مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

حلوای کاسه(بسیار خوشمزه)

حلوای کاسهآرد برنج یک پیمانهآب و گلاب روی هم 2.5 پیمانهروغن یک سوم پیمانهخلال بادام یک چهارم پیمانهنشاسته 2 قاشق غذاخوریشکر یک و یک سوم پیمانهزعفران یک قاشق چایخوریآرد برنج را در روغن سرخ میکنم تا رنگ آرد کمی تغییر کند.نشاسته را با گلاب ،آب وشکر حل میکنیم.کاملا که حل شد آنرا به آرد برنج و روغن اضافه میکنیم .حرارت را ملایم کرده ، مرتب هم میزنیم تا حلوا کمی سفت شودبعد زعفران را که در آب حل کرده ایم اضافه میکنیم تا زرد خوشرنگ بشه.خلال بادام رو هم اضافه میکنیم و با حرارت بسیار ملایم آنقدر هم میزنیم که حلوا به روغن بیفته و سفت بشه.حلوا رو در ظروف تک نفره گود تقسیم کرده وبا پشت قاشق چرب تزیین میکنیم.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حلوای شکلاتی

پودر شکر 150گرم(1پیمانه)
آرد 250گرم(4/3و1پیمانه)
آرد نخودچی 135گرم(4/1و1پیمانه)
روغن جامد 75گرم(3/1پیمانه)
کره 45گرم(3ق س)
پودر هل 6گرم(1ق س)
پودر دارچین 6گرم(1ق س)
شکلات 200گرم
بادام خرد شده 90گرم (1پیمانه)
مواد لازم برای تزیین


شکلات 100گرم
بادام خرد شده 45گرم(2/1پیمانه)
پسته خرد شده 60گرم (2/1پیمانه)

پودر شکر را الک کنید
آرد را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود
آرد نخوچی را الک کرده جداگانه تفت دهیدتاخامی آن نیز گرفته شود
هر دو آرد رو مخلوط کردهروغن رو اضافه کنیدو پس از آب شدن روغن و مخلوط آن با آرد تابه را از روی حرارت برداشته و کره را به مواد اضافه کنید
پس از نیم گرم شدن مواد پودر شکر هل و دارچین را اضافه کنید
شکلات را به صورت بن ماری آب کنید پس از نیم گرم شدن به همراه بادام خرد شده به مواد اضافه و مخلوط کنید
حلوا رو بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت دوسانت باز کنید به شکل دلخواه قالب بزنید اگر نرم بود بعد از 4تا5ساعت قالب بزنید
برای تزیین حلوا شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود
یک طرف حلوای قالب زده را در شکلات فرو کنید
روی شکلات بادام یا پسته خرد شده بپاشید


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک اسفنجی(به دو روش)

دستورکیک اسفنجی شماره ی یک :
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .

طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.
============================================

کیک اسفنجی شماره ی دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند یک پیمانه ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوری ،
روغن مایع یک چهارم پیمانه ،
آب معمولی یک چهارم پیمانه ،
آرد سفید قنادی 2 پیمانه ،
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری ،
نمک نوک قاشق چای خوری .

طرز تهیه :

* فر را داغ کنید . تنظیم فر بالاتر از موقعی باشد که یک کیک ساده ی خانگی درست می کنید ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را کاغذ انداخته ، چرب کنید .
* آرد + بیکینگ پودر + نمک ، سه بار الک شود .
* آب + روغن مایع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفیده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفیده ها زده شوند تا حالت پفکی به خود یگیرد . پودر فند کم کم اضافه شده ، کاملاَ هم زده شود . زرده ها یکی یکی داخل مخلوط سفیده شده ، هر بار هم زده شود . وانیل اضافه شود و همزن کنار گذاشته شود .
*مخلوط مایعات اضافه شده ، با لیسک به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد کم کم اضافه شود .
* خمیر داخل قالب ریخته شود .
* کیک به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شود .


*** به نظر من کیک شماره ی یک خیلی لطیف است و برای کیک های تا ارتفاع 10 سانتی متر عالی است . ولی کیک شماره ی دو برای کیک های مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربی ) خیلی مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزی است خمیر شماره ی دو را بپزید ، چون می توانید قالب را کلاَ چرب کنید .

*** اگر علاوه بر کیفیت کار بحث سود آوری هم مد نظر باشد پس کیک دوم را انتخاب کنید ، چون با اینکه فوق العاده است ولی از نظر وزنی سنگین تر در می آید .

