بک لینک -
سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی قارچ اروپایی

عناصر

 

  • 5 پوند قارچ تازه کوچک
  • 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 1-1 / 2 فنجان روغن کانولا
  • 1/4 فنجان شکر
  • کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
  • 3 حبه سیر ، خرد شده
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری ترخون خشک

جهت ها


همه مواد را در یک گلدان ذخیره کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن را بگذارید. فضای سر
حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید. شیشه ها را داخل کنسرو قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملا با آب پوشانده شده اند. جوش بیاورید. به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 18 کالری ، 1 گرم چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 35 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی یونانی هفت دره

عناصر
  •  
  • گوجه سبز 7 پوندی (حدود 20 متوسط)
  • 4 پیاز بزرگ
  • 2 عدد پیاز قرمز بزرگ
  • 3 عدد فلفل سبز بزرگ
  • 2 عدد فلفل قرمز بزرگ شیرین
  • کنسرو نمک 4 قاشق چایخوری
  • 5 فنجان سرکه سیب
  • 4 فنجان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه کرفس
  • 4 قاشق چایخوری دانه خردل

جهت ها


گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل را به صورت گوه برش دهید. در یک غذاساز ، سبزیجات را به صورت دسته ای بپوشانید و فرآوری کنید تا ریز خرد شود. نمک را هم بزنید. مخلوط را بین دو صافی تقسیم کنید و هر کدام را روی یک کاسه قرار دهید. بگذارید 3 ساعت بماند.
مایع را از کاسه ها دور بریزید. سبزیجات را در گلدان ذخیره کنید. سرکه ، شکر ، دانه کرفس و دانه خردل را هم بزنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 30-35 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود.
مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه پیمانه داغ قرار دهید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
2 قاشق غذاخوری: 37 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 78 میلی گرم سدیم ، 9 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 0 پروتئین. مبادلات دیابتی: 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی چهار فصل اسپانیایی

عناصر

 

  • 6 فنجان شکر
  • 6 فنجان سرکه سفید
  • 1/4 فنجان دانه کرفس
  • 1/4 فنجان دانه خردل
  • کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
  • 10 هویج متوسط ، از طول نصف شده و به قطعات 2 اینچی بریده شوید
  • 3 خیار متوسط ، خلال شده
  • 3 عدد فلفل قرمز متوسط شیرین ، به قطعات 1 اینچی بریده شوید
  • 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 1 دسته پیاز سبز ، به قطعات 2 اینچی برش دهید

جهت ها


در یک اجاق هلندی ، 5 ماده اولیه را ترکیب کنید. جوش بیاورید ، هم بزنید تا شکر حل شود. در همین حال ، مواد باقی مانده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مایع گرم را روی سبزیجات بریزید. سرد. در صورت تمایل به شیشه ها منتقل کنید. محکم بپوشان قبل از سرو به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار دهید. تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.


ارزش غذایی
1/4 فنجان: 55 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 28 میلی گرم سدیم ، 13 گرم کربوهیدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لوبیا سبز یک ترشی مدیترانه ای

عناصر
  •  
  • 1-3 / 4 پوند لوبیای سبز تازه ، اصلاح شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 4 حبه سیر ، پوست کنده
  • 4 قاشق چایخوری دانه شوید یا 4 سر شوید تازه
  • 2-1 / 2 فنجان آب
  • 2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
  • نمک کنسرو 1/4 فنجان

جهت ها


حبوبات را در 4 شیشه گرم 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا بسته بندی کنید. دانه های کاین ، سیر و شوید را به شیشه ها اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، آب ، سرکه و نمک را بجوشانید.
مایع گرم را با احتیاط روی لوبیا ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
8 لوبیای سبز: 9 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 83 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی چغندر و فوت و فن آن

عناصر


3 پوند چغندر کوچک کوچک
2 فنجان شکر
2 فنجان آب
2 فنجان سرکه سیب
2 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
1 قاشق چایخوری میخک کامل
1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای


