مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

5 ادویه هندی (پان فوران) Paanch Phoran

مقدار مساوی از ادویه های زیر را با هم بسابید:

  • دانه زیره
  • دانه رازیانه
  • سیاه دانه
  • تخم شنبلیله
  • دانه خردل

     



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ میوه دارچینی

    • 1 فنجان ماست
    • 2 ق غ عسل
    • ½ ق چ دارچین
    • ¼ ق چ وانیل

    همه مواد رو خوب مخلوط کنید.این دیپ با سیب و موز خیلی جوره.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۳۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    هویج با سس انار


    1 ق غ روغن زیتون

    نیم کیلو هویج کوچک (یا هویج بزرگ خلال شده)

    1 فنجان آب انار

    2  ق چ عسل

    1 تکه چوب دارچین 6 سانتی

    نمک و فلفل

    1 ق غ کره

    هویجها را در روغن 5 دقیقه تفت بدین . آب انار ,عسل, نمک و فلفل و چوب دارچین رو اضافه کنید 20 دقیقه تا هویج ها بپزد و آب بخار شود. چوب دارچین رو در بیارید و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سالاد پاستا 7 لایه

    این ایده لایه لایه چیدنش حرف نداره!

    لایه 1:کاهو

    لایه 2: پاستای پخته

    لایه 3: تخم مرغ آب پز

    لایه 4: ژامبون یا گوشت یا مرغ پخته و تکه شده

    لایه 5: نخودسبز

    لایه 6: ماست خامه ای و مایونز وخردل و پیازچه خورد شده

    لایه 7: پنیر چدار رنده شده و جعفری خورد شده



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ آواکادو (گواکامول) Guacamole




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پودر دیپ مزرعه

    پودر دیپ مزرعه بهترین سوغاتیه که من از مسافرای خارج می گیرم و هرمسافری میگه چی میخوای سفارش همینو میدم:

    این پودر رو چند ساعت قبل از سرو با سس مایونز و ماست خامه ای  یا ماست معمولی و کمی پنیر خامه ای ( یا اگه رژیم دارین در ماست کم چرب!!!!) یا ترکیبی از ماست و مایونز مخلوط کنید و بگذارید سبزیجات کمی در سس خیس بخوره.

    این دیپ در کنار خیار و هویج و گوجه فرنگی و قارچ وکرفس و گل کلم و چیس معرکه ست!!!

    به عنوان سس سالاد هم میشه استفاده کرد.

    این دستوریه که من پیدا کردم ولی هنوز خودم درست نکردم. در ظرف دردار تا 3 ماه میتونین نگه دارین:

    • 2 ق غ جعفری خشک
    • 1 و نیم ق چ تخم شوید
    • 2 ق چ پودر سیر
    • 2 ق چ پودر پیاز
    • 2 ق چ پیاز خشک پرک
    • 1 ق چ فلفل سیاه سابیده
    • 1 ق چ پیازچه خشک
    • 1 ق چ نمک

    همه مواد رو درشت خورد و مخلوط می کنیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دیپ باقلا


    • 1 فنجان باقلای تازه
    • یک مشت بادام بوداده خورد شده
    • 1 ق غ روغن زیتون
    • 2-3  پر سیر له شده
    • 1 ق چ ریحون خشک
    • نمک
    • مقداری بادام و روغن زیتون برای روی دیپ

    باقلا های تازه رو در آب نمک میجوشانیم .هم زمان که در حال جوشیدن است روغن زیتون رو در تابه ریخته سیر له شده رو تفت می دیم .باقلا و بادام رو با نمک و ریحون اضافه می کنیم کمی تفت می دیم بعد در میکسر مخلوط می کنیم. بهتره یه کم زبر بمونه و خیلی له نشه.




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    سالاد بروکلی و گوجه با سس زنجبیل


    کلم بروکلی رو با مقدار کمی آب یا دستگاه بخار پز کنید.

