (و باید) فلفل دلمه را مطابق طعم تنظیم کنید. نیمی از مقدار زیر را هم بزنید ، مزه آن را بچشید و سپس بقیه را چند بار اضافه کنید ، بعد از هر بار اضافه کردن قبل از افزودن مقدار بیشتر مزه دار شوید.

  • 2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی برگ خشک
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین

میکس ادویه ای تاکو


از سه قاشق غذاخوری از این ادویه تاکو در هر کیلو گوشت گاو چرخ شده استفاده کنید. فلفل دلمه ای اختیاری است.

  • 1/4 فنجان پیاز خرد شده فوری
  • 2 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خشک خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری برگ خشک پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری برگ مرزنجوش خشک
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده فوری
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده


این ترکیب چاشنی و یکی از نمادین ترین نماهای عطر و طعم که تاکنون وجود دارد ، هر آنچه را که دوست دارید در مورد همه چیز نان - بدون نان شیرین داشته باشد. آن را روی تخم مرغ های خرد شده ، مرغ تفت داده شده ، تره فرنگی سرخ شده ، حتی یک قطعه خوب خمیر مایه با کره بپاشید.

  • 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری دانه کنجد سیاه
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری پیاز چرخ کرده خشک
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده خشک
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد سفید (برشته یا ساده)
  • 1 قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری شله نمک دریا (یا نمک کوشر درشت)

ادویه کدو تنبل


نه ، فقط برای تهیه لاته ادویه کدو تنبل نیست ، اما بله ، قطعاً می توانید از آن برای آن استفاده کنید - می دانید که قصد دارید این کار را انجام دهید.

از دیگر امکانات می توان به استفاده از آن برای چاشنی سبزیجات بو داده ، چرخاندن آن به مافین یا خمیر پنکیک ، یا البته برای تهیه پای کدو تنبل اشاره کرد.

  • 2 قاشق غذاخوری دارچین (آسیاب شده)
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل (آسیاب شده)
  • 1 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی (آسیاب شده)
  • 1 1/2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (آسیاب شده)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)