جهت ها


چغندرها را بشویید و تاج های اول را اصلاح کنید. در اجاق گاز هلندی قرار داده و با آب بپوشانید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید روی آن را بپوشانید و بجوشانید تا 25 دقیقه و 25 دقیقه منقبض شود. از آب خارج کنید سرد. چغندر را پوست بگیرید و چهارم کنید.
چغندر را در فر هلندی قرار دهید. شکر ، آب و سرکه را اضافه کنید. ادویه ها را روی ضخامت دو برابر پارچه های پنیر قرار دهید. گوشه های پارچه را بالا بیاورید و با نخ ببندید تا کیسه ای تشکیل شود. به مخلوط چغندر اضافه کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه بپزید. کیسه ادویه را دور بریزید.
چغندرها را با احتیاط در 4 شیشه داغ 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا قرار دهید. مایع گرم را با احتیاط روی چغندر ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 35 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 53 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 44 میلی گرم سدیم ، 12 گرم کربوهیدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 سبزی ، 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی فلفل دلمه و طرز تهیه آن

عناصر


5 فلفل قرمز بزرگ شیرین
8 فلفل موز (حدود 1 پوند)
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
8 حبه سیر ، پوست کنده
4 قاشق چایخوری روغن کانولا
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1-1 / 4 فنجان شکر
کنسرو نمک 2 قاشق چایخوری


جهت ها

فلفل قرمز و موز را به صورت نواری بریزید ، بذرها را دور بریزید. فلفل ها را در 5 شیشه داغ 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا بسته بندی کنید. پیاز ، سیر و روغن را بین شیشه ها تقسیم کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، آب ، سرکه ، شکر و نمک را بجوشانید. مایع داغ را با احتیاط روی مخلوط فلفل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مایع گرم تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
1 اونس: 13 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 15 میلی گرم سدیم ، 3 گرم کربوهیدرات (2 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 0 پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خیار را اینطوری بندازید

مواد لازم :
  • 11 فنجان آب
  • 5 فنجان سرکه سفید
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • خیار ترشی 12 پوندی ، به صورت طولی یا چهار چهارم
  • 9 شاخه شاخه یا سر
  • 18 حبه سیر
  • 18 عدد چیلی داغ خشک
دستورالعمل:

در یک بشکه آب ، آب ، سرکه و نمک را بجوشانید. 10 دقیقه بجوشانید.

خیارها را در 9 شیشه کوارته گرم در 1/2 اینچ بسته بندی کنید. در هر شیشه یک سر شوید ، دو حبه سیر و دو عدد فلفل قرار دهید.
با احتیاط مخلوط داغ را درون شیشه ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر . حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.

هر کدام 1: 4 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 727 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.


عاشق این دستورم! طعم بسیار شبیه آنچه مادر من درست می کند! تنها تغییری که من ایجاد کردم این بود که چند شیشه بدون فلفل فلفل قرمز درست کردم!

این دستورالعمل تقریباً شبیه مادربزرگهای من به نظر می رسد اما زمان پردازش یک داور در 180 درجه باید 30 دقیقه باشد نه 10 عدد شیشه ها را در آب در حال جوش (150 درجه) قرار دهید و تا 180 گرم کنید. دقایق. این یک روش تایید شده توسط USDA است و ترشی تردتر درست می کند همانطور که ترشی ترد به شیشه اضافه می شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی کول آید هندی

عناصر
  • ▢1 نیزه ترشی شوید شیشه 32 اونس
  • ▢ 1 بسته کول به هر عطر و طعم کمک می کند
  • /3/4 فنجان شکر

دستورالعمل ها


در یک کاسه بزرگ آب ترشی خود را از شیشه تخلیه کنید.
کمک کول و شکر را به آب ترشی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا حل شود.
دوباره با ترشی داخل شیشه بریزید ، ممکن است کمی آب باقی مانده باشد.
بالا را مهر و موم کنید و تکان دهید.
5-7 روز در یخچال قرار دهید و یک بار در روز تکان دهید.
یادداشت
ما برای این ترشی ها از کمک گیلاس کول استفاده کردیم.
تغذیه


کالری: 588 کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 152 گرم | پروتئین: 1 گرم | چربی: 1 گرم | چربی اشباع شده: 1 گرم | سدیم: 570 میلی گرم | پتاسیم: 60 میلی گرم | فیبر: 1 گرم | شکر: 151 گرم | ویتامین A: 120IU | کلسیم: 27 میلی گرم | آهن: 0.2 میلی گرم
وقتی عنوان کردم که قصد دارم اینها را برای خانواده و دوستانم درست کنم ، نظرات متفاوتی دریافت کردم. بچه های من کاملا عاشق ترشیجات و Kool Aid هستند ، بنابراین آنها از اینکه آنها را امتحان می کردند بسیار هیجان زده بودند!