    آب یک عدد لیمو رو در یک فنجان سویا سس ریخته. 2 پر سیر و یک بند انگشت زنجبیل رو داخلش خرد کنید.

    گوجه های گلخونه ای رو از وسط نصف کنید. داخل سس بریزید و مخلوط کنید.

     وقتی بروکلی ها نرم شد گوجه ها و سس رو روی اون بریزید.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    دال عدس

    اولین نکته مهم اینکه دال عدس رو با مقدار زیاد آب نپزید. چون اگه آبش زیاد باشه هر چی هم بجوشونید دیگه سفت نمی شه.

    حدود یک فنجان تمرهندی رو دریک فنجان آب جوش حل کنید تا خوب خیس بخورد.

    4 فنجان دال عدس را در قابلمه بریزید طوری آب بریزید که حدود یک بند انگشت بالاتر از عدسها باشه . نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری شکر داخلش بریزید. برای مزه بهتر میتونید آب مرغ یا گوشت یا قرص های مرغ یا گوشت هم توش بریزید. دال عدس مدت زیادی برای پخت نمی خواد معمولا" حدود 20 دقیقه می پزه. وقتی عدس ها نرم شد 1 عدد سیب زمینی متوسط رو به مکعب های کوچک خورد کنید و داخل عدس بریزید.

    وقتی سیب زمینی ها پخت تمرهندی رو داخل آبکش ریخته با قاشق له کنید تا تمام موادش از صافی رد بشه و فقط هسته ها و ریشه ها بمونه. اگر لازم داشتید کمی آب جوش روی صافی بریزید فقط حواستون باشه آب زیادی نریزید که خوراکتون رو شل می کنه. این آب تمرهندی رو روی عدسها بریزید.

    2 قاشق روغن در تابه بریزید یک عدد پیاز بزرگ رو در روغن سرخ کنید کمی که نرم و شفاف شد 5-6 پر سیر رو داخلش خرد یا له کنید. کمی که سرخ شد 2 ق چ زردچوبه و 2ق چ زیره سابیده و 2 ق چ تخم گشنیز سابیده و فلفل قرمز پرک به اندازه ای که میخواهید تند باشد را روی آن بریزید وتفت بدهید.

    این مواد رو همینطور که داغ هستند به دال عدس ها اضافه کنید یه جوری که عدس ها رو کمی سرخ کند.

    برای اینکه خوشرنگ بشه میتونید یک قاشق رب رو در کمی روغن تفت بدید و به دال عدس اضافه کنید. هم بزنید وروی حرارت ملایم بگذارید 10 دقیقه یا بیشتر تا جا بیفته.

    این غذا هرچی تندتر باشه بهتره! می تونید ادویه کاری یا گرام ماسالا هم توش بریزید.




    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراک کلم و لوبیا سفید

  • ۲ فنجان کلم پیچ خرد شده
  • ۱ ق غ کره یا روغن
  • 2 پر سیر خرد شده
  • ۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته
  • نمک و فلفل
  • یک فنجان جعفری تازه خردشده
  • فلفل قرمز پرک

    کره را در تابه ریخته و لوبیا سفید پخته و سیر و نمک و فلفل در آن تفت می دهیم. کلم را اضافه می کنیم و هم می زنیم . در ظرف رو میگذاریم و ۲-۳ دقیقه یکبار در رو برمیداریم و هم می زنیم تا جایی که کلم نرم و طلایی شود. جعفری خرد شده رو اضافه می کنیم و هم می زنیم .در ظرف میریزیم و روش فلفل قرمز می پاشیم.

    پیشنهادات:

    فکر کنم یه کم آبلیمو هم بهش اضافه کنیم خوب بشه.

    یه کم زیره هم فکر کنم بد نیست برای نفخش اضافه کنیم!!!!

    من نمی دونم این خام خوارها و گیاه خوارها با نفخ این سبزیجات چکار می کنن!!!



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۰:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)