*** اگر قرار است کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید ، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و هیچ وقت آنرا با آرد الک نکنید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اینم اموزش تصویری فیله کردن قزل آلا

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش تصویری فیله کردن ماهی

 

 

 

 

 

 

 

 

تمام عکس هااز سایت http://irancook.ir/ (دوست عزیزم نیلوفر بانو)گرفته شده.(با کمال تشکر)



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شیفون

تخم مرغ .................................  ۸ عدد

آرد........................................  ۴۰۰ گرم

شکر........................................  ۳۲۰ گرم

روغن.....................................  ۱۸۰ گرم

شیر....................................  ۱۸۰ گرم

نمک....................................... یک پنسه

وانیل....................................... یک هشتم ق چ

بکینگ پودر.............................دو ق چ سر پر

 

دوستان عزیز دقت داشته باشین که هر فری یه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده میکنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم میکنم و کیک بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه اماده س.حالا ممکنه یه فر دیگه به ۱۶۰ درجه حرارت نیاز داشته باشه.من این کیک رو تا حالا شاید سی بار درست کردم و دفعات اول اینقدر درجه رو بالا پایین کردم که به نتیجه رسیدم.پیشنهاد میکنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزارید و قبل از نیم ساعت به هیچ عنوان در فرو باز نکنین.بعدش با یه سیخ چوبی تو کیک فرو ببرین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته.زمانش هم معمولا بین ۴۵ تا ۷۰ دقیقه هستش.دیگه باید تمرین کنین تا قلقش دستتون بیاد.توصیه میکنم به هیچ عنوان این کیک رو از دست ندین چون واقعا پفش عالیه و مزش هم بی نهایت خوشمزه س.

 

طرز تهیه:

آرد+نمک+بکینگ پودر.......................سه بار الک شود

زرده وسفیه جدا شود

سفیده به همراه نوک ق چ تارتار پفکی شود سپس نصف شکر کم کم به ان اضاف شود

زره+وانیل+باقیمانده شکر...............زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود

شیر و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(یک شیر به زرده بزنین و با همزن هم بزنین و بعد یکم ارد و بعد باز شیر و باز ارد........تا شیر و مخلوط ارد تموم شن)

روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود

همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر داده شود

 

 

و اینا هم مواردی هستن که من خودم رعایت میکنم وهمیشه کیکم خیلی عالیه:

۱-قبل از هرچیز ارد رو الک کنین و بزارین کنار.

۲-قالب رو آماده کنین.دیواره ی قالب نباید چرب بشه فقط کف قالب چرب شه و کاغذ روغنی انداخته شود.

۳-واسه مخلوط کردن سفیده با مواد اول به مقدار از سفیده رو اضافه کنین و خیلی اروم مخلوط کنین بعد بقیه رو مخلوط کنین.حرکت لیسک باید مثه هشت انگلیسی باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.

۴-فر رو از قبل گرم کنین اما نه خیلی داغ.

۵-واسه جدا کردن سفیده و زرده دوتا کاسه بزارین روبروتون که بهتره یکیش استیل باشه.سفیده ها رو تو کاسه استیل و زرده ها رو تو کاسه ی دیگر بریز.ذره ای از زرده نباید وارد سفیده شه اگه شد با پوسته ی خود تخم مرغ اونو جدا کنین.سفیده رو باید به حدی بزنین که وقتی ظرف رو وارونه کردین ازش نریزه .یعنی وقتی همزن خاموش را از مواد بیرون کشیدین سفیده مثه یه قله ایستاده بالا کشیده بشه. به این حالت میگن قله ی ایستاده.اگه نوک قله خمیده بود یعنی هنوز باید بزنین.زرده رو هم فقط تا حدی بزنین که کرم و کشدار بشه.بیشتر نزنین.

۶-وقتی مواد رو تو قالب ریختین قالب رو یه بار اروم به کابینت بکوبین تا حبابای روی سطحش بترکه.

۷-اگه تارتار نداشتین اصلا موردی نداره.سفیده که فرم گرفته نصف شکرو بهش اضافه کنین و بزارین تو یخچال ولییییییییییی از این مرحله به بعدشو باید سریعتر انجام بدین

 

                                                                                                 موفق باشین

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شیفون



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکویت قهوه

 

کره......................................۱۸۵ گرم

پودر شکر.............................  ۵۵ گرم یا ۴/۱ پیمانه

آب داغ...............................  ۱ ق چ

نسکافه.............................  ۱ ق چ

فندق بو داده،کاملا خرد شده.......  ۷۵ گرم یا ۲/۱ پیمانه

آرد معمولی............................   ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه

شکلات سیاه خرد شده............  ۶۰ گرم

کوفا.....................................  ۲۰ گرم

 

طرز تهیه:

مرحله اول

کره و شکر را در ظرف کوچکی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا نرم و یکدست شود.سپس نسکافه و آب مخلوط شده را اضافه کرده،میزنیم.

فندق+آرد الک شده را هم داخل مخلوط میریزیم و با همزن میزنیم تا خمیر نرمی بدست آید.خمیر را به آرامی بروی سطح اغشته به ارد ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.خمیر را میپوشانیم وبه مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم

سپس خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی باز میکنیم تا ضخامت آن به ۲ میلی متر برسد.خمیر را با قالبهای دایره ای ۵ سانتی و ۵/۳ سانتی قالب میزنیم.مقداراین دایره ها باید برابر باشد.