اگر می خواهید برای این عطر و طعم مقایسه کنید ... اگر واقعاً هر نوع مقایسه ای وجود دارد ، باید یک ترشی شیرین باشد. من یک مکنده بزرگ برای لذت شیرینی ترشی هستم و شیرینی این ترشی های Kool Aid واقعا با آن یکی میخ را به سر می کوبند!

ترشی کول کمک


بنابراین نیازی به گفتن نیست که اینها حافظ ما هستند. آنها میان وعده ای سرگرم کننده و دیوانه وار هستند که می توانید آن را نیش بزنید ، در مکان های مجالس شلاق بزنید تا به برخی از مهمانان نشان دهید یا فقط در آنجا باشید زیرا قبلاً آنها را دوست دارید. مطمئناً یک دستورالعمل آسان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۱:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی IPA و ترشی فلفل دلمه ای

ترشی IPA و ترشی فلفل دلمه ای


عناصر
  • 12 اونس آبجو IPA
  • 1 فنجان سرکه سیب
  • 1 قند قند
  • نمک 2 Tbs
  • 1 Tbs دانه های فلفل سیاه
  • 5 تا 10 شاخه شوید تازه
  • ½ فنجان یخ خرد شده
  • خیار ترشی 1 پوند (کربی یا پارسی) ، قطعه قطعه شده
  • 1 پوند فلفل کوچک رنگین کمانی شیرین

دستورالعمل ها


در قابلمه روی حرارت زیاد آبجو ، سرکه ، شکر ، نمک و ذرت های فلفل را اضافه کنید. بگذارید تا آرام بجوشد و هم بزنید تا شکر و نمک حل شود و از روی حرارت برداشته شود.
یخ را بهم بزنید. اجازه دهید آب نمک تا دمای اتاق بماند.
خیارها را به ظرف محکم هوا اضافه کنید ، چند شاخه شوید اضافه کنید.
فلفل های رنگین کمان را به یک ظرف جداگانه اضافه کنید ، چند شاخه شوید اضافه کنید.
آب نمک خنک شده را روی خیارها و فلفل ها بریزید ، مطمئن شوید همه سبزیجات غرق شده اند.
قبل از سرو حداقل 24 ساعت خنک شوید. برای نگهداری در قفسه سرد یا قابل نگهداری مناسب باشید.

در قابلمه روی حرارت زیاد آبجو ، سرکه ، شکر ، نمک و ذرت های فلفل را اضافه کنید. بگذارید تا آرام بجوشد و هم بزنید تا شکر و نمک حل شود و از روی حرارت برداشته شود.


یخ را بهم بزنید.

اجازه دهید آب نمک تا دمای اتاق بماند.
خیارها را به ظرف محکم هوا اضافه کنید ، چند شاخه شوید اضافه کنید.
فلفل های رنگین کمان را به یک ظرف جداگانه اضافه کنید ، چند شاخه شوید اضافه کنید.
آب نمک خنک شده را روی خیارها و فلفل ها بریزید ، مطمئن شوید همه سبزیجات غرق شده اند.
قبل از سرو حداقل 24 ساعت خنک شوید. برای نگهداری قفسه سرد یا قابل نگهداری مناسب باشید.
پیشخدمت ، یک زن مسن با لهجه ضخیم بروکلین و موهای بلوند سرخ شده سفید کننده ، هیچ مقاومت من را نداشت ، "اینها بهترین ها در شهر هستند ، غذا بخور"

بنابراین من این کار را کردم ، من مردم را دوست دارم و نمی خواستم او از من عصبانی شود. شگفت زده شدم. هیچ چیز مانند من تا کنون نداشته ام. ترد ، کمی شیرین ، کمی گیاهی و بسیار خوشمزه که کل بشقاب را خوردم. این یک مکاشفه بود. مانند فهمیدن اینکه من از غذاهای چینی متنفر نیستم ، من فقط از لا چوی در قوطی متنفرم یا اینکه واقعاً نارگیل را دوست دارم و از میله های بادام جوی متنفرم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۱:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی یخچال جین و تونیک

 

  • 5-7 عدد خیار کوچک ایرانی یا ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری توت ارس
  • 3/4 فنجان جین
  • 3/4 فنجان آب مقوی
  • آب 1 آهک
  • 2 قاشق غذاخوری آب گل آهک گل رز

