بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ترشی هلو

هلو تازه آغشته به سرکه ، شکر و ادویه های گرم یک درمان سنتی کلاسیک است. با بستنی ، کیک پوند ، گوشت بو داده و سبزیجات سرو کنید یا در سبزیجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط کنید. - نیک آیورسون ، میلواکی ، ویسکانسین

کل زمان
آماده سازی: 20 دقیقه فرآیند: 15 دقیقه

مواد لازم :

 

  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
  • 24 دانه فلفل کامل
  • 18 میخک کامل
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه تکه تکه شده
  • 12 هلو متوسط ​​، پوست کنده ، حفره دار و کوارک
  • 3 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 1 فنجان آب

 

دستور العمل :


چوب دارچین ، دانه های فلفل دلمه ای ، میخک و خلال های زنجبیل را بین 6 شیشه داغ داغ تقسیم کنید. هلو را اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، سرکه و آب را بجوشانید. با دقت مایع داغ را روی هلو ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید.

رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
4 قطعه: 78 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 19 گرم کربوهیدرات (17 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی هندوانه

مواد لازم :

 

  • 8 فنجان پوست هندوانه پوست کنده (2x1 اینچ. قطعه)
  • 6 فنجان آب
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • 4 فنجان شکر
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ) ، تقسیم شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک کامل
  • 1 قاشق چای خوری دانه های فلفل کامل

دستور العمل آماده سازی :


پوست را در یک کاسه بزرگ غیرفعال قرار دهید.

در آب و نمک هم بزنید.

برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. خوب بشویید و آبکش کنید.
در فر هلندی ، شکر ، سرکه ، 2 چوب دارچین ، میخک و دانه های فلفل دلمه ای را مخلوط کنید.

جوش بیاورید. پوست اضافه کنید به جوش برگردید.

گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود. چوب دارچین را دور بریزید.
با احتیاط مخلوط داغ را در 4 شیشه داغ 1 پیمانه ملاقه کنید و 1/2 در بگذارید.

فضای سر به هر شیشه یک چوب دارچین باقیمانده اضافه کنید.

حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید.

درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید.

شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت سردبیر: برای تهیه پوست هندوانه ، پوست سبز تیره را از پوست هندوانه جدا کرده و دور بریزید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است.

برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید.

6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 16 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 96 میلی گرم سدیم ، 5 گرم کربوهیدرات (5 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی جوانه برکسل

دستورالعمل :


جوانه بروکسل 3 پوندی ، خرد شده و نصف شده (حدود 12 فنجان)
6 حبه سیر ، نصف شده
2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
1 فلفل قرمز متوسط ​​شیرین ، ریز خرد شده
1/2 فنجان شکر
کنسرو نمک 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای کامل

 
موارد مصرف ترشیجات :


یک کوره هلندی را سه چهارم پر از آب کنید. جوش بیاورید. جوانه بروکسل را به صورت دسته ای اضافه کنید.

آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
جوانه بروکسل را در شش ظرف گرم 1 لیتری بسته بندی کنید. تکه های سیر و فلفل را بین شیشه ها تقسیم کنید.

 


در یک قابلمه بزرگ ، مواد باقی مانده را بجوشانید.

مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادویه ترشی خانگی + طرز تهیه آن

من هر ساله می توانم و دوست دارم از این ادویه ترشی برای ترشی هایم استفاده کنم. همه می گویند بهترین کسانی هستند که تاکنون داشته اند. اولیویا میلر ، ممفیس .
 