 

مرحله دوم

دایره ها را به فاصله ۳ سانتی متر از هم در سینی فر چرب شده فر میچینیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر  با درجه حرارت متوسط قرار میدهیم تا بیسکویت ها کمی برشته شوند.میگذاریم بیسکویت ها کمی سرد شوند.کرم قهوه را با قاشق داخل قیفی که سر لوله ان کوچک باشد میریزیم و دور بیسکویت های ۵ سانتی  و مرکز انها را با قیف از این کرم میزنیم.(بعدا با بیسکویتهای کوچکتر کار داریم)

 

مرحله سوم

شکلات و شکوفا را در ظرف نسوز کوچکی مخلوط میکنیم و روی ظرفی حاوی اب داغ میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا نرم و یکدست شود.یک طرف بیسکویت های کوچک را در مخلوط شکلات میزنیم سپس ان ها را از طرفی که شکلات ندارند روی سینی های مشبک  می چینیم تا شکلات خودش را بگیرد.بیسکویت های کوچک شکلاتی را در وسط و روی بیسکویت های بزرگ(۵ سانتی) قرار میدهیم

 

تهیه کرم قهوه:

کره +وانیل را در ظرفی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا کاملا سبک شود سپس خاکه قند الک شده +شیر+مخلوط نسکافه و اب را اضافه میکنیم و هم میزنیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکویت قهوه با مغز گردو

این مقدار مواد حدودا ۳۵ عدد بیسکویت به شما میدهد.

کره.................................... ۱۲۵ گرم

شکر قهوه ای...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پیمانه

تخم مرغ............................. ۱ عدد

نسکافه.............................. ۲ ق غ

آب داغ............................... ۱ ق غ

آرد معمولی........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پیمانه

آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پیمانه

گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پیمانه

خاکه قند.......................... ۱ ق غ

نسکافه اضافی..................۱ ق چ

شکلات سیاه آب شده........ ۲۵۰ گرم

روغن نباتی مایع................. ۲ ق چ

طرز تهیه:

کره+شکر قهوه ای+تخم مرغ را در ظرف کوچکی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا نرم و یکدست شود.

مخلوط نسکافه+آب را که خنک شده باشداضافه میکنیم.

سپس آردهای الک شده را در دو نوبت مخلوط میکنیم.

با همزن برقی میزنیم تا خمیری شکل شود.

خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.

آنرا بین کاغذهای روغنی به ضخامت ۵ میلی متر باز میکنیم.

با قالب دایره ای شکل ۵ سانتی متری خمیر را میبریم و به فاصله ۴ سانت از هم در سینی های چرب شده فر میچینیم.روی آن ها یک تکه گردو میگذاریم.سینی را به مدت ۱۲ دقیقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار میدهیم تا بیسکویت ها قهوه ای روشن شوند.

سپس آنها را بیرون آورده روی سینی های خنک مشبک می چینیم تا خنک شوند.پس از خنک شدن روی بیسکویت ها مخلوط خاکه قند و قهوه اضافی میپاشیم و هر بیسکویت را تا نیمه در مخلوط روغن و شکلات فرو میبریم وروی سینی های مشبک میچینیم تا خودشان را بگیرند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی نارگیلی با کرم لیمو

 

مواد لازم:

بیسکویت ساده..........................  ۲۵۰ گرم

شیر عسل...............................  یک دوم پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر)

کره ریز شده............................ ۱۲۵ گرم

رنده پوست لیمو.......................   ۱ ق چ

پودر نارگیل..............................  ۹۰ گرم

پودر نارگیل اضافی....................  ۲ ق غ

 

مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

خاک قند.......................۲۸۰ گرم(یک و سه چهارم پیمانه)

کره نرم شده................. ۱ ق چ

آب لیمو....................... ۱ ق غ

 

 

بیسکویت ها را کاملا خرد میکنیم.شیر و کره را در تابه ی متوسطی مخلوط میکنیم.روی حرارت میگذاریم،هم میزنیم تا کره آب شود

مخلوط شیر و کره را مدتی میگذاریم تا بماند تا دمایش کمی پایین بیاید.سپس بیسکویت خرد شده،رنده پوست لیمو و پودر نارگیل را در آن میریزیم،با همزن میزنیم.مخلوط را به طور یکدست و مساوی در قالب ۲۹*۱۹ سانتی متری مستطیل شکل میریزیم.

ان را به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.پس از این مدت کرم لیمو را روی آن میریزیم.و روی کرم هم پودر نارگیل اضافی را می پاشیم.

 

تهیه کرم لیمو:

خاک قند را در ظرف کوچک نسوزی الک میکنیم.کره و آبلیمو را در آن میریزیم و هم می زنیم تا خمیر سفت و خشکی بدست آید.سپس آن را روی ظرفی محتوای آب داغ میگذاریم مرتب هم می زنیم تا کرم مانند شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۰۴:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)