دستورالعمل ها


نوک ساقه را از خیار بشویید و اصلاح کنید. آنها را از طول به نصف برش دهید و سپس دوباره به نصف بریزید. آنها را به طول شیشه خود کوتاه کنید. شما می خواهید که نیزه ها در شیشه قرار بگیرند و در نهایت پس از اتمام کار کاملاً در مایع غوطه ور شوند.
جین ، آب مقوی ، آب آهک تازه و گل رز را مخلوط کنید.
توت ارس را کمی له کنید تا طعم آن آزاد شود. نیزه های ترشی را درون یک ظرف شیشه ای تمیز قرار دهید. شیشه را پر کنید اما آنها را خیلی محکم بسته بندی نکنید.
توت ارس ، و سپس مخلوط مایع را اضافه کنید. اگر نیزه ها کاملاً غوطه ور نیستند ، با آب مقوی بیشتری آن را اضافه کنید.
شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. بگذارید خیار ترشی به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشی ها حداقل یک ماه در یخچال نگهداری می شوند.
برای این دستورالعمل باید انواع توت درخت عرعر را انتخاب کنید. می توانید آنها را در فروشگاه های مواد غذایی بهتر یا به صورت آنلاین پیدا کنید. توت درخت عرعر در واقع توت نیست ، بلکه مخروطی کوچک از درخت ارس است.

آنها نوعی عطر و طعم کاج ، مرکبات ، تیز دارند و گرچه ما در ایالات متحده زیاد از آنها استفاده نمی کنیم ، اما در اروپا از آنها به عنوان ادویه استفاده می شود. بسیاری از ما آنها را به عنوان عطر و طعم اصلی در جین می شناسیم. من عطر و طعم و عطر را دوست دارم و این یک ترکیب عالی با ترشیجات است.


 مواد لازم برای ترشی یخچال جین و مقوی


من و شوهرم در طول یک هفته اینها را تست کردیم و کاملاً به آنها علاقه داشتیم! من آنها را در کنار همبرگر کبابی ، هات داگ یا ساندویچ ، با یا بدون کوکتل همراه تصور می کنم. خوب است که جمع آوری آنها بسیار آسان باشد ، زیرا من می توانم چند دسته دیگر را در آینده ببینم!

اگر مثل ما ترشی دوست دارید ، باید سالاد سیب زمینی ترشی من را امتحان کنید ، این یک موفقیت بزرگ برای همه است! و هنگامی که آن را زیر کمربند خود قرار دادید ، به Dill Pickle و Brat Soup من تعلق دارد!

 

  • 5-7 عدد خیار کوچک ایرانی یا ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری توت ارس
  • 3/4 فنجان جین
  • 3/4 فنجان آب مقوی
  • آب 1 آهک
  • 2 قاشق غذاخوری آب گل آهک گل رز

 

دستورالعمل ها


نوک ساقه را از خیار بشویید و اصلاح کنید. آنها را از طول به نصف برش دهید و سپس دوباره به نصف بریزید. آنها را به طول شیشه خود کوتاه کنید. شما می خواهید که نیزه ها در شیشه قرار بگیرند و در نهایت پس از اتمام کار کاملاً در مایع غوطه ور شوند.
جین ، آب مقوی ، آب آهک تازه و گل رز را مخلوط کنید.
توت ارس را کمی له کنید تا طعم آن آزاد شود. نیزه های ترشی را درون یک ظرف شیشه ای تمیز قرار دهید. شیشه را پر کنید اما آنها را خیلی محکم بسته بندی نکنید.
توت ارس ، و سپس مخلوط مایع را اضافه کنید. اگر نیزه ها کاملاً غوطه ور نیستند ، با آب مقوی بیشتری آن را اضافه کنید.
شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. بگذارید خیار ترشی به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشی ها حداقل یک ماه در یخچال نگهداری می شوند.
اطلاعات تغذیه ای دستور العمل های موجود در این سایت به عنوان حسن نیت ارائه می شود و اگرچه theviewfromgreatisland.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق غذایی دارد ، اما این ارقام فقط تخمین زده می شود.


آشپزخانه مکان خوشبختی من است که در آن با مواد خارق العاده ای که جسم و روح را تغذیه می کنند بازی می کنم. ماموریت من؟ تا شما را در مورد غذای خوب اخراج کنند. دستور العمل های من هرگز گیج کننده و همیشه هیجان انگیز هستند ... تعداد 2،000 مورد در وبلاگ وجود دارد!

   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۱:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)