زمان آماده سازی / کل زمان: 10 دقیقه

ملزومات :
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 2 عدد میخک کامل
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل سایه شده است
  • 1 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده
  • 1 برگ بو ، خرد شده
  • 1 چوب دارچین (2 اینچ)

 

 

دستورالعمل :


همه مواد را با هم ترکیب کرده اند و در یک ظرف یا ظرف هوا بندازید. در دستور العمل های ترشی مورد علاقه استفاده کنید.
نکات ادویه جات ترشی جات


ترشی ادویه از چه چیزی ساخته شده است؟


ادویه جات ترشی جات ترکیبی از 6 تا 8 ادویه و ادویه است. برای این دستور ، ما از برخی ادویه ها استفاده می کنیم که فکر می کنیم هر آشپز خانه را باید مانند دانه خردل ، فلفل دلمه ای ، دانه های گشنیز ، میخک ، زنجبیل ، تکه های فلفل قرمز ، یک برگ و یک چوب دارچین داشته باشید.


ادویه ترشی برای چه استفاده ای می شود؟


از ادویه ترشی استفاده از ترشی خوردن می تواند برای طعم دادن به سوپ ها ، خورش ها ، آب نمک و غذاهای اصلی استفاده شود. برای الهام گرفتن از بهترین دستورات ترشی ما را ببینید!

 

 


چه تفاوتی بین فلفل دلمه ای و ادویه ترشی وجود دارد؟


فلفل دلمه ای یک توت خشک است که عطر و طعم گرمی شبیه دارچین ، جوز هندی و گل میخک دارد. ادویه جات ترشی جات ترکیبی از ادویه ها و ادویه های مختلف است که می تواند شامل ادویه جات ترشی جات باشد.


کدام سرکه برای ترشی بهترین است؟


محبوب ترین سرکه ترشی سرکه سفید مقطر به دلیل شفاف بودن و دارای طعم ملایمی است. اما از هر سرکه ای می توان استفاده کرد به شرطی که حداقل 5 ٪ اسیدیته باشد و باعث شود غذاها به درستی حفظ شوند. درباره زمان کارایی هر نوع سرکه بیشتر بدانید.
ارزش غذایی : 1/8 قاشق چای خوری: 1 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 0 کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی رنگین کمان

مواد لازم :
  •  
  • 2 دسته خرده چوب رنگین کمان
  • 1 پیاز کوچک ، نصف شده و خلال شده
  • 2 قاشق چای خوری ادویه جات ترشی جات مخلوط شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سیب
  • 1/3 فنجان آب

 

دستور ترشی:


برگ های خرد شده از خرده چوب سوئیس. برای استفاده دیگری ذخیره کنید. ساقه ها را به 2 اینچ برش دهید. قطعات؛ در یک کاسه بزرگ غیر واکنشی ضد حرارت قرار دهید. پیاز ، ادویه ترشی ، دانه کرفس و دانه خردل را اضافه کنید.
در یک قابلمه کوچک ، شکر ، سرکه و آب را مخلوط کنید. جوش بیاورید. 1 دقیقه بپزید ، هم بزنید تا شکر حل شود. با دقت روی مخلوط خرد شده بریزید. کاملاً خنک در یخچال قرار دهید ، یک شب در آن را بپوشانید ، و گاهی اوقات هم بزنید.
ارزش غذایی
1 وعده: 48 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 211 میلی گرم سدیم ، 11 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 2 گرم پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی خیار

مواد لازم :
  • خیار ترشی 2 پوندی (حدود 8 تا 10 عدد متوسط) ، اصلاح شده و ورقه ورقه شده نازک
  • 3 پیاز متوسط ، نازک خرد شده
  • 1 فلفل سبز بزرگ ، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری نمک ، تقسیم شده
  • 2 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 3 قاشق چایخوری دانه کرفس

دستور العمل ترشی :


در یک کاسه بزرگ لیوان یا فولاد ضد زنگ ، سبزیجات را با 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید. روی آن را با یخ خرد شده بپوشانید و خوب مخلوط کنید. در یخچال ، 8 ساعت دربسته تخلیه و آبکشی کنید خوب تخلیه کنید بازگشت به کاسه
در یک قابلمه ، شکر ، سرکه ، دانه کرفس و نمک باقی مانده را مخلوط کنید. بجوشانید. بپزید و 1 دقیقه هم بزنید. روی مخلوط خیار بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
انتقال به ظروف فریزر یا شیشه های کنسرو ، ترک 1 در. فضای سر کاملا خنک تا 6 هفته یخ زده ، پوشانده شود.
قبل از سرو در یخچال ذوب شوید. ترشی های ذوب شده را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی تربچه

