پنیر فتا معطر

تکه های پنیر فتا را با فلفل قرمز پرک و سبزیجات معطرخشک ( ریحان - آویشن - نعنا - ترخون )و کمی روغن زیتون مخلوط می کنیم .
می شه پنیر های مزه دار رو در فویل پیچید یا روی نان تست و داخل فر گذاشت.
برچسب: ،
ادامه مطلب
تکه های پنیر فتا را با فلفل قرمز پرک و سبزیجات معطرخشک ( ریحان - آویشن - نعنا - ترخون )و کمی روغن زیتون مخلوط می کنیم .
می شه پنیر های مزه دار رو در فویل پیچید یا روی نان تست و داخل فر گذاشت.
۳۰۰ گرم بروکلی
۱ پیاز بزرگ
۱ سیب زمینی بزرگ
۱ لیتر آب مرغ ( می تونید قرص های مرغ یا گوشت رو در آب حل کنید)
۱۰۰ گرم بلوچیز (پنیر کپکی)
۲ قاشق روغن زیتون
پیازها رو درشت خورد کرده در روغن تفت میدیم. سیب زمینی ها رو خورد کرده با آب مرغ به پیازها اضافه می کنیم تا بپزه. بروکلی خورد رو اضافه میکنیم تا بپزه (زیادی نپزه و رنگش سبز بمونه) . نصف پنیر رو به سوپ اضافه میکنیم در میکسر یا غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم. سوپ رو در کاسه کشیده و نصف باقیمانده پنیر رو روی سوپ می ریزیم.
• ۱ گل کلم متوسط
• 1 فنجان ماست( یا مخلوط ماست و مایونز)
• 3 پر سیر
• یک دسته کوچیک جعفری
• 2 ق غ روغن زیتون
• نمک و فلفل قرمز پرک
و کمی آبلیمو
گل کلم رو می پزیم. آبکش و در ظرف خورد می کنیم. ماست رو با سیر له شده جعفری خوردشده نمک و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو به صورت سس درآورده روی گل کلم ها می ریزیم.
بادمجان و فلفل ها رو از وسط نصف می کنیم . دانه ها و قسمت های داخلی فلفل را دور ریخته ودر کنار بادمجان از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از به حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شداز فر درآورده رو در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم.
بادمجان را وقتی خوب پخت، پوست کنده و تخم هایش را دور می ریزیم و همراه سیر، زیتون ها و روغن زیتون داخل میکسر یا غذاساز کاملا" له و مخلوط می کنیم.
وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم با کارد ریز خورد می کنیم و به بادمجان اضافه میکنیم.
در آخر نمک و فلفل قرمز و ترشی دلخواه رو اضافه میکنیم .
به هر حال این دستور منه:
قارچ ها رو در تابه با حرارت بالا تفت میدیم. بعد مقداری کره اضافه می کنیم و پودر سیر یا سیر خورد شده و نمک فلفل و کمی آبلیمو و خاموشش می کنیم.
قارچها را لابه لای برنج آبکش یا کته با شوید خشک یا تازه به صورت لایه لایه می چینیم و دم میندازیم.
از دو روز قبل از مهمونی ترکیب زیتون های سبز و سیاه رو در روغن زیتون+ سرکه + پرک فلفل قرمز+ گوجه فرنگی خشک خورد شده + سیر تازه خورد شده +سبزیجات خشک ( ریحون- آویشن - ترخون یا نعنا یا ترکیب چندتاشون ) مخلوط کنید تا مزه بگیرد. زمان سرو میتونید تکه های پنیر مخصوصا" پنید گودای سفت رو با این مواد مخلوط کنید.
میتونید سیر ترشی های سفید بدون پوست هم با زیتون ها مخلوط کنید.
گلابی را در کره تفت میدهیم به مدت ۳ دقیقه تا نرم شود. آب سیب یا گلابی را اضافه میکنیم به همراه وانیل ۱ دقیقه روی حرارت بماند.
پنیر را از وسط به صورت دو لایه مساوی قسمت میکنیم.بیشتر مقدار گلابی ها را لای پنیر و مابقی را روی لایه ی بالایی می ریزیم. تکه های گردو را روی پنیر پخش می کنیم.
سرکه و عسل را مخلوط و حدود ۳ دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا غلیظ شود. از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود تقریبا"۵ دقیقه. این سس را روی تمام پنیر و گلابی و گردو می ریزیم.
بهتر است همان موقع سرو شود.
تکه های مرغ را با روغن کنجد و سویا سس و سیر و کمی نمک و فلفل قرمز وسیاه خوب مخلوط میکنیم.(اگر کمی در این مواد بماند بیشتر مزه دار می شود)
تکه های مرغ را در سیخ چوبی روی سینی چرب شده فر یا روی گریل باحرارت بالا قرار می دهیم.(میتوان با سیخ معمولی روی منقل کباب کرد)
برای تهیه سس کره بادام زمینی را با سرکه و نمک و فلفل و کمی آب مخلوط می کنیم .