دستورالعمل ترشی تربچه :

شیشه های کنسرو را آماده کنید
شیشه ها و درب های کنسرو را در آب گرم و صابون بشویید و روی حوله آبکش کنید.
تربچه را برای ترشی آماده کنید
تربچه را زیر آب روان و خوب بشویید. انتهای ساقه و ریشه را با یک چاقوی تیز برش دهید.
تربچه ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب سرد پر کنید. آب را خوب بهم بزنید.
آب را از کاسه بریزید و دو یا سه بار تکرار کنید تا آب پاک شود و دیگر خاکی در کف کاسه مشاهده نکنید.


تربچه را خرد کنید


با استفاده از یک چاقوی تیز کننده ، یک ماندولین یا یک غذاساز ، تربچه را به برش های ⅛ اینچی برش دهید.
وقتی تربچه را ورقه ورقه می کنید ، درون یک کاسه بزرگ قرار دهید. در صورت نیاز دوباره تربچه را بشویید.
تربچه های خرد شده را در سه شیشه کنسرو خوراکی پهن دهان بسته بندی کنید. پس از پر کردن از آب نمک ، برشهای باقیمانده را برای بالا کشیدن شیشه ها ذخیره کنید.


ترشی شور درست کنید


سرکه ، شکر ، آب ، نمک ترشی ، دانه خردل ، فلفل سیاه آسیاب شده ، برگ بو و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه ای از فولاد ضد زنگ متوسط ​​اندازه کنید.
مواد نمک را به جوش بیاورید. آب نمک داغ را با احتیاط به یک فنجان اندازه گیری فوران کرده منتقل کنید.
آب نمک را روی تربچه های هر شیشه بریزید. ذخیره نمک باقی مانده برای بالا بردن شیشه ها.
با استفاده از چوب چوبی یا یک حباب پاک کن کنسرو ، حباب های هر شیشه را بردارید.
هنگامی که برش های تربچه شروع به ته نشینی کرد ، برش های تربچه رزرو شده را درون آن قرار دهید تا شیشه ها پر شود. در صورت لزوم با نمک باقیمانده بالا بریزید.


لبه شیشه را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید. یک درب صاف روی شیشه قرار دهید و باند را بمالید. این کار را با همه شیشه ها تکرار کنید.
اجازه دهید شیشه ها حدود یک ساعت خنک شوند. قبل از سرو حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
تا سه ماه در یخچال نگه دارید.
سه ظرف شیشه ای 16 اونسی درست می کند.

من عاشق تربچه ترشی هستم. این دستور نیاز به 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده دارد. تربچه ترشی بسیار تند است. شما می توانید مقدار آن را بر اساس تحمل تند خود کاهش دهید و یا آنها را به کلی کنار بگذارید.
همیشه هنگام تهیه کنسرو از سرکه 15٪ استفاده کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه سیر ترشی اسپانیایی

عناصر
  •  
  • 2 پیمانه آب
  • 3 فنجان حبه سیر پوست کنده شده
  • 12 دانه گشنیز
  • 6 دانه فلفل کامل
  • 3 چیل داغ خشک ، خرد شده
  • 3 فلفل دلمه
  • 1 برگ بو ، به سه قطعه پاره شده است
  • 1-1 / 2 فنجان سرکه شراب سفید یا سرکه سفید مقطر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری کنسرو نمک

جهت ها


در یک قابلمه بزرگ ، آب را بجوشانید. سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه بجوشانید.
در همین حال ، گشنیز ، دانه های فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای و برگ بو را بین سه شیشه گرم نیم پیمانه تقسیم کنید. سیر را آبکش کرده و درون شیشه ها را در 1/2 سانتی متر از قسمت بالا قرار دهید.
در یک قابلمه کوچک ، سرکه ، شکر و نمک را مخلوط کنید. مدام به هم بزنید تا به جوش بیاید. مایع داغ را با احتیاط روی سیر ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1 حبه سیر: 5 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 30 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی کدو سبز شیرین و شور

عناصر

 

  • 11 فنجان کدو سبز خرد شده (حدود 3 پوند)
  • 1 پیاز بزرگ ، نصف شده و نازک خرد شده
  • 1/3 فنجان نمک کنسرو
  • 4-1 / 2 فنجان سرکه سفید
  • 3 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • 1-1 / 2 قاشق چای خوری زردچوبه چرخ شده

جهت ها


کدو سبز و پیاز را در یک کاسه بزرگ غیرفعال قرار دهید. نمک را بپاشید و آن را پرتاب کنید تا پوشانده شود. برای پوشاندن آب اضافه کنید بگذارید در دمای اتاق 2 ساعت بماند. زه کشی؛ کاملاً آبکشی و تخلیه کنید.
 موجودی باقیمانده را ترکیب کنید. جوش آورده و هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را کاهش دهید بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا طعم ها مخلوط شوند. مخلوط کدو سبز را اضافه کنید گاهی جوش بزنید و جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید بجوش و آرام ، بدون پوشش ، 5-4 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود.


مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون شش شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن باقی بماند. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مایع ترشی گرم تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


نکات ترشی کدو سبز شیرین و ترش
کدو سبز ترشی چه طعمی دارد؟


طعم کدو سبز ترشی بسیار شبیه ترشی است که با خیار درست می شود. حتی می توانند کمی ترد باشند زیرا محتوای آب کدو سبز کمتر است.


کدو سبز ترشی چه مدت دوام می آورد؟


شیشه های ترشی کدو سبز باز نشده فقط باید تا یک سال نگهداری شود. این ترشی ها پس از باز شدن ، 2-3 هفته در یخچال ماندگار می شوند.


با کدو سبز ترشی چه کاری باید انجام دهم؟


کدو سبز ترشی جایگزین مناسبی برای هر زمان استفاده از ترشی است. آنها را با همبرگر ، ساندویچ و هوای سبک کوبایی امتحان کنید. تحقیقات انجام شده 
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 12 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 87 میلی گرم سدیم ، 3 گرم کربوهیدرات (2 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی کریسمس مناسب ارامنه

عناصر

 

  • ترشی شوید 1 گالن
  • 11-1 / 4 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • میخک کامل 1 قاشق غذاخوری
  • 3 تا 4 عدد فلفل جلاپنو ، خرد شده
  • 4 تا 5 حبه سیر ، خرد شده
  • 4 تا 5 چوب دارچین کامل
  • 1 پوند آلبالو کامل
  • 3 شیشه (هر کدام 15 اونس) پیاز مروارید ، آبکش شده
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون

جهت ها


خیارشور ، آب ذخیره شده را تخلیه کنید آب را کنار بگذارید. خیار شور را به 1/2 اینچ بریزید. برش؛ کنار گذاشتن در یک گلدان بزرگ ، شکر ، سرکه ، دانه خردل ، میخک ، فلفل ، سیر ، چوب دارچین و آب ترشی را مخلوط کنید.


پختن روی شکر با حرارت متوسط ​​، حدود 10 دقیقه حل می شود ، و گاهی اوقات هم می زنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید کمی خنک چوب دارچین را دور بریزید.
در یک کاسه بزرگ ، گیلاس ، پیاز و برش های ترشی را با هم مخلوط کنید. مایعات را روی مخلوط ترشی بریزید. روغن را هم بزنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید و گاه گاهی هم بزنید. مخلوط را بین شیشه ها تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید و تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت ویراستار
هنگام برش فلفل تند از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید. روغن ها می توانند پوست را بسوزانند. از دست زدن به صورت خودداری کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 99 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 55 میلی گرم سدیم ، 25 گرم کربوهیدرات